Над половината британци вече не искат Брекзит

Броят на противниците на излизането на Великобритания от ЕС надхвърля с 10 % броя на привържениците на Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Над половината британци вече не искат Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

британците бяха жестоко подлъгани от хората на които им е удобно да са вън....

"Работливите" краварски подлоги са яхнали лайнометите. За празниците ги очакват топли, редки, ухаещи лайна на масата!!!

България много комунисти е народила, затова с икономиката, така се е увредила.

Нама друг по-мързелив, от комуниста завистлив. В селска паланка се родило, всичко в живота намразило. Не сме работливи, но сме приказливи.

Англичаните са мързеливи и обикновенно не знаят какво искат.Отдавна целият свят не работи за тях

Изглежда Путин удар ще получи, Англия от ЕС няма да се отлъчи.

Късно е чада мои да се каете!

abasador

вярно е, че половината не искат Брекзит, но малко повече от половината, не пиша 7/12, че мануелчо (и не само) няма да може да го изчисли,.... не искат Евросъюза. Това е за съжаление водещата политиката на ЕС; .... всички англичани се тръшкат, че ще излезат от ЕС независимо, че гласуваха за това! .... спечелилата изборите партия на изтрещялата баба Меркел с подкрепата на Щейнмайер и медийте, обвиняват не само Свободните демократи на Линднер, но и шефа на Германската социалдемократическа партия, алкохолика Шулц за това, че в Германия все още няма правителство!!! Това било изключително опасно не само за политическият стабилитет не само на Германия но и за Евросъюза!!! Бих казал само едно, че простотията и безхаберието на управниците на Германия и Евросъюза е поголовно! Не знам, да се смее ли човек или да плаче, ще им се стъжни на ЕС? Лек ден.

Важното е,че ние и европейските страни се отървахме от комунизма и от русия.

loyola

Дали са се отървали?

Но коментарите ви са елементарни, неуместни и злобни. Ще кретате докато сте живи.

Късно е либе за китка...

аидеееееееее англичаните да го духат макар че няма да го усетят много мого

Не се знае дали тези "половината британци" не са циганите и българите от източния блок. А между другото Лондонското Сити си натрупа капитала от такива балъци като вас и сега им рупайте оная работа. То затова и офиса на пожарникаря го е нарекъл Сити Палас а отдолу се помещава турския Конак. Анадън уважаеми дебили и педали.

да са върне нещо.. Ама УЖ обективните ни медии не го споменуват: 92% от 46686 човека, участвали в гласуване по украинския ТВ канал NewsOne, искат връщане на "престъпното управление" на Янукович..

Над половината британци вече не искат Брекзит И преди Референдума четяхме същата опашата лъжа: Над половината британци не искат Брекзит ... Измислете нещо друго!

ЕС ще се разпадне до 10г.

Ние където сме влизали все се е разпадало.

до 3 години!!!

То ако питате, чрез референдум и над половината европейци няма да искат в ЕС, така че не смятайте британците за наивници!!!

бе тоя със сламената перука май живее в паралелен свят - кралица Виктория отдавна е в един по-добър свят и той е в НЕвеликобритания...ега ти смешника

Народът го е казал: "Късно е либе за китка."

Боли ме кура!

Резни го и че ти олекне.

Иди кажи на баба си.Простак вулгарен.Друг речник имаш ли, дебела и тъпа глава? А после питат защо ли има агресия сред децата. Защото такива родители имат.

По важно е кога България ще се освободи от ЕС без да попада в друг подобна комисарска империя.

На вас комунистите още ви липсва времето в което глупаците работеха вместо вас, но няма да я бъде вече да знаеш, време е да се събудиш.

Това е втората фалшива новина, която дираджиите днес изтипосват в сайта си. Първата бе за това, че над половината американци смятали, че при Тръмп се живеело по-зле. Дир.бг започна да се пързаля по надолнището на фейк-новините, като ги копи-пейства от съответните фейк-информационни агенции. Но какво да се прави - за пари много съвести се продават, не случайно сравняват журналистическата професия с най-древната ;)

Не бе, тези новини могат да се препечатват безплатно, а истинските струват пари.

Навсякъде във света британците са с голямо самочувствие,а ние ганьовците гледаме като овци пред стригане!!!

