Терористичен заговор в Русия разкрит с помощ от САЩ

Белият дом потвърди, че американското разузнаване е дало информация на Русия за предотвратяване на терористичен заговор.

Обратно в новината

Коментари - Терористичен заговор в Русия разкрит с помощ от САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АКО РОЛИТЕ БЯХА РАЗМЕНЕНИ, РАШКИТЕ ЩЯХА ДА СКРИЯТ, А РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ ДА ПРАЗНУВАТ СЛЕД ТОВА. ТОВА Е РАЗЛИКАТА С АЗИАТСКИТЕ ДИВАЦИ.

Ама, какво си позволява това ЦРУ?!!! Нагли шпиони!!! Провалят част от предизборните "мероприятия" на Путин!!! Къде сега ще му отиде рейтинга на горкия?

1-ва серия: Турция прасна руски боен самолет. След сръднята Путин предупреди Ердоган за преврата. Последва дружба. 2-ра серия. Американски боен самолет се пречкал на два руски такива и се намесил трети. Тръмп предупреди Путин за терористичен акт. Следва.... Ще видим.

ЦРУ знае повече от КГБ за Пусия :)))

ЦРУ отдавна се провали ... 3 пъти му сменят Директора и няма ефект

dsco@

Разбира се, че ЦРУ знае повече от КГБ за ислямистите-терористи. Нали са на payroll при тях.

В превод на дипломатически език: Терористичен заговор на САЩ разкрит в Русия", след което Путин е предупредил Тръмп да внимава, за да не го отнесе, барабар с Белия дом!!!

TIREX

по скоро терористите не с а искали да бачкат безплатно за сащ и с аги натопили или просто са натопили невини хора за да отклонят вниманието...?

Е, нали Ислямска Държава е отдел на ЦРУ, как няма да знаят кога и къде ще има бомбене. Най-вероятно ЦРУ е разпоредило този атентат, а после са казали на руснаците, за да се докарат пред Путин.

Все някак си Тръмп трябваше да върне жеста на Путин (подкрепата в предизборната кампания, с изнасяне на компрометиращи факти за Клинтън)! Сега Путин е в същата кампания и е редно да се стори нещо, което да бетонира рейтинга на бащицата и да се осигури висока избирателна активност.

Пореден цирк. При това с точно указание на имената на "терористи". И кадри - спецназ, който нахлува в апартамента на терористи. И пълното подробно признание.

Направи ми впечатление в статията,че голяма част от джихадистите се завръщат в Русия да подготвят атентати за празниците и предстоящото световно по футбол.По принцип граничния контрол в Русия е много строг.Как могат руските служби да проспят такова голямо завръщане на джихадисти?

Ами това са спецназовци от бившите сесесере азиатски республики, връщат се рОдината си след изпълнение на поставените задачи, една от които е дестабилизация на Западния Свят чрез терористични акции. Прочетете "Дезинформацията" на Йон Пачепа, генерал от секуритате, та да видите че още от андроповското кагебе се създават ислямистки спящи клетки в Европа, които да тероризират Запада.

Естествено - Инсайд информейшън! Нали чаршафите правят атентати с логистиката на ЦРУ? Сега краварите са решили да се натегнат на Путин и са му дали разработката си!

ни съобщиха едва днес това, което се руските СМИ го съобщиха още на 14-ти. Напр. "лента.ру". Обаче за нас (разбирай: за драскачите) не е имало сигнал (разбирай: заповед) от "Козяк". Едва сега е получено разпореждането да се публикува старата новина и да се възхвали ЦРУ-то.

Нищо ново. Съветските другари една кола не могат да направят без помощ от развитите държави..Една подводница не могат да извадят..Все помощ търсят, иначе се пъчат, като Нинова преди избори..Малоумници

Ами не знам за какви ги имате руснаците но вече много години правят и то добре и ФОРД и Тойота и Нисан и прочее а скоро щу пускат и Мерцедес(1 год).Ние щото сме много развити ,качественни и еврогейци правим китайски таратайки

Ква стана тя.....американците предупредили руснаците, че те самите си подготвят атента в Санк Петербург !!! Ами объркаха плановете на Путя сега.....той му трябват такива атентати преди избори и да отклони вниманието на хората от провалената му политика и мизерния живот в Колхоза. Путя сигурно е обяснил на Тръмп другия път да си мълчат, когато разберат че рашистите (или ИД...все едно и също) организират нов атентат, след който Путя ще смачка терористите и форумните русофилски будали ще си бъркат по дупките от кеф

Шуткин здрасти, как си ???

и същи спам да дращиш, тоя шуткин явно те е еб.л и така ти е влязъл в гламавата чутура, та не можеш да го забравиш ???

