Данаил Кирилов: Вотът на недоверие е „политическа димка“

Управляващата коалиция е стабилна, вотът на недоверие е „политическа димка“, заяви пред БНР народният представител от ГЕРБ Данаил Кирилов.

Обратно в новината

Коментари - Данаил Кирилов: Вотът на недоверие е „политическа димка“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президента ли им е виновен, че няма истинска борба с корупцията, или самото управление, което я ръководи - хахахх

Данаил Кирилов е политическа пръдня.

Тоя е от 80-те процента, ама е стопроцентов. А как е работил като юрист, като две смислени изречения последователно не може да свърже, не знам. Явно парламентът е спасение за некадърници като него.

и тава вие много просто затвор и толкоз

За такива като това недоразумение на природата, Андрей Слабаков написа: " Някои те наричат "дупе", А за мен си просто г.ъз, Грозен, мръсен, рошав, рунтав, Седнал върху среден пръст."

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

разлика във външния вид на този, когато беше в БСП и сега, когато е в ГЕРБ. Кога беше тъп селянин, и кога стана един от първите европейци?

Ей това комундетата са много смешни, да не кажа жалки.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието.

То да е мандра , да я ограбиш. Но да спечелят вот не е по силите на комуноидите.

то и на теб не е по силите да разсъждаваш, но се опитваш. И никой не ти пречи, опитай се да си отговориш защо. Няма как да стане, липса на сиво вещество, не се компенсира с нищо.

Да видим колко онкоболни от парламента ще откраднат държавни пари за лечение в чужбина още

хората мразят комунистите, нямат никакъв шанс

комунистическата сволач няма шанс да се докопа до властта иска да каже човека, не е ли така?

Ми тоя си е доказан комунист, а ти какво искаш да кажеш не е много ясно...извади си хея от устата и пробвай пак ;)

Какво искам да кажа е ясно за хората, но не и за червен арогантен и неграмотен дебил.

Данаил Димитров Кирилов Дата на раждане: 25 юни 1970 Професия: Юрист Професионален опит: Народен представител в 42-то Народно събрание. Областен управител на Област София от август 2009 до май 2013 година. :) Завиден професионален опит на "юриста" Данаил. Ето защо е законотворец, та дрънка: "Тези предложения съм поел грижата и отговорността да бъда техен предложител". Тази реплика, изпусната от председателя на правната комисия Данаил Кирилов по повод спорните промени в Наказателнопроцесуалния кодекс (НПК), е най-краткото обяснение на ролята, която той играе в парламента... Пуснал димната завеса и скок подскок от партия в партия в търсене на келепира: "Данаил Кирилов завършва право в Софийския университет. "Станах член на БСП през 1997 г., във времената, когато всички бяха станали сини", споделя той пред в. "Стандарт" през 2007 г. През 1998 тогава 28-годишният юрист поема защитата на бившия премиер Жан Виденов по делото, заведено от банкера Атанас Тилев. Източник, близък до правителството на Виденов, разказва, че връзката между бившия премиер и младия адвокат е станала през депутата от БСП от Великото народно събрание Пламен Вълканов, с когото той работел, а и двамата били от Димитровград." ... Спец по всички димки...

Дани,не си лош човек,ама за нищо не ставаш.Не се вземай за корифей,нещастна плюнко

заедно с Цв.Цв. ще съборят ББ по-бързо и успешно,отколкото биха го направили от опозицията

открихме топлата вода с това изказване на нашето момче,то преходът от бкп диктатурата към демокрация вече се оказа димка!

Като се ползва опцията "ВОТ .."губещия е ясен от сега ...........или с подвити опашки ,но пак в НС или поклон пред "Борисов"4......феноменално !!!

Управляват ни бандити и престъпници, които до преди да станат политици са отървавали затвора единствено с доноси. Сега продължават да назначават съучастниците си. Адвокат, представил фалшиво адвокатско пълномощно за да присвои 9 милиона в момента е член на ВСС. Срам за съдебната система! Огромен срам! И всичко това го знаят прекрасно съдии, адвокати, журналисти... няма ли един да се намери честен?! Явно няма.

Този лилипут редовно "свири" на бойковия "кавал".

Тоя духа на един кавал и си мисли,че е цял оркестър

Онзи ден туй джудже, два пъти повтори"деректор" и "дерекция". Мисля, че диплома и за 8 клас няма.

Как наричаме хора, които вярват, че тъщата на партийния им лидер му е дарила 6 апартамента за една година? Дебили? Сега вече и безчувствени, нагли и корумпирани дебили! За съжаление по интересно е ка ще наричаме тия дето търпят наглите дебили да ги управляват.

Този е голям мухльо...

Не харесвам този човек. Мисля, че не е достатъчно добър юрист, за да бъде на такова място. Всичките му изказвания до сега са елементарни и по начина , по който говори , не показва висока класа. Сипе клишетата, които са му подготвили. От правна комисия, ръководена от такъв човек, не можем да очакваме добри закони. Той е по- скоро услужлив партиец, отколкото добър специалист.

