Мъж разби устата на млада жена на пътя

Млада жена е била ударена брутално от мъж, който я засякъл на пътя в София. Тя търси свидетели на инцидента, за да не се измъкне безнаказан той.

Обратно в новината

Коментари - Мъж разби устата на млада жена на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Включи мигача и започна да ме избутва от пътя, в опит (той се опитвал, но тя не му е давала) да с престрои в дясна лента, оказа се, че искал да завие по ул. "Лъчезар Станчев". (въобще не е разбрала каква маневра е искал да предприеме) Подадох сигнал, (разсвирках му се) за да не ме удари,(за да не го удари, защото той е бил пред нея) но той отново се засили да минава пред мен. (не се е засилил, защото вече е бил пред нея) Пуснах го, защото иначе щяхме да се ударим. (едва ли не е предотвратила катастрофа, щото не го е бутнала) Той започна да ръкомаха, (писнало му е на човека от тъпи путки) а аз му отговорих с жестове, (с въртене не ръката около главата или със среден пръст) питайки го какво иска, (още не е разбрала, че човекът е искал да завие) при положение, че той е виновен" По правилник е без предимство и а ако беше фраснала, да види какво има в багажника, той щеше да е виновен. Но има нещо, което се нарича ТОЛЕРАНТНОСТ на пътя. Нататък е ясно. Нервите на човека не издържали и я фраснал през муцуната. Тя пък му строшила очилата.

Докога тая с "мръсната" уста ще замърсява ефира ? Да я пуснат на околовръстното. Там ТИР-аджиите ще я напълнят с бяло сладко и ще и мине веднага.

затвор за агресия на пътя! КАЗАХ!

Агресията на мъж спрямо жена е много лошо нещо. До известна степен, тази агресия е резултат от целевото подтискане на доминантните мъжки качества в съвременното общество. От това страдат и двата пола. На жените им липсва здрава мъжка ръка и кур да ги постави на място. Мъжете пък акумулират агресия поради постоянното подтискане на техните естествени склонности. Тази акумулирана агресия избива в един момент и се стига до нелепи ситуации като тази.

Панелни, столични неволи със селски привкус... Оня я ударил, тя пък му счупила очилата и двамата не гледат къде карат ама се бутат там с 20 годишните им трошляци... Държава пълна с комплексари, много тъжна картинка...

на тая само като и видиш мутрата е ясно какво е станало- човека е искал да се престрои ,пуснал е мигач -прочетете в правилника какво трябва да последва. тъпата п сакън да не мине некой пред нея се е разграчила- кво правиш бе простак. естествено човека не е издържал след 1001 тъпа п и я разкрасил

Хайде ти да прочетеш правилника, а? Мигача не ти дава предимство. В правилника пише, че като се престрояваш, трябва да видиш дали лентата е свободна.

Днеска съм направила 70 мили от сутринта, 5:30 излезнахме рано в тъмното. Имам 30 години чиста като сълза шифиоорска книШка. Нека ми се изперка некой, ке го влачим от съдилище на съдилище доде се изприщи. У тоа моменто съм се зяла с един, дето ке му раскатаем съществуванието. Сега HMRC се занимава с него по спещност и полицията го следи, и ке одиме на съд. Не е на добре който и да е да се зафаща с мени. Ако е на въпреки, ич да не се занимава с мени.

ке те разбием от пуесници

Нямаш ли кой да те кърти здраво та си тръгнала посъдилища да се влачиш?

Махни я тая уста на главната.

Все по-често ще има такива случки. Намираме се в състояние на контролиран хаос. По кръстовищата полиция не се вижда. Отначало малко, в последствие все повече хора започват да нарушават правилата и да не им пука за тях. Случайност? - Не мисля. Даже в кат при регистрация на автомобил вече нищо не се гледа. Нито спирачки, нито фарове, нито гуми. Та? Вие какво мислите?

Едно голямо браво от мен на момчетата, които са се намесили и са попречили да се случи поредната драма, или трагедия! Може би сега е момента и аз лично да благодаря на неизвестните мотористи, които ме разтърваха при схватка на колелото на надлез надежда където щях да пребия или да бъда пребит двама сутеньори или наркодилъри във всички случаи бяха някакви псевдо мутри с черен лъскав туарег! Ако имаше повече такива свестни нямаше да се стига до идиотски и нелепи случаи като с "поничките" и др. Още веднъж браво на момчетата че са загубили време и са рискували с всичките негативи за такава намеса!!!

