Нетаняху не е впечатлен от казаното от мюсюлманските лидери

Израелското външно министерство окачестви като "провокативни декларации" заключителното комюнике от срещата на ОИС в Истанбул по въпроса за Ерусалим.

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху не е впечатлен от казаното от мюсюлманските лидери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недей много да искаш, че истината ако възтържествува, вас просто няма да ви има!

Спите ли? Тук джихадисти открито пропагандират! Засечете им адресите и ги пращайте в кауша!

Откога ДАНС работят за еврейските ман*али ?!

Да не ти знае много устата,че ционистите създадоха ИДИЛ! Аман от неграмотни тролове!

боли го хея... А резняците да млъкват, щото ако се развихри Израел, ще ги помете всичките наведнъж! през 6 дневната война им разказават играта и оттогава само скимтят!

Нещо май не си в час!Евреите се обрязват като мюсюлманите!

Паисий Хилендарски Из История славянобългарска И разделили се езиците на Хамовото племе на 32 езика. Ной проклел това племе. То се било най-много размножило, от него произлезли най мръсните народи в Африка, но били много от тях и в Азия..Ханаан бил Хамов син, неговото племе се наричало ханани (евреи). То било най-проклетото между всички племена на земята. От него произхождат седем народа, тук били и циганите

Не пиши глупости, ами вземи прочети Библията, книгата Битие (първата книга, от Стария Завет), ако ще пишеш по тази тема. Не се излагай демонстриране на пълно невежество!

Я като си много умен кажи кой е написал библията???А глупостимса твоите брътвежи-не можеш да скриеш истината!!!

Нито евреите,нито мюсюлманите заслужават и капка уважение в световен мащаб,а най-малко от българите.Чета тука и направо не е за вярване колко платени еврейски нещастен слугинаж има да отрича истини и да съхранява имиджа на еврейските номади и интриганти,които особено много от векове ненавиждат българите.Като са толкова най,най тези нещастни юдеи,защо вместо да си основат честно държава са обикаляли повсички краища на света и са се загнездвали във всяко общество като паразити,интриганти и мангали?Нали са много 'древни' и 'умни'?По0долни племена от еврейските едва ли някъде има!И илюминатите,и масоните,и нацизма,и комунизма са дело на циганско-арабската еврейска племенна група.Циганите са едно от еврейските племена!Напъхали са се тук и там,манипулират икономиките и предизвикват войни в целия свят вече няколко века.Голяма част от историческите документи са пренаписани и изопачени точно по тяхна поръчка.На евреин не вярвам и с милиардите си,долната им генетична закваска няма как да се скрие-затова започнаха да купуват титли и да си женят недоносените еврейски циганета за бели момичета та дано генетичния им фонд стане 'по-бял' и 'класен'.Мразят белите хора,защото са създалим цивилизацията,а евреите с подмолните си и злобни мизерни душички са рушили всичко!!!.

И Новия световен ред и смесването на расите с цел заличаване на белите хора е дело на юдеите.Мюсюлманите са доказана долна примитивна каста.Произхода на евреите е арабско-африканско-хазарски.Плюят си в сурата едни на други!Нито юдеите,нито мюсюлманите уважавам-това е сатанинска измет на света,източник на деградация,разруха и поквара!Нито едните,нито другите са дали нещо градивно на света-родени лъжци и интриганти!А пък на България не само че не са донесли нищо добро,а са допринесли за упадъка на една Велика Държава,която се ръководи от една продажна измет ,създадена от еврейските творения в лицето на БКП!Прочетете книгата на Солженицин'200 години заедно',която евреите за забранили,защото истината за долната им циганска природа ги тресе здраво и плащат наляво и дясно да набавят слуги и лекета като тролове и политици,които да им 'измият' имиджа .

Никой не те пита какво харесваш и какво не. Съветвам те освен жълтите книжки за "световната конспирация" да вземеш да се пообразоваш малко, ако трябва и Библията да прочетеш, вместо да се излагаш тук, ти и тези които въодушевено ти слагат плюсове. Защото пишеш пълни глупости и клевети, които просто не са верни.

