Майка откри мъртва 8-годишната си дъщеря

Момиче на 8 години е открито мъртво от майка си в Момчилград.

Обратно в новината

Коментари - Майка откри мъртва 8-годишната си дъщеря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен някой е влязъл в апартамента и не е очаквал,че детето не спи,но то го е видяло и познало и той затова го е убил,а за да не вика му залепил устата с тиксо.Незнам защо са арестували майката?Искат да я набедят ако нищо не открият.

Определено трябва да търсят от най-близките хора- за съжаление е така. От най-близките може да се очаква всичко!

Не може да се каже ,че и при социализма нямаше тежки престъпления,но тогава извършителите получаваха справедлива присъда /разстрел/.В личен план аз съм горещ привърженик на смъртното наказание.Спомням си преди много години в София ,едно 13 годишно момче ,от добро и културно семейство ,при това отличник в едно от елитните софийски училища убива три деца по на 5-6 години,изпращат го в затвор-интернат за малолетни престъпници, но когато го "пускат" на свобода ,той отново убива младо момиче,но вече е бил на 19 години и бързо го осъждат и разстрелват,както си му е реда

Браво. В новината, първо трябваше да напишат че тия са Турци.

Не мога да разбера ,дали сте просто изрод,или някакво същество с минимални когнитивни възможности,по-точно с пълна липса на такива

кой знае какви мъки е преживяло горкото дете!!! Искам да убия този изверг със собствените си ръце !!!!:((((((((((((((

Някой от главните комисари и останалите плужеци, отишъл ли е там или е нямало телевизия да излъчи тревогата на управляващите?

Основната версия била убийство,завардили пътищата и проверили даже и окръжния прокурор, извършили моментални действия....Пичове, ние живеем в Патагония!

Абе, колко хора могат да си позволят детегледачка в БГ? Заключваш детето у дома, пускаш му филмче, и излизаш до магазина или да си свършиш работа. Все пак то не е бебе до 3 годинки. Предполага се, че е научено на елементарни неща. Освен това от 5 годишни вече са с таблетите. Това което се е случило е отвратително.

Това да не стане като оня случай с майката дето беше убила детето си и където таксиджиите бяха завардили парламента?

И какъв е този случай, ние защо не знаем. И коя нормална майка ще си убива детето и от какъв зор. Кви глупости пишете?!?!?!?

lu4ka

Абе ти не знаеш и 1 млрд китайци, ама ги има. Тогава таксиджиите блокираха Народното събрание, защото бащата беше таксиметров шофьор, а се оказа, че майката го е убила.

Горката жена, дали ще го преживее или ще откачи!?!?! :((((

Би трябвало ония от бопа вече да са там и до утре други ден убиеца да е заловен почти не дишащ!Да не се разсейват с кибер,компютърни игри и простотии и да бачкат,защото в Момчилград няма кой, а в Кърджали....а,бе луда държава!

И като го хванат този изверг какво ще се случи мислите продажния и корумпиран български съд ще го осъди на 10-15г след осем този изрод ще е на свобода .Затова е по добре маи наистина да идват араби ли османска империя ли пак да ни управляват тогава поне ще има правосъдие наи вече защото онези не се лигавят и не са такива толерасти като нас европеиците като вземат да режат глави и ръце и за три месеца ще се оправят нещата и ще има ред в тази държава .Доказано е от историята че ние българите сами не можем да се управляваме и да живеем все някои трябва да ни мачка и то доста здраво иначе не ставаме за нищо продажна алчна и завистлива нация сме това си е

Искрено се надявам затворниците да поправят присъдата...Убиец на дете няма място в никое общество, дори и в това на затворниците за тежки престъпления.

lu4ka

Много филми гледаш.

Майката ли корите?Че е отишла да работи и да си изхрани детето?Мамицата ви аз на вас....гнусни прасета се навъдиха у нас и трябва да играе касапа, Коледа да има и за тях!

Идиота е за трепане!Без досъдебни и съдебни процедури.Ако се окаже ,че е крадец-да се подкарват всички,които са на свобода с по сума ти висящи дела.На маймуни ни направиха, трябва здраво жулене- или ние, или те!

