Франция прие първата група бежанци за ”директно заселване”

Първата група африкански бежанци, възползвали се от нова програма за директно заселване в Европа на особено уязвимите, пристигна във Франция.

Обратно в новината

Коментари - Франция прие първата група бежанци за ”директно заселване” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

евросъюза брои куп пара на Либия и на Турция да спират емигрантите да не влизат в него ... а можеше просто да не подкрепят свалянето на Кадафи

Честито ви куманиЗко управление - цел ЕС е под куманягите и сешсе защо се Фкарвът неграта от Африка, щото куманягите имът заповед да фкарвът негра от зиониЗките си господари. Халал да ви е куманиЗма, куманягите и куманиЗкото управление на куманягата лефтист Макрон, Дезеркел куманягата, СтаниШеФ куманягата, и Б.Б. куманягата. Там, дето нема куманиЗам, нема и негра и араби.

мислите, че ТОВА унищожение на най-развитата в света човешка цивилизация - европейската, за която бленуват всички народи в света, на която завиждат цял Китай, цяла Азия, Австралия и... целият свят, стремящ се да достигне поне университетите на Европа, а пък брак с европеец е ДАР НЕБЕСЕН, не го знаят всички западно-европейски правителства, подкрепени с контраразузнаване, психолози, изследователи, статистики...????????????? ТОВА Е ОСЪЗНАТ НАСОЧЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЦЕС, ПРОДИКТУВАН ОТ ОФИЦИАЛНА ПОЛИТИКА, С ИНТЕРЕСИТЕ НА ГЛОБАЛИЗМА, НА ТРАНС-НАЦИОНАЛНИЯ КАПИТАЛ И МОНОПОЛИЗЪМ !!!!! Хора, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ! Случва се ГОЛЯМ ГРАБЕЖ, УНИЩОЖЕНИЕ, БЕЗКРЪВНА ВОЙНА, защото живеем във времето на НАЙ-РАЗВИТАТА ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ - ЕВРОПЕЙСКАТА!

И тека кату ривеш с ревове, как точно помагаш на 'орицата'. Грабай шнорхела, картечницата и аре куманягите на стената, иначе само си лалаш!

Роксана - кат си проз' шо си не млъчаш ?!!! Не видиш ли че човека се смята за гений - дошло му прозрението и провидял очевадното и се вълнува и се чуди как баш баш другите не го виждат и особенно тези от които зависи нещо а иначе тук у дора 'сички си лаеме :)))

много ми е интересно - тези от снимката, какви точно умения и уникални способности имат, и с какво ще допринесат за икономиките на приемащите ги страни?! освен да се плодят като хлебарки - други не могат...

Много ми е интересно къде ще ги сложат да просят, защото вече няма свободни светофари. Всички са вече заети, а друго не се предлага на емигрантите! Пълна подигравка с човешкото достойнство.

Хахах мещо стана много модерно да се дават едни пари за спиране на нещо си.......

Това насилие върху преселеното и приемащото го население от политиците не може да не бъде овезмездено. Не е нормално един човешки геном, еволюирал според климата и минералите на земята си да го натъпчеш и пратиш в други географски ширини, климат, стереотип на живот и култура. Да ограбиш спомените и детството на тези хора. Да ги накараш да живеят ритъма на живот на едно друго население, оформило трудоспособността си според климата и възможностите си. Доказано е, че чернокожите са най-бързите бегачи, но поради климата са отпуснати и мързеливи. И гърците се различават от шведите според климата си. Но явно на някои хора им е нужен континента Африка опразнен, а континента Европа с пъстро население в пъстри конфликти от сблъсъци на култури и наложена нова третополова култура, гарантираща намаляване основно на развитото и изискващо права и стандарт население на Земята. Все пак за 100 години населението на Земята от 1.2 милиарда е нараснало на почти 7 милиарда. Като се намали напредналото население, чрез намален естествен прираст, с останалото лесно ще се решат проблемите с демографския му бум.

ФранзуЗките политици да се поинтересуват от предсказанието на Слава Севрюкова, като какво ще произтече във френската република в близко бъдеще във връзка с тълпите муслими (набедени за бежанци), които като скакалци връхлитат Европа. Посланиците на повечето западни държави в София със сигурност четат коментарите в Дир.бг (като източник на ценна и безплатна инфо) и би трябвало да ги имат предвид. ПС. Интересно, обаче е, че в ютюб пространно се цитира от англ. изт. Baba Vanga (така я изписват), но досега не срещнахме същото по отношение на Слава Севрюкова?! Според думите на самата Ванга, Севрюкова е истинската бълг. пророчица. Каква ли е причината за това мълчание? Можем само да гадаем уместно!

"Камък върху камък няма да остане от Париж."