ЕВРЕИТЕ искат унищожение на бьлгарите понеже 66 год сл.Хр иператор ТИТ е унищожил НАИ-голямата ЕВРЕИСКА и МАСОНСКА светиня 2 СОЛОМОНОВ ХРАМ тогава се губят следите на Кивота.УДАРНИЯ отряд -нещо като барети на ТИТ е бил легиона МакедоникоХ суставен предимно от наемници ТРАКИИЦИ от племето наОДРИСИ-наследници на сегащни старазагорци ямболиии хасковли бургазлии пловди4ани

Кой те излъга да напишеш подобни глупости- че евреите "искат да унищожат българите"? Що за болни фантазии на болен и НЕВЕЖ мозък? Ти изобщо и представа си нямаш кои и какви са евреите- нито ти, нито измислените "източници", от които си се впечатлил.

не знаят ли , че не е здравословно да дърпаш лъв за опашката?!?

Видяхме я тази свръх нова руска техника при посещението на Боко - криви саби и ножове -яко !!

Биби е пич и не се плаши от лаещи камилари! Ако трябва ще ги нарита обратно в обора и ще въдвори ред.

Тоя път гърбината на юдеите ще отнесе кесмето. А ги знаем как воюват сухоземно, през 2006 г. Хизбула ги направи за смях. Остават им супер дупер модеЛните самолети Ф-35, ненапразно наричани "летящи ковчези". напоследък много ята птици в това богоизбрано небе, че не знам дали няма да зачестят паданията като круши от сблъсъци с ята.

Не е впечатлен Нетаняху , но ще го изпита на гърба си , след време ! Щом мюсюлманите са се обединили , ще има нещо като нова 10 годишна война срещу Държава Израел ! Макар Израел да е воъражена до зъби с Американски военна техника , то Арабите са с Руска техника , която поне десет пъти е по -качествена и бойна от Американската ! Много млади Израелци бягат от Израел и за решението на Тръмп и не впечатлението на Нетенияхо от обявяването на Еросалим за столица на Израел !

Нищо подобно няма да стане. Мюсюлманите са разединени, и няма да се обединят. Напротив, исляма е обречен. Не знам дали забелязваш, но исляма е разклатен в момента до основи. Нищо че външно изглежда "силен и страшен". Той е изгнил отвътре, самите му доктрини са разклатени изцяло и ще се разпадне за броени години. И самото наличие на Израел в тази земя, дори без самия Израел да прави абсолютно НИЩО, а просто да стои там географски, опровергава учението на исляма. Затова ислямските духовници са бесни на Израел и опитват всякакви средства против него, разбира се, без резултат. А сега и Ерусалим като стане столица на Израел официално- това може да е края на исляма. За доброто на човечеството, всъщност...

Християнството е в не по-трагично положение. Будизмът изобщо го няма никакъв като поне частично светски фактор. Нито една конфесия не оцелява без езотеричен пласт, а на това поле законите са други (не за хора от този свят), дисциплината - сурова. В исляма единственият уникален бисер си остава суфизмът. Но суфите действат по съвсем друг начин - чрез бездействие.

не се заяждам и не заставам на страната на никоя религия. И в природата и в обществото оценките за оцеляване и развитие е броя на популацията в абсолютни единици, процентно съотношение спрямо другите в цялото, посока и скорост на изменение на броя (в абсолютно и относителни мерки), възростови съотношения (млади, зрели, стари), здравно състояние на популацията, репродуктивни възможности, заемана територия. Огледай се и виж кои етноси/религии са във възход и кои са в падение въпреки достойнствата на високите технологии, уредения начин на живот, "хуманната" религия, достойнствата на демокрацията, наличието и достъпа на храни и всички други благини...

"то Арабите са с Руска техника , която поне десет пъти е по -качествена и бойна от Американската". Да бе особенно самолетите СУ и танковете Армата.Съновидения в блажени сънища.

Ерусалим е столицата на еврейската държава от най-най- дълбока древност.Арабите там са пришълци и самозванци.На евреите им пука ,какво мислят от ОИС.Израел е въоръжен с най-модерни оръжия,включително ядрено и в случай на агресия срещу еврейската държава на арабите и Иран им е спукана работата.От друга страна световната и еврейска финансова общност е зад гърба на Израел а това значи много и край на илюзиите част от Ерусалим да стане арабска столица.Арабите ядоха позорен пердах от малък Израел в две войни,така че да му мислят хубаво,какви ги вършат.