аз ходя със спрей. 8 лева. много лют. в германско е изфабрикуван... пръс-пръс. вдишай дълбоко. пак пръс-пръс. контролно. айде със здраве. денят заминава. за напрасканият.

аз ям чесън и лют червен пипер- домашен фъс фъс ,дишай дълбоко. фъс фъс ,безконтролно айде със здраве

Оказа се, че се е случило точно обратното и човечеца е жертва. Има свидетели на безобразията на кифлата. Как не ви е срам да се наричате журналисти, бе писачи??????????

Абе кой крив, кой прав не знам, ама да се удрят хората е абсолютно недопостимо. Иначе неадекватници и от двата пола - море. Все си мисля, че всичко съм видял на пътя и все се явява някой нова "гений" да сервира някое уникално безумие. Чукайте на дърво и се надявайте да не срещате такива по пътищата.

Точно това кръстовище го минавам всяка вечер и съм гледал какви ли не абсурди. Миналата седмица какичка с розово Ауди ТТ, тръгвайки от моста след Интерпред се включи в насрещното и изпревари цялата колона от балъци, чакащи по 5-6 светофара докато им дойде реда (т.е. такива като мен). Такива като нея много, ще кажете ... ама те обикновено тръгват при видимост към насрещния светофар и спират в лентата за наляво (към Литекс), тази беше тръгнала съвсем на сляпо и много отдалеч, прелетя през кръстовището (т.е. двете кръстовища) и се нареди на колоната ... всичко това на два червени светофара. Изглеждаше като на компютърна игра, всичко стана като на магия, не знам на кви наркотици е била тази, но извади луд късмет. Аз тъй като бях на първа линия, я настигнах като ми светна зеленото - беше пикла на не повече от 20 години. Напред нямаше мегдан за подобни изпълнения, та си караше наравно с мен чак до Андрей Ляпчев, не разбрах защо беше целия риск.

баце тая с розовото ТТ бачка в КАТ до Литекс тауарс... та тия аудита са с предимство дори и пред самолетите.... ако не вярваш мини на паркинга им... всеки ден е там...

Виждали ли сте жена шофьор да даде предимство на кола управлявана от мъж?

Аз лично да!

Едва ли е без причина.

ЩО МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ТЪЗ КАКА Е СПОМЕНАЛА МАЙКА МУ НА ТОЗИ ПИЧ ДЕТО Я Е ШАМАРОСАЛ ?

Първо му отговорила с жестове, най- вероятно среден пръст и второ- бутайки го, му счупила очилата. Тая не е по- малък побойник от мъжа. Сега през медиите се чуди как да извърти нещата.

Тя го е пуснала да мине пред нея, а той й блокирал пътя за да се разправя. Шофирането не е мъжка привилегия. Налитането на бой на физически по-слабите се преследва по закон.

Добре, чв е тази новина, за да изппълзят всички мишоци . Низвергнати мухляци, чакащи денят Х, в който ще приплюят жените, за да се почувстват велики. а какво правим след 1-2 дни? Обратно в канализацията

Кифли на пътя не трябва да се пускат. Първо правят гафове, после чупят очилата на хората, а накрая и се оплакват като ги понабият.

Негър скиор, гей боксьор и жена шофьор няма....

... & каратист-премиер, пропусна...

Добре е направил човека! Аман от такива дето сакън да не пуснат някой пред себе си! И като ми засвирят... Все едно са на сватба.

Така...от материала се вижда, че имаме главно версията на жената, но да речем, че това е истината. От друга страна обаче, тя самата признава, че му е строшила очилата. Еее, защо тогава заглавието не е : "Мъж разби устата на млада жена, а тя му строши очилата" Да не би да почна и у нас заболяването наречено "политкоректност'...

Хахахаха че то това заболяване си го има от както върлува червената чума!

Типичен булгаристански милицонершин.

А можеше просто да я застреля ....

