Дайнов: Само с ентусиазъм няма как да влезем в Шенген

Похвално ще е политиците ни да са единодушни в името на националната кауза Шенген. Но да не ни демонстрират само ученически ентусиазъм.

Обратно в новината

Коментари - Дайнов: Само с ентусиазъм няма как да влезем в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя прошляк кои е и какво работи2

Това "трябва да си оправим ... " звучи като "дайте другари да дадем ...". И едното и другото са били в устата на господина - сега, преди. А всички "анализи" завършват с поклон - преди на изток, сега на запад - и толкоз.

Стига с тоя Шенген! Съвсем ще си загубим независимостта с него!

сърцето на българинът го тегли на изток,там където са корените и манталитетът му-русия,китаи,индия,турция! мазним се на запад само защото технологически,индустриално,и културно са неоспоримо по напреднали и признати за човечеството,а наи важното -чакаме пари и инвестиции от богатите и работещи икономики като просяк протегнал ръка за милостиня ,е някои наши другари им завиждат и казват на бялото черно,нормално като за държава свикнала да живеее под съветски ботуш!саморазбира се руснакът си прав са себе си тои се бори за руския си интерес,а не като българинът!

Глупаци,глупаци,как така,еди кой си знаел,че в кочината ни влизали еди си колко контейнера,ама не знаел,колко аджеба...излизали?!? Това може да се тълкува само по един начин и той е,че или този,който Дайнов цитира е пълен...профан,т.е.,от него не става дори чеп за кацата ни с вкиснато зеле или,че същият този е...вътре в далаверката,която някой си върти?!? И как на държава от ЕС й се позволява да има на нейна територия..."територия",която не е нейна,суверенна,справка Росенец??? Нали никой не си мисли,че сме чак толкова заблудени,че да вярваме,че парите,които идват от ЕС и се..."усвояват"тук от родните ни мафиоти,не се връщат обратно в...ЕС,за да се разплатят с лобистите,които всъщност им ги дават!!!

Браво Дaйнов - добър анализ. Каза им на ганоивци че за да ги пуснат в Шенгена първо трябва да си опраят бакиите.

И кои са "ганьовците" - не сме ли всички, барабар с "анализатора" или ...?

Приятели коментиращи, фактите са факти. Токсична ли е средата- токсична е. Има ли върховенство на закона- няма. Инкубатор за престъпници ли е нашата територия- инкубатор е. До тук добре. Защо се разпадна социализма, може би е бил нефункционален? СИВ? Защо, под смъртна опасност на границата, не е могло да се пътува навън, като конц. лагер, днес пример ни е С. Корея? Кои са успешните и приятени за живеене държави в момента- социалните държави с привкус на капитализъм. Сега не говорим за ролята на щатите тук, става дума за отношенията между ЕС и България, а членики на ЕС са повечето от културните и цивилизовани нации. Шенген крачка към тях ли е, крачка към тях е. Какво предлагате за България, да се ръсят обиди е безмислено. И да, не се знае, каква част от българите, са за ЕС, Шенген, и тнт., ама отново, какво предлагате?

без да ти чета тъпотиите бих ти казал, защо не си .беш .утката .айнина.

Дайнов, я иди при психиатъра си! Само идиот може да твърди без НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че Шенген бил "национална кауза". Ти, Дайнов, колко десетки хиляди българи интервюира дали искат да влизаме в Шенген? Нещо като референдум да е имало?! Аз не вярвам българинът сам да си окачи въжето с приемане на еврото и удвояване на цените (справка - Гърция). Но на Дайнов може звездите да му го говорят...

Нещо бъркаш еврозоната с Шенген.

Да, но грешката не е съществена - Шенген предшества вкарването ни в еврозоната.

То тез терористите дето изпогърмяха цяла Европа през нас ли минаха, а бомбите и оръжието в тез 52 контейнера ли бяха и на не на последно място, дреме ми на шлифера за шенген.

абе така като чета коментарите идва ми идеятя ,защо досега не сме си направили партия срещу герб,например партия за азиатскоруско развитие на българия!нищо чудно такава партия да ни управлява ,няма смисъл да се прикриваме и да се правим на български патриоти и други подобни и да бъдем себе си,още утре събирам подписи за новата партия!

Лайнов пак се изказва от тоалетната. Пич, ние да не би да знаем колко контейнера се стоварват в холандските пристанища и какво им е съдържанието? Първо дърпай синджира, излез от любимото помещение, па се огледай, че е станало светло навън.

ами то вече поне 70% българи са напуснали българия и живеят във шенгенското пространство,а тук са останали само 240 те народни представители,техните семеиства,близки и роднини и бизнес обвързаностти,осталаналите са почти пенсионери и други!

