Баща, изнасилвал дъщеря си с месеци, отива на съд

Мъж от великотърновско село отива на съд за това, че десетки пъти е изнасилвал 12-годишната си дъщеря, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Баща, изнасилвал дъщеря си с месеци, отива на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В затвора да го посрещнат така, че той да съжалява, че няма смъртно наказание!

Не наричайте това първосигнално същество "баща"! Да посегнеш на момиченце, което ти си създал, е животински нагон и доколкото съм чел, в природата това го правят само един вид маймуни. Дори в животинския свят родителите не посягат на потомството си, защото усещат, че е противоестествено. Този тип заслужава химическа кастрация и повече за жена да не помисли.

от какъв произкход е "бащата" - ето за такива престъüления трябва да се върне смъртното наказание - този изрод не може да бъде превъзпитан

За този изрод който не трябва да наричате баща кастрация и доживотен затвор.В затвора тежък труд и изнасилвания.

Дано цял живот да му се връща в панделата!

vasil

Няма да го пропуснат.

Си имаме наш си съд, но нали сте неразвити примати...

Dimo,nosi si vazelin :)

Какъв съд бе - бой с камъни или директно гилотина !!! Преко сили да се обеси за топте !!!

Докога ще четем за подобни случаи!? СМЪРТ за такива изроди!

Комунистите, простаците ги издигнаха, съответно и резултатите си постигнаха. Цялата им система, е добре опорочена

Баща, изнасилвал дъщеря си с месеци, отива на съд И на този урод му казват баща.

.. и понеже, вместо отговор си играем на триеница, пак : АЛООООООООО БХКто!!!!!!! ОТ ТОЗИ ЧОВЕК НА ГОДИНАТА КОЛКО ЩЕ ИЗКАРАТЕ СЕГА? КОЛКО СРЕБЪРНИКА ВИ ДАВА ДЕДО МОШЕ ДА БРАНИТЕ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА ТОВА ЖИВОТНО!? САМО ДА НЕ Е НЯКАКЪВ БЯЛ ИЛИ НЕМОХАМЕДАНИН, ЧЕ МОШЕ НЕ ДАВА ПЕТ ПАРИ ЗА ТАКИВА...

Този изрод би било добре да бъде набит на кол...

Да еВа Цигарите мръсни да еВа.

Този са го хванали и ще пратят на обучение в затвора, може би... Но ще има следващи жертви, подобни жертви... Какво следва да направи държавата, народа, обществото, за да намали количеството жертви?! И може ли въобще нещо да се направи?! Относно смъртното наказание - прекалено леко наказание е! И е по-добре, този да се мъчи до края на живота си на каторга, белким прозре каква мръсотия е извършил!!!

Ке се казва Димка П. ... гаранция

Има един етнос, за които това е традиция. Кръщават се на вид алкохолна напитка, иначе са си чисти....

Крайно време е да се върне СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!!!!!Такива изверги НЕ заслужават да са сред живите!!!Просто закона трябва да ги възпира!!!!!!Дори и на най-големият г а д живота му е мил!!!!!!!

Аз съм твърдо против смъртното наказание!!! Смятам, че то е твърде леко за такива престъпления!!! Вие май мислите доброто на престъпниците!!! Аз искам за такива доживотна каторга без право на отмяна, замяна и прочее либерастки измищльотини!!!

Хрантутене до живот? Не, смърт ! Да го самообесят в затвора!

някои мъже заслужават КАСТРАЦИЯ.

много интересно, кое му е мъжкото на това насекомо ?? Твар, която се лекува с `циклон`, въже или олово, няма човешки свойства. Съвсем са ви дебилизирали щом вече не знаете за разликите между хората и нехората.

Не кастрация, евтаназия.

И ръцете до раменете за всеки случай, че ако е до лактите може да сложи протези !

Завършен изрод!

Ужас!! Бедното дете,тероризирано по най-жесток начин толкова дълго.Дано е заобиколено от свестни хора,за да превъзмогне по-най лек начин този Ад,в който се намира. А на този меко казано изрод-бавна и мъчителна смърт! Това е!

ChatGPT

Ами боклука си е боклук! Тук обаче и нещо друго прави впечатление: Явно затвора е отключил агресивното поведение... а не трябваше ли затвора да "превъзпитава"?!

Такива ги тачат в затвора, както тачат убийците на деца, жени и старци. Лошото е, че такива обикновенно, излизат предсрочно, защото в затвора са хрисими и кротки, не създаващи проблеми- пускат ги за доброто поведение, да започват да се гаврят с децата отново малко след като излязат.

Тоя явно е новата булка във врачанския затвор...

да се скопи и да му се отреже преди да го тикнат в затвора. И да ги вкарат със женски дрехи. Аман от изроди.