Лекари спасиха новородено със сърце извън тялото (видео)

Британски лекари успешно оперираха новородено, чието сърце бе върху, а не в гръдния му кош, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Лекари спасиха новородено със сърце извън тялото (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам за вас, аз изтръпнах от видеото. Особено като знам колко крехко е едно новородено. Голям успех за медицината.

Браво на лекарите!!!

Като видя ей такива неща и разбирам колко са незначителни нашите проблеми в работата , с колата и т.н.,....Бели кахъри !!! И ми става едно такова оптимистично и радостно , че има такива хора като тези родители , като тези лекари... Поклон пред Вас и човечеството ще пребъде заради Вас !

браво ,да е живо и здраво бебето!!!

Браво на докторите, че са използвали знанията и опита си, за да спасят този човешки живот. Ако беше в България, лекарите щяха да кажат на майката да направи аборт заради увреждането на детето и това момиченце въобще нямаше да види бял свят, освен ако майка му не е от тези все по-рядко срещащи се жени, които са готови да дадат на детето си всеки шанс да живее, даже да е отписано от лекарите.

В текста към видеото поясняват, че докторите в 9-та седмица са посъветвали родителите да "терминират" плода, но те са проявили "вяра" и не са се отказали, така че...

Милото... дано да оживее това мишле и да е живо и здраво ...!!!

Да е живо и здраво и то и родителите и лекарите.

Това са истинските лекари! Има такива и у нас, за щастие. Но се губят в общата маса на некадърници и безсърдечни мързеливци. А иначе истинският лекар, отдаден на професията си заслужава огромна почит и любов!

Добре че са спасили момиченчето, да е живо и здраво с нормален живот. Видеото направо ме потресе, радвам че е оперирано успешно малката душичка.

на докторите