Всички познавате достатъчно християнството, така че ще си спестя цитатите осъждащи алчността, експлоатацията, немилостта и прочие на богатите. При юдаизма е точно обратното. Там се държи основно на някави измислени правила, които определено не са от Бог и едва ли Бог би държал на тях. Съботи, кашер - забранена храна и прочие. Характерът на юдаизма е много добре описан от Христос и християните - изобличенията на фарисеите, днешния юдаизъм, са не едно. Дори фарисейте са наречени сатанинска синагога. Юдаизмът няма социална насоченост и обслужва богатата класа Християнството е доста неудобно за алчни и самодоволни създания - принуждава ги да проявяват любов към ближния и пречи да развихрят алчността си и егоистичния си апетит. Морален ли е юдаизм,който се явява официалната еврейска религия? Юдаизмът е и национал-шовинистически и расистки ориентиран. Прочетете Стария Завет, после "Моята борба" на Хитлер. Хитлер е само скромен подражател на юдаизма. Няма да намерите по-расистка и нацистка релгия от юдаизма. Освен "избрани" и "превъзхождащи" всички останали народи с тази "избраност" евреите учат, че трябва да владеят света, господстват над другите, да поробят всички останали народи и да изтребят тези, които не се подчинят на властта им.Е сега става ясно, "сатаниска синагога" не е пресилено определение, а си е съвсем точно и на място.

Христос е цитиран да казва че е дошъл да изпълни именно тоя "измислен" според теб закон.... Трябва да се запознаеш по-добре с темата. Не цитирай поп-теориите на масмедии..

По-долу човека правилно ти е отговорил: не се напъвай да обясняваш неща, които изобщо не разбираш. Не разбираш нито Христос, нито Стария Завет, нито закона, даден на евреите. Ако се считаш за християнин и считаш Библията за свещена книга, вземи да я изследваш подробно, заедно със Стария Завет обаче, който е част от нея, защото очевидно нищо не ти е ясно. Нито на теб, нито на тези, които толкова въодушевено са те аплодирали с плюсове.

арабите са прави , четете история и ще разберете за османска империя , палестина , англичани и техния мандат . изрелците след воината са започнали терорестични актове в палестина срещу англичаните муслулмани жени деца англичаните омекват и правят место за изрелците . .....така че изрелците да го духат дошли са на власт сащо както ислямска държава доиде .

На прав път си в разсъжденията и следващия логически въпрос по темата е 'Кой създаде ИДИЛ? и по-умните ще се досетят,че ИДИЛ е творение на евреите!!!

хМОСАД полоковник Емир Даещ офицера вербовал Ал Багдади-криптоевреин от Ирак Ал Багдади с истинско евреиско име Шимон Елит

Господа, г-н Нетаняху е прав за разлика от противниците на това решение за столица на Държавата Израел. Право на всеки народ и държава е да определят къде на своя територия да е столицата им и не е право на друг народ и държава да определят това. Държавата Израел и народът й имат право да определят къде е столицата им на своята си територия. Държавата Палестина и народът й имат право да определят къде е столицата им на своята си територия. Ако Палестинската държава има и за своя територия Иерусалим, то нека го обяви за своя столица. "Да, ама не", но защо не го обявява? Ни преди, ни сега, ни в светлото бъдеще. Какво й пречи?

Ако палестинците претендират, че са древни жители на тази земя, да кажем наследници на древните филистимци- имат си Газа. Да я направят нея столица. Тя е била столица на филистимците дълго време. Ако си бяха избрали Газа, досега можеше и държава да имат. А Ерусалим НИКОГА не е бил тяхна столица! И всъщност не палестинците искат Ерусалим, а исляма, палестинците са само негови заложници. Но НЯМА да го получат.

