Палестинци протестираха пред посолството на САЩ у нас

Палестинци излязоха днес на протест пред посолството на САЩ в София.

Обратно в новината

Коментари - Палестинци протестираха пред посолството на САЩ у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската страна също заяви своята позиция........... харесва ми българската позиция наи накрая да чуя нещо смислено от тези губеци във външната тоалетна на българия ....честито на всички българи и пра българия от ново поколение на квадрат

Епа нема ко да се карате. Ерусалим си е македонски.

Каква столица и на каква държава, че нещо не вдявам? Няма държава Палестина, така че няма и столица на несъществуваща държава. А и не става дума за окупация от Израел на някакви територии, след като древната юдейска държава си е там вече 5778 години! Отделно от това, какво търсят тези ислямски радикали в София? Те утре вдругиден ще влязат в новините за изпълнители на терористичен акт. И нека нашите служби, ако ги има в действие, да се заемат със задачата си.

Навлеците тук са други и се натресоха безпрецедентно на чужда земя.

Всичко е хубаво, ама пък 5778 години столица? Как изощо ти го роди това главата...

Ох, и тук трябват санитари ! Господине, моля, вдигнете си ръцете напред ! Санитари, бързо обличайте усмирителната риза ! иуиуиуиуиуууу

Според негодуващите свещеният град принадлежи само и единствено на Палестина и те няма да приемат друго решение?!?!?!?!?! Абе цигани Йерусалим е свещен християнски град и ще си остане такъв!!!!!! Развявайте си чалмите другаде!!!!!

Какво му е християнското,бе цървул неграмотен ?? Тоя град е бил на евреите 2000 г преди създаването на християнската религия... Да беше прочел една книжка преди да пишеш !

Трай бе, гове-до криво-носо! Няма да плюеш против християнството в български форум, че ще те споходят неприятности! Капиш?

Ох, и тук трябват санитари ! Господине, моля, вдигнете си ръцете напред ! Санитари, бързо обличайте усмирителната риза ! иуиуиуиуиуууу

психар, прочети малко за историята на тези места и не ръси глупости!!!!!

да влезнат в НАТО ли ..или са помислили, че изповядаме руската православна демокрация.

все едно Турция да окупира държавата ни и света да ни кара да преговаряме с Турция за територията ни.Евреите завземат чрез сила територии не спазвайки сключените международни споразумения с такива хора няма как да се водят преговори защото те не спазват ангажиментите си.

Това не са ли тия същите дето Младенов ги събира в Правец?

Тцтцт тия чергари какво протестират из Европа да ходят и да си се бият за правата. Европа няма да тръгне да им се връзва защото араби живеят в Европа от 100-150г. А евреи има от бая векове... Някък по свързани сме с ашкеназите

Мноо си прост, Саше...че те евреите и арабите са една кръв, семитска...

Простия си ти... Ешкеназите са евреи само по религия а не по кръв!!!

Кой ги пусна в България? Пък и протесни водят - ???

тия циганьори,да ходят да си оправят държавата ,а не да се размножават тук...

Но ще трябва и другите миризливи циганьори, братчедите им, да се разкарат от позициите си на върха в банкстерските и корпоративните елити на Европа и Америка, за да мирясаме най-сетне! Да си се оправят помежду си, роднини са. Хвани едните, удари другите!

Същите думи важат и за българите в чужбина...

Циганите не са част от българския етнос. Но пък евреите и арабите са си баш една ман*алска, семитска кръв.

Съвета на Арабските държави, който се проведе в Турция призна Източен Ерусалим за столица на Палестина.

източен тимор за българска колония.