ГЕРБ: Вотът на недоверие - саботаж на Председателството

Според мен зад отлагането на датата на вота на недоверие стои опит за саботаж на Председателството на Съвета на ЕС, заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Вотът на недоверие - саботаж на Председателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали знаете кога магарето се активизирало,да реве,да се търкаля-когато се събрали всичките животни от гората.Та така и нашата ,,опозиция'',как ще пропусне момента на откриването на българското евро председателство!

треторазрядното актьорче от ЮЗУ пак нещо се изходило ...малко май са му потънали гемийките де....бе усеща се и той бърдукът че го пързалят

Да, ама не!!ГЕРБ толкова се оляха, че вече и Господ не може да им помогне.Сринаха държавата, оправдават се с кой ли не, а близо 9г. управляват и всичко е в ръцете им. И какво?????? Корупция, никаква съдебна система, образование нула, здравеопазване-народ без зъби, армия няма, престъпност до небесата, култура-нула . Е какво направиха? 50% от всички европейски пари са в джоба им.Бедност и геноцид за народа.Хайде.............марш!

Браво на БСП, гъделичка най-тънката струна на българина - зависта и той, българина се кефи на глупостите им. ГЕРБ спечели, БСП загуби-факт. За какво измитане става дума? ГЕРБ ще изкарат 4 години, а БСП както го карат ще отвратят половината от избирателите си на следващите избори.

ГАТАНКА Той е поврътливец от Бургас, покрай ГЕРБ докопал се до власт. Но преди във ГЕРБ да акостира, с врътките си де ли се не свира! Подир ялов набег в СДС-то на Мигленка врича си сърцето, може би със сладката химера за международна кариера. Ала и на лейди Йес във скута май че му засича парашута и след ругатни и епитети емва се към други кабинети,

дето пак по стръмното възлиза с необятната си експертиза. Ами да! Нали е бивш артист и политолог, и журналист , а изобщо ИЛЮЗИОНИСТ. Пък и бива го с похвати разни на висшестящи да се мазни. И сега от малките екрани, обругаваните с хъс ги брани - верноподанни клишета ниже и оплютото усърдно ближе. Кой е този тип с душица златна, струва ми се, всеки ще отгатне.

Без да съм политолог, смело мога да кажа, че слушайки и виждайки настроението на хората по спирки, в транспортни средства, в учреждения и т.н т.н. времето на ГЕРБ отмина. Само някаква тяхна администрация ги крепи, но това не е достатъчно.Скоро, съвсем сдкороне БСП, а народния гняв ще измете това статукво. И друг път няма.

Не вот на недоверие, а протест на целия народ, който го докарахте да си говори сам и шут....................никога повече да не се появявате. Който и да е начело на държавата, но не вие. Геноцид.

нужда от никакви вотове и други подобни простотии! Тези от ЕС, които имат смелостта да дойдат тук за европредседателството ни сами ще си плюят на петите и ще се върнат назад по най бързия начин, само като видят в какъв сървайвър живеем!

Този да вземе Атанасова и да се скрият някъде. Остават им няколко месеца и всеки ще си носи кръста.Прошка този път няма да има.

Шматката и Шматката да я вземе, че без нея е за никъде!

Тоя каквото му подадеш такова лиже, особено шлифери...

,... ЗА ДА СТИГНАТ ДО КРАЯ НА МАНДАТА !

Сбъркали са му името на туй леке---не Тома----ЮДА СКАРИОТ е !((((((

Тоя Биков не говореше ли, че Борисов е най-вредния политик за България?! Кога да му вярваме по-точно? И той се нареди покрай Янето, Антон Шайката Тодоров и други знайни и незнайни мюрета под прикритие на мутрите.

Г-н Биков!! Скоро пътувах почти по цялата страна. Знаете ли, че 1/3 от българите са без зъби, и то млади хора и хора на средна възраст

Аз имам зъби !

Този Господинчо напоследък стана много активен.Едва ли не острие на ГЕРБ. Ало.................мислите ли, че не знаем какво бяхте, от къде идвате и защо се правите на велик?Сляп ли сте да видите, че държавата се тресе от корупция и нито една институция не работи. А народът мре като мухи и почти всички са изтрещяли . Нахално и долно е Вашето поведдение.