Ами просто е , кой има ключ! Мама, любовника и...кой...може и мама да е , може и любовника и да е ...ама нали случаен човек влезнъл, убил и тем подобни....хаххаха смях в залата....търсете около мама ...

Не се знае... може детето да е отключило на някого.

Глупак, смешно ли ти е?! Има убито 8 годишно дете? Пфу в този форум е пълно със психопати не само по улиците.

стой та гледай кой е глупака...

Ако е любовника, дали мама не би забелязала некви страностти в поведението? Педофилите, не им ли личи? Ако е крадец, имало ли е какво да се окраде? Не ходят ли най-бедните прослойки, нощна смяна? Или някой злобар, близък до семейството?!

Да трябва да се търси около майката ...това е човек който еи близък до тях ..не може случайно някой точно тогава просто така да се качи в тоя блок вход и влезе точно там и във времето когато майката я няма

малък град е, все си мислех, че из малките градове хората са по - добри....да разпитаха целия град кой какво е правил същата нощ....може да е всеки, комшия, колегите на майката или познат на братът на момичето .....ужасна история .....ако няма кой да остане с малко дете през нощта, по - добре никой да не знае, че има само дете.....извргите слухтят за такива сами деца...

бог да прости детенцето, ужасно тъжна новина .....и дано да заловят убиецът...пази боже децата ни

абе джени, как по погрешка ще стават децата... щом се гушкаш с един мъж значи искаш дете с него... забравям да натисна "транслитерация" понякога

Къде са ония за които живота на прилепите (т.е. мишките), къртиците и пепреудите е по-важен от живота на хората, че измислиха такива закони в защита на убийците и крадците . . . ?!

Не знам защо, но това спомняне колко пъти си заключил и отключил, с абсолютна сигурност, особенно след това, което си видял, а и само това да кажеш ... не ми харесва. Дано, да е просто лошо поднесено от журналистите. Бог да го прости детенцето и да даде мир и утеха на майката и роднините!!!

Ами да ти кажа е въпрос на рутина - аз винаги, абсолютно винаги заключвам двете ключалки като превъртам ключа веднъж и винаги знам, кога мъжът ми се е прибрал преди мен (или е идвал за нещо забравено през деня) - той превърта ключа два пъти.

Бог да го прости детенцето. Милата майчица сърцето ми се къса. Сигурно не от хубаво е била принудена да го оставя само. Това да загубиш детето си е най-голямата болка на света не я пожелавам и на враговете си.

Ето до тук стигнахме за 30 "самоуправление". Някой сега ще изригне "Булгар, Булгар!"..и ще да започне да храни византийци, турци, руснаци, американци, кръстоносци, татари и кви ли още не :) ,,за злочества съдбЪ на тоз инак велик народ. Това потресаващо убиство на невинно дете е повод още веднъж да ви кажа ....Прост народ, слаба държава! ...с удоволствие ви го казвам!.. до там стигнахме. Тук всеки от всеки е по-голям академик . а цървулите ни все , скъсани! ...и няма кой да изчисти снега пред входа..Гледат те като някакво извънземно ако го правиш.... Имало разбити семейства, беззаконеие, бандитизъм, нещастие и трагедии, неуредици..и дупки...Ще има. защото най-много глави с дупки има тука.

Убийства на деца в България имаше още през 60-те, когато един Pумен уби три деца за един ден. Да не давам други примери!

Имаше и турски националистически тероризъм. Избиха влак с хора...ако не си споняте!!! ..Но имаше и оргнизация, ред , държава, от която и най-миризливите утрепки ги беше страх ... Не съм трол, дядо ми беше кулак..и мразя боклуците наследници на бивши шофьорчета на ЦК идолите не по малко от вас.... Но за всичко сме си виновни сами!!!!

ТАкива деца които родителите ги оставят сами трябва да бъдат принудително отнемани и изпращани в интернати или осиновявани! Тогава и циганите ще намалят раждаемостта като почнат да им отнемат чаветата..