Добре, ще устроят 3 хиляди, но веднага ще наскачат още един милиард желаещи. Тях ще ги устроят ли?

Да, ше ги устроят, в твоето легло, с твоята жена и шерка, с твоите внуци аку требе, и с твоите пари и земя. Ти ко си мислиш, че точно на тебе ке ти се прости. Фащай картечницата и куманягите на стената за разстрел, инаке нема да има живот за никого! Който си мисли, че ке остане настрана и нема да го засегне, е в голема грешка. И вас ке ви ебът, на легане и ставане, как неграта ебът бурите в Южна Африка. Тичкай да видиш какво правът неграта в Южна Африка и как белите жевеат в гета и бидолвили, саму 10 години след като Мандела беше използван да въведе глобализъм в страната (ако помните, точно глобалистите го направиха президент и точно тогава се отпришиха гаврите с белите хора в Южна Африка).

Не ни бъркайте с колониална Франция. Чад е бивша френска колония, французите да си берат плодовета на колониалната политика. Ние не сме длъжни да им оправяме бакиите и да им приемаме боклуците. Когато те бяха колониална държава, а ние роби под турско, те подкрепяха нашите душмани, сега да сме преразпределяли товара.

++++++++++++++++++++ Освен това, французите, чиято култура до средата на 70-те години на миналия век, България и българите изповядваха и издигаха, се обърнаха срещу нас, веднага след 1989 г. Когато България беше просперираща държава с икономика, със спортни, с научни, образователни, медицински и с културни постижения, литература и изкуство. Това признание явно не е ласкаело френските политици и от техни последователи в изкуство, култура, идеали, те ни обявиха за врагове. Съсипаха ядрената ни енергетика като най-активните дейци в ЕС за затварянето на АЕЦ Козлодуй. Всеизвестният Г-н ПАРДЮ! Лишавайки една държава от енергетика, означава провал на тази икономика и държава. Цитат от Ленин, изучаван като А,Б,В-то на икономиката над 70 години: " Енергетиката е кръвоносната система на икономиката." От това ни лиши Франция, обявявайки се твърдо преди 20 и преди 10-15 години срещу членството на България в ЕС, опитвайки се да раздели едновременния прием на бедна, корумпирана и съсипана тогава Румъния от България. Франция работеше за отделянето на тези две държави и приоритетно приемане в ЕС на бедна, корумпирана Румъния, не по-малко от България, убила с показни разстрели соц-управника си и жена му за ужас на Европа. Щом като не ни признава като нейни културни последователи, защо ние трябва да изкупваме с благодеяния нейните колонизаторски грехове?????

Нали лъгаха, че само сирийци ще приемаме, затова там е войната. Сега няма война, а те продължават да приемат чернилки и после ще ни ги трапосат на нас.

Няма да ни ги "трапосват" - тез спартани за какво са. Директно ще си ги караме от централна Африка. Щото те сами няма да могат да стигнат оттам до Либия, че нато да ги "спаси".

Да бе. Вярваш ли си. Боко лично ще ги разселва в България със Спартаните, нали са му приятели.

Казват ли на тях, че ги приемат временно, или смятат да ги обгрижват во веки веков? Да не реват после, че идват нови вълни "бежанци", решили да опитат късмета, щом тези се уредиха, защо да не могат следващите хиляди.

А, на теб казват ли ти, че след някоя година, след като те поизнасилват, ще ти предложат да избираш между мюсюлманството и живота.

Бившите колониални държави да се погрижат за бежанците. Ние не сме ги ограбвали или избивали.

Как да се погрижат ? Колониалистите взимат хората и ресурсите им, не ги учат как да се грижат за себе си. Ако им беше наистина за Африка, да бяха ги научили да се справят сами - там на място, така и пари нямаше да се налага да им дават на готово.

Кой е длъжен да учи когото и да било на цивилизация. Пак ви избир на куманиЗам, вас куманягите. Никой не е длъжен на никого - ас ке го учим, он ке ме еве, тека ли го разбирате вие куманягите.

А защо у Дубай се чудят какви още "изгъзици" / златни коли, искуствени острови, .../да направят с милиардите си - а в Европа ще идват още и още - араби, негра и....каквито се сетиш???

там хареми им трябват ане тия...

Да си приберат братята - мюсюлмани и да се грижат за тях! Имат достатъчно! Вместо да финансират в Европа и в България строителството на безброй джамии и проповядването на радикален Ислям. Нищо не чух какво мисли Правителството за забраната на инвестиции и проповядване в РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ ОТ С.АРАБИЯ ?!

Ами ББ е договорил 1960 имама от СА за България.

