Ремонтът на НДК за европредседателството - за 45 млн. лева

По време на Българското председателство на Съвета на ЕС ще има над 270 събития, в които ще участват най-малко 22 000 делегати.

Обратно в новината

Коментари - Ремонтът на НДК за европредседателството - за 45 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

добрече по времето на Тато го построиха а после демократите разграбваха...

Интересно колко милиарда ще струва да го построят наново това НДК. Сигурно ще надвиши годишния бюджет за пенсии.

"В Зала 9 ... гостите ще се настаняват да седят на пода." Ами очевидно за столовете в тая зала са се сетили, след като милионите вече са били разпределени по личните кесии. От кумова срама можеха да извадят от джоба си някой лев поне за възглавници за сядане. Какво ли още ще видим, след като този, който трябва, резне лентата на ремонта! По примера на японския - пластмасови фиданки на мястото на японските вишни?

Новата и супер-модерна система за сигурност е просто купчина евтини кабели, аларми и датчици...12 милиона за кое рече......съсипия е точната дума, ремонт почнат на скорост за да не личи колко много е оккраднато...НДК му трябваше нова боя, лак, чистене, малко грижа за дървенийката и това е, всичко над 10тия милион е окрадено...

10% комисионка, те ти ги 4,5 млн лв. за 6 месеца. Лилето си знае...

Тъпанарите-законотворци да криминилизират графитите, чупенето и обезобразяването на публична собственост от разпасани дрогирани и пияни тинейджъри, не е ли време полицията да употребява палки и оръжие, вместо да ги носи като декорация.София е пълна с разпасани хулигани, по рано казармата ги превъзпитаваше, сега изливат злобата си в рушене.. няма ли закони, бой, лагери, кучета, бодлива тел за тези идиоти?

Цялата фасада на еНДеКа е в графити, долу на спирката на тролеите същата грозна картина, на площадката отпред се състезават дрогирани ашлаци на скайтбордове, човек не може да мине от там, полиция - никаква, чоплят нейде семки, пушат и пият кафета или протестират за повече пари за мързела си, това е истината

А ти забелязал ли си как се казва спирката на тролеите в подлеза? Казва се "Графити" и беше изрисувана от най-добрите по онова време (2003-та). Само дето СО така и не продължиха хубавата идея и нови графити така и не се изрисуваха.

Голямо крадене е паднало за тези пари!!! В първа зала няма никакъв ремонт. Килимите са поне от 30години, накъсани и оплюти с дъвки, плочките във фоайетата са от евтин гранитогрес, фасадата е изографисана от грозни графити и надписи. Списъкът може да се продължи... Бутафория, която ще издържи (евентуално) 6 месеца и после ще се разпадне. И защо трябваше да се внася елхата от Испания? Няма ли елхи в България??? Корупционери.

Това ли е най-важното сега,в тази мизерия за народа,да се докараме за пред чужденците,ах,колко сме добре в България.....Нещастници гербажийски.45 милиона,от къде ги взехте,нали няма пари...

Иде Коледа гиди Гуцо!

murena

супер евтини, хлъзгави и грозни плочки вътре по етажите, браво

алооо ГЕРБЕРИТЕ за тия пари се строи ново НДК ...... колко окраде ГАЛЧЕВ ИНЖЕНЕРИНГ ... бях там и ремонта е просто комичен - 2 сменени паркета , плочки- 50-100 броя и 2=3 бойдисани парапета ....тва ремонт ли го наричате ?!!? и система за сигурност за 12 млн лв ....

Интересно е защо лъжеш?!! Лъжеж и мажеш!!!

това червено слонче кое е ?да не е партизанско чедо

Малко козметика за 45 млн тия са луди баси краденето от тая бедна държава. И Кво стана с боршоч заметоха скандала под килима...

Баси килима... За 23 милиона евро 2 ндк-та щяха да построят в чужбина...

Аве, Лилянка по едно време не беше ли се вталила малко?

Да припомняме ли тази колко лъжи изговори когато вдигна цените на винетките и обещаваше ремонтирани пътища интересно е къде са. Днес пак говори поредните лъжи но за това е нормално държане на ГРОБАРКА. СВИНЕТКЕ обясни колко от тези 45 милиона изпапкахте и след колко дни ще започнат да се явяват дефектите на ремонтите ви.

"Зала 1 остава свободна и ще се ползва за други прояви." Какви ку други прояви, като все ще се заседава и обядва?

"Ръководството на НДК е възстановило за Председателството и "кухнята - майка" на комплекса, която е работила само на 13-я конгрес на Българската комунистическа партия и сега ще осигурява кетъринг за всички гости. ' Знае ръководството на НДК как да покаже ниво- Равнява се по БКП. Не допусках, че това може да е еталон...

Гадно го е измислил комуниста, нали? 30 годи по-късно да му ползват идеите. Ама те били от полза, те не били лоши. А когато сътворяваха демокрацията - всичко от онова време е равно на гадно. Сега дето се вика не могат да боядисат построеното, да го изчистят и да му поддържат столовата. Само устите им големи.

Естония, направила доста много с доста по-малко пари. Сигурно и Австрия ше е така след нас. Само ние май си оадаме по известната приказка - На гол тумбак, чифте пищови. Имам странното усещане, че най-хубавото на Бг председателството е, че сле няколко месеца ще свърши.

