Простреляният от упор данъчен е бивш полицай

Простреляният в центъра на София шеф на отдел "Фискален контрол" в НАП Ивайло Стаменов е бивш полицейски служител.

Обратно в новината

Коментари - Простреляният от упор данъчен е бивш полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави впечатление, че голяма част от бившите, а не малка и от настоящите, милиционери се занимават с престъпна дейност! Това е истината!!!

Откога жертвата е по презумпция престъпник бе "умен"?! Човекът се е занимавал точно с това да свива сърмите на контрабандистите на гориво! Аман от безмозъчни позитански тролове!!!

Нормално те са маши на държавната мафия с главния.

Не е зле да се действа така срещо корупция иначе все повече мафиоти така че няма съд .

Руский, я? Ей не го научихте тоя език.

Има ли данъчен,който да не взема?

27 години българският народ хули и псува полицията. Е, ликвидирахте я. Назначиха мутри, които управляват. Факт! Сега когато ви бият, стрелят, крадат, изнасилват и дрогират ще си траете. Така е в УСА, която окупира страната

се оправи човекът, пожелавам му го от сърце.

на ония "чтирима танкиста", сложили ти минуси на пожеланието човекът да се оправи им пожелавам да ги гръмнат в топките. Може и с ножовка да им ги срежат, явно не им трябват.

Тоя джип е на повече от 10 години и в зависимост от състоянието и екстрите може да се купи за 10-15 000 лв, което не е непостижимо за един началник отдел в НАП.

10 хил. само ако се е превъртял три пъти на магистрала и то без да му поопънат ламарините след това

Какви заплати получават полицаите и данъчните, та си купуват джип БМВ Х 30? И защо полицаите са все недоволни от заплатите си?

Вижте му в джоба на сакото от миналата седмица. Има предсмъртно писмо. Самоубийство ще да е. И то от беднотия.

Не е народа със сопата!Ако, беше така....а,бе някой богат самодеец е платил на някой два три бона и преписката за данъците е замразена!

Sm3hurk0

Данъчните се самозабравиха и народа подхвана сопата ! То не може само с данъци и такси.... Не оправдавам опита за убийство, но в скоро време и други оскотели ще посегнат към оръжието....

Кюлев,Фатик, Руснака и още една купчина, ги гръмнаха все на широки улици.И кво от тва?

На вреден дивеч.

Имаш пред вид да ги отстрелват ли?

Плевню купи тесла на Банова. Отдавна по-доходно е да имаш партия отколкото частен бизнес.

Той Плевнелиев можеше да купи и десет Тесли далеч преди да стане политик, а и не съм чул той да си има партия.

НЕЩАТА МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ КАТО ПОДПУКАТ ДАНЪЧНИТЕ, ПРОКУРОРИТЕ, СЪДИИТЕ. ДО ТАМ СМЕ СЕ ДОКАРАЛИ

Моля спазвайте право-говоВра! БАН, по езиците, баба Тодорка.

Хубаво е, когато се стреля по улиците! Това означава, че недосегаеми хора няма...

Мафия - организирана престъпна група. Партия - организирана законна група. Данъчен с джип - държавен служител с частен бизнес.

Данъчните отдавна сложиха в горното си джобче митничарите!

Вдигнете им категорията от 3-та на 1-ва за служителите на НАП. То се е видяло, че да работиш там е като да отбиваш венна служба в Ирак

Поредната махленска свада за паркомясто, в центъра на София и посред бял ден, нищо особено! Това обикновените хора не ги интересува, ако видите като ходите в София по улицата да се стрелят просто минете на другия тротоар. И оставете честните държавни служители и спорещите да си се разправят. То полицията, прокуратурата и службите не ги интересува, цял премиер - Симеон Кобурготски, и цял главен секретар на МВР при него и сегашен премиер ви го казаха в прав текст, като на дебили и хора със сбъркани чипове, не ви увират тиквите какво ви казват слугите на народа!