Не е и не може да бъде съвсем така, както го казваш, защото и въпреки многовековната история на еврейския народ, държавата Израел е създадена през 1948 г. на територията на намиращата се след Първата световна война под британски мандат, на която са бившите провинции на Османската империя и включва териториите на днешните Израел, Йордания и част от Ирак, територия Палестина. Проблемът за разрешаване не е толкова прост, колкото изглежда на пръв поглед и единственият път за решаването му е чрез загърбване на миналото и постигане на взаимно изгодно дългосрочно международно споразумение, което да отговаря на реалностите на съвремието ни и перспективите за бъдещето развитие на човешката цивилизация. Животът неумолимо е доказал, че никоя религия или идеология не нещо повече от която и да е друга и рано или късно хората се отърсват от тях и в търсенето на истината за себе си тръгват по нов, макар и отново погрешен но винаги различен от досегашния, път.

И изведнъж се изсипаха 21 минуса на един тук???

не на един, а точно на тебе!

Освен това пише се на теб , а не на тебе....

ЕВРЕИТЕ СА ОТКРАДНАЛИ ДАЖЕ ТЕХНИЯ ПОЗДРАВ ШАЛОМ АЛАХЕЙМ ... ОТ АРАБСКИЯ ПОЗДРАВ САЛЯМ АЛЕЙКУМ :))

ЗАД ФЕСБУК СЕДИ МОСАД И ЦЪКА МИНУСИ НА ВСИЧКО АНТИ-ЕВРЕЙСКО .... :))

ЕВРЕИТЕ СА СЪЗДАЛИ И НАЦИЗМА .... ТЕ ВЪВЕЖДАТ ПОНЯТИЕТО БОГОИЗБРАН НАРОД ОТ АРИЙЦИ И ОСТАНАЛИТЕ СА ГЯУРИ :))

Верно ли? А стига бе!!!

В ИЗРАЕЛ ИМА СПЕЦИАЛЕН СОФТУЕР - БОТ КОЙТО ТЪРСИ АНТИ ЕВРЕЙСКИ ИЗКАЗВАННИЯ И ЦЪКА МИНУСИ :)) .. ИМА ГО ИНСТАЛИРАН ВЪВ ВСЯКО ЕВРЕЙСКО ПОСОЛСТВО :))

пръц!

Или Българина е под средното ниво на интелект,или в този форум е пълно с платени еврейски тролове след като се слагат минуси на факта,че Израел и евреите не изпопвядват официално християнството.Евреите отричат Христос и не вярват в светото зачатие на Дева Мария-това може да Ви го каже всеки юдеин.Официалната религия на евреите е Юдаизма,която по същество е много близка до Исляма-и юдеи,и мюсюлмани се обрязват и задължават брачните им партнъори да приемат религията им.Евреите са врагове на Християнството и отдавна воюват задкулисно с Християните.

а бе малоумник, кой ти е казал, че евреите са християни бе?? не са! не са били! никога няма да бъдат! те са си евреи! и Исус Христос е евреин, и майка Му е еврейка, и родът Му еврейски! колкото и да е сложно да го проумееш с тази празна кратуна дето ти тежи на раменете, Исус Христос е в основата на християнството, но не е християнин!

ДА АМА ХРИСТОС НЕ Е ИМАЛ ХАРЕМ С КУРВИ И РОБИ КАТО ЦАР СОЛОМОН .... И ХРИСТОС НЕ Е ДЕЛИЛ ХОРАТА НА БОГОИЗБРАНИ И ГЯУРИ КАТО ЕВРЕИТЕ :))

И като е бил наистина ервреин,защо евреи са настоявали за смъртта му? Майка му еврейка,баща му,дядо му???Баша му не е бил истинския му баща...А цялата история е пресъздадена от евреи,както ня тях е удобно...Ако е бил евреин намаше евреите толкова да го мразят,така че има едно голямо...НО...а християнството не е основано на принципите на Юда,а на Христос и затова се нарича Християнство.Евреите пренаписват факти и истрорията,както на тях е удобно,но работата с Христос не е разкрита докрай,нито истината е казана!

ТО И В БЪЛГАРИЯ НЕ ОСТАНАХА ХРИСТИЯНИ А САМО ГЯУРИ :))):)))

айде още един см.отльо! гяурин е немюсюлманин в отоманската империя!

Никакво право нямат да си приписват заслугите на Христос,когото официално отричат!!! Основният религиозен текст на юдаизма е Еврейската библия - Танах, първоизточникът на християнския Стар завет. В неговото ядро е Петокнижието - Тора, смятано за пряко божие слово. Извън Танах през вековете е създадена богата литература от коментари и тълкувания на религията и различни нейни правни, философски и битови аспекти.

