ООН прикани Москва да окаже натиск над Дамаск

Специалният пратеник на ООН за Сирия Стафан де Мистура заяви, че военна победа не е достатъчна, а трябва да бъде спечелен мирът.

Обратно в новината

Коментари - ООН прикани Москва да окаже натиск над Дамаск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наложете им нови санкции , това го умеете/нали сте структура на САЩ/. Никой няма право да се меси във вътрешните работи на една суверенна държава , каквато е Сирия. Тъй като ООН доказа неспособността си да бъде обективна и да поставя принципно нещата , просто няма морално право да се меси и изисква. Защо не помогне на Сирия със средства за да се възстанови страната , ели ще ги насочът към МВФ за да ги зароби?Ако никой не се меси сирийският народ ще се обедини , но явно целта на САЩ и на ООН е да подстрекава опозиционните сили за да не се случи обединението.

Русия ще изгражда база в Турция /НАТО/ .

ООН вече е тотално доминирана от САЩ. Затова на практика се съобразява и поддържа американската политика, а в редките случаи, когато не го прави, Щатите просто я заобикалят и вършат каквото си пожелаят. Затова тази организация вече се явява ненужна - така както се получи с ОН преди ВСВ; и само генерира излишни разходи за отделните държави членки.

ООН само наблюдател иска да бъде ...не стига ,че Путин ви свърши половината и на-важната работа ...какво иска да каже господина,народът на Сирия ще каже кой да го управлява ....

егати оон-то световна организация да се моли на една държава па било то и русия.та за какво е тогава това оон.

Никаква логика !? Защо тези , които искаха властта в арабските държави , след като свалиха лидерите /като Кадафи и подобни/ , НЕ ОСТАНАХА ДА УПРАВЛЯВАТ , А ЗАМИНАХА ЗА ЕВРОПА И АМЕРИКА ????

ООН , маша на САЩ !

Защо само САЩ не подписа споразумението за НАМАЛЯВАНЕ НА ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ В /У ПРИРОДАТА НА ПЛАНЕТАТА , в Париж ? САЩ искат да излизат от всички обвързаности с каквито и да било организации в света , ЗА ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ !

"Тоя специален пратеник на фракцията в ООН следваща политиката на САЩ за "хумани войни и налагане на американски ценности с бой,войни,цветни революции и тероризъм"(Ирак,Афганистан,Панама,Виетнам и т.н.) изобщо не личи да уважават и налага диктат спрямо суверенния напълно законен избор на мнозинството от сирийския народ,кой да бъде сирийски президент в Сирия.В Сирия само терористите от ИДИЛ и техните съмишленици на международно ниво,не признават законния избор на сирийците."

Малко странно е това, победителите във войната да подарят властта на победените. Пртивниците на Асад са външни агресори. Асад и Сирия защитават държавата си. Преговори - след като агресорите, които в основата си са чужденци и чужди военни инструткори. Те нямат никакво участие в политическия живот и избори в Сирия. Нямат шансове. За това се опитват да им изкрънкат някаква власт. Т.е. чужденци да придобият власт и влияние в Сирия. Което е абсурд. Да не говорим, че в Сирия няма разделение на умерени терористи и неумерени. Те си преливат едни в други, както е изгодно. И всичките са доказани главорези, в най-пряк смисъл. Отделно, в набедените за "опозиция" нямат никакъв контрол върху ситуациите на терен и многобройните групировки. Сирия няма с кого да се договаря. Западните и арабски спонсори биха назначили срещу пари някаква група, която да се пазари за бъдещето на Сирия. Но Каквото и да се реши, тази група няма контрол и не може да наложи решенията върху другите. Това и руснаци и сирийци го установиха преди 2 години. За това, каквото и да се договаря в Астана, те си продължават операциите. А това ООН става все по-смешно и абсурдно образувание. Те ни предоставят фейк нюз и фейк "факти" и въвеждат всички в заблуждение. Ако не го правят съзнателно, то значи са абсолютни балъци и само трошат пари. Трябва да ги закрият, неадекватни са.

Най сетне още един човек да е на моето мнение...ООН трябва да бъде закрита като организация...прекалено пристрастни решения взема .....нападението на Либия осъществено без резолюция на ООН, Афганистан, Ирак и много други.....организация финансирана от ФАЩ.

