Цветан Цветанов: България ще бъде приета в Шенген догодина

България ще бъде приета в Шенген през 2018 г., каза Цветан Цветанов по Нова телевизия. Той коментира и горещите теми на седмицата.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Цветанов: България ще бъде приета в Шенген догодина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми дреме кога ще влезем в Шенген .... а и не ти вярвам!!! Много повече ме интересува обаче, кога ти ще избЕгаш в Южна Африка, заедно с Боко и цЕлото крадливо котило около вас!!! И да, по 4 милиарда на човек ще ви стигнат до края на дните ви, че и ще останата ..... вЕрвайте ми! А за втория лифт над Банско - сигурен съм че Юлен ви е платил достатъчно много. Само гледай този път да не палят тоново гората ....

коя догодина ?! ама ,че пъпеш,то до тогава няма да има ЕС !!!

Ако няма кой да го гръмне, да се гръмне сам.Идиот с главно И

ДА ГИ ГЛЕДАМ ТИЯ ОТ ШАЙКАТА ДЕТО НИ ТАКОВА МАЙКАТА С РАЕТА И ПИЖАМИ. МЕЧТАЯ ДА ГЛЕДАТ ПОСЪРНАЛИ КАТО БАЙ ТОШО НА 10 НОЕМВРИ

МУТРИ, ГУМЕНКИ, ТИКВИ... ТОВА Е ГЕРБ. ДО ГУША МИ ДОЙДЕ ОТ ТЯХ. ПОВРЪЩА МИ СЕ. ОТВРАТИХ СЕ. ДО КОГА ,БЕ ХОРА ЩЕ ТЪРПИМ ДА НИ МАЧКАТ И УПОТРЕБЯВАТ ПО-ТЪПИ И ПО-БЕЗОЧЛИВИ ОТ НАС

ЦЕЦО -ЛЪЖЕЦО. НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО РАЗКАРА ТОЗИ НАГЛЕЦ. ГУМЕНКА,СПЕЦИАЛИСТ ПО ЧЕЛНИ СТОЙКИ. ПРОСТ Е КАТО ГЪБА, А СЕ ПРАВИ НА ВЕЗДЕСЪЩ

С тази паплач- циганите, никой няма да ни приеме в Швнген. Представяте ли си нашите мургави братя колко джелезо и цветни метали ще съберат само от пощенските кутии и табелките по вратите на разните ми там шенгенци. Ще ни дават както досега милиони, само и само да си ги държим тук при нас, а разните комисии по "интегрирането", ще се награбят с хиляди и милоно , а циганите само ще крадат, ще ни бият и убиват. Пада ни се!!!!!

Че то, тия приказки мутрите (ГЕРБ) ги говорят от много години. Имаше един момент, когато баш мутрата говореше на ляво и на дясно, че ни оставало само една боя да положим на, не помня вече на коя сграда беше, и сме вътре в Шенген!

Водещия на всички сутрешни предавания, най-добър зет на света или поне най-дарен, Цветан Цветанов гледа да излара поне още малко преди да се наложи тъщата да му дарява още. Всичко са готови да ви обещаят, само да не се вдигнете и да ги разкарате.

Тоя що не се гръмне? Престъпник, когото спасяват само изборите! Именно затова той и тези калинки около ББ са захапали кокала, че главата да им откъснеш, не пускат захапката! Защото ако загубят, освен че ще загубят вимето от което цоцат, всичките ще са в пижами в едно закътано място.

Ще ни приемат ама някой друг път. И ако не ни приемат какво ли ще правим- еми пак това което винаги сме правили. Ела в пристанище Русе , да не говорим за Росенец, митниците която искаш , общо взето няма да говорим а ще видим какво ще се случи - пазя линка и ще го изпратя след година на този г-н да види какви ги е говорил ако вече не е отишъл посланник в някоя топла страна. Защото той знае всичко - да строи апартаменти, знае езици, разбира от медицина, партийно строителтво, най вече от избори тип Данчо харсъзина. Абе какво да го коментирам- МИЛИЦИОНЕР, даже за полицай не става.

Ти отдавна вече си в не в Шенген, ами "оттатък" Шенген!Само докато преминеш през шестте си апартамента и си стигнал Шенгеня!

Този човек пак е сънувал цветен сън, типично за определени типове за психиатрията!

Този на снимката е най неприятната личност в ГЕРБ.На челото му пише,че е престъпник.

Да бе фалшива новина е за мораториума, като сте прости си създавате проблеми и после търсите начин да ги замажете. И ии с тая корупция в опозицията как ще ни приемат в Шенген? И фалшива новина в аванс - председателството ще е пълен провал, гледайте смях, ако не е позор!

Те Сърбите не са в ЕС и откриват магистралата до НИШ ние в ЕС с разбит път до Калотина. Лицето на Европа.

Жалко е за съдбата на България да говори един мазен фатмак.

Ще ви приемат и ще ви вземат 24 млрд. € крепящи борда в БНБ, като КТБ и цените ще рипнат до небето. Пука му някой за раята.

Да бе. Този прост и нагъл милицион.р Вифаджия ме дразни.

ги слушаме от 10 години......апропо боядисахме ли оная барака ,дето беше небоядисана от 2008 и хоп готово шенген????

А дано, ама надали.... Мечтиииии....

До господин/госпожа /В/ това са онези 80 процента ДЕБИЛИ

Пинокио докога,ще лъжеш!Явно не само носа, а ушите и очите трябваше да се уголемяват,когато лъжеш.Дано някой пренапише историята за теб Пинокио.