Това е най-точната оценка за качествата на тази личност, дадена от обективен и интелигентен човек.

на фотото с всеки изминат ден става все-по противен.

Димка или не, но законодателят го е предвидил в конституцията! Защо тогава тази опция да не се ползва? Щото управлява Борисов ли? Голям праз! Какво хубаво е направил? Доходите ли са човешки или пенсиите? Или циганите не вилнеят? Кое? Колко време трябва да го чакаме? С тия темпове на растеж на доходи и пенсии, ще са ни необходими поне 100 години за да се приближим до средно европейските стойности. Викате вота няма да успее. Добре! Това ще е благодарение на патриотчетата, които са първокласна патерица и гледат да се нахранят добре. Аз да попитам: Това правителство дали ще издържи на "воден удар"? Щото Борисов веднъж подава оставка заради цена на тока. Сега е ред на цената на водата.

ТОВА ПЪЛНИЧКОТО МОМЧЕНЦЕ ДЕТО НЕ РАЗБИРА ОТ ПРАВО И СТАНА ЗА СМЯХ, КОГАТО С МЕНЗА ПРОМЕНЯХА В ПАНИКА БАНКОВИТЕ ЗАКОНИ ЗА ДА УГОДИ НА КОЙ, СЕГА СЕ ИЗЖИВЯВА И КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОРИЦАТЕЛ. БРАВО КЮФТИ, БРАВО\1

Как може партии като БСП и ГЕРБ да опират до такива плужеци -мижитурки. Тоя келипирджия е бил от БСП доколкото знам, даже общ. съветник, сега при ГЕРБ депутат. Още една боя ако си Фърли отгоре може и за премиер да го цаним. Ебати й държавата келява, щом тоя ще и е шеф на сената - реално ако имахме двукамерен парламент и съответно Сенат - тоя щеше да му е шеф - представете си упадък. Срам. Резил. Подмазвач. Подлизурко. Мъченик за мутренска правда.

Защо си мисля че Таралежко прост,се е подвизавал нейде из БСП(БКП) както останалите политически курви от управляващата хунта?

Никакъв вот на недоверие няма да успее. Браво на Цецо за усилията които направи срещу корупцията! Браво на Бойко, Валери, Волен, Каракачанов за усилията да се подобрят нещата в Родината. ''Самолетаджията'' дето се направи на клоун пред Макрон е виновен за вдигането на цените на всичко. Да се ''приземи'' на Позитано 20, където му е мястото.

Май някой е прекалил с аперитива. Иначе не може да се обясни толкова нескопосано изказване.

всъщност, не до него, той е олигофрен и няма как да асимилира елементарно нещо, колко е загубен.

Може ли такъв самодоволен глупак да е депутат, че и сътворил т.н.новина?! Не ни занимавайте с него,достатъчно е,че му плащаме заплатите.

Ако бсп не бяха на изключително ниско ниво тази гъба за баня никога нямаше да заеме този пост в законодателната власт. Вината за ГЕРБ е пряко на БСП, ДПС и НДСВ или проектът на ДС- рядко негоден и унищожителен, но фрапиращо лъжлив и крадлив.

Сега баш разбрах , че бай Миле , Пашата и другите проектанти създали проекта Борисов са членове на БСП. Но довякъде си прав ще знаеш.

Амчи драги, Пашата какво правеше в градската организация на бсп-то бре? А застрахователят от Орел какво депутатстваше от района на Силистра? Амчи онзи дето го думнаха в Амстердам как така се оказа кука, а Трактора чак на значим пост в ДАНС? А Илия Павлов заобграден от 6-то на ДС ? Някак хич не ги разбирам нещата, но фактите, които излизат, аз не ги измислям.

ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ НЯМАТ СПИРКА И СЪБОТА И НЕДЕЛЯ-ТОВА ДЕЖУРСТВАТА СА ГАДНА РАБОТА;)ХАХАХАХА

Герберастче , мноо сте тъпи бе. Толкова тъпота събрана на едно място мира ми не дава.

Оти се абиш да пишеш, като никой не те ебава за слива, оди да шляпаш...

ГЕРБ не е съсипал нищо за тези години, но подобни мекотели и блюдолизци съсипват доверието на хората в тях. Явно на Борисов му харесват тези дето са с наколенки и за нищо не му противоречат. Само че тези хора работа не вършат. Те се опитват да правят добро впечатление, но дори и за това не стават.

Напротив, ГЕРБ съсипа и малкото, което беше останало от българските институции. Съсипа армията и МВР, съсипа образованието и здравеопазването, съсипа съдебната реформа и участва с ДПС в разграбването на КТБ. ,

Няма как да не се съглася. Понеже разбирам от образование и виждам кой оглавява комисията в НС, наясно съм, че колкото и пари да се наливат в системата, резултат няма да има. Няма компетентни специалисти, които да направят истинска реформа и всичко върви надолу.

защо си избързала да си платиш членския внос на сметката на БКП, нали отдавна няма такава партия! Носталгия? Какво ли? Защо лъжете хората, че БКП-ГЕРБ е партия на младежта, като там сте се събрали все дърти пергиши, активисти на БКП?