Благодаря ти, Партийо любима, Партийо ти, Мазна, гербераска, че толкос годин, си ме хранила, мене Партийо, с брада келешка, дузпаджията, в оБора-Бистрица!

Нека цяла България види служителите на НАП какви лични автомобили карат. И да си зададат въпроса как със обиновена заплата, от спестени пари от закуски за 2 години се купува джип BMW !!!

бивш полицай, и опс веднага в НАП

Sm3hurk0

сега малко в болница - после много в гробищата...

стига бе, тва бмв е стар дрънгел, джамбазите на Горубляне ги вкарват за жълти стинки и тука ги понапудрят. Па кат си на държавна служба у банката ще ти дадат толкова 7 000 лв кредит за едно такова гюбре кат ти е мерак

Не е ясно как така е стреляно 3 пъти, 2 куршума са минали през стъклото и има само една дупка в него? Ако е добър стрелец, нямаше да изпусне 1 изстрел. Освен това е неясно, защо жертвата е карала на зиг-заг - отпред и отзад има паркирани коли. Трезв шофьор би карал в лявата лента направо, не на зиг-заг между паркираните коли. И най-наглата лъжа е "стреляно от упор" - това е благодарение на майсторството на автора на статията.

Що тъй? Тоз хубав човек го гръмнали

Абсолютен иди.т си, както и олигоф.ените, дето ти пишат плюсове ???

Нацията, с мантрата "500 години робство", като оправдание за овчи си манталитет, с нетърпение очаква своят Робин Худ!

Това на снимката е х5 не х3 модел 2002 -2005 Само неверни данни в тия повини !

Само в БГ обирджиите на банки, биячите на нотариуси и убийците на висши административни служители се считат за герои. И с право.

Не само. В Италия мафията първоначално е нещо като нашето хайдутско движение, но срещу французите. Самата дума е съкръщение от Morte Alla Francia, Italia Anella.

ВСИЧКО ТОВА Е МНОГО СТРАННО, ПИШАТ ЗА ДЖИПОВЕ, БИВШ ПОЛИЦАЙ, А ХОРАТА СА МНОГО БЕДНИ И ВСИЧКИ СА НА ПРОТЕСТ НОН-СТОП

Всички коментари, без изключение, са с пожелание за бързо оздравяване и дълъг живот- защо ли?....

Ха ха ха! Данчен-полицай, а може би преди това е работил в ДАНС и в Митниците ...

"Бедните"полицаи и данъчни карат луксозни джипове, докато хора с по-високи доходи не могат да си позволят такива коли.От къде ли са доходите на нап-аджиите и полицаите??????????

Да не би да подсказваш за корумпиран служител.... да бе да ... НИКОЙ в Бг не е корумпиран..всички работят и печелят САМО чисти пари... На всеки ГЕРБЕР( ПРА.Е) МУ ИДВА КОЛАДАТА ...ХОХОХО ...ДА са ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА СИ ПРЕКАРАТ ПРАЗНИЦИТЕ В ЕДНА СТАЯ С ТОЗИ ИНДИВИД...

Простреляният от упор данъчен е бивш полицай. А преди това, най-обикновена мутра. С две думи - демокрад.

Предполагам, че някой не е останал доволен от днешния първи жребий на играта на НАП за касовите бонове.

почти опукали едно крадливо и лъжливо свине в джип

Стреляла е Нинова, за да саботира евро-председателството. Иначе са се скарали за парко място.

се замогнал този "данъчен". Кара BMW серия Х.

Само като прочетох данъчен пък и бивш полицай ми стана абсолютно ясно , че е имало за какво да бъде стреляно по него. Има едни 240 ( поне ) дето и те заслужават това.

П п олицай п ожарникар п роститутка п атриот п еде ... раст п риход п реход.......

Но каквото и да ти говорят, винаги става въпрос за Пари.

Не се разсейвай! Пропуснал си ПОЛИТИК!