появили се такъв ИЗРОД да излезе от колата си ..до тук е може да идва направо Агенцията .искам да го видя тоя смешник ще го уредя и със зъболекаррр

напротив! ако се докаже, съдът трябва да отсъди въпросния бабаит да изплати огромно обезщетение на женицата за унижението, насилието и физическото нараняване. или да плаща хиляди, или да "лежи на топло". иначе няма оправия с такива идиоти

Горката женица, но дали не е редно да се чуе и версията на другата страна. Обикновено истината се оказва някъде по средата.

Истината е някъде по физиономията й.

За българските шофьори, или хубаво, или нищо. Да помълчим.

Никъв мъж не е тоя, само ботокса е поизтекъл, трябвало е да и изпусне силиконя!

Добре, прочетох малко коментари. Пишете "Дори и жената да е виновна, не е това начина". Моля, кажете ми какъв е начина? Не ме коментирайте мен, кажете начина какъв е?

яки глоби бе брачед ... и криминално досие при посягане !

А при МНОГО НАГЛО държание на шАфьорката?

Някой трябва да ги наложи. Изпадналите ромки и мутресите ги остави, с устатите кифли от български произход какво правим? Къде ги сия професионалисти в полицията?

Миризливи зелени чорапи и кифла се оказва,че може да бъде взривоопасна комбинация.

Хвани единият удари другият. От един дол дренки са.

Кой знае тоя парцал на снимката как е напсувала човека.

Ми да го осъдят на затвор - там ще го удрят по долната устна с топки. А те са меки и не боли даже. Такива биячи би трябвало да са на почит ...

Начинът по който тази разказва историята ми звучи фалшив. Опитва се да се изкара на божа кравичка и как ама най случайно му начупила очилата в ръката му. Доста активна случайност.

Ако е имала възможност защо не е отстъпила.Дори да е в нарушение отсрешния Хиляди причини може да има И ако е можела е могла да отстъпи А онзи Може да е се се объркал да не знае пътя да има голям зор или да е човек от службите В случая виждаме че е обикновен военен Ами ако е кола е на Убо или службите ние не знаеи предварително когато са без опознавателни знаци ? Да Соиия м маока Аз Карам в 20милионен град дадеш ли мигач отстъпват

И аз почти винаги давам път някой като иска да се престрои. Реално коства няколко секунди време. В най-лошия случай- една фаза на светофара.

военните от БНА бяха и са най-големите шунди в света. само те могат да ударят жена, защото е казала нещо и това не му се е харесало. пълни нещастници и подлизурковци от НРБ.

Смесвате нещата Жената го е предизвикала! Човека едва ли е видял и е знаел кой е в колата Едвали го е направил щото видители жена е била зад волана Просто е имал зор а тя е твърдоглава и въспитана в твърде крайни максималиски безкомпромисни възгледи тоест на всяка цена

Верно е бил на зор,ама да си носят памперси в дранголниците:))

Нели -лъжеш бе моме... От трите реда е ясно.Но да си чувала за уважение към по възрастните,за коректност и и колегиалност..Едва ли. Бруталноста и чалгаджийството са ни завладяли всички.

Има дни в които карам като монахиня правя път на всички Но има дни когата нарушавам яко. Такъв ми образа на живот работата ангажиментите и тн. Нека все пак да остъпваме когата някой много напира Не му знаем все пак зора. Според мен жената си го е испросила.

Тези които ми слагат минусите толкова ли са принципни и твърдоглави и праволинейни че във никакав случай не биха отстъпили на никой дори да е в нарушение? Ама в никакъв случай? За нищо на света?

Ми да то затова не вървят нещата в България щото всеки се прави на важен много твърдоглави и никой не влиза в положението на никого.Не знам какъв му ебил на тоз военен зора но сигурно е имал причини. нека дамата да сподели нейните поради китоне е отстъпила и си го е испросила

Няма да го съдиш, разбира се, да не си луда да губиш време и пари. Просто помоли 2-3 приятели да го намерят по номера на колата, и да му направят главата мека ! Военен ли е, бой по китарата, тяхната . . . !