"Накарахме тези, които 150 г. държат развитието на знанието, да бъдат засрамени и приведени. Смачкаха достойнството на хората.Погледнете смяната на министри тя се определя от това кой с кого е играл мач. В момента парламентът се управлява от машинен инженер.Управлява ни хунта, начело й е един сикаджия. Окупирали са всички канали за контрабанда. Намаляла е организираната престъпност. Как ще е намаляла като тя е във властта?! Дадохме им правото да ни убиват. Те решават кой да живее и кой да не живее.Мораториумът върху лекарствата e интелектуална импотентност."

Пълен интелектуален колапс: - Когато от гледане на Биг Брадър, не МУ е останало време да прочете книгата на Криско. Годечки несретник е фотографирания!!!

Ъъъъ.... след две години да не се питаме навъсено, оти никой не ни казà, че ше одим у Шенгена? На... физкултурника ви го рече та да знаете. А хъ.... де да видим.

Моля обяснете ми за какви молекули говорят Бойко Борисов и Цветан Цветанов? Първият плащал хиляди лева на молекула за лечение на баща си, а вторият говори за някакви одобрени молекули за лечение. Вие в България съвсем ли сте изперкали, та не забелязвате очевидият идиотизъм на идиотите във властта? Сериозно ли няма и един журналист, лекар, медицинска сестра, човек със средно обазование, който да каже ясно пред всички, че тези, от които зависи снабдяването с лекарства са просто неуки? Благодаря ви господа, не ви ща молекулите и бих искал да сте колкото се може по-далеч от всякакве дейност засягаща здравето, безопасността и образованието. Ако може да не се занимавате също така със строителство, икономика, финанси. Абе знаете ли, защо просто не се заемете със собственото ви образование, като почнете от детската градина?

Лекарствата са събстанции съдържащи понякога десетки вещества изградени от множество различни молекули. Лекарствените средства са съставени от активни и неактовни съставки и често активните съставки са повече ор едно вещество. Веществата се състоят от милиарди молекули подредени във вторична, третична и четвъртична структура. Лекарствените средства се измерват в грамове, милиграмове, микрограмове, междунаридни единици. Моля ви, може ли такова вопиющо ниво на незнание на основни понятия, които трябва да се преподват в основните и средни училища? Какво е станало с България?!?

Кратуно, а питал ли си ни. искаме ли България да се напълни с мигранти от Азия и Африка?

няма ли някоя банка за отарашване, че сте се вторачили в тоя лифт на Банско?

Смешник, тея от Европата не са толкова глупави за да ни приемат в Шенген, когато корупцията е процъфтял бизнес в нас!

нищо няма да доиде---докато не доидат пак комунистите и да разчистим лаина , като тоя!:)))))))

Докато мафиотите управляват тази държава и няма СПРАВЕДЛИВ правораздавателен процес-шенген ще видите през крив макарон..,пък и защо ли ни е...-ще плащаме много повече рекет ....за евродепутатските заплати ,и по-стегнат четал на врата от ЕС...!?

Какъв "умен поглед" облечен със "Саркаф гнила вишна ". А Речта - Чудо. ------------ А, като погледнеш Безпристрастно - един Пъпеш и то омекнал.

Пипонь шенгенчик.

Ей сегичка , току що , на момента Пипоня се сдоби с цялата народна любов.

Цвинокио обеща Шенген, "ама друг път..."!

Тоя рапон преди три години се кълнеше, че ще ни приемат утре в Шенген и сега продължава с лъжите! В Шенген може да ни приемат едва след като се отървем от тези бандити, които държат властта! Държавна политика е контрабандата на стоки, оръжия и бежанци, а това се знае прекрасно в Европа! Та тоя компир няма какво да ни облъчва с тъпота повече!

с това сако е като пимп... едни златисти цаки и става къртач...

Да, догодина ще е и има две възможности - или напролет при цъфтежа на налъмите, или през лятото - когато закукат кукувиците.

Само да питам. Цецо лично ли ще убеди холандците да гласуват за приемането ни в Шенген? С това сако ли ще е облечен, като ги убеждава? Тези приказки ли ще приказва? Щото си мисля, че холандските политици май не са 80% дебили и може номерата на пъпеша да не минат.

Отвратително "човече"!!!!!!!!

През мандата на Станишев ни приеха в ЕС, през мандатите на Тупанбаши -само целувки и обещания от ЕС.

трябва първо да изхвърлим грбокопачите на сметището и тогава ще ни приумат

На тоя ли селяндур да вярваме! Гласуват мораториум на новите иновативни лекарства и лечения, а ми говори за лекуване на онкоболните! Как ще ги лекуваш бе, сельо, без лекарства, с баене и с бабешки билки? Навярно със "светла вяра в светлото гробаджийско утре", пък защо не и вдруги ден, а може би друг път?! Изпяхте си песничката герберунги и никой вече не ви вярва в "грандиозните успехи" и в " еврогейското бъдеще"! Ако можеше сам щях да ти видя сметката, лъжлива и нагла мутро, а не като страхливите и лизаческо-приведени патриотарчета и журналистическия слугинаж!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

България ще бъде приета в Шенген догодина,Инш Аллах.

Е за шенгена не знам, ама след тояа изказване ще има 2-ри лифт на Банско, макар че не ми ясно защо ще трябва да копаме за втори път в Пирин планина? Е весела коледа и щастлива нова година на банскалии ( макар че мисля че инстинските банскалии са около 1000 човека(официално около 9000) и те едва ли го искат)!

Този човек не беше ли следствен ? защо е на свобода.

как само сее барнал цвъко а....напарво в Ситито че го приемат таратупняка и то веднага..хи хи

даже се опитва да си придаде умен вид ама хич не му се получава....