със блестящо преуспялата бизнес прослоика (на нашите другари) ние сме за нещо повече за шенген,дори сме готови и за планетата марс и други планети на космоса да ни приемат!там където стъпи крак на български политик става раи за нашите хора!

ЩО ДАЙНОВ НЕ Е НА ВЛАСТ АМИ СИ ИЗКАРВА ХЛЯБА С ПРОСТИТУЦИЯ ??? ... ЗАЩОТО СДС СЕ ОСРАХА :))

СТИГА С ТИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ ... С КВО ДАЙНОВ Е ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН ОТ МЕН ИЛИ ПОНЕ 25% ОТ БЪЛГАРИТЕ ???:)

Блядовете дето са тука и дето идват ако сме в Шенген ши могат ли да ходят насякаде

Ще има условие-първо ти серат в устата и след това ходят навсякъде.

ще ни наведат намажат дупата с вазелин и ще ни работят по еурогейски

Ти най-добре стягай куфарите и поемай към Масква...

Не е необходимо да се отива в Москва. България е достатъчно гнусно място за живеене.

Не съм фен на Дайнов, но сега е прав! От друга страна Великобритания не беше във Шенген и никак не драпаше за него, а накрая излиза и от ЕС. Пък на хората от Северозападналата България, пък и от други безработни региони Шенген им е последната грижа, ако въобще е....

Ей Дайнов, Не показвай на раята ИСТИНАТА. Та това се знае от върхушката. Тя вече достатъчно е богата и окопана и ангажирана,че НИКОГА няма да имаме ред,съдебна система е най-важното. Корупция десетилетия в апогея си. Несменяемост на власта е обезпечена. Ченгеларницата е в синхрон с КГБ и ДС и ще си е!!!!!!! Сега като ни нвабутат Белене,Алесандр.-Бургас,Газовите коридори и др.подобни и ЛАКЕИТЕ наши ще залебят ЯКО и ще се циментират още 150 г. Щом още Загубански акустира от СЕв.Изток на Черноморския бряг ТАКА ще Е !!

Естествено , само Радан може да ни вкара в Шенген. Някой очаквал ли е друго от Дайнов ?

само с лаене,без стандарт-не става,господа лаещи....

2025-та година. ЕС се е разаднал. В него единствено е останала България тъй като не отговаря на критериите за излизане...

До некакъв с бритиш ник-нейм бре!!!Ха ха ха!!!Надяй се жено на пиян чеп бре!!!През 2025 година ЕС вече ще е Съединени европейски щати бре-имбецил бре!А най-готиното е че от теб и такива като теб АБСОЛЮТНО НИЩО не зависи бре!!!Ха ха ха!!!

Обикновения българин хич не го е грижа за брътвежите на пребоядисан комуняга като Дайнов, нито за Шенген. Пътува си с личната карта в която си страна от ЕС поиска и когато си поиска. От Шенген се вълнуват само контрабандистите за да върви по лесно контрабандата.

Стига с този фетиш наречен Шенген! Само отклонявате общественото мнение от истинските проблеми. С какво Шенген ще облекчи живота на обикновените хора - с нищо!!!!!

на кой му пука за шенгеня. Мен не ми пука. Пука ми за мизерията из страната. В крадлива София не ме интересува какво става. 55 процента от инвестициите са за София, 45 процента за страната. Тези 55 софийски процента дават 40 процента от ръста на БВП постиган с инвестиции. 45 процента инвестирани в страната дават 60 проц. от ръста. Ето ви тема - неефективни инвестиции при това малко - ей това е проблем , а не шенген. Ниските доходи са проблем, липсата на свястна работа, безхаберието на всички институции заети само с хвалби и замазване на герберски кражби и издънки. Шенгеня си го отзад врете.

Пука ти за мизерията, ама друг път... Тъкмо твоите господари БСП-ДПС, под ръководството на др. Путьо и тия преди него, са виновни за мизерията в България. Щото окрадоха България! Да не дава Бог да припарите до властта още 10-15 г., за да се оправи България накрая...

Комунистическо олигархични журналистчета вече никой не ги слуша ,така че да не се пънат толкова.Целия народ разбра, че те са слуги -внедрени от комунистите начело с Иван Костов.Скоро олигархията ще заеме определените им килии в затвора и дано вече продължим на чисто без комунисти и техните слуги олигархични,

Герб са комунисти - Борисов, Цачева. КАк ще стане това без комунисти ми е много интересно. Аман от общо лафове.