е визитната картичка на стогодишната и отгоре партия БКП/БСП.Те без саботажи,убийства,палежи,грабежи на имоти на българи и държава,друго в своята история на съществуване не могат да изтъкнат.

ДО СЕГА КАТО НЯМАШЕ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО КАКВО????С КАКВО ЩЕ НИ ПОМОГНЕ??? С НИЩО ХАРЧЕНЕ НА ПАРИ ЗА РАЗНИ ПОСРЕЩАНИЯ ХОДЕНЕ НАГОРЕ НАДОЛУ -Е ХАЙ ЗАПОЧНАХТЕ СЕ ОЛИВАТЕ - А ТОЗИ НА СНИМКАТА Е ВЕЧНО НЕПОДГОТВЕН ГОВОРИ ГОВОРИ НИЩО НЕ КАЗВА ДОРИ НЕ Е НАЯСНО ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС А ТОВА Е ВИНАГИ КАТО СЕ ПОЯВИ -МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ В КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ Е???????

2007 г. всички се надявахме, че Европа ще вкара законите си и тук. Не стана, а Европа гали по плешивото теме 9-та година едно полуграмотно и крадливо човече, заедно с цялата му банда крадливи и неграмотни човечета. Та, Биков, излагаш се. За пари ближеш милиционерски ханшове - почтен човек в ГЕРБ няма.

ИНТЕРЕСНО онова нещо от снимката, дали не изпитва гнус от самото себе си?! ГЕРБ все някой ги саботира, те са най-саботираните хора на този свят. И тази опорна точка взе да се изтърква и плесенясва - Дайте да не се излагаме пред чужденците! Това вече не работи, защото вече достатъчно са НИ изложили, накъде повече... Ще е домакинството ви колкото и управлението, от шайка крадливи мафиоти нищо добро не може да се очаква!

Аман с тези чужденци!Аз живея в България и ИЗИСКВАМ българското правителство първо да решава БЪЛГАРСКИТЕ проблеми, пък после да се кланя(то само това може) на чужденците.Не ми пука ни за европредседателство, ни за зализани еврочиновници,които ще дрънкат тука празни приказки и ще ГО галят по главата, докато 80% от сънародниците ни, които не са дебили(дебилите са в НС и в правителството) се чудят как да вържат двата края.Герб знаем,че са прости, крадци(за това акъл имат) и цинични мошеници, но къде са уж-патриотите?Какво става с концесиите, а АТАКА, или е по-изгодно и летището да се хариже на някой от някъде;газ, вода,ток- всичко се вдига, но г-жата фъдъкова прави 3 ремонт на едно и също място(е-ех пари падат),че и тъпи велоалеи прокарва по най-неподходящите улици!Да не се изложим пред чужденците!-че те отдавна ви се подиграват и се веселят с вашите дълбоки поклони на всички страни и заради вас-презират нас-нормалните българи.

СЕГА Е МОМЕНТЪТ ЗА СТАЧКИ И ПРОТЕСТИ! ТИЯ, КАКТО СА НАВЕДЕНИ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ, ВСИЧКО ЩЕ ВИ ИЗПЪЛНЯТ!

Мдааа, Биков определено има акъл,... колкото на бик! Дори не е як, като бик... само е толкова умен ;-)

Не го знам кой е тоя и какъв е но със сигурност Кремъл само чака шанса си да развихри саботажни акции срещу ЕС по време на БГ председателството, кой знае какво още са приготвили.

Тома Биков да спре с лъжите. Вчера лъжеше, че кубик вода от яз. Искър трябва да е 2,80 лв.куб.м , като водата е дошла от 30 км и то гравитачно, а кубик газ на корумпирания Путин го дават за 1,20 лв./куб.м. при това докаран от 10000 км. с помпи и компресори и по тръби за високо налягане, а не пластмасите на Софийска вода. Следователно ГЕРБ не са корумпирани те са корумпирани, те са хипер корумпирани.

А в Израел водата е добиват от обезсоляване на морска вода суперскъпа технология и струва 79 ст кубика а тук 3 лева да не говорим че в Гърция въобще НЕплащат вода

Това да не е някакъв виц, европредседателство с толкова глупави и неграмотни хора в управлението.

Тия , герберските калинки и калинчовци, хептем изтрещяха! Да не си мислят, че са идеални управленци, та всичко, което е против дебилизмите им е саботаж, национално предателство, преврат и смъртен грях? Наглостта им вече минава разумните граници, след като дотолкова се считат за недосегаеми, че се отъждествяват с държавата. Даже Тато с огромните си и гарантирани от тогавашната Конституция права, не стигаше до такива малоумия!