Нито Евреи,нито Палестинци са христиояни-какъв Иерусалим бълнуват!!!Евреите са етно-религиозна група, включваща както родените като евреи, така и приелите юдаизма. Към 2007 година броят на евреите по света се оценява на 13 милиона, като от тях около 40% живеят в Израел и около 40% - в Съединените щати. Най-големите течения в юдаизма са ортодоксалният юдаизъм, консервативният юдаизъм и реформираният юдаизъм, като основните различия между тях са в подхода им към Халаха, юдаистичното право. Според ортодоксалния юдаизъм Тора и Халаха са с божествен произход, вечни и неизменни, и предписанията им трябва да бъдат стриктно изпълнявани. В реформисткия юдаизъм Халаха се разглежда като съвкупност от общи указания, а не като задължителни конкретни норми, а консервативният юдаизъм заема междинни позиции.

евреите имат място сред арабите но не и по този начин ... пресдтои им за пореден път да станат за пример в историята за това как на зло куче се отговаря със зъл прът .Просто трябват 10-тина години сащ още малко да отслабнат и евреите за пореден път ще станат курбан сварени от турци ,сирийци ,египтяни,иранци,иракчани.....спъсъка е дълаг

Евреите управляват САЩ и всеки пореден президент е техен слуга.Каквото евреите наредят,куклата на конци-лице на САЩ повтаря монотонно и приглася!!!

абе тез евреи нещо са изкукали... кой е толкова луд да си навре дипломатическата мисия баш у гнездото на разлютени оси? Относно американците - те май са забравили за Техеран и тяхното посолство 79-та година.

Въпреки упоритата борба на султанските войски с привържениците на Осман Пазвантооглу последният владял Видинската област в продължение на тринайсет години благодарение само помощта на евреите. Но когато султанът издал указ за даруване на видинските евреи с особени политически привилегии ако помогнат да се свърши работата със самозванеца лекарят Коен бърже разрешил този въпрос веднага отровил Пазвантооглу. Положението на пашата било безнадеждно смъртта се приближавала а привържениците му се приготвили да изколят всички видински евреи за да отмъстят за своя вожд. Тогава евреите заплашили че за кръвта на техните едноверци ще заплатят със смърт всички останали жени и роднини на умиращия. Осман Пазвантооглу за да спаси жените и роднините си поканил всички военно началници на еничарите и им заповядал да не бутат нито евреите нито техните имоти. Подчинявайки се на желанието на умиращия си водач военно началниците обещали и съгласно мюсюлманския обичай не нарушили дадения завет. В деня на смъртта на пашата касиерът заграбил неговите капитали и заедно с брата си избягали в Румъния. По време на турското владичество евреите винаги са били най-близки помощници на турските данъчни чиновници на чиновниците в полицията и доставчици на най-хубавите български момичета за турците и разкриващи заговорите против турското иго.

бе тебе да не са те пля..кали евреи, та за всичко от аспарух насам те са ти виновни бе??

Запитай се защо света е на този хал?Елементарно е,ако наистина проследиш логически веригата от събития до днес...Но затова се иска ум и много четене,а и логика,която на някои като тебе липсва по рождение..не напразно България си е все на дъното..от такива умници като тебе...почвата за манипулатори е рохка и плодороднна!

за него не се знае ,но на теб явно ти плащат в шекели ,за толкова много ционистка пропаганда !или просто от любов към ленин ,м ?