В голяма грешка си, душко. С този правопис ти може и да си овца. Аз се върнах от едно приятно място преди два дни, където бритите опитаха да се държат както си знаят, но им показахме, че не струват и ги убихме с презрение. И да ти кажа не им се случва за пръв път. Налягат си парцалите. .Особено след т.н. Брекзит. Превърнали са се в посмешище.

Irish Dictionary Word Of The Year Is Ha Ha You Stupid Brits :).

Това е цяло изречение, дето си го изтипосала, каква дума?! Овца!

Това е най-хубавото нещо, което се е случвало на ЕС в близките години. Хайде, ал палто и гид! Ако искат да станат членове, да кандидатсват по надлежния ред, ще отваряме и затваряме глави и т.н.

Е оти ручахте жабетата , бе ?!!

Too late too late...

Над половината, колко над половината? Показали сте само четири дебила!

Явно процесът на поумняване е мъчителен не само у нас...

Тия бунаци още 10 години след като кралството напусне препикания ЕС ще продължават да водят статистика кой искал и кой не искал брекзит :) То тва да не е днеска искам утре неискам бе хахоо

Никой не може да спре излизането! Архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби: "Като страна ние имаме бъдеще пред нас, ние взехме своето решение за Брексит и това е ясно..."

и да не го спрат, но ще го моделират така, че да прилича на излизане.

да не си на хранилка в Daily Hate, че толкова си се влюбил в този Брексит?

щом архиепископът на не знам какво си го е казал, нема начин да не е истина...сички тъй си мислим, че и си верваме... то не че нещо друго ни е останало...

Няма съмнение кой плаща - олигарха Евгений Лебедев и баща му, собственици на най-противните издания - Индипендънт и Ивнинг Стандарт, които бълват само лъжи и водят най яростната анти-брексит кампания. Дори назначиха върлия римейнър Джордж Озбърн (с истинско име Гидеон) за главен редактор

Да ти отговоря: m е за двете букви на go shag your mum. Douchebag. Надявам се, че те задоволих.

Това някой в кръчмата го е казал ( май ), а тук няколко правоверни европейци скачат като шарани на гола кука :) Разберете: богатите и влиятелни страни не са във възторг от раздутата администрация в Брюксел и не се натискат за берат ягоди и да мият чинии в чужди държави. Богатите в ЕС смучат от бедните страни човешки капитал и си оправят пенсионните системи и богатството, а нашите марионетки се радват колко талантливи деца изпратихме навън.

Супер прав е инженера!!!

Осмукали са ти мозъка явно

когато човек няма какво да каже, по-добре е да мълчи, не да лае като драгливо псе по хората и да се излага.

гейовете умишлено поставят неизпълними условия с цел да се протакат преговорите. после "уж правят компромиси". ако англичаните губят много мислите ли , че европейците не биха ги оставили да губят ? британците ще се оправят с или без Европа.

Пак не сте разбрали 101 % са тези дето име писнало от тоя брекзит дет се задъни и просто искат да се махат от ЕС веднага!

"Ако не отхвърли европейските закони, Великобритания ще стане васална държава, заявява Джонсън... Правителството трябва да се стреми да се възползва възможно най-много от Брекзита, сключвайки търговски споразумения с други страни..." Независимост и търговски споразумения би трябвало да иска всяка себеуважаваща се държава. А не да се крие зад Началниците и да получава мазоли от наколенки...

Ами ще видим дали ще са по-добре извън ЕС.... Всъщност, гадните и подли англичани си бяха договорили много изключения от договора за членство. Не бяха в Шенген и си бяха извоювали граничния контрол да се извършва на френска територия - дмек, ако някой не го пускат, да си остане на континента... Великобритания разчита много повече на САЩ, отколкото на Европа, затова и англичаните бяха Троянският кон на САЩ в ЕС! Нека да не ги мислим англичаните, просто трябва много твърдо да се водят преговорите. ЕС няма какво толкова да губи при преговорите. ЕС е голям пазар и UK със сигурност ще изгуби повече!!

брекзит искат само руснаците и техните крепикурци в българия.

Това Сорос лично ли ти го каза, или прочете опорните точки за другата седмица?

На мислещия човек не му трябват опорни точки. Понял руско-комунделски троле?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

колега,соросоидите сега ще те зaлеят с помия...но,ти им каза истината в очите!!!

Глупости. Платено проучване. В момента Англия правят нови договорки с Китай за съвместен бизнес. Почти всичко вече се прави в Китай, и скоро Англия ще дръпне пак напред. Просто има хора с пари, чиито интереси с в разрез с излизането на Англия от ЕС и затова има опозиция.