българино ,бъди спокоен,няма да ни приемат във шенген!яж пии и се весели,защо да си разваляме постигнатият рахатлък заради един шенген!(тоест едно швеицарско село)

Не е вярно че Шенген е национална кауза. Аз например не искам влизам в Шенген. Защо? Яков 4 "4 Прелюбодейци! не знаете ли, че приятелството със света е вражда против Бога? И тъй, който иска да бъде приятел на света, става враг на Бога. 5 Или мислите, че без нужда казва писанието, че Бог и до завист ревнува за духа, който е турил да живее в нас? 6 Но Той дава една по-голяма благодат; затова казва: "Бог на горделивите се противи, а на смирените дава благодат". 7 И тъй, покорявайте се на Бога, но противете се на дявола, и той ще бяга от вас. 8 Приближавайте се при Бога, и ще се приближава и Той при вас. Измивайте ръцете си, вие грешни, и очиствайте сърцата си, вие колебливи. 9 Тъжете, ридайте и плачете; смехът ви нека се обърне на плач, и радостта ви в тъга. 10 Смирявайте се пред Господа, и Той ще ви възвишава."

Ако излезете за момент от либералните клишета и черно-бяло мислене ще видите нещо очевидно и стряскащо. Основният корупционен и разрушителен фактор за България е самият Запад, бил той ЕС, бил САЩ-и двете са едно и също. Корумпират страната ни с евро пари-някакви митологични субсидии, европрограми и т.н. пуканки, за каквито говорят по телевизията, но никой не е видял. Няма и да видите. Европарите са за точно определени шепа хора. Колониални администратори, приближени до тях фирми и рода, както и медийните им клакьори. Другият корупционен фактор са про ц-ганските, проислямски либерални НПО, които плащат щедро на послушни журналисти, политици, "политолози", магистрати. Това е моркова, а тоягата е белия роял на протестърите. Пука ми за Шенген, това е проблем на господарите на колонията, не е мой.

Като чета коментарите не прочитам нищо добро да ни очаква,нас бедните.И все пак хората пишат повечето истината от платените журналисти.Ще ми отговори някой,,КАКВА Е ПОЛЗАТА ЗА НАС БЕДНИТЕ,А ПОВЕЧЕТО СМЕ ТЪКИВА,КАТО НИ НАТИКАТ В ШЕНГЕН.САМО СЪМ НАЯСНО КАТО ЗАПОЧНЕМ С ЕВРОТО,ЧЕ ЦЕНИТЕ ЩЕ СА ДВОЙНИ,А И ПИНСИЙТЕ ОТ 200ЛВ. НА 200ЕВРО ЛИ ЩЕ СТАНАТ,АКО НЕ ВСЕ ЕДНО ВЗЕМАМЕ СТО ЕВРО ПЕНСИЯ,ЗАЩОТО В ГЪРЦИЯ НЕ Е ТЪКА.ДА КАЖАТ ПОЛИТИЦИТЕ ПРАХОСНИЦИ КАКВО НИ ОЧАКВА ХОРАТА С МАЛКИ ДОХОДИ

Никой не пречи на да влиза в Шенген и да стигне до състоянието на Гърция- има много кандидати да купят имотите на хората на търг, има много кандидати да усвояват пари и да съсредоточават повече икономическа и политическа власт в ръцете си. Какъв е проблема- бедните никога не са били запитвани по- често от дните в които трябва да гласуват- просто демокрация.

"Национална кауза Шенген" е абсурдно понятие, г-н грантаджия. Национална кауза може да бъде спасяването на България от изчезване, което започна да се случва именно след натикването ни в ЕС и НАТО структурите

Ще гледаме голям сеир и с европредседателството. Боцо се е надул като петел,ама дано не му клюмне гребенО.А,такива като Дайнов,с лопата да ги ринеш.....Така ми иде отрЪки да го обръснааааа...

Влизането ни в Шенген е НЕИЗБЕЖНО,ако не днес то утре!

Неизбежен е края на либерализма. Ако не днес, то утре. И ЕС и Европа, каквото и да означават, отиват по дяволите, пометени от исляма. Пък ти викай ура за шенген.

Дайнов се прави на хамсалак забравяйки, че Костов подари Лукойл на руснаците, а Боби само продължи традицията на продажба на българските интереси.

Как бе Дайнов? Цветан вифа каза, че 2018 сме вътре! Иначе герб щял да остави всички далавери и управлението на "патриотите" - да видел какво ще правят без пари.

Уважаеми господине. Не само вратите и прозорците на дома ни отвириха. Един,широко си е отвирил и задните части. И език е оплезил и изблиза всичко живо и западняшко....Очевадно,към Шенген се натискат богаташите,за да им е по- удобно.За останалите няколко МИЛИОНА бедни българи,това ще е унищожение.Богати кухи лейки като СДСарят Дайнов,не вижда по- далеч от носа си. Мразя антибългарите.В цял свят има бедни и богати,но нашата беднотия се срина под прага на предела. Бойо бие тъпаните,че вдигнал доходите ( със стотинки) ,но веднага вдигат цените в ПЪТИ.Резултатът от неговото управление е един- СТОПИХМЕ СЕ.