Избиването на българската интелигенция Пристигайки във Велико Търново Нафталион заповядал незабавно да отделят изтъкнатите търновци начело с патриарх Евтимий и да ги заведат в манастира св. Троица. Когато заповедта му била изпълнена евреинът Нафталион отива в манастира и лично ръководи избиването им. Всички българи християни заклали пред иконата на Спасителя. На всеки доведен на ешафода Нафталион повтарял подигравателно една и съща фраза: Помоли своя Бог може би той ще те спаси и тутакси пред лицето на патриарха рязали главите на невинните жертви и вършили всякакви зверства над беззащитния народ. (Лет. XIV. век том 6 стр. 452). Съдбата на патриарх Евтимий Най-после Нафталион заповядал да доведат и патриарха на ешафота да го поставят над пропастта и да му отсекат главата. Когато поставили благочестивия старец на лобното място той коленичил с вдигнати ръце и високо казал: Господи Исусе Христе! С радост приемам мъченическата смърт за Тебе! Прости им Господи! И аз ще кажа твоите думи: Защото те не знаят какво правят! На палача който бил вдигнал меч над главата на благочестивия старец неочаквано се схванали ръцете от завладелия го необясним страх и той останал да стои с вдигнат меч докато го отвели другите войни а патриарх Евтимий продължавал да се моли. (Лет. XIV век том 6 стр. 462 Енц. на Бонифаций IX, римски папа). За това необикновено явление съобщили на Нафталиона и последният заповядал да заточат патриарха във великотърновките катакомби. Когато го отвеждали от Търново под конвой като престъпник целият народ лишен вече от граждански права чувствувал своето безсилие и в очакване на неизвестната си съдба безутешно ридаел: Отче! На кого ни оставяш? От тези отчаяни вопли може да се заключи какво значение е имал Евтимий за целия български народ.

И да не ти изнася истината,това са ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ!Ама не ти харесва,защото не си чист българин???Научи се да приемаш истината-манипулациите са премного и не само на българите,но и на света им дойдоха множко.И на нас не ние приятно,че евреи са плащали на мюсюлмани да затрият българския корен,а днес подмолно се внедряват в България и създават смут по света.Кой плати на продажните български политици да циганизират България и да я затрият като не успяха с Османска Турция и кланетата?Пак евреите в лицето на Сорос и подобни...Защо като се каже истината се отрича вместо да си вземат поука...Защотпо неверника си остава недостоен с векове!

Юдеите се обрязват и религията им е като секта.Единствено Юдеите и мюсюлманите не могат да сключат брак с друговерци,а брачния им партнъор е задължен да приеме религията им и да се отрече от своята.За какъе Йерусалим претендират и евреи и палестинци като са чисти араби!В миналото евреите са искали смъртта на Христос.Евреите са платили на османска Турция да изкорени до крак Българските християни.Това са юдеи и от векове дейсктват като изчадия адови задкулисно!Постоянно правят циркове на световната сцена!

Ти май си или неграмотен или промивач на мозъци

Гледайте си нашата държава и откраднатите милиарди!

Ако става на въпрос религии...... То и християнството и юдаизма и исляма се основават на стария завет на библията. Само пророка е различен, библията е една :D

А с какво Юда и Мохамед са били пример за нещо ценно освен извратеност и предателство??? Ненапразно от векове чистото християнство бива преследвано от религиите на сатаната?Точно тези чеда създават фашивото християнство,каквото е католицизма и прочие.Най-истинското християнство е източно-православното и точно то боде очите на юдеи и мюсюлмани.Католиците са тормозели хората си и са гидържали в невежество като мю'сюлманите.Източно-православните християнски конаси единствени са образовали,а не потискали населението.

юда драги неграмотнико не е пророк, а един от дванадесетте апостоли! приятел на Исус, и негов ученик! а това кой е образовал населението и кой не, е такава простотия, че не е за коментиране дори!

супермодерна с милиарди от германия компенсациите за холокоста и от сащ. И аз с пари мога бе тъп галош, що не направят такава "модерна" с колкото пари имат палестинците.

Евреите не са християни!!!Евреите мразят Христос и за тези,които неграмотно споменават,че евреите са християни е редно да бъде напомнено,че евреите не признават и не вярват в Христос и Майка Богородица.Самите ервеи са настоявали пред управата на Римската Империя за разпъването на Христос на кръста.Евреите са анти-християни и открито го признават.Поинтересувайте се,почетете и не се излагайте да говорите,че евреите са 'християни',Те не са приели християнството като религия,а имат някаква своя,която е била Кабала,а сега е чисто сектантство на практика.

То бива да си неграмотен след като слагаш минус-ами поне чети и говори с евреи.Религията на евреите се нарича юдаизъм,а добре знаете кой е Юда,нали???Предателят на Исус Христос е Юда!И точно така е станало,защото евреите сами са поискали убийството на Исус Христос и са настоявали за него.Първите сведения за еврейския народ датират от XIII век пр.н.е. и са открити върху Мернептахския камък, който показва, че те са населявали земите на Израел, където понастоящем е разположена и държавата Израел. Там те развиват монотеистична религия юдаизъм.

