Авария остави без отопление стотици домакинства

Авария остави без парно и топла вода стотици домакинства в столичния квартал „Младост”. Живущите твърдят, че причината е включването на нова кооперация.

Обратно в новината

Коментари - Авария остави без отопление стотици домакинства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решението на проблема е всеки да се завърне на село от където е дошъл или неговите родители и деди .....

На сайта на "Измамници и Рекетьори София" АД.

Глобализацията и централизацията в цялата им "красота". Чисто стратегически, точно с 6 ракети който и да е ни е победил. 5 по електроцентралите и една в парното и КРАЙ. Нас ни няма. Напъвайте се още да ревете за ядрени централи и централно отопление.

От десетилетия в София, която се явява столица на европейска държава през летните месеци се спира топлата вода, за да се прави профилактика и да се избягват подобни аварии. Това лято спирането беше дори по-голямо в Младост, защото според думите на "Общинска Мафиотска Структура Топлофикация" по този начин ще бъде реновирана мрежата и няма да се налага да компенсират гражданите (мен лично с 2,70 ст.)за студуване, както се случи последната зима.... А иначе, за да не се плащат обезщетения наистина при присъединяване към ВИК или Топлофикация се лъже, че има авария.

По стълбищата радиатори няма от началото на "демокрацията", демек няма отопление на общи части. Живея на последния етаж, дето и общите тръби са студени. Готов съм на всеки радиатор да си поставя за своя сметка топломер... Но "Топло"фикацията това не я устройва. Да не говорим за измислените топлинни счетоводители...

шопари,сега ще е надувате ли?

Представете си, че сега ви санират блока по герберски - зимата, някакви черни цигански бригади, келява дограма, най-евтин стъклопакет и за капак обръщане на прозорци - ама сега през зимата. Винаги има и по лошо - особено у нас и особено при герб.

Демократите в София я карат на социалистическата топлофикация. Ами нали сте богати бе шопета крадливи - направете си нова демократическа топлофикация дето да не дава аварии. Все от стари тръби ревете. Сложете нови демократически тръби. Нямате ли климатици. Двойни заплати имате - ще живеете този месец на половин заплата софийска, която си е цяла провинциална и ще си вземете климатик. Един бойлер е 200 лева. Хем да видите какво е извън шопската ви кочина положението.

Мед ми капе на сърцето като гледам как разни провинциалисти с провинциалната заплата в джоба се тресат от злоба и завист, докато ядат за вечеря студена македонска наденица и мъкнат с кофи въглища за кюмбето! Ще си сипя едно 12-годишно уиски за твое здраве!

Топлофикация ли?Закривай!!!

Докато нема хиляди към стотиците и лампичките светат радостно през прозорците да им се радват минувачите докато газат кишата, се има надежда.

идват селяните и се къпят като невидели,кефят се на топлата вода.после водата не стига

Аз не съм се къпал откак съм в Сф, да не правя сметка на топлофикация. И радиаторите си свалих. Топлят ме будалите наоколо.

Трябва да си съвсем завършен дебил, за да твърдиш, че включването на нов блок е довело да авария в целия комплекс.

ПОВТАРЯШ СЕ

ЩОТО ДЕБИЛИТЕ НЕ МОГАТ ДА ВДЕНАТ ОТ ЕДИН ПЪТ.

Най-важното е сега никой да не се разболее ! Облечете се добре ,и хапнете нещо калорично и топло !

ДА ВИКНЕМ ДЕБИЛНАТА КМЕТИЦА НА МЛАДОСТ ДА НИ ГО СТОПЛИ.

НАЙ-УМНИТЕ ДЕБИЛИ ЖИВЕЯТ В МЛАДОСТ ЩОТО СИ ИЗБРАХА ДЕБИЛНА КМЕТИЦА!

Как пък все успяват през декември да ги правят тези включвания на нови кооперации, ремонти на улици и т.н.? Очаквайте после нещо различно от пукащи се тръби и улици като след бомбардировка.

Това е един от начините да ви спечелят "доверието" като клиенти, другият е като ви съдят за това, че не желаете да им позвате "услугата"!!

АЗ СЪМ СИ СВАЛИЛ РАДИАТОРИТЕ, ТОПЛЯТ МЕ ОКОЛНИТЕ СЪСЕДИ БУДАЛИ.

Да,да и пържиш яйца на лунна светлина... Идиот! Аз също съм със свалени радиатори, но плащам сградна инсталация. 60% от топломера се разделя на калпак и кубатура и освен да срина блока и да си построя отново къщата не виждам как мога да се откъртя от тези крадливи миндили!

Закрийте топлофЕкация

Запасил ли си се с гуми за горене?

Глупи, ползвам газ, не си чувал сигурно?

които пускат хладка вместо топла през цялата година без да се налага смесването със студена

Проблемите на "Младост" тепърва започват - когато турците построят чудовищния конгломерат на мястото на магазин "Деница", отново ще има пробиви в тръбите за парното. Ще има и още повече проблеми с трафика. Да не говорим, че безогледното строителство в последните години превърна китното ни кварталче в презастроен бетонен комплекс без никаква концепция, пълен със селяни, работещи в Бизнес парка.