нерешеният български проблем датира от хората от 1989 год до ден днешен! тоест българинът извърши само една вътрешнопартиина псевдо смяна на диктаторите си от бившето си бкп и дс,тези днешни български партии рожба на бкп хората(бсп,атака,обединени партиотари,герб,дпс,дост,ндсв)няма как да будят доверие в международен и вътрешен аспект! българия ми прилича като рециклираните фасади на панелките и блокчетата от възхода на бившето бкп и кпсс на москва!

точно!

тоз даинов само плямпа а нищо не предлага, ние от варненсия елит исцяло поткрепяме нашите политици и им желаем успех на престоящето прецедателство!!

И повече безотчетни контейнери ако може нали?

Тъпако, първо не си варналия, а варненец. В противен случай си турчин. Второ, ти си невежа. Не исцяло, а изцяло; не поткрепяш, а подкрепяш; не прецедателство, а председателство.

е и какво ако съм турчин, проблем лие това??

Плюса е от мен,защото схванах иронията ти по....ПРАВОПИСА :)))

Тази плюнкохвъргачка - Дайнов, не се умори да плюе и лъже! Този тиквеник, е един от многото ДС представители, които бяха внедрени в СДС, за да го компрометират и унищожат! И успяха, гадовете! Сега, този алкохолик продължава мисията си, като плюе против правителството и ни убеждава, че Шенген - не е подходящ, за България. Това е нагла лъжа и такива тролове - като Дайнов, продължават да слагат спирачки в демократическото развитие на България и тровят живота ни. Аз вярвам, че вървим по верния път и ще успеем! Въпреки боклуците, като Дайнов!

Айде да вземеш да го обориш вместо да му ядеш лайната А? С ФАКТИ НАЙ ВЕЧЕ!!!!

Малко ли са фактите, които е написал?! Явно си достатъчно тъпичък, за да ги разбереш ...

Прав е! Трябва и желание да има.

Тиквата и гуменката въобще не са чували за тия 500 600 контейнера за 10 години? Цяла европа знае но не и те. И какво да си мисля освен че и те участват в далаверата.

Са възможностите на тиквата и гуменката-разграден двор 10 години и няма кой да напише една нормална презентация. Кочина пълна само с неграмотни селяндури сричащи цървули и нагли мангали. И тия щели да ги приемат в Шенген...ти да видиш.

С минусите е доказателство за написаното от мен... цървули неграмотни и нагли мангали.

Я нещем Шенген. Да ви пикам на Шенгено!

Няма време някой да събере на мегдана селяните и да ги пита искат или не искат да влизат в цивилизацията. Ако не искат с тях ще се отнесат, като с диваците в Африка, а ако искат онези, които са годни ще оцелеят, мързеливите ще роптаят и гледат кисело. Който е умен Шенген не го плаши, а даже го радва, защото ще работи повече и ще печели повече и то без да зависи от нашите калпазани.

Шенгенеци трафика на хора ,бели робини ,трафик на органи с любезното съдействие на властите . Това не е България на дедите ми а България на чалмите

Родината на дедите ти е по време, когато са носели фесове , потури, и цървули, човек. А на баща ти е руско поселище, където българите са били слугини на "замислени" господари, които са изпитвали отвращение от сервилността и престорената обич. Ти нямаш родина, пич. ако случайничко прочетеш за Левски , Ботев, Раковски, за всички ще научиш какво са мислели за свободата и за Европа, от която са взели всичките ти идеали. Дори един български идеал няма измислен- всичко е взето от французи и англичани. Самата идея за свободата дори не е българска, а френска. Затуй Шенген е само бледа мечта на всичките ни възрожденци, които всякак са искали да се откачат от турците и руснаците.

Криворазбраната глобализация.

Айде заминавай да миеш чинии в европата на Левски иБотев...а поселището беше превърнато в кочина от драгалевския мангал с любезното съдействие на господаря ти.

Национална кауза ли? Ееей,льольо! Народът беден,болен и гладен. Какъв Шенген ви клати,бе? На гол тумбак,чифте пищови.Я,първо да направят живота ни като на ХОРА,А НЕ НА БЕЗДОМНИ И ГЛАДНИ КУЧЕТА, пък тогава да се бутаме при белите хора. Като чуя Шенген и ме избива на неподозирана агресия СТИГА ВЕЧЕ,БЕ!!!!!!!!!!!!

Не искат шенген,значи има нещо,,гнило,,,а за беднотията и мизерните доходи и пенсий,сегашните прахосници са уникални

Много важно. Изобщо не трябва да влизаме в Шенген. Не стига,че родината ни е разграден двор,а в Шенген това ще бъде на макс. Кой нормален си отваря широко вратите и прозорците на дома?!