ама евреите на са те колили 500 години като братята мюсулмани.

И евреите на това разчитат.А заради кого са клали дедите ни.Кпой плаща на Османска Турция да нападне България?Венецианските еврейски банкери,драги!Евреите от векове рушат света и разчитат на забравата или незнанието,за да продължават!!!В XIV век членове на Синедриона са били всички венециански евреи банкери. Благодарение на това че в техни ръце се е намирал капитала те добили в това време голямо значение и сила. Дори турският султан е бил напълно зависим от тях и верен изпълнител на всички заповеди на Синедриона. Но както винаги евреите прокарвали своята политика задкулисно. Те я ръководили а сами оставали в сянка. Тази политика на венецианските банкери евреи през царуването на Иван Александър е била съдбоносна за България.

е друг въпрос!!!

И очевидно не познаваш Историята в детайли,а си научил само това,с което масово промиват и са промивали мозъците на населението.Турците са клали българите ПО ЕВРЕЙСКА ЗАПОВЕД!!!И най-накрая научете кои са истинските врагове на България и света,а не се оставяйте да Ви манипулират като плъхове!С този неуспех не могли да се примирят членовете на Синедриона които били в Бургас и следели изхода на борбата чрез шпионите си. Какво им е оставало да правят? Като се убедили че султанът не е в състояние да сломи търновските защитници без тяхното участие евреите на свой ред дали заповед да се организира колкото се може по-скоро предателство. Намерил се един който бил снабден с всички нужни за тази цел средства включително и копие от султанската заповед за отстъпление. Този трагичен епизод историците отбелязват само като предание че един неизвестен евреин предал Търново. Този неизвестен евреин който блестящо изпълнил задачата си бил Лазар Коен Лазар Коен проникнал в българската крепост Царевец явил се при патриарх Етимия и по най-подъл начин го уверил че турските войски са изгубили всяка способност да се бият и не ще могат да подновят обсадата на Велико Търново. Той казал че силни епидемии са предизвикали паническо бягство в армията на султана той се клел че турците са в ръцете на вече засилилите се отряди на Иван Шишман и че затова султанът вече дал заповед за отстъпление. За доказателство предателят показал копието от заповедта с което го снабдили евреите членове на Синедриона. (Гр. лет. XIV век том IV. стр. 216).

Много от евреите стават християни. Те са вярвали че Христос а техния Бог и идва да спаси тях, но не се оказва точно така. Само че след толкова много проблеми които са имали оттогава, те вече мислят че това отричане от Христос е причината за техните страдания и много от тях приемат Християнството. Юдаизмът обче е по близък до исляма отколкото до Християнството.....един малък пример - обрязването

Те толкова стават християни, че дори дъщерята на Трумп е трябвало да премине на юдейската вяра за да се омъжи за она тъпунгер.

кой къде и кога ти е казал, че евреите са християни? те са си евреи и деца на израил!! а ние сме ги кръстили юдеи-деца на юда! и сме откраднали една част от техните вярвания! това, че в старият завет са навсякъде не ги прави християни! християните сме последователи на Исус Христос, който пък изобщо не е знаел че ще стане основоположник на нова световна религия!

Руската пропаганда плюе евреите --> русофилите се надъхват --> най-големия враг на Изреал са арабите и Ердо ---> русофилите са на страната на ислямистите ---> русофил = мюсулманин :D

Ами с кво може да впечатли едно мюсли, освен с простотия ??? Турчалята са малко по-различни, ама Ердоган ги дърпа в грешна посока. Израел ще реши коя да му е столицата и на всеки който не му харесва, само може да пръдне на Израел на Фуя

Много са нахални израелците.

В България уважаваме религията на нашите турци! Добри хора са!

Та какво казва този? За да си постигат целите дори убиха Рабин. Държави които са убили свои президенти трудно могат да убедят света, че искат мир.

това важили за россия, щото те си убиха царя заедно със семейството му, стреляха другаря улянов и отровиха сталин?

Да разбирам ли, че ти си бил свидетел на всичко това?