гаранти коза в центъра на младост == БЕЗКРАЙНО ЗАДРЪСТВАНЕ=== ЧЕСТИТО НА ЗАДРЪСТЕНИТЕ МЛАДОСТЧАНИ НАЧЕЛО С КМЕТИЧКАТА ИМ, КОЯТО РАБОТИ ЗА ГАРАНТИ КОЗА АМА ТЯ ЩЕ СИ ПРИБЕРЕ ПАРИЧКИТЕ, КОГАТО СВЪРШИ МАНДАТА, ЩЕ СИ ВДИГНЕ ЧУКАЛАТА И ЩЕ ИЗБЯГА, А ВИЕ, ТЪПАЦИ, ЧАК ТОГАВА ЩЕ ЗАШОЧНЕТЕ ДА СЕ ВАЙКАТЕ... ТИПИЧНО ЗА СЕЛЯНДУРИТЕ- БЪЛГАРИ

'ЩОТО КОГАТО ИЗЛИЗАХМЕ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО БЯХМЕ 20-ТИНА ЧОВЕКА, А ОСТАНАЛИТЕ ДЕБИЛИ В МЛАДОСТ СИ СЕДЯХА НА ТОПЛО И ГЛЕДАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА СЕИРА.. НЕКА ВИ Е, ДЕБИЛИ!!! 'ЩОТО ТОПЛОПРЕНОСНАТА (А И НЕ САМО ТЯ) СИСТЕМА В МЛАДОСТ Е ОРАЗМЕРЕНА ЗА 5-6 ПЪТИ ПО- МАЛКО ДОМАКИНСТВА, ОТКОЛКОТО СА СЕГА!!! АМА ПОНЕ СТЕ ТЪПИ СЕГА ЩЕ ТЪРПИТЕ. СПОРЕД ПРОГНОЗИ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, АВАРИИТЕ ЩЕ ЗАЧЕСТЯВАТ- МИНИМУМ 1-2 НА СЕЗОН.... АМА НА ВАС К'ВО ВИ ПУКА? ВИЕ СТЕ СИ МИШКИ! ЧЕСТИТО!!!

Трябва да си съвсем завършен дебил, за да твърдиш, че включването на нов блок е довело да авария в целия комплекс.

'Що говориш като разбираш само от алкохол?

Щото съм ДЕБИЛ ХРИСТОВ! ОБИЧАМ САМО ГЪЗПРОМ!

ВСИЧКИ СИГАНИ СМЕ СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ ПАРНОТО ОТДАВНА.

Чудех се защо този месец все още няма сметки за ноември. До сега винаги на 15-то число вечерта новите сметки са били зареждани и могат да бъдат проверени на сайта на "Топлофикация ". А то било, защото всички служители дружно отстраняват аварии. После ще пуснат едни сметки за ноември, толкова големи, все едно , че живеем в Сибир и то точно преди празниците. Важното е да ни затруднят максимално .

Като не ти аресва топлофикацията топли се на стари гуми като мене.

В МЛАДОСТ ЖИВЕЯТ 99% ОТ ДЕБИЛИТЕ НА ИВО ХРИСТОВ.

А самият Дебил Христов къде живее?

отдавна не плащам на тези бандити

И АЗ.

Абе тва са временни проблеми. Важното е да се плащат редовно сметките, а не да се доставя редовно услугата.

стига са циврили панелните топлофикационни крепостни бантускотове,а да палят гуми в хола като братята роми!

Гледам има хора, които си обичат Топлотрафикация. Заслужавата да ядете това дърво по двапъти през зимния отоплителен сезон. На тройна цена.

Тук не става въпрос за обич. Нямам проблем със сумите които плащам на Топлофикация за парно и топла вода и съм доволен от услугата. На който не му изнася - варианти много.

Миналата седмица имаше голяма авария в Борово. Вчера сутринта отново имаше авария в Борово, но на тролейната спирка при 36 училище. Сега в младост. Топлофикация още ползва наготово изградената инфраструктура от преди десетилетия, въпреки че имат заложени инвестиционни разходи, които ние разбира се покриваме.

Че при нас в Лозенец, преди 2 години, 2 лета подред, сменяха трасе, обаче, не мерси! Всяка година лятото по 2 седмици има авария. Абсолютно всяка година. Е, минахме на локален бойлер.

Забравих да кажа за разкопките. Внимавай какво си пожелаваш, месеци наред разкопано, тротоарите оградени с огради, затвярят се цели улици, кал, багери, макиони и псувни от 7 сутринта...

Интересното става като спре и тока... На 10-15 под нулата.

1. Бойлерът е незаменим. Забравете за топлофикация. От бойлера излиза вряла вода, постоянно и достатъчно продължително време. За разлика от това при топлофикация излиза хладка вода, на порции, разредени с по-студена. 2. Климатикът е по-сигурно и икономично средство за отопление от чугунения ребрен радиатор с прикачен към него богоугодно нагласен топломер. Вие никога няма да можете да контролирате дали топломерът ви отчита правилно и дали само това плащате към монополиста. За разлика от това, сметките към другия монополист са значително по-ясни. Енергийната ефективност на съвременните климатици е класи над старата топлофикация! А и електромерът винаги може да бъде проверен. Ако ви е трудно да се изключите веднъж за винаги от тях, просто постарайте се повече!