И после той ще намери двама -трима и тя и така безкрай. Точно тези методи насаждат това което не искаме

И твоята,и твоята

ami te bg mujete mn kompleksirani che sa niski 4erni grozni bedni potunali v krediti

Поредната саморазправа от поредния ганьовски чукундур балканикус! Видял млада жена на волана на колата, притиснал я да му дава предимство, щото му се прищяло да се престроява, а като не му го дала с възторг и без коментари, слязъл да я бие - кретен! Ако беше мъж на нейно място, че и по-млад и по-ербап от него, нямаше и да му дойде на ума да се репчи, но нали е млада жена - значи може с цигански шамари през устата! Какви изроди има в тая наша държава, Боже! После се чудят защо българките не искат да се женят и да раждат деца от тях - ами, затова! Да се затрие скапаното чукундурско племе от грубияни и простаци, некадърни да издържат достойно жена и деца, и да ги няма повече!

Едва ли го е направил щото е млада жената просто е бързал или е бил афектиран.Тя като е толкоз спокойна защо не му е отстъпила

Я прочети по-добре и разбери първо какъв е случаят, а после раздавай квалификации! Тя му е отстъпила да се престроява, макар че не е бил прав, но му е махнала с ръка въпросително, в смисъл, какво правиш? А на него това не му се харесало, спрял по-нататък, слязъл от колата и отишъл до нейната, тя отворила прозорчето да го слуша какво има да каже, а той я ударил през устата и ѝ я разбил до кръв! Значи, не е бързал толкова много, нито го е гонела адската необходимост, а само чукундурското му его искало да се доказва ... Простак на простаците, и агресивен при това, но пред млада жена - пред някой мъж едва ли щеш да е такъв юнак - сигурно той смият щеше да се откаже от неправилните си маневри още на първия светофар! И вземи научи български най-сетне - кой знае колко години си тук, но пишеш с друг правопис и синтаксис! Аман от училки!

Не ми харесва как говори тази жена. Усещам послъгване.

Всеки съди за другите по себе си! Ти ако лъжеш и мажеш на всяка крачка - нищо чудно, че точно това "усещаш"! Тя сигурно точно заради това е извикала полицаите на 112 и търси свидетели - за да се разсеят съмненията на такива, дето сами послъгват и покрадват, и поизмислят, и си мислят, че всички са точно като тях!

Ако не послъгваше, нямаше нейната "трогателна" история да бъде публикувана на dir.bg

поредният педерунгелкойто може да бие само жени и деца

За да спре човека да я пита какво иска и защо бибитка, значи е реагирала доста остро на отнетото предимство. Второ според мен такива ситуации на пътя трябва да се опитваме да ги избягваме или тушираме, тази булка опитала ли се е да избегне спречкването, или е искала да получи обяснение? Някой трябва да й каже че бой и е..не не се връщат ако и да си прав.

веднъж пуснах да мине една ВОДАЧКА без предимство от уличка някаква...мина и ми размаха среден пръст през прозореца...оттогава не пускам така...

не съм бил там и не ми е и работа, но и за двете страни, пък и за всички останали - малко повече толерантност на пътя и уважение бе, какво толкова примерно ако пропуснеш някой излизащ от пресечка да се включи, всички виждаме колко е натоварено движението. Друг път и на нас може да се случи. И другото, защо трябва да налиташ на някой заради "борба" за предимство? Дори и словестно, камо ли да посягаш, да се периш, било то мъж или жена защо?

В България да се шофира е доста натоварващо и това самите шофьори си го правят. Масово се имат за добри шофьори, ако карат агресивно - рязко потегляне/спиране, превишена скорост, не пропускат никой (защото те са си в правото). На светофар се бибибка профилактично, случайно някой да не е видял, че е зелено. Ако ти изгасне пък колата и не потеглиш на секундата - ще си счупят клаксоните. То в такава среда рано или късно и човека с най-дебела кожа става подобен на останалите агресори....и да се призовава към толерантност и взаимно уважение на пътя - хората по-скоро приемат, че са будали, а не цивилизовани щом са спокойни и добронамерени. Тази нагласа не виждам как ще се промени ... В случая госпожицата си е била в правото и не е проявила разбиране към този, на който му е било необходимо да се престрои. Той от своя страна пък просташки е решил да се освобождава от натрупаната агресия и си е намерил безопасна жертва.