Учениците, опитали да убият шофьор, били ”добри хлапета”

За мен момчетата са добри хлапета. Коцето е по-палавият, но чак толкова - това е абсурдно. Не бих предположил, че са способни на нещо такова.

Обратно в новината

Коментари - Учениците, опитали да убият шофьор, били ”добри хлапета” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лоши деца и лоши ученици, има само лоши родители и лоши учители.

Както и да го погледне човек, това е предварително подготвен опит за убийство+грабеж. Келешите имат късмет, че у нас правораздавателната система и смехотворна и неефективна.

Човек оформя светогледа си чрез сравнения. Та, представяте ли си какво представляват "лошите" момчета в това училище, щом тези са "добрите" ?

Те всички са" добри" деца. Още в детската градина или на детската площадка започват безнаказано да проявяват "добрите" си качества-крещят, ритат, скубят косите, дращят, дърпат играчките на другите. В училище също-обиждат, заплашват, изнудват учители и съученици. Така докато някой хубав ден не отнемат човешки невинен живот.

Щом тия "добрите " момчета с пушка и ножове искат да вземат оборота на човечеца, то трябва да се моли човек, да не попада на лоши момчета...Явно там методите ще са по-груби...

"Хлапета"? "Палави"? "Добри"? Тия да не са играли на стражари и апаши с шофьора, а "дебилните" българи да не са разбрали правилно намеренията на дечицата!? Де гиди сопа неокастрена за всички, които ги оправдават, а за палавите момченца, съд и затвор, докато им уври акъла..., поне 20 г., може и до живот! Просто късмет, че не са убили шофьора. Писна ми от "добри" изроди!

остайте на мира момченцаатта.

по камък на шията и в морето храна на рибата от тия борчета-бандити нищо нема излезе справка началото на демокрацията

колко типично за татковината - винаги ще се намери някой да каже, че поредният брутален престъпник е само малко палав. Българинът явно е смъртен враг на обективността.

Много по полезно щеше да се изнесат факти, колко от тези "деца" след това извършват пак тежки престъпления.всички трябва да помислим как това да не се случва.

Всички, които са ангажирани с възпитанието на тия боклуци, няма как да си признаят, че са възпитали (възпитават) престъпници...!!! Да твърдиш, че тия, които са се опитали да ограбят и убият невинен човек, са ДОБРИ ХЛАПЕТА, също е престъпление!

Плачат си момчетата за казарма... Вместо да се чудят как да ги влачат по психолози такива трябва да изкарват по една наказателна казарма. Едновремешка. Гаранция, че ще излизат по- хрисими от агънца и пак ще са си добри момчета.

Ако това сс им добрите хлапета, какви ли са калпазаните...

"..той е отличник, шампион и добро дете." Абе хора това което тези две изродчета са направили не е от доброта! Та те са изградени престъпници, които си мислят че ще им се размине!

Тези спортни училища са развъдник на бандити и убийци! Всички големи мутри са били изявени спортисти! тези престъпници не са "добри",а са убийци още от сега.Да се закрият спортните училища,а тези простаци-учителите на хулиганите ,да се изпратят на село да копаят нивите,щом имат такава преценка и защитават престъпници!Егати педагозити,вкл.и треньора им,не са посвестни от възпитаниците си.

той треньорът им, като започна прехода, сигурно е бил на тяхната възраст и ги знае нещата от "кухнята".Пък и то си е модерно да си спортис(Т) , тарикат, первазаджия..

Не знам защо винаги се дава възможност на провинилата се страна да бъде защитена! И никой не отиде в болницата да попита онзи човек как е! Какво се опитвате да ни внушите - че шофьорът лъже?!

Докато в мутроландия господства правилото - с бой се решава всичко, така ще бъде. Преди подобни "добри момчета" отивах директно в ТВУ и там ги обработваха по правилния начин. а, сега си се разхождат безнаказани и накрая излизат, че са много, ама много добри момчета.

.....привлечени от тъмната страна на Силата....!сладките ,добрички джедайчета.

Не мога да определя кое е по-отвратително - дали че има такива хора, които определят убийците като "добри хлапета" или това, че това се отразява и раздухва в медиите ...

Обществото няма морал. Оттам тръгват всичките ни беди и проблеми. И това ще закопае България. Безразлични сме, когато подменят историята ни. Хората, които напускат България за "по-добър живот" и са обикновени продажници, нахалстващи и за гласуване, ни се виждат "успели" и са пример за подражание. Хладнокръвно приемаме страната ни да е "приятел" с вековни врагове, а братски страни ненавиждаме. Безразлични сме към ц*ганските безобразия и се примиряваме с налудничавата идея за "толерантност". Родител винаги защитава дете, дори да е убило друго дете. Без грам свян и съвест. Бяхме примирени с комунизма и се надпреварвахме да сме доносници и партийни секретари. Сега се надпреварваме да сме калинки или им симпатизираме и гласуваме за тях. Гледаме с умиление турски сериали, защото "били красиви". Тези деца били добри. Сега ще ги оправдаят-малкия ще посещава психолог 2-3 пъти, големия ще отнесе условна. И проблем няма. Ако таксиджията заведе граждански иск, бащите на добрите деца ще го заплашват. Изчезваме и може би това е добре. Като нямаме наш морал, тук ще се завъди друг-може би шериатски или мешере или косовски. Не е виновен в нищо евроатлантизма, а ние, че го взимаме за добро.