Здравейте господин алцхаймер, как сте ;-)

"Моськва, Калкута, Лос Анжелос, Обединились в один колхоз..." Имаше една такава песничка навремето :) Добре дошли в глобалното село ...

Много ми се иска да вида физиономията на американския президент,който и да е той,когато и да като разбере че за атентата на 11 септември в москва са знаели ОЩЕ ПРЕДИ 11 септември.Защото има правило:НЯМА ЗЛО СЛЕД 1917Г СЛУЧИЛО СЕ НА ТАЗИ ЗЕМЯ БЕЗ УЧАСТИЕТО НА УПРАВНИЦИТЕ НА РУСИЯ И ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ

Шило

Че кажете му го, щото явно цялото ЦРУ, ФБР , военно разузнаване и т.н. не са разбрали още нищо за това! Напишете едно писмо до посолството, предайте им информацията, с която само Вие разполагате, посочете къде са доказателствата, ако имате доказателства пак само Вие- предоставете им ги.

Говедо,господ не е дал способност на всеки да види невидимото.Само на най-умните... А това за ЗЛОТО дето не е ставало без евреите,дори и тъпоговедо като теб требва да го проумее

И един въпрос който аз няколко пъти поставям и всички се прават на неразбрали:КАКВО ДОНЕСЕ НА ИЗТОЧНА ЕВРОПА НЕЙНАТА ОКУПАЦИЯ ОТ СЪВЕТСКА РУСИЯ.

Шило

Що не напишете направо, че сте трол? Какво общо има новината с нещо, което е в историята, по-конкретно отношенията СССР- Източна Европа? Ами за България- по-добро образование, например, нещо, което много липсва след идването на "демокрацията"

явно не е мърдало от мизерните си панелки в Обеля, Свобода и Надежда. Между азиат-варварска рашия и Западния Свят съществуват генетично непреодолими културни и цивилизационни различия и в интерес на Нормалното Човечество е разпада на чингисхановската деспотия.

Шило

Мдааа, явно обяснявате Вашия начин на живот- панелка, двустаен, мазе и интернет....

Евала. Американците имат по-добро разузнаване в Русия отколкото руснаците. Нищо чудно и обратното да е вярно :)

Шило

Браво! Така се прави!

ФАЩ сами ги организират и после уж помагат. Заглавието на СМРАД е такова сякаш теракта вече е станал. Русия като предупреди ДВА пъти наркоманите за оня Дудаев(Бостон), пиндосите не вярваха,че техните терористи ще ги гръмнат с тенджери.

Шило

Вярно е, но може би Бостън им е подействал изтрезняващо! Да се надяваме, че все пак са си направили равносметка и са преосмислили доста неща от поведението си. Защото пострадалите от атентатите не се интересуват от сръдните на разузнавателните и контраразузнавателните служби.

фейк, та да получи повод и оправдание оранжевият клоун за сближаване с путлер. кагебе зависимостта на щурата перука се вижда от Марс, та направо смърди. Колкото по-скоро импийчмънт, толкова по-добре за Нормалния Свят.

Шило

След доста неграмотното си писание, бихте ли ни обяснили, кой е този "Нормален свят", кой го е определил и на каква база?

взаимното уважение, единомислие и принципност дават най-добрите резултати

ХАН ТУКТУ, ТУК НЕ СЪМ НА ИЗПИТ ПО ГРАМАТИКА. ГАРАНТИРАН ТИ, ЧЕ ВИНАГИ СЪМ БИЛ ПЪЛЕН ОТЛИЧНИК, КОЕТО БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОДРАЗБИРА ОТ КОМЕНТАРИТЕ МИ. ПРИЧИНАТА ЗА ГОЛЯМИТЕ БУКВИ И ЕВЕНТУАЛНИ ГРЕШКИ Е ТРИВИАРНА - ЗЛЕ СЪМ СЪС ЗРЕНИЕТО.

Когато преди малко повече от година Тръмп спечели изборите писах, че се сбъдна една мечта на обикновените янки. Често я реализират по филмите, този път а направиха наистина. С избирането на Тръмп Америка спаси света! И това не го направиха разни Рамбовци, Сталоуновци или дори пиян пилот, а обикновените американци. Абсолютно правилно са постъпили от ЦРУ, като са предупредили руските си колеги. Тук е момента, да напомня, че руските служби предупредиха американските за атентата на маратона в Бостън преди няколко години, но хората на Обама пренебрегнаха сигнала (надявам се, него лично че не са го информирали). Ако Тръмп беше станал президент по-рано, онези жертви щяха да бъдат избегнати.