МЮСЮЛМАНИТЕ ЗА МЮСЮЛМАНИТЕ, СПОРЕД ТЯХНАТА РЕЛИГИЯ????? В строителството на джамии на чужди територии ли? ТОВА Е ЗАВОЮВАНЕ БЕЗ КРЪВ, БЕЗ ОРЪЖИЕ НА ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ? КАКВО мисли Европа по въпроса за МИРНОТО Ѝ ЗАВОЮВАНЕ ЧРЕЗ ПРЕСЕЛЕНИЕ, след като е толкова ЧУВСТВИТЕЛНА КЪМ УКРАЙНА И РУСКИТЕ САНКЦИИ???????????????

ФРАНСЕТА! ДА СЕ САМОУБИВАТ,НИЕ ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ ОТСТРАНИ И НАКРАЯ ЩЕ ЗАКИЧИМЕ ПО ЕДНА СВЕЩ ПРЕД ПОСОЛСТВОТО ИМ!!!

И на кого са нужни тези огромни маси от невежи, необразовани, без професия? Че и произвеждащи оче много себеподобни. В ерата на роботизация, на компютрите няма нужда от толкова неквалифицирана работна ръка. А и те не искат да работят. Поне да можеше да им поставят условие да станат християни и да ги кастрират като искат да се заселват в Европа. И да не водят и роднините си.

Винаги има нужда от прислужница, която да забърсва прахта, полива цветята и още нещо ;) Роботите за друго

Вече ако се контузи Гризман - футболния отбор на Франчция ще си е АФРИКАНСКИ изцяло!

Това е официално признание от страна на развитите държави, че нямат намерение да помогнат на тези държави да имат промишленост и индустрия която да им създаде добри условия за живот. Съвсем демократично и хуманитарно е обаче да се използуват всички природни ресурси на тези държави- просто европейски ценности.

Абе тия европедали вместо да взимат тия африканци,защо не вземат нашите цигани.В сравнение с тия негри циганите изглеждат като английски аристократи.

БУЛЗИКТ- БЪЛГАРИ излизайте от мусли-африканският кенеф наречен ЕС.

Имам само един въпрос към ЕС. За какво са ви тези емигранти?

За да онождат, ислямизират и колят евродебилите, мойто момче.

Абе, къде е новината, че бат Бойко е предложил останалите 10 000 да дойдат у нас, че нещо не мога да я намеря? Сигурен съм, че такава новина трябва да има, ама къде са я забутали...

Евала на арабеските и неграта: "Ще ни плащате да си стоим вкъщи, иначе ще ни плащате да си седим у вас"! Те доживяха комунизЪма!

Защо ЕС не засели бежанците-муслимци в богатите арабски страни?!?!?!? Защо в уж бяла и християнска Европа прииждат тези бедни муслимци?! Нека отидат при богатите си едноверци, ние тук ги не щем!!! Либерастията вече погуби Европа!!!

Нищо, важното е, че има банани по магазините.

Откак куманягите са на власт, сичко е ташкън и в липси. ЯШте си куманиЗама, и му се радвайте, че не остана ноо, циганите и африканците ке ви изнасилът со се куманягите и пенсионерите. И турците ви се канът, на кумаягите. Баш турците, не обичет куманиЗма и точно в Турция, куманизма е забранен и се смета за теторизам. Куманизма е забранен в над 100 страни по света, с общи жертви над 100 мелиона доказани, за около 100 години, като огромното число, над 90 мелиона, са бели ора, и са избивани по заповет на еврейските куманягите ленин, троцки и Сталин. Саму в СССР под еврейския куманизам, цивилни жертви над 40 мелиона, с още 20 мелиона по време на втората световна,и още незнайно число жертви по-късно и досега. Пол Пот избил над 6 мелиона виетнамци. Корея, Китай саму - над 60 мелиона китайци насмотани за партийни пречини. Цела Европа, масово - Полша, Чехословакия, Германия, балХар - мелиони още бели хора избити по расови пречини, еврейската омраза към белата раса и война за расов геноцид.

БУЛекзит !!!!

това бе правилния избор и решение. иначе много псевдопатриоти печелят много пари от тези страдащи хора.да се надяваме и у нас.

Директно да заселват в къща на баба Меркел и в Брюксел.

На баба ти... НЕ ТРЯБВА ДА ПРИПАРВАТ В ЕВРОПА!!!

Защо директно да не пратят тези обратно в Африка? Защо ЕС трябва директно да става Африка и рай за терористите?

НЯКОМУ Е Н У Ж Н О !!!!!

Сега не сме съгласни, ама накрая ще приемем, че турското робство си е било едно демократично, ненатрапчиво присъствие в сравнение с европейската демоНОкрация.

За огромно наше съжаление нещата отиват точно в тази посока, още от сега се вижда колко е неизбежно. Плюйте сега по лошия комунизъм.