преди да свърши председателството се очаква огромни резили и излагации и накрая ще се издъним с гръм и трясък като само циганският цар боико ще е в бяло

Ремонт за 45 милиона а ще го посетят 22000 делегати. На делегат се падат 2050 лв и това е само за НДК парите. Просто безобразие.

Само .... 45 млн.

За тези пари можеха наново да го изградат

Като гледам снимките не виждам нищо кой знае какво,че да струва баш и 10млн.Тавана от друга страна прилича като нещо взето от летището и с прожектори от дискотека. От разстояние изглежда добре,но от близо с тези никакви бежови стени и този на решетки таван изглежда доста противно.Техниката за проверки на багажа и детекторите приличат на стара портативна техника взета от някъде под наем от колкото да е нещо перманентно и специално направено за залата.

Брей, голямо лапане е паднало. За 45 милиона два нови двореца могат да се построят....

навремето струваше два пъти повече на онези пари!!

Тъй както прасето не спира да яде и просто в добрия момент около година и нещо трябва да се заколи, така е и с герб - те няма да спрат да крадат, даже все по-алчни ще стават - трябва им заколение вече. Стига угояване ма свинетке. Ще пръснеш и кочината от надуване.

теа прасище за кога се снима? Нов НДК колко щеше да струва бе герберски крадци ниедни? Кво ме интересува това председателство. Резил - последния ще дава наклон на оная работа на водещите. За нас всички в ЕС са водещи.

Шилo

Ами МОЛ се прави за 12-20 милиона до ключ. Смятай!

Потресаващо фото! Достойно за лого на Председателството. Какви форми,каква пищност ориенталска!Само за 45 мнл.!?Не мога да повярвам,за какъв пореден"успех"на Геройко ЕООД и компания говорим. Наистина величава снимка.Другарката Министър сякаш е окрилена,тя лети,тя гори в пламъците на постигнатото.Браво!

Стоит статуя! Рука паднята, и вместа х.я, держит граната!

Нищо не са тези милиони/които са само за НДК/, ще има още едни 200,000,000 за разни други глезотийки!!!! Важното е, че ще се проявим като добри СЛУГИ и някои ще бъдат погалени по главата....Ураааааааааа,,,,,,,,,,,

Днес следобед едни нещастници се мъчеха май с водоструйка да махнат драсканиците от фасадата - отвън не личи нещо да е ремонтирано, а подлезите около НДК са все едно от Алепо...

"За ремонт на НДК бяха изхарчени 45 милиона лева, съобщи министър Банов"-Бай Тошо за колко го построи,че не си спомням?

260 милиона долара през 1981 година. С инфлацията това са почти 1 млрд. долара днешни пари

за да сме точни 10.5 милиарда лв., без ангарията, аз бях един месец пратен да работя-бригадир , без заплащане и по задължение от ДСО-то където бях закупчик-доставчик по длъжност. ТОВА Е!

А нещо за недостроените сгради по пътя от Летището до НДК - направихте ли ? Поне им турете по един гирлянд. Иначе къв е смисъла че сте пръснали 45млн. лева, а отвънка е боклук ?

Нищо особено, освен че изглежда ново, маси, столове, прожектори, както навсякъде в такива обекти, и по средата заякнала винетка. Откъде обаче идват тези милиони?

А кой плаща за това разточителство, бедния български народ, разбира се.

На снимката: Мадам Селянска подготвя огненото шоу. Найс, а!

Като оставим интериора на снимката който определено напомня седморката на Блейк от 80-те или още по-стари фантаски от 70-те се чудя защо са закачили по средата и дебе..то Лиле? Може би малко да ни приземи в Тиквуландия?

ТУЙ НЕ Е ВАЖНО -ВАЖНО Е КОЛКО СЕ ПОЛЕПИХА ПО МОМАТА АМА ТЕ ОЩЕ ОТ МАГИСТРАЛКИТЕ СЕ ПОЛЕПИХА

Чух че покривът протекъл на две-три места. Вярно ли е?

Герберастите най-безсрамно си присвояват временното и доста символично европредседателство, за тяснопартийни и лични потребности и изгоди, което не е нито европейско, нито демократично и най-малкото законно и морално.

Много добре са го санирали !

Каква изненада! Доказаните клептомани гепили поредните милиони.

са откраднати от гробарите. Те придобиха опит от т.н. саниране, където откраднаха две трети/около милиард и 200 млн. лв/ от отпуснатите пари и много им се услади...

ТИЯ СЕ МАЙТАПЯТ С НАС. ДА НЕ Е 1 АПРИЛ?

Да се хванем ли на бас, че столовете с найлончетата са поне 2000 лв. бройката.

Всъщност за тази доста голяма сума е обновена само част от НДК. До вчера във фоайетата имаше панаир на книгата. Бях там и не забелязах каквото и да било обновление. Очевидно по стар навик когато има представително събитие се прави частичен ремонт на онази част, която ще е за показ, другото остава без промяна. Така преди години боядисаха фасадите на сградите около Орлов мост, останалите стени останаха олющени, защото не се виждат от пътя.

Мн. зле.Като гледам снимка -6 и ми става зле.

За тази стая с ламарини, неколко прожектора и десет стола ли дадохте 45 млн., гледам отвърнка си е същото

На снимката: Джаба Хътянина проверява лазерните оръдия на Хилядолетния Сокол.