САЩ тогава отговориха, че въпросните терористи са под контрол. После някой да каже,че големите атентати не са работа на службите...

На книга е така. На практика Тръмп работи руснаците. Тръмп иска да изтъргува оставането си в Сирия. Така и двете страни са доволни. Само че американците се възползват от комплексите на руснаците.

руснаците няма как да имат комплекси, бе момченце - погледни и попречети историата на едните и другите

Оставането на американците в Сирия не зависи нито от Путин, нито дори от Тръмп. Негласно руснаците и американците в Сирия си взаимодействат и са се разбрали да има демаркационна линия по Ефрат. Руснаците бяха тръгнали да го форсират, но се спряха. Дефакто Сирия е разделена.

Смее разбира се, защото най-кървавата е Говедарската държава. Индианците нахраниха британската утайка с пуйки. Изклаха и обраха индианците, а подаряват живот на една пуйка. Върха на мръсния англосаксонски цинизъм. Всички туземци в РФ са живи и здрави и имат републики. Аннадънмо кьор кьопек

Живи и здрави са тези с изключение на двайсетината милиона руснаци избити от Сталин. Останалите са живи, но болни, сакати или бедни.

Терористите са се завърнали отново край уютното , руско бащино огнище. Дупе да му е яко на късокракия.

БРЦК

Дупе да им е яко на терорягите щото руснаците не си поплюват. Давам пример - В германия 1000 изнаслени и нападнати жени в центъра на града - резултатът е нула 'бежанци' в затвора и прикриване на скандала от полицията. В една дискотека в Русия група от 30 бежанци задявали и опипвали няколко девойки. Резултата е - половината в затвора, а останалите в болница. Вие си преценете къде е по-добре!

Уважаеми Дир.бг, защо допускате индивида с никнейм многоточие (...) да трие коментари и да спами? Какъв е този двоен аршин и тоталитарни методи които подкрепяте?

НЕЗАВИСИМО,ЧЕ СЪМ ЕДИН ОБИКНОВЕН ПРОВИНЦИАЛЕН ЛАЙК. ТОВА ОБАЧЕ СЪВСЕМ НЕ МИ ПРЕЧИ, ДА ЗНАЯ МНОГО НЕЩА, КОИТО ДРУГ НЕ ЗНАЕ. ЗА ТОВА МОГА СПОКОЙНО ДА ГАРАНТИРАМ, ОБЛАСТИТЕ, В КОИТО СИ СЪТРУДНИЧАТ РУСИЯ И ЩАТИТЕ СА МНОГО, А ОТНОШЕНИЯТА СЪВСЕМ БЛИЗКИ. ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ, МНОГО ПО БЛИЗКИ, ОТКОЛКОТО МИСЛЯТ ХОРАТА. И ПОНЕЖЕ СЪМ СИГУРЕН, СЪМ СПОКОЕН ЗА УТРЕШНИЯТ ДЕН НА ДЕЦАТА НИ.

Изкуфял старчок.

Сеньоре, верно между буквите И и Й има голяма разлика и не може да се употребяват произволно. Щото се стига до такива смешки, които си написал.

"Най-големият износител нанасилие в света е моята държава.Аз не мога да мълча" Ликвидираха го, разбира се, както Кенеди, Джон Ленън и още 12 президенти

Подчиненият винаги предупреждава държавата на началника си за готвен атентат.Факт!

Глупак си се родил, тъпак ще хвърлиш топа.

ФАЩ сами ги организират и после уж помагат. Заглавието на СМРАД е такова сякаш теракта вече е станал. Русия като предупреди ДВА пъти наркоманите за оня Дудаев(Бостон), пиндосите не вярваха,че техните терористи ще ги гръмнат с тенджери.

терористични атентати във най-миролюбивата страна в света и не е войнстваща,както казва товарищ Захарова.А товарищ Путин е най-големия миролюбец в света.Що не отиват тези терористи да трепят кравари във САЩ,а ще трепят миролюбивите раши/официалните бе,не обикновените хора/.

САЩ се стремят да предотвратяват атентати, докато Русия ги организира.

Платен бездарник...:))

Другаря Путин ,не случайно не пропуска да похвали Тръмп на всяка по-голяма пресконференция ! Иначе противоречията и противопоставянето между Русия и САЩ на много места си оставят....Украйна ,Сирия и Близкия Изток, Северна Корея ,Балканите и Европа, конкуренцията в енергиините доставки и тн.. си оставят !

Дам Путин се стреми да печели партньори не врагове.