Тоя специален пратеник от ООН да заминава за САЩ , за да попита Тръмп защо започват войните по света , а след това се отдръпват да гледат сеир ?

ЕС вече е слуга на САЩ ! Жалко за ЕС , който БЕШЕ , най-силен икономически, военно , и с най-голям авторитет в света . САЩ срина ЕС , за да не е по-силен от него , благодарение на ПРОДАЖНИ ЕВРО ДЕПУТАТИ , КАТО БАРЕКОВ /от Бг/ !

Аз пък ви приканвам , свалете санкциите на ЕС с/у Русия !

САЩ сътворява ''хуманните'' войни , а после ''призовават Русия да въвежда мир ???

Аве, Щурев , нали Русия не била никакъв фактор ? Защо се молят на Русия ?

И откъде на къде отвън ще се налага нов конституционен ред в Сирия ?! Нали уж там се бореха срещу ИДИЛ, пък то май се оказа, че на някой му е по-удобно да смени сегашната власт ...

""Това май е фейкнюз от най-високо ниво", от фракция в ООН подчинена на САЩ! Нещо от сорта,когато САЩ бомбардираха няколко булдозоре на ИДИЛ уж за да имитират борба срещу терористите!Тогава тази фракция в ООН подчинена на САЩ,дума не обели срещу терористите от ИДИЛ,докато не се намеси Мечката срещу терористите от ИДИЛ,тогава почнаха да плюят срещу Мечката от трибуните на ООН!"

Истинските преговори за Сирия са в Астана, не в Женева!

Западът е мазен, лицемерен, подъл, страхлив и коварен.Факт.

Точно този ли говори за равенство,преди година и половина ,като организираше преговори нямаше поканен нито един представител на кюрдите. Никакви отстъпки за бунтовници и терористи,там им трябва твърда ръка,не са узрели за демокрация.

Забележете, че ООН никога не смее да прикани САЩ да направи нещо. Мъртва организация, обслужваща Америка.

Слава на Русия ! ООН и НАТО - ..... отзадзе !

Сирия и Русия победиха и НИКОЙ няма право да им казва КАКВОТО И ДА Е !

Още един философ. Не Мистура, а микстура!

тия от ООН като много знаят що не направиха нищо ?!? Аман от всезнйковци, които на вързано куче хляб не могат да дадат !

loyola

ха, не знаех, че русия е постигнала военна победа в Либия ?

Има време, тепърва ще узнаеш. Русия и там ще осигури глобалната енергийна сигурност, която Западът се опита да разруши. Апетитът идва с яденето.

Не искат да признаят безусловната военна победа и толкоз. Но и никой не им е длъжен. победителите пишат историята, при това положение в киреча отива ООН (щом служи на победените). Кръвта вода не струва, пролятата кръв на героите вика за възмездие и справедливост!

Боже !! Един диктатор да убеди друг диктатор да си седне на задника !?!

Фискалният диктатор, наричан глобален предиктор (той е винаги задкулисен), осигурява глобалната ви диктатура. А тя е по-страшна от всякакви ваши локални нарочвания на определени личности. И защо ухажвате най-страшния тоталитарен режим в Залива - Саудитска Арабия? И докога с двойните стандарти?!

Ееее недей така ...Саудитска арабия е една от най-големите демокрации....дори вече разрешават на жените да карат автомобили....очаква се скоро да ги признаят за човешки същества.

Ох, и тук трябват санитари ! Господине, моля, вдигнете си ръцете напред ! Санитари, бързо обличайте усмирителната риза ! иуиуиуиуиуууу

не разбраха, че така наречената "демокрация" не върви в Близкия изток. Там трябва да се управлява с железен ботуш...

Благодарим ви, Барак Хюсеин Обама и Доналд Трумп. Благодарение на вашата убийствена политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт, Сирия си върна 98 процента от територията и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

"Специалният пратеник на ООН за Сирия Стафан де Мистура заяви, че военна победа не е достатъчна, а трябва да бъде спечелен мирът." - е тогава не пречете де!

До преди 2 години народът на Сирия беше подложен на изтребление от ИДИЛ. Къде беше тогава ООН да каже на САЩ да скъси каишката на кучетата си?

Аз да попитам къде беше ООН когато ИДИЛ дерибействаше в Сирия, преди Мечо да скочи?!? Мълчаха като п.тки! Сега за избори мънкат! Що са ви избори бре?!?