Глупости. Ти търгувал ли си някога с Китай? Аз го правя от 10 години. Китайците имат два основни приоритета: Изнасяне на капитали и изнасяне на хора. Нито един от тези не устройва британците. В момента ограниченията за търговия с Китай за Европа са МИНИМАЛНИ. И е пълно с битанци, които го правят. Не, те искат ДА ПРОДАВАТ в Китай. Поне това тръбят пред публика. Опитвал ли си да продаваш в в Китай, на китайци? Същото е, като да продаваш хладилници на ескимосите. Да не говорим, че 80% от британската икономика е базирана на улуги. Да продаваш услуги в Китай? Повярвай ми, по-зле е и от хладилниците на ескимосите. 43% от експорта на ЮК беше към ЕС. Огромна част от които - скъпи и прескъпи услуги. Трудно ще намерят заместител на ЕС. Особено в Китай.

maloryx@usa.com

m първата буква на moron ли е или последната на scum?

Аааа ми Тереза първо това направи - отиде във Велики Китай с голямата кошница обаче там усмихнато я бутнаха във фризера, докато си изясни какво точно иска да прави. С уточнението, че великото кралство не е толкова атрактивно извън Европейския съюз.

Сетила се Мара да се побара.

Взе ми думите!!! :-)

не бяха ли същите %-и.. На тези дето щяха да гласуват против на референдума... А в това време, също така в Киев става нещо.. Привърженици на ЯДЯЩИЯ СИ ВРЪЗКАТА завзели някакъв дворец. Пък той ги призовавал да излезнат от двореца и да отиват на Майдана.. Ама в обективните ни медии Хохлия вече не е новина..

аз не се сещам каква английска стока ползвам, не се сещам..нищо английско не ми трябва..колите им с десен волан...турнете им сега едни големи мита на Англия да се чудят къде да си пласират стоките

Аз пък пия уиски и бира Фулърс. Не са лоши, по сравнение с нашенските. И джина им е на ниво, нищо че е от спирт и есенция. Не че нашенските гроздови ракии не са от царевичен спирт, ама нейсе. Няма кой да ги накара да пишат по етикетите от какво са направени, затова... А Англичаните си имат традиции.

Голям довод! Ирландците са в ЕС, и бирата, и уискито им са по-хубави от английските и шотландските!

Традициите не са това, което бяха. Махмурлукът е мнооого неприятен. А като попремине, ще става все по-безпощадно ясно, че пиратството вече изобщо не е опшън и ще бият през пръстите. Вехторианската епоха е зад стените на музея.

аса 10 човека накръст и може да са снимани навсякъде по света..ама вие вервайте, че англичаните не исакт брекзит. Боли ги за вас и други подобни гащници, чакащи английската вноска за да папкат.

прав си да знаеш. разбирачите в бг няма как да го вигят това и за това толкова глупости са написали. информацията е злато но само ако знаеш как да я ползваш...

Пак кьорфишеци, много знаете какво искат. Те се спасиха да му мислят тия които остават. За 10 години в Евросъюза сме много по-бедни, без здравеопазване, образование ,армия и ядем отрови и сме най-бързо изчезващата нация В СВЕТА. ТОВА Е ЕС ЗА БЪЛГАРИЯ

сте, не заради ЕС, заради неокомунистическите престъпници, които окрадоха държавата. ЕС не е виновен за това.

Га трябваше да изразят волята си чрез гласуване си бъркаха в носовете. Сега от бъркане в носовете, носовете им са станали като кошери на диви оси и Бреекзит ще бъде основното шоу на Острова. Още през първите няколко месеца като им поскъпнат зеленчуците и плодовете ще стане известно, че англичаните са станали българи и реотаните им ще светнат червено до изгаряне. Няма Джереми Кларксън, няма Найджъл Фарадж- всички ще го духат, заради вековната си надменност, изродена в адска просташка тъпотия.

ЩО НИЕ КАТО СМЕ В ЕС ДА НЕ СМЕ ДОБРЕ. ЕС НИ УНИЩОЖАВА БАВНО, НО СИГУРНО

...такава е директивата на държавния департамент,изпълняваща заповедта на Pотшилд-до 2050 година да няма държава българия и живи българи...

по един фейк за брекзита.... как не виомръзна вече?!?

Егати английския цирк, искаме, па не искаме, па пак искаме.