САЩ с нова стратегия за национална сигурност

Очаква се днес американският президент Доналд Тръмп да представи новата стратегия на САЩ, свързана с националната сигурност.

Обратно в новината

Коментари - САЩ с нова стратегия за национална сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе вече номерът с " ама вие още нямате демокрация? - тогава ние летим към вас не минава...щото чичи Си и большой Пу им навират отзад един як кьостел дето бая стеснява ареала на летене...европедерастите естествено дремят бокато не изеват на умряло накрая

Западните мошенници в лицето на САЩ отново гъбаркат света. Какво е статуквото в момента. САЩ глобален полицай, който изнася демокрация ,чрез която се избиват и обират туземците. Хитлер беше детска градина...

Целият този план го възприемам като менюто в един ресторант- поръчваш каквото ти харесва, но не знаеш дали ще ти хареса когато го вкусиш- да не говорим за това, че може и да започнеш да се уригваш след като си го изял.

"Това са държави, стремящи се да променят глобалното статукво". ма краварите ма още не се усещат че пътуват

САЩ С НОВА СТРАТЕГИЯ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ..."САЩ подготвят бойци за борба със сирийската армия"... -Ха на бас,че от първия път ще позная кой ще оглави така наречената "опозиция"!!!!!.... - Знаем, знаем...Това ще е Абу Бакр ал Багдади... Говедата опорните точки си менят, ала нрава и политиката - не...

САЩ се превръщат във ФАЩ - Фашистки Американски Щати, които искат да заробят Всички Държави и Народи, които не им играят по свирката.

В превод това означава : Светът е на умните и богатите. Панимаете ли ? ;}

ХАХА - САЩ не натрапват демокрацията си на никого! Извънземните ли имат предвид ?!? Защото тук на Земята натрапват "демокрацията" си на всички! А и по-голяма терористична група от сащ, няма по света.

Доколкото разбирам конкуренцията вече не е основен принцип на Демокрацията (не че някога е била ...;) ). В Западната цивилизация настъпват нови Тъмни Векове, а днес набеденият за Главен Инквизитор, ще обяви създаването на Новата Инквизиция ...

който не е с нас е против нас! първи закон на демокрацията и неолиберализма.

"Повечето хора смятат, че нахлуването на Русия в Украйна и в Грузия е променило статуквото в Европа..." Според скромното ми мнение всъщност статуквото беше възстановено. И за да няма объркване нека първо определим кое е "статуквото". До 1990 година знаехме кое беше статуквото. След това то бе нарушено веднъж в източна Европа в полза на "запада". После беше нарушено още веднъж с войните в бивша Югословия отново в полза на запада. След това беше нарушено още веднъж с войните в Северна Африка отново за трети пъд в полза на запад. Анексирането на Крим и войната в Грузия беше частично възвръщане на статуквото от 1990 година. Влизането на Русия във войната в Сирия на страната на правителството е опит за запазване отново на статуквото от 1990 години където бившия СССР имаше силно влияние върху социалистическите джамахирии в Северна Африка. Така че кое приемаме за статукво? А между другото що се отнася до България най-добре за нея е статуквото от 1941 година. А най-добре е да спрем да говорим за статукво при толково динамичен свят. Днес е едно утре, друго. А най-важното е че света става все по-скапан и скапан. Така наречените човешки ценности които са първа производна на християнските ценности лека полека отват на майната си. Света става все по индивидуален а колективността намалява което всъщност е една от ценностите. Семейството се променя като институция защото жената се променя а мъжа крачка по крачка отстъпва назад и все по-рядко си го намира в гащите. Децата стават възрастна все по-рано и всички ние приветстваме това. Още щом се роди едно дете се чудим как по-рано да се отървем от него давайки го в някаква институция с оправданието че там щяло да се социализира. Те и затворницете така се социализират че като излязат от затвора са по-големи бандити отколкото преди влезат там. С две думи бъркотията е голяма.

Само да питам. Ако някоя държава откаже да използва доларите като основна валута за международна търговия, дали ще бъде обявена за ревизионист, тоест заплаха за сигурността на САЩ?

Да.

Тази нова доктрина слага началото на края на САЩ. Светът толкова е набрал на американците, че тоя път няма да им се размине

Онова, което пречи на краварските "интереси и ценности". Еми значи аз съм "ревизионист и паразит", вашта мама краварска! Край на американската хегемония. Ето това означава край на вашето статукво.

Поне вече без заобикалки и без демократични и неолиберални финтифлюшки си казват ,че всеки който застрашава ролята им на световен бандит Номер 1 е заплаха и враг. Било ревизионистичен, било паразитен ;)

В новата доктрина краварчетата напрактика тъгуват за едно отминало величие! :)) Sic tranzit gloria mumdi...

Преди 1989 девиза бе "Камък върху камък няма да остане, но комунизъм ще има по цял свят" След 1989 девиза е "Камък върху камък няма да остане но демокрация ще има по цял свят"

За пореден път Щатите показаха невижданата си наглост. На всичкото отгоре, нашите платени клакьори ги поддържат, зер управлението на държавата се назначава от Американското посолство. Новинарите, политиците, журналистите и телевизиите също са на заплата при тях. Добре, че съществуват Русия и Китай, иначе досега да са ни сложили юларчета и да ни карат да им работим ангария (не че в момента е по-различно). Отвратен съм, а навремето наистина смятах, че там има демокрация.

тези хора не са нормални. Трябва да бъдат под карантина и континентът им да бъде изолиран. Тези са луди. Живеят в някаква паралелна реалност и сами си вярват. ООН спи ли, една държава си обявява как ще напада други държави. Когато си реши ако не слушкат и ще ги нападне. Това е просто брутално. ООН трябва да осъди САЩ. Или да я изключи от обществото на нормалните държави.

Няма по-големи паразити и терористи в световен мащаб от краварника и хазарския каганат край Мъртво море!!!

Не натрапвали демокрация... а какво правят Ф-22 и Ф-35 в Сирия? Какво правят Ф-22 и академията в Либия? А в Ирак какво правиха 15 години?

Има една държава с бази по целия свят, с най-големия военен флот и с огромен брой самолетоносачи - най-нападателното оръжие. Бомбардира където си иска по света без да дава обяснение за законността. С огромен брой атомни ракети и единствената в историята досега използвала атомно оръжие за да избие стотици хиляди цивилни. Дали ще вземат някакви мерки срещу... себе си?

И накрая, само САЩ не са ревизионисти.

Ние не натрапваме нашия начин на живот, ние не налагаме демокрация. Ние се стремим да определим и да разчитаме на така наречените позитивни сили в съответната страна, което ние наричаме въодушевени партньори" Ахахахахахха Тиквата, Цеко Гуменката, Чехъла и Рада дълбоката, са ВЪОДУШАВЕНИ КЛАКьори.

"Държави ревизионисти", "Режими паразити", Транснационални терористични организации- ама вие изобщо не използвате "език на омразата",а? А за държава-паразит, управлявана от транснационален терористичен режим чували ли сте? Защото аз съм чувал- Usrael се казва;-). -----------------------------

"Ние не ви натрапваме нашия начин на живот". Просто ще ви гръмнем, ако не го поискате сами. Демократично! Вие избирате.