идиот си ти саше!! и повече от ясно е че нямаш деца

пази боже от жестокосърдечни

Жена си харесва, някой гербераст, и си разменят, тя, блу-тутката, сок от суджук по кур иер й изпаща той, и тя го дарява, с прасенце седмаче

Не случайно в нормалните държави е абсолютно забранено оставянето на деца до 14 години сами .... Ясно е , че майката е била принудена да работи нощем ....

Хайде де,едно време си стояхме,и ходехме сами и на никой нищо не се случи.

Спмням си дори една вече рбяхме останали три деца до късно на площадката..дойде цивилен полицай. и на бързо ни разтури играта. :)

Я дай пак? Кои са тези нормални държави? Къде има закони за абсолютна забрана да оставиш детето си само до 14 години? Дай пример. Някой само това чакат, да цъкат плюсове като им кажат как било в нормалните държави или пък в Америка.

В такива случаи като този хората се настройват срещу мораториума на смъртната присъда.

Толкова малко дете е много доверчиво. Може някой бандит да е бил запознат с това, че детето е само вечер и ако е казал през вратата "полиция, отвори", то ще отвори, а после сценария е ясен.

Жалко за детенцето... Стига изливахте простотията си и не се упражнявайте точно под такава новина в детективски умения! Майката не е отишла от хубав живот и за забавление нощна смяна!

браво - добър коментар

много жалко за детенцето, но това е резултата от демокрацията в държавата ни, родителите не могат да си отгледат децата, забележте само: бащата работи в чужбина, а майката работи на смени и детето е само, няма кой да им помага и разчитат единствено на себе си, с малкото дете и голямата отгворност за едното изхранване и преживяването в родната панелка, иначе съседите всичко чуват, а сега най-вероятно са като глухонеми, ни чули, ни видели, срамно и тъжно е,защото държавата отдавна е абдикирала от поданиците си и грижата за децата е единствено на някой от родителите, на втора или трета позиция след изхранването, ел.ток и водата, това никъде го няма по нормалните държави,дори и от бившите от соц.лагера...

Детето е изнасилено от педофил и убито за да не проговори. По намерен генетичен материал може да се установи ДНК на убиеца и той да бъде заловен ако у нас има банка с ДНК данни на психопати, педофили, изнасилвачи.. едва ли люпещите семки и протестиращи за по високи заплати щебса на такова високо ниво...

Каментържиите НОМАДИ, а може би нямаме държава и граждани в нея, а? Това дете е наше, и майката е наша, а вие кои сте--Господ съдникът ли- Лешояди...философи дървени..болни да ядете всякакви лайна каквито ви подхвърлят...лайнярите .. ...само това чакате и се нахвърляте на мършата...

Ми турски истории, какво чудно има, част от народопсихологията им. Само преди няколко години на площад Тахир в Истанбул колко хора бяха избити . . .

Какво като са турци?! Те са български граждани. Родени и израстнали в БГ. Жената е работеща, не е висяла на помощи.

Тъп и комплексиран селтак . Гарантирано част 80% . Какво като семейсеството е турски произход ??? Хората , както става ясно от статията , се чудят как да оцеляват , как всички нас врочем .

Защо всички не млъкнете и да се замислите за вулгарната безчовечнист която е завладвла България през последните 30години?! Ходите по черкви, палите свещи за по 20 лв, за какво молите Господ - не знам, но сте пълни със жлъч....

Хора, не съдете така жената! Това е огромна човешка трагедия, бог да го прости това невинно детенце! Дано открият изверга и той да си получи заслуженото! Преди години имаше подобен случай пак в същия край, ако не греша и убиецът беше член на семейството.

Защо подобни нещастия не се случват на Драгалевския Крадец и оцелелите му четници,а се случват само на бедните хорица!?

преди 2-3 години бе убито момиченце на богати родители от жена съседка !!

Какво сте наскачали за тази нощна смяна? Детето действително е малко и не е редно да се оставя само. Но принципно през нощта в собствения си дом детето би трябвало да е в по-голяма безопасност, отколкото през деня, когато не знаеш къде може да отиде и какво прави. Просто това е отвратителен безпрецедентен случай, а извършителят е близък до семейството човек. Може би съсед педофил, или някой луд любовник на майката, който е искал или да отмъсти, или да елиминира детето, за да не му пречи.