Нормално човешко поведение този път от страна на САЩ, което е похвално. То и алчността и желанията за власт, господство и доминиране са също така напълно нормални и вродени в нас качества. Както и склонността да си създаваме врагове и желанието да ги убиваме. Все нормални човешки качества. То и една мутра се държи съвсем естествено - агресивно и всички благинки само за него. Въпросът е, че това не се харесва на останалото общество. Така е и със САЩ. Да се съобразят с останалото човечество и да спрат да се държат като алчни и нагли мутри.

ПОЗДЛАВБЯВАМ ТЕ С КОМЕНТАРА. НИКОГА НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ, ЧЕ В ДОБРИЧ МОЖЕ ДА ИМА ЧОВЕК, КОЙТО ДА МИСЛИ ПО ТОЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТЕН НАЧИН.

LeGrandTulup

Много ти благодаря за такава оценка за коментара ми! Хубав ден и успешна седмица! :)

Поздравления, че на референдума казахте твърдо НЕ на шистовия газ. Доколкото знам близо 97% сте гласували ПРОТИВ! Медиите ни си правят пас по отразяването му както винаги..

LeGrandTulup

Благодаря и на теб! Все пак в една съседна тема вече пише за това. Хубав ден! :)

Тръмп, за да благодари на Путин за добрите му думи относно управлението на Тръмп, а вече след това, след няколко часа путин е звъннал на Тръмп. Като не им дават да се срещат, поне ще говорят по телефона.

До Григор от Развигор Ти си бил невероятно тъп глупак!!!

''Русофилите'' и ''краварите'' нещо май много почнахте да се сближавате, на групов, ''соросоиден еврогейски'' секс май ми намирисва на следващата среща между тия двамата в Берлин:):)

Какъв ти е проблемът на теб?

Русия и САЩ имат много повече общи интереси отколкото различия. И това е обективна картина. Отношенията между тях много скоро ще се промевят от противопоставяне към негласен съюз както е било от края на втората световна война. Инерцията от противопоставянето срещу Русия инициирано от динозаврите ястреби ще отмине, а платените сороспии ще останат на сухо съвсем скоро. Просто ще бъдат жалки когато им се наложи да говорят точно обратното на сега.

Русоуроспиите постоянно си променяте мненията в зависимост от това как ще си го промени гнома Путкин.

Скоро ще разбереш как ще си промени мнението Тръмп за такива платени сороспийски нищожни отрепки като вас, които нямат нищо общо с българския народ.

Нещастен поплювко.

Тръмп е хитър, Путин е по руски наивен. Ся Путин в знак на благодарност ще предаде пак някъде руските национални интереси. Не можаха да пораснат руснаците през вековете. Всичките им безспорни победи на бойното поле после биват пропилявани от дебилната им политическа класа.

Отдаваме това простудушие, т.е. липса на лукавство и хитрост на голямата "руска душа". Впрочем това е белег за сила. Но в този свят, създаден от тъмната сила, добродетелите/достойнствата се превръщат в недостатък (пасив).

първо виж себе си и кочината си, барабар с тиквата, после пък давай акъл, смешник

едва ли е толкова наивен да не знае как се прави рекет ..

При тази новина, герберастко-козяшките тролове показаха, че са дебили. А били "обидени" на квалифицирането им като дебили от БСП.

Русофило - савушкините ни тролове са като СПИН. Предава се по полов път.

С този коментар показваш, че не само сте дебили, но сте и малоумни!!!

така и трябва бели хора сме не юдей

Естествено майката на ИД, Русия е организирала атентата, но след като Щатите са го разкрили, се е отказала! Жалко, че Щатите не предупредиха за атентатите, организирани навремето в Москва, когато хората на Путин взривиха жилищни сгради!

Номер 2, ти не беше ли в психиатричната клиника?

- поредният дебил, дето се излага пред света - нищо не знаеш, ама врякаш

Хане, махни си шлема, че ти пречи да мислиш. Освен това си го оцапал здравата

Според един малоумен русофил пишещ с различни ника, терористичната атака е подготвяна от САЩ. Само където същия прост русофил е забравил да добави за благодарността на Путкин към Тръмп. Двамата са действали в пълна координация , но накрая джихадистите са се издънили и не са могли да изпълнят замисъла на двамата баш терористи.

Що за глупав пост. Май ти се издъни.

Разпозна ли се, малоумнико? Точно за теб става въпрос.

ИД е творение на САЩ. Американски инструктори са обучавали ислямистите. Може да се очаква да действат в Русия. Но Тръмп има да благодари много на Путин и за това го информира за намеренията на ислямистите

Краварските подлоги се хапят по гъза от яд и плюскат редките си лайна!!

Хане, пак си ползвал шлема за цукало и си го нахлупил на главата си