Санкционираха частна телевизия заради изказване на гост

Националният съвет за радио и телевизия на Полша /KRRiT/ обоснова наложена глоба от 350 000 евро на частна телевизия с изказване на гост в нейно предаване.

Обратно в новината

Коментари - Санкционираха частна телевизия заради изказване на гост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато Сидеров беше в опозиция и него го биеха, докато не стана послушна политическа гюдерия. В Европа и не само там е така.

Велик да бъде денят, в който Полша, Япония или защо не България примерно, излезе с такава тревожна и назидателна позиция за медийната свобода в САЩ, може и за полицейското насилие или нелегалните мексиканци.

от ефира на частна национална телевизия вчера прозвуча потресаващо участие на лице с управленска позиция от което човек може да му спре дъха, но никой няма да ги глоби макар че фашистко е

Сетила се Мара да се побара ... след 20г. !

САЩ мисля, че си имат държава и да си я гледат медийната свобода при тях, където изцяло отсъства. А не да се месят в живота на други държави. не се погледнат какъв невероятен Биг брадър са.

Сигурен ли си в това,у което твърдиш? Защото определено не така. Има проблеми с медиите и в САЩ, но просто са несравними с това у нас, да не говорим за положението в руския свинарник...

Ааа, ние помним помним. Кой изкара Полицаите на протест 2009 та? Кой две три години по късно накара същите тези полицаи да бият протестиращи? Премиерът ти е престъпник момченце, както и ти защитавайки го. А да тогава всичките НПО телевизии го защитаваха нали? Айде да си платиш ДДС и ДОО. Ще се сетят накрая ама късно.

Майчето отначалото на мандата си е в кандидатпрезидентска кампания като подстрекава народа към неподчинение, но никой не й търси сметка за това.

loyola

Опааа, хибридна война, намеса в изборния процес, фейк нюз? Санкции ще има ли?

Тея па други... на телевизиите не им е работа да повлияват на гостите си. Това е манипулация и/или цензура. Телевизиите трябва като всяка медия да отразяват, а гостите да си носят отговорността какви ги приказват.

Абе тия поляци не знаят ли ,че САЩ винаги са прави. Сега ще им спретнат една цветна революция или някоя друга врътка та да махнат неудобните управляващи. А нашите си четат инструкций и действат правилно,така де власта си е много хубаво нещо, нал тъй господа ОБЕДНЕЛИ ПАТРИОТИ!!!!!!!!!!

Не само санкции, но и изхвърляне от страната! Какви са тези чужди медии, които нагло се месят във вътрешната политика на Полша?! Същото се отнася и до нашата бТВ и други зловонни ТВ канализации и антибългарски НПО-та (антиБХК). ВЪН, наглеци продажни!

как може протест да е забранен, а? ами, че може и до тоалетната да ми забранят да ходя, ? ние от маалата може да си протестираме, когато си искаме и срещи когото си искаме и да се изхождаме всеки път когато имаме нужда! не щеме европата и нейните агенти и зомбита да ни управляват!

Изисква се разрешение от общината. Те могат да откажат или преместят мястото и променят времето. За да не се сблъскат протести, е имало промяна къде да се провеждат в София. Част от протестите тук са си просто незаконни. По други държави си плащат и полицяската охрана и създаденият боклук.

Викате, само руски канали требва да се гледат :)))

Във ФАЩ чуждите твита се водят чужди агенти, западналите бътъвъ и нова-цветанки-метанки какви са?

Поляците се опитват и май успяват да надминат "Бай Ганьо в банята". Никога не е късно да станеш за резил. Много жалко.

Крайно време е и в България американската бТВ и шведската Нова ТВ да бъдат глобявани по същия начин за всичките манипулации и пропаганда, които правят, насочени срещу България! Няма какво да ги глобяват, направо да им отнемат лиценза на тия предатели и да изритат от БГ веднага!

Идиот, при това кръгъл! Крайно време е идиотите, които явно са твърде много в България са не са със същия статус като останалите, нормалните хора.

представил пред всичките тука. Ама ние отдавна си го знаем, че си пълен идиот.