ако си крепостен "гражданин" и живееш в апаерамент с тръби на топлофикация, това което си дрънкаш е безсмислено, нали знаеш. Крепостнит панелен "гражданин" има задължение да си плаща. Независимо дали позва, или дали иска тази услуга. Аз поради рази причина се разкрепостих в чужбина

Климатиците не може да се сравняват с радиаторите. Духат на едно място и са шумни! Проблема не е в теца, а в управлението му. "Вальо-топлото", чувал ли си за него?

Оставка на Фандъкова! Тя е принципал, тя назначава упрвлението на Топлофикация. Напомням, че тя изгуби 90 000 000 лв. депозит на Топлофикация София във КТБ.

Спокойно който трябва ги е намерил.

Аз пък не мога да разбера хем Топлофикация са кожудери,хем незнайно правят отчетите,хем хората недоволни,хем аварии има,а пак не се отказват от прескъпата им услуга?! -масово отказване от парното и това е решението.Има климатици,които са по-енергоефективни,водни ризи и т.н решения

Ама ти комай български не разбираш. Никой не може да се откаже от топлофикацията. Не климатици, газ да си вкараш, и пак ще плащаш, и на енергото, и на топлофикация. това е положението! Тук е концлагер България!

Да обаче става въпрос за дружно целия блок да ес откаже е най-добрия вариянт.Има такива блокове и входове,които са се отказали от парното.Да в България жалкото,че дружно е трудно понятие,но гадното е това,че заради някои,които искат да плащат на парното страдат други,които не ползват,а пак са принудени да плащат.Ей това е гадното

Трият ме.... защо ли? Опитах да се изключа. Оказва се, че преди да подам заявление, трябва да събера подписите на 3-ма съседи + домоуправителя! Да, ама съседите вече не искат да подписват, защото повече от половината блок се е изключил и загубите им от скапаната мрежа вече се заплащат от много малко хора. Както и същите са заплашвани, че ще спрат целия блок, ако още някой се изключи. Така че, виждате ли как нацистки действа Топлофикация, като в концлагер. Е? Предложения?

купете си климатици и бойлери стига сте плакали кат удовицъ за чеп!

Хаха ми после как ще ривът-то това се превръща в национален спорт;)

Ние ще си купим климатици и бойлери, ама Топлофикация ще продължи да начислява сметки. Ето, това не ни разбирате. Да не ползваш, а да плащаш.

Ми ще плащате естествено, щом живеете в топлофициран блок - това е неизбежно и Вие това много добре го знаете. Като не ви изнася продавате това жилище и се местите в нетоплофицирана кооперация или къща.

Ами, тази нелепа ужасна столица, пълна с нищоправци, сега освен за парно сигурно и за канализация ще замечтае? Та, там, в уж луксозните им райони, Драгалевци, Симеоново, Горна баня, Княжево... и до ден днешен няма канал. При пороен дъжд лайната излизат от помийните ями по улиците... А в същото време 90% от новите столичани са оставили монолитни къщи и градини по родните си села. София става столица с едва 13 хил. жители, оградена от блата, кал и бурени. Защо бе, хора, защо отивате в тази мръсна, хаотична и смешна столица, най-скапаната в Европа...

Ми, никой не ги вика тука. Защо се мъкнат.Той града ни затова стана такъв, от селтаци. Ние, тук родените, си имаме канализация и вода:))) А те да си ползват тяхната по родните места.

Ники

Надявам се истинските софиянци добре помнят безпрецедентният случай, когато затвориха около седмица възловия бул. "Драган Цанков" при "Борисовата градина" заради включването на частна кооперация към ТЕЦ.

Tоя февруари в големия студ седяхме две седмици без парно и топла вода така, че не може да ни изплашат с подобни аварии.

Е то бива, бива ама аз само си смених тапетите и цяла авария пък и толкова далече.

Вие в София ли живеете или сте от кварталите :-)

То и то е от село доколкото разбирам ама неграмотен прованс кво да правиш, каквито родителите такова и детето дето те пита.

Младост не е кв а е жк. Кв е Лозенец.

Аре бе,те и без това повечето са си по родните места за свински погребения,а и кво ни боли за софиянци родени по села и паланки

Оново разделение! Този път на граждани и селяни! Няма такава държава. Управляващите това и чакат! Я ги вижте, пред камерите са врагове, а в далаверите - заедно! Тупат ли тупат брашнения чувал!!! Докога ще им играем по свирката?

Е, всички тези горди софиянци са по един или друг начин свързани с далаверите. Те за това реват против "селяните", защото имат прекалено много пари и не им пука за никой и нищо. Всъщност разделението не е на селяни/софиянци, а на бедни/богати. Това разделение винаги ще съществува.