До 17.12.2017 15:20 Абе подчовек у нас стана ежедневие, РФ е 150млн,а ние сме 5.

маичицата на детето няма вина, горкичката, нямала е избор... ако имаше справедливи присъди...

Прочели сте завършителната част на разследването от властите? Ако е така, споделето го, за да знаем и ние.

Ето Ви на обяснение. То всичко било много просто и ясно. Криминалистите " ряпа да ядат".

Малък град няма работа майката е работила на смени близо до град Кърджали в едно предприятие къдета работата е тежка и заплатите са 500-650 лв максимум. Сигурно е нямала избор, ако детенцето е било кротко и самостоятелно го е оставяла само през нощта. За съжаление тука работодателите са направо безмилостни по отношение на експлоатация на труд. Няма как да влязат в положение на майката. Детенцето е било изключително красиво и кротко много ми е мъчно нямам думи. Всички сме родители и е имало моменти когато нашите деца са оставали дами трябва ли някой да ги наранява убива причинява зло? Трагедията е отромна , моите искрени съболезнования на близките на тази душичка.

" когато се прибрала превъртяла два пъти ключа, а била заключила веднъж" ???? Т.е този, който евентуално е убил детето е имал ключ и си е отключил след това си е заключил???? Нещо "издиша"в тези обяснения.

Може детето да му е отворило, а после е е заключл с ключа, който е бил оставен отвътре на вратата.

"...От полицията и прокуратурата в Кърджали не разполагат с повече информация..." Малко повечко "съветване" на определени лица ще предложи повече информация!!! Бог да прости детето!!!

Трети мандат,биене в гърдите и фусни,без покритие.А народа го бият,убиват,...бат,независимо стар или дете,в града или селото!Ама и народа си мълчи!Затова е така!

па едно време, като беше БСП на власт, бяхме цъфнали и вързали - нямаше нито едно убийство, нито едно изнасилване, нито грабежи.... по-голяма политическа глупост не можа ли да напишеш под такава новина?

Същото беше,не се карайте.Политиката,която се провежда от 28 години е една и съща.

Ми спри се бе - от 2008 все сте вие. Кой ви е виновен - пак ли комунистите? За чеп за зеле не ставате - че и никога не сте ставали...

Да се разбере кой е, че да не се чка съд ами бой и това ще му е малко

Няма да чакаме дълго. Ченгетата ще го гепят скоро. А ако селянката изпее, кой е любовникът и ще го хванат светкавично.

Какъв бой, това е твърде подло извращение. Трябва да е с ужасно изкривена психика, няма смисъл да го чакат да се оправи.

Детето е било изнасилено преди да бъде удушено. По всяка вероятност от любовникът на майката. Селянките едва дочакват мъжете им да отидат на гурбет и обикновено си хващат за любовник най-големия мислинин в селото. И стават бели.

Що за недоразумение си, да пишеш такива глупости, когато става въпрос за човешка трагедия?! Селянка, гражданка, а ти какъв си, италианец ли?

Що за недоразумение, гурбетчията не отглежда дете и седи сам, 100%, а майката вместо да чака парите от гурбета се юрнала на работа.

Сигурен ли си, че гурбетчията изпраща пари на семейството? Защо и е на тази нещастна жена, да ходи по нощите да работи за жълти стотинки, а няма да си стои у дома на топло и при детенцето. М?

По закон,майките могат да отказват нощни смени до 6 год. възраст на детето.След това работодателя може да те изгони от работа или да ти намали заплатата без предупреждение.Казвам го като препатил родител!Ей това е България!

Що, ако майката бе дневна смяна детето не можеше ли да бъде удушено?

Детето е на училище през дневната смяна.

Хора, това трябва да спре! Положението е нетърпимо!

Майката е трябвало да вземе детегледачка.

Ти ли ще плащаш за 8-9- часа вечер на детегледачката???

Не правете деца след като не можете да ги гледате! Значи идва ми да псувам като тираджия на такива изказвания.

Големият брат работи в турция ... някой е влязъл и е отрепал детето или е умряло само от болест?

От болест с тиксо на устата?....