Че остана ли опозиция в Сирия ? Дай картата на руснаците ! Те знаят какво да направят с брадатите. Когато Асад искаше да преговаря, опозицията напускаше преговорите.

Руснаците и правителствените сили спечелиха победа. Сега е време да вземат дипломатическите дивиденти. Де Мистура прави типичната лъжлива новина, или внушение, настойване на мнението. Никой мислещ не му се връзва.

Та, Стефане, защо ООН не запя тази песен преди на конфликта, а чак сега? Имаше достатъчно и време, и средства. Май джихадистите са ви по-мили от сирийците? "Опозицията" не трябваше да избива сирийци, а да иска преговори преди. Сега е късно. Те започнаха войната, а законите, по които тя се води, не предвиждат въоръжени брадати терористи-ръчички на ЦРУ и с-ие, да казват кой ще кара влака. Сирийците прочетоха рецептата и ще я приложат, за да няма останал таралеж в гащите.

Скоро руснаците ще прочистят всичко в Сирия,както се почистава мазе от хлебарки - опозиция, нови избори!? - да ги правят в САЩ, що в Сирия!

"ООН приканва Путин да прояви смелост"- нови виц на седмицата!!!

избори ще има ,,,,нещо обаче не чувам вече мантрата "без асад"....при военна победа няма да има разделена сирия .....асад ще тупа топката докато не бъдат унищожени всички огнища на съпротива ....

,,ООН прикани Москва да окаже натиск над Дамаск" да престане да избива ,, демократичните " американци и ивропейци от даеш .

Ако Агент Буда ( Мутрата Борисов) не беше умишлено опорочил избора на Елена Бокова със Сталинка Георгиева и поддръжка на нея , този изкукал дърт Маймун щеше да бъде метач в залите на ООН ! Мога да ви уверя че Мутрата Борисов получи порция проклятия които ще се появят на някой от роднините му! За това докато е на власт Герб и Мутрата Борисов , Никакъв Шенген няма да видим , махне ли се ще бъде Шенген и Евро !

най-подлите твари - западняците - газ пикаят; вече и трумп се самоприсъедини към героите, а най-жалки са франсетата; повръща ми се от атлантиците

Москва не може да си реши вътрешните проблеми,Рублата стана 2 стотинки.В страната си шири алкохолизъм и наркомания,мъжете имат средна възраст 59г...

1 BGN =68.1325JPY

не се афиширай като такъв

Струва ми се че в България е по-добре.... Средна заплата 200 евро при тази в Европа 2000, отрицателен прираст, разстящ брой на пенсионери, млади напускащи държавата, образованието под всякаква критика, разстящ брой на необразовани, млади хора без трудови навици и т.н. с две думи загиваща нация....тъй че погледни себе си в огледало и тогава търси кусури на другите.

Мдааа за 30г. еврогейатлантиците постигнаха това което Османската имерия не успя 500г.

Що не си ЕПМ?

Няма по-недемократично държавно устройство от това в СА - средновековна, шариатска, салафитска монархия, без конституция, властта се предава по наследство, жените забулени, на площада се режат глави, ръце, крака повече отколкото режеше ИД, християнството се наказва със смърт... Но за бай Стефан не проблеми там. Що тъй !?

Драги ми Смехурко-микстурко, що не отидеш в Москва лично да го кажеш на Путин? Какви избори, каква умерена опозиция? Няма опозиция в Сирия. Опозицията навсякъде по света се явява на избори и така доказва правотата си. В Сирия имаше терористи, главорези и убийци, който не могат да участват в избори. А всички останали веднъж вече са направили своя избор и той е Асад.

мурзилките от ООН, както вече е ставало за агресията им срещу Финландия.

...след което Финландия се превърна в плацдарм и помагач на нацистка Германия за агресия срещу СССР.

И защо, според теб, Финландия е постъпила така?

Подлогите в ООН когато убиваха жени и деца и трябваше да се намесят мълчаха... хайде и сега да си затварят устите, да си извадят колците от очите и гъзовете и да погледнат какво става в Африка.

Eвропа и Aмерика направиха воините в целия свят а сега плачат като вдовици за хуи

На мистура да му го тура!

и аз

Я па ни'моим пии токлуз , че да се прежаля .