Далеч са от идеални но в случая очевидно става дума за поредния руски саботаж прицелен в ЕС, какво си се занапъвал толкова.

Абе, русофренията не прощава никому! Дори при калинките е с по-тежка симптоматика!

Еееее, ти луд ли си! БСП, ДПС и ГЕРБ се подкрепят, останалото е ЦИРК за пред раята.

Че къде е ешмедемето на еврочиновниците, къде е българската конституция, която дава право на опозицията за вот на недоверие. Кой е е по-висш ? За господинът най-високо стои мероприятието на Лиляна, но за страната ?

Даунститскаq и МИнет ли беше или МИ5, няма работа там! Ама, КОЙ ще плаща, тук, на Нашите? И Конпира* е, в Неговите раце !

Да върне парите дето му ги даде бъчварката за да я съветвал.1800 лв на месец са това!

Гербати -суджуци!Махайте се бееее!!

блейте овце,овчаря ще ви прибере скоро

Голямо треперене ще падне сред Герберистите до 17.01 колко ли още кмета и активисти ще лъснат за корупция или по точно където и да пишнеш в тази власт смърди ама яко единственият им шанс да останат още малко на власт е това прецедателство и са се хванали като удавник за сламка.

...освен,за саботажи,за друго бива ли ги,а?!

така,са наредили свише!

И сега? Трябва ли да търпим тъпи и корумпирани калинки като Тома Биков само за да не се изложим пред чужденците?! Ами те само като видят столицата на Фандъкова на 20 метра встрани от НДК и вече сме се изложили завинаги.

стига сте плакали бе тъпанари,вие сами се саботирате бе тъпе

Международното положение му е криво и на този с очилцата на снимката.

По времето на председателството , всички , които не са от ГЕРБ да напуснат България - заповед .

Може и да е прав за саботажа,но по повод цените на водата онзи ден този каза,че ако се намалят цените на водата тя щяла да стане дефицит ,като при тошо,нямало да има пазарна икономика,щели да я продават под масата и още една купчина простотии.

На герб свинче - председателско звънче. Грухти та звънка. Ама коледа иде грух, грух да не стане квииииии, квиииии....... тишина.

Това нещо ли е острието на мутрата,щото ние преди години му викахме-Тома-простото.

какво ще разбере средностатистическия данъкоплатец? Само ще гледаме кухи фрази, безкрайни хвалби и лицемерие. Сеир с две думи. Ама не сеир, а хляб и работа трябва - добре и редовно плащана работа. Вместо тях мутренски самохвалебствия.

докога тази политическа проститутка ще се хвърля на амбразурата за ГЕРБ Все едно никой не му вярва

вечна дружба БКП-КПСС....само това са ви учили тъпи селски мотики но ще ви закопаем и няма да ви опеем дори

Попе, ти първо изтрезней, научи си молитвата и после говори за заравяне и опяване! Да не се катурнеш преди "клиентите" си в изкопаната за тях дупка.....

Тия мръсни бесепари и депесари искат да ни изложат пред Европата! И то точно когато трябва да се правим на умни и красиви. Тези гадове искат да разрушат държавата. Трябва да бъдат съдени за подривна дейност, диверсия и антиевропейска политика! Цацаров къде си? Всичките в дрънголника! Нека Европата види как не си поплюваме! Ще ни излагат те пред големите началници?! Недоверие за корупция ще внасят?! Къде се намират тия бе?

Да го питаш тоя, какво ще стане ако изобщо няма европредседателство и какво ще се промени за баба Дора от Калоянци да речем? Цял живот плямпане без никакъв ефект!

ТБ - Боклука си е боклук, независимо в коя кофа е !

се събрали всички съдии на съвет и турили най-долния крадец, мизерник и бедняк да им е председател. Еми направо е жалко и обидно. какъв председател ще сме ние на Холандия, На Дания, на Германия, на Румъния даже. Стига смешки моля. Дано само някой не дойде да гърми по чужденците докато са тук. Поне това да ни отмине. Шайка бандити и крадци правят геноцид над народа и пладнешки обири докато председателстват ЕС. Ум да ти зайде.

Вотът,