Добре е, ч Йерусалим да е еврейски - т.е. нито християнски, нито мюсюлмански. Да не забравяме, че в рамките на Османската империя ние сме страдали и от арабските аскери в турската армия.

РЕШЕНИЕТо Е КАТО РАЗСИЧАНЕ НА ГОРДИЕВИЯ ВЪЗЕЛ. АРАБИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЯТ ИЗРАЕЛ. тО Е КАТАЛИЗАТОР.

Kalin

Нито евреи нито палестинци имат правото да претендират за този град.Това че там освен други народи е имало и от тях не им дава това право колкото и да се опитват да изкривят историята в своя полза.

Kalin

Вместо да дават някои хора минуси да вземат да кажат кога точно тоя град е бил столица на едните или другите!!!!

Kalin

Още по лесен въпрос за тези с минусите кога там е имало еврейска или палестиниска държава!!!!

ми да пробвам, а? след 1 век пр.н.е. юдея е римска провинция. юдеите въстават през 66г сл.н.е. въстанието е жестоко потушено и много евреи изпратени в робство а йерусалим подложен на разрушение при което е разрушен и разширеният от ирод соломонов храм. около 70 години по късно юдеите въстават отново, бунтът е сполучлив отхвърля римското господство и създава независим израил. докато след три години идват римските легиони и се приключва с израил! след повторното възтановяване на римското господство император адриан опитва напълно да изтрие еврейската индентичност и преименува провинцията от юдея на палестинска сирия а йерусалим на елия капитолина. юдеите са изпратени за гладиатори и роби а избягалите даван началото на разселването на еврейската диаспора!

Това, че не знаеш че Йерусалим е бил столица на древна Юдея и Давидовото царство говори много лошо за желанието ти да бълваш глупости във форума. Хвани книжка по темата моето момче и чети, чети.

Да има столица на несъществуваща държава? Тези араби пак са се объркали... А тези у нас, които плюят Израел, бих посъветвал да идат на екскурзия до там. Сами ще се уверят каква огромна разлика има между супермодерна държава и т.н. автономни палестински територии, вкл. Източните квартали на Ерусалим. Все едно Софийският център около Парламента да се сравни с Факултето или Пловдивският център около Тримона да се приравни със Столипиново. 21-и век сравнен с 12-ти век...

Айде, сладки путеноидчета, пусна ви се стръв, започвайте в хор да лаете срещу евреите, главния виновник за вашата мизерийка и мръсната ви кочинка.:))). Това ви е безплатната психотерапия на на вас. Между другото има и още една стръв за вас- преди около час английският парламент прие решение за възможноста да се постави ВЕТО на брекзит. :)). Ама това не е добре за вас, вие се храните със злорадата мисъл за разпадане на ЕС и НАТО. Жалки безобидни червейчета.:)))

И кои са тия по точно да поставят вето на евросъюза М?

мите, те русолюбчетата общо взето си траят по тази новина, щото още путин не се е изходил по въпроса!страх ги е горките, да не се наложи пак да правят задно салто от лег, както стана след ония самальотчик дето туркинята го гръмна като юрдечка! утре путя кат каже, ами израел са наши братя, щото ние ги създадохме, първи признахме, и три милиона от гражданите на израел говорят руски, ще видиш как палестинците пак ще си станат сиг.ани, арабите тара.мбуки а турците анадолски ма..нафи!

Само така Нетаняху. Бой по чутурите на потурнаците и майната им на страхливците от Брюксел.

Нещо май си забравил или пък по вероятно не знаеш че кръстоносните походи не са организирани от чифутите а от европейските държави където Торквемада е избивал по 13 000 на година от тия симпатяги дето не им пука.

Дрисльо, не ми говори за кръстоносни походи без да ме познаваш. Имам един от най - добрите трудове по темата от френски историк. Само че май ти не знаеш, че ние и Византия също пострадват от тях, както и манастирите на Атон. Сегашните европейски политици нямат нищо общо с предишните. Не се изхождай по темата учил - недоучил.

Прочете повече кръстоносните походи започват с иделаната цел да се защитят богомолците по пътя за Йерусалим, след това идеята прерасва в това светите земи да бъдат освободени.

ама и евреите са корави, не може да им се отрече