Че то баш кумангите вкарват неграта в Европа. Макрон е лефтист, Дзверкел е куманяга, а СтаниШеф къФ е?

Радост Психясалова от перманентна недое.аност .

Когато Всевишният иска да накаже някого,първо му отнема разсъдъка....Това е сблъсък на различни цивилизации. Тези хора не могат да бъдат адаптирани .Това е все едно да смесваш вода и олио и да искаш да се усвоят. ....Всяко дърво, трябва да си знае корена и мястото..........Е,в крайна сметка,нека си ги приемат,но НАС ДА НЕ НИ ПРИНУЖДАВАТ!!!!!

ТОВА не го знаят всички западно-европейски правителства, подкрепени с контраразузнаване, психолози, изследователи, статистики...????????????? ТОВА Е ОСЪЗНАТ НАСОЧЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЦЕС, ПРОДИКТУВАН ОТ ОФИЦИАЛНА ПОЛИТИКА, ПРОДИКТУВАНА ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ГЛОБАЛИЗМА, НА ТРАНС-НАЦИОНАЛНИЯ ГЛОБАЛИЗЪМ!!!!!

Изобщо не жаля нито франции, нито германии, нито нищо европейско. Те си избраха Макрон, не искаха Льо Пен. В Германия болшинството си харесва Меркел и държи да има джамии и шериат. Каквото повикало, такова се обадило. За мен всеки, който в България гласува за проевропейски партии е ислямист. Така че умната по избори. Ако пък държите на африканци и ислям, ваша воля да е.

Боко пръв приятел на Макрон, Меркел, ал Сауд...

Все по-демократично става в западна Европа, това трябва да са първите стъпки към евроатлантическите ценности. На изток кога ?!

В Париж бели са само туристите!

Зап. Европа ДГД.

Скоро и останалите около 25 милиона африкански деца !

По всичко личи, че и ние трябва час по-скоро да напуснем . . . .ния ЕС. На тези, които го ръководят, явно въобще не им пука за местните, европейските хора, и в не много далечно бъдеще ще настъпи такава криза, че кръв ще се лее. Хора и човекоподобни заедно, не е възможоно.

ChatGPT

Скоро ЕС ще е синоним на "страни от 4-тия свят"

Няма страшно, ще се справим - колко е тя Африка - 1.5милиарда. Азия няма и 5 милиарда.

Точно затова англичаните напускат ЕС. Представям си на какъв кенеф ще заприлича този манастир след месец.

Аз пък си представям какъв ад ще е Европа след няколко години.

За какво са и на Франция тези "бежанци", които са си живи мигранти ? На кого и какво искат да покажат ? На света, на себе си ? За какво са им ? Каква работа ще им свършат ? Струва ми се, че французите го правят, защото ги натискат. Невидими, но мощни сили. Американците, израелците, финансовите кръгове ? А тяхната изгода пък каква е ? Очевидно не съвпада с интересите на европейските народи и европейските религии. От три години питаме - мълчат и продължават да ни заглавичкват.

всеки месец Африка увеличава населението си с 3.5 милиона всичките могат да се квалифицират като особено уязвими. така става когато Европа е управлявана от елит който е загубил напълно връзка с реалността. ако някой си мисли, че тези африканци ще станат французи е големия наивник, дори и след 10 поколения пак ще са си африканци, с всичките отрицателни последствия.

"Елитът" е много наясно с реалността, но ти не си наясно с "елита".

Франция прие първата група бежанци за директно заселване....Както се казва, на печелившите, честито! Не се чудете и не премисляйте положението прекалено дълго. Истината е, че сте готови за следващата крачка - за всички бежанци в ЕС с директно заселване във Франция ...

Хора... въоръжавайте се.

На когото му трябват, да ги взема. Разумните хора в България не искат такива "бежанци". От правителството да помислят как да задържат кадърните българи тук, а не как да прибират хора на помощи.

И на кого му пука за "разумните хора в България"!?!?

РАБОТЕЩИ , ПЛАЩАТ СЕ ПО-ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ, ЗА ДА МОЖЕ НОВОНАСЕЛИЛИ СЕ ТЪМНИ РАСИ ДА ЖИВЕЯТ С ДОБЪР СТАНДАРТ, БЕЗ ДА РАБОТЯТ !! РАБОТЕЩИТЕ НЕ РОПТАЯТ, ПОД ЗАПРЕЩЕНИЕ ОТ ЗАТВОР, А И ДА НЕ ОБИДЯТ НОВИТЕ ГОСПОДАРИ !!!! МАМКА МУ, ТОВА Е ОЧЕРТАВАЩАТА СЕ ИСТИНА !!!!

Добре ли спахте? Сънувахте ли демокрация, европейска солидарност, права на човека, толерантност...