Обществото ни има отрицателен "морал" - натрапват му се и приема охотно, чалгарщина, простащина, бездушие, невежество, разврат, извращения, лъжа, лицемерие, дрога, насилие, ментета, мързел, тщеславие...

От Ямбол и региона са произлезли едни от най-жестоките убийци в България.

От региона ще да е...

Баси, щом тия са добри, какви ли са лошите? То в страната на 80те процента дебили, дето и за чеп за зеле не стават, всичко е възможно.

Колко красиви отличници има!

На мама дИтИето, то е добро момчИе

и аз бях окрадена и набита от пиян млад съсед пред нашия вход и много други злини са ми сторени, но входа ги прикрива, защото иначе било добро момче съседското

Като стане нещо и веднага се започва "Ах,колко са добри,ученолюбиви,примерни и т.н.",а как са направили това престъпление не е ясно.Просто на голяма част от младежта ги оправя само бившите ТВУ, затвор друга оправия няма.Стига с тези психолози по училищата и други такива мерки.

Толкова са добри ученици и примерни граждани, че са станали закоравели престъпници... явно днешната младеж много американски филми гледа и са взели че са си повярвали... на тези недоносчета само затвор.. там да им пробият газъ от уважение и ще станат още по примерни! Компелксари!

Разбирам да се бяха скара ли за нещо - сметката, маршрута или нещо друго. Пак не бих ги оправдал, но щеше да е някакъв изблик на агресия, може би дори провокирана. Но тези "добри момчета" са извикали такси с цел да го ограбят.

В затвора всички са невинни.

Много хубава, щом са добри и примерни хлапета. Можем да разчитаме, че ще станат примерни и добри затворници и няма да създават проблеми на затворническата управа. Едва не са убили човек.

Това са добрите хора в тази страна и героите на пост-комунистическото общество! Борците и боксьорите бяха пример за всички българи и гордост за социалистическата родина!

Бъкраш маалко времената.. в социализма такива не бяха на почит и гниеха по затворите, редяха павета и тн... имаше ТВУта и др. Борците и боксьорите дойдоха с демокрацията.

Докато парите следват ученика, всеки малоумник ще е отличник. Ако продължаваме да оправдаваме всяко престъпление и да търсим оправдания, ще си останем клоаката на Европа. Пък ако ще да са ни виновни демокрацията, комунизма, евреите, масоните и рептилите. Просто българина е безочлив простак и не иска да си го признае.

Освен "добрите хлапета" задължително и треньора в затвора, защото той произвежда убийци. Те не са спортисти, те са престъпници. Те не са там, за да станат спортисти, а за да се впишат после в някоя мутренска група.

И треньора, и родителите, и директора... само неа барате "евроатлантическите" "ценности".

Да прав си в затвора треньорът ще успее най-вероятно да ги дообразова и превъзпита-да станат още по-добри момчета. Та да стане като в поезията "влезе в затвора, попадна на хора..."

Ами гледайте Биг Брадър!

"Добрите" момчета на демоНОкрацията. Смятай, лошите какви са. Като на кино.

Представата за "добро дете", както и за "отличник (особено в спортно училище)" и " шампион" вече е абсолютно извратена, сбъркана и перверзна. Това са завършени престъпници (особено с боксьорското самочувствие), които съвсем съзнателно са се въоръжили и са устроили капан на един млад човек, чийто живот са били готови да отнемат. Никаква милост към тези боклуци, да изгният в затвора!!!

КОПЕЛЕТАТА - В ЗАТВОРА! И ТОЯ БОКЛУК-ТРЕНЬОРА ИМ-СЪЩО!ТАЯ ИЗМЕТ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗЧИСТИ,АКО ТОВА ГЕОГРАФСКО МЯСТО БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ДЪРЖАВА!!!

Ами,в затвора може да попаднат на хора , да изтрезнеят и да проумеят калко е ценен човешкият живот.Макар че, тези са завършени убийци на такава невръстна възраст!

мутри.... на амфетамини. ДОКАТО НА ЪГЪЛА НА ПИРОТСКА И АНТИМ I В СОФИЯ СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ НА ДЕЦА СВОБОДНО... ТАКА ЩЕ Е! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!

Най-добрите!И правилно..."бяха"...вече не са

Е щом тия изро_и са добри - какво остава за другите....