Този юрист корифей и ЦвЦв се надпреварват по телевизора кой ще смъкне най-много рейтинга на крадливите герберунгели.

Борбата е безмилостно жестока , болбата както казват е епична.

Даниеле ,не виждаш ли какъв политически боклук си,в боклуджйската кофа ,,ГЕРБ"? Един вот на недоверие дали ще мине или не ,не е от значение.От значение да покаже некадърноста на това управление да се справи с корупцията,с шуробаджанащинага и кражбите на нашите пари ,с които сме ви осигурили охолен живот.По -добре за България е дим да ви няма начело с Борисов и неадекватният Цветанов.Вие съсипахте за 8 години образованието,здравеопазването,науката,органите за сигурност,армията т.е. До какво се докоснете го съсипвате,а това което се опитвате да направите от законите в НС до магистралите е пословично некачествено .

абе димка димка ма то при таа намалена видимост току виж получите монтаж в задния двор...аааахаххаааххха

Тоя миризлив пушек на снимката , който умирисва накъдето го духне вятъра няма хабер от демокрация , парламент и т.н. европейски ценности!За него е важно да угажда на силните на деня и вероятно е сменил доста партии и доста господари!Хубавото на такива пушеци е че се разнасят при силен вятър!

Бил е член на БСП, общ. съветник, но после се насочил след кокъла и хоп в герб. След герб ще видим - по кокъла.

Интересно. Една политическа проститутка да говори за политическа димка...

А фейсът от снимката е политическо недорузомение.

Този като му заврът микрафон , само върти очички и се мъчи да види някаква мисъл в главата си , но все забравя , че всъщност тя е отзад. Същото е и регионалното субектче.

Кирилов, Кирилов, ямболски миндил, ако не беше Боко Тъпото да те вземе в жалката си партия, дали щеше да се реализираш като юрист? Сега си шеф на правната комисия, но всички юристи в парламента сте толкова далеч от правото, че се наложи да бъде създадена извънпарламентарна правна комисия, която да работи заради вас.

Да пази Господ от ниски, комплексирани мъжлета с големи амбиции, непкрити с нищо, нито с морал, нито с ум, нито с елементарна пригодимост към топлото кресло, на което подобни на него по интелект са го поставили. Докато с мълчаливото ни съгласие на такива отговорни постове, от които се решава съдбата на народа ни, се поставят хора, дето не стават и за квартални бакали, тъй ще е, тъй ще е.

Димка , димка , ама като седнете на нея тогава ще ви гледаме сеира каквито сте тъпчовци герберчетата.

по целият свят е една и съща!Защо просто не препишем някой готов закон -например швейцарският?

Защо на този на снимката здравната каса не му отпусне някой лев за козметична операция

Мозъчна трансплантация му требе , а молекула още нема.

Работил съм с този в МРРБ: тотален дебил, първо беше от БСП, после мина в СОС към мутанта им - ГЕРБ, не можеше 2 думи да върже с дебилска интонация и бавна първобитна мисъл...Мила родна картинка, жалко за нас!

че самодоволството е отличителна черта на глупаците....!

Вотът на недоверие, даже да не успее, пак е необходим, за да отрезви малко самозабравилите се управляващи. За девет години управление загубихте чувството си за реалност и сте се объркали, че народът много ви харесва, затова гласува за вас. Гласуват онези, които по партийна линия получават служби и облаги - не е щото ви вярват, а от личен интерес. Затова толкова гербери подкрепиха не "майката", а генерал Радев за президент. Опомнете се!

последни данни държавната и общинска администрация вече надхвърля 450 хиляди чиновници! Дори и да приемем, че част от тях се припокриват заради шуро-баджанащината, всеки чиновник и семейството му правят около 900 хиляди! И 100 хиляди цигани гласуваха за герберите, ето това са им избирателите!Може да се добавят и 50-60 хиляди замаени, които не знаят какво искат или по-точно искат само и само да не са комунистите на власт!

Ами на турци и комунисти това им е работата, да дестабилизират , да крадат и лъжат.

Герберче крадливо, по-големи комунсти от ГЕРБ няма, а с турците винаги сте си били дружки, пример - кражбата на КТБ.

Те от ГЕРБ бързо и удобно забравят. Забравиха и "Ало, Ваньо...", и кърджалийското кафе и още много други неща.

Ето какво споделя Божо Димитров когато е общински сьветник за Кирилов-ТЬП упорит НЕстава за политика МУДЕН и бавен работи 4есто и по 20 4аса на ден .Боико го взе за сьветник щото като стана кмет нямаше никакьв екип.На 1сесия на Правната Комисия имало 6души но Даниел Кирилов преброил 17 СПОДЕЛЯ с насмешка ГЕОРГИ КАДИЕВ

Не го знам какъв юрист е, но като го слушам, ми се доспива. Много става да чете приказки за "Лека нощ" на децата по някое радио.

Навремето, за "Лека нощ деца" даваха една анимация за Милко и Морко. Та тоя много ми прилича на единия.