Да помогнем на 16-годишната Поли

16-годишната Полина Петрова от столичното 32-ро СОУ има нужда от финансова помощ, за да се излекува от тежко заболяване.

Обратно в новината

Коментари - Да помогнем на 16-годишната Поли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Want poznakomitsa closer come to the site http://bestrealgirl.com/?u=6ex8kwf&o=uz5kxp7

на ГАМЕНИТЕ от 32-ро НИКОГА!!! целия квартал е пропищял от тях! само се друсат, пият и пушат в дворовите на хората ОКОЛО УЧИЛИЩЕТО!! гамени..

Така на голо доверие ли ? Няколко пъти помагах за едно момиче в Сандански, после по телевизията показаха как до момичето не е достигнал 1 лев, а през това време парите отивали за заплати и др. разходи във фондацията.

Моля, проверете и напишете коректно IBAN-а.

В Пакистан бъбреците са по 10 000 USD

Моля редакторите да изпишат така IBAN-a, че да се копира безпроблемно (на един ред и без интервали), защото докато човек натамани буквите и цифрите като нищо да се откаже, особено като 5 пъти системата му каже "невалиден IBAN".

В статията пише че увреждането на бъбреците е в резултат на рядка генна мутация. Не пише нищо за това как при трансплантация ще реагира тази мутация. Учудва ме също изборът на диализа- перитонеалната диализа не е за предпочитане при млади пациенти винаги рано или късно дава усложнения. единственото предимство е чесе провежда в домашни условия- предимно нощем. За моята практика като диализна мед. сестра в норвегия почти не съм видяла ПД- перитонеална диализа на толкова млади хора.

Има разлика между Норвегия и България. А сега по-човечно и прати нещо за това лъчезарно момиче!

Колко пари се даряват годишно по този начин?Някой знае ли? Мисля че ще надхвърлим бюджета на здравната каса. Успех,момиче!

Не философствайте , ами пратете някой лев. Аз го направх. Нека силата бъде с Вас.

повече ми звучиш, ... на такъв, който прибира от тази измама!!

Pratih s PayPal, dano da poluchat parite

Като си мисля колко ли многобройни са у нас страдалците, чието здраве е фатално зависимо от случайните резултати на "дарителски кампании", вместо да има сигурната финансова опора на стабилна система на здравеопазване (основана, впрочем, на умно градена и действаща система на националната икономика - защото глобалната икономика очевидно ни завира зад евро-вратата под евро-метлата) ... Сега здравеопазването ни е пародия плюс инцидентни вопли за дарителска помощ ...

Българинът е отзивчив за чуждото нещастие и винаги помага. Но и аз питам кога партиите ще се трогнат и ще направят фонд за лечение, отделяйки от субсидиите си? Чух, че депутатите са си гласували тлъсти коледни премии, ами да отделят пари за лечение на това дете, та поне малко да изчистят гузната си съвест.

Но защо в Беларус? Защо там? Защо не в Германия например, където медицината е на доста по-високо ниво. Беларус е бедна държава като България и едва ли медицината е на добро ниво.

Може би защото в Германия същата операция би била много по-скъпа?

Моля? Много ти знаеш за Беларус и медицина там.

До колкото ми е известно, такива усложнения при диализа са в резултат на стара и некачествена техника. Естествено, най-добре е трансплант за детето, но помислете още колко хора страдат от тази стара медицинска техника. Според мен е необходимо да се съберат пари за качествен център по диализа, за да може да се възползват и останалите болни.

Чували ли сте някога за перитонеална диализа? Тя се прави в домашни условия, не е това, което си представяте, когато чуете диализа.

Какво са 50-60 000 лева на фона на 30 милиона за субсидия на политическите партии,които трябва да се издържат от членския внос на масите си,а не на гърба на народа.Въпреки безочието на ръководителите им - ДА ПОМОГНЕМ НА ТОВА ДЕТЕНЦЕ.

А фонда за лечение на деца - източен от бившия си диркетор.

Дайте номер за СМС-си, за да помогнат повече хора! Това не е първата, нито ще е последната дарителска кампания.

Iivanov84

Това ли е сметката BG11BPBI 7942 4022 5345 01

Бъбречните трансплантации се заплащат от държавата и се правят успешно у нас доста преди да се правят в Беларус. Каква е причината ако това е нужно да не се направи в България?

Мисля,че и Фонда за лечение на деца успешно може да се включи. Въпреки това смятам да помогна.