БОСФОР ТеВе ... Флагман на организираната анти-българщина ! Телевизия на турчеещата са младеж и рупор на всяка минала или бъдеща цветна революция в България. Телевизията директно отговорна за малограмотността, чалгализацията и животинското озлобление на останалата в БГ младеж ...

RT в САЩ, нИ рИвахте, а сега защо квичите? ....

ще им дойде акъла

ВИЖДАМ АЗ ТУК ДЪЛГАГА РЪКА НА КГБ И ПУТИН ..... ХА ХА

Имате ли представа къде заминават да следват Българските Деца, Победители от Международни Олимпиади по математика, физика, химия, биология, информатика ??? Не в любимата на туземието рашия, а в омразната им Америка, в най-престижните Американски Университети. И детето на Корнелия Нинова, медалист от Международни олимпиади избра Американския Бъркли, а не москалския мгу !!!

Грешка!

Руската математическа школа и по точно лелинградската са по добри ама кво да ти обяснявам....

Abre mursho celuvaj osranijat Guz na gospodaria ti borisoff i ne imuvaj shte vi eba pichkata majchina i na dvamata!

Abre mursho celuvaj osranijat Guz na gospodaria ti borisoff i ne imuvaj shte vi eba pichkata majchina i na dvamata!

К'ва "АМЕРИКА" бре, я се уточни латинска, Южна, Северна, ... АфроАмериканска или к'ва?

Га ти се изучат чедата у САЩ нека станат "АСТРОНАВТИ", и да и идат у "простата" Русия да ги качи МКС, може и КОСМОНАВТ да им помогне ...

Шило

Шляхтата почна да ядосва браКята американци. Що така, панове?

Щото чакат плащане а то не идва...

Ние в Россия дирекно отстрелваме опозиционните лидери, а опозиционните медии са отдавна затворени, а собсвениците им или са избягали или са в трудов лагер в Сибир. Гейропа да се поучи от нас!

използвал чужд никнейм, при това по най-долен начин. Чуддя се защо не ти е наложен бан - толкова ли не виждат лепнатата точка? Подигравай се на себе си - омръзнал си на всички.

накрая.

Тая точица да не е от лайното дето си изял А?

А ние в Европа сме горди с гей-парадите, които провеждаме. Да живеят евроантлантическите ценности! УРААААА!

Нямам представа ни за ляво ни за дясно либерасти, но Америка оцени таланта, трудолябието и почтеността на моите деца, коитоспечелиха всички възможни стипендии с конкуренция с деца от цял свят, защитиха магистратури, докторати в Престижни Американски Университети и в момента са в горната част на Американската средна класа, а аз съм обикновен безпартиен български редови пенсионер, пък нека си плямпат американомразците, Америка дава шанс и оценява справедливо хората от цял свят.

Ами аде друм и ти на там бе дядка! Що чакаш аз да ти плащам пенсията?

Недей да лъжеш хората!

Цяло щастие, че няма повече бащи като тебе. Какво ли щеше да бъде ако се беше борил за това България да дава шансове за добро развитие не само на твоите деца, но на всички български деца. Пайда в Америка щом е рая на земята.

Шило

Да не би да си му повярвал?

Eдно време се казваше диктатура, а сега му казват демокрация.

копирал си ника от мен

краварите да не пръднат

Евреи, дали полски или от САЩ.

Освен управляващите, САЩ искат да държат юздите и на опозицията в Полша!?! За да няма непослушковци. Ако не играеш по свирката-аут, опозицията чака своя час, нали така? пример за "каубойска демокрация"! Ама и в Полша загряха, че подтикването към нарушаване на закона по телевизията, пък макар и щатска, е наказуемо. Те и други истини ще открият, като колелото, топлата вода и ....

Дискавъри комюникейшънс, собственик на едноименните канали е откровено пропагандна медия. Под формата на повърхностни и доста елементарни научно - популярни филмчета се насаждат идеи, клишета и внушения от целия либерално-левичарски спектър - от феминистките през егалитаристките та чак до джендер избираемите и SJW. Вместо да образова - профанизира.

ВСВ била съветско германската война?! Ти да видиш ъхъъъ