а може и Пишман Писарушка

Какъв упор. Касае се за случай с три заблудени куршума. Пострадалият е абсолютно случайна жертва, оказала се на неподходящото място в неподходящо време

Данъчен с БМВ джип, пенсиониран полицай. Всеки рано или късно си плаща греховете

тоя е от успешните... щото още диша вероятно и вилички ще да има на приятни за окото места...

Сега ако обявят, че преди да е бил полицай е бил и митничар направо ще избият рибата. На некои хора просто си им върви в живота - полицаи, после шеф в НАП

Тоя сигурно е бил в КАТ преди да иде в НАП. Две голяма школи във вземането.

Продължавам да питам: КОЙ Е ИВО/ИВАЙЛО СТАМЕНОВ??? ШЕФ НА ФИСКАЛЕН КОНТРОЛ В НАП Е ИВАЙЛО СИМЕОНОВ ТОДОРОВ!!!

Колко струва колата и колко му е заплатата. Имаше едни данни за огромен брой служители в НАП дрто имат несъответствие на доходи и заплата ама никой нр ги закача, защото явно събират рекет за управляващите.

ти продължаваш да си наивен. Тази кола сигурно се води на някоя фирма. Фирмата е открита с лична карта на циганин. недоказуема е връзка между този, който "случайно" е бил в колата и собственика. Какво и кой да разследва?

Сега разбрах, не го обвинявайте човека в корупция. Джипчето си го е купил не с данъчната, а с полицейската заплата. Брутално, ама що ли не се трогвам от таз новина???

ИЗБРАНО Е МЯСТОТО - НЕ СЛУЧАЙНО !! ТОВА НЕ Е БИТОВА РАЗПРАВИЯ !!! ДЕМОНСТРАТИВНО СРЕЩУ РЕКЕТЬОРИТЕ Е !!

Има доста несъответствия в информацията за случая. Първо "куршумите са минали през преднотос стъкло". Има САМО ЕДНА ДУПКА ОТ КУРШУМ и това се вижда ясно на снимката. Никой не коментира как беден служител на НАП, бивш полицай със законните си доходи може да си купи този джип. А дали е стреляно като се е движил бавно също е под въпрос - вече има противоречие с първоначалната информация. Ако е бил прострелян в движение, защо е джипът е паркиран, а не на улицата. Ако е преместен, това е абсурдно, защото заради балистичните акспертизи не би трябва толкова скоро да бъде преместван.

ТРЯБВА ДА СЕ ПРИКРИЕ !!! ЗАТОВА СА ВИДНИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ !

от 30 години си плащаме нема държава то и инспекторите са несменЯеми

Колко смели и храбри хора са се посветили на СЛУЖБА на държавата. С риск за живота си и имуществото си и на семейството си дори, те са на първа линия на борбата с престъпността.

Дали съществува такова животно - бивш милиционер на държавна служба незамесен с мафията?!?

В страната на Бойко, 2 седмици преди ТОЙ да поеме председателстването на ЕС - гърмят по шеф в НАП в центъра на София ..........................(а какви усти отваряха от ГЕРБ докато бяха опозиция, когато обвиняваха правителството за всяко едно престъпление, а като се върнаха на власт и станаха няколко публични убийства).

Шилo

На Бойо и Ко. тепърва ще им лъщят голите гъ*ове! Тотална некадърност е обзела държавата на всички нива и това няма как да скрие (вече).

Навсякъде пише, че шеф на ЦУ на НАП Фискален контрол е Ивайло Тодоров! Има му и снимката на страницата на НАП. Да не е някаква грешка?

Само със заплата тоя може ли да си позволи джип БМВ Х3 ? Дори да е началник на отдел "Фискален контрол" в Централното управление на НАП?

Ивайло Тодоров е началник Фискален контрол, въпросният Иво Стаменов е на ръководна позиция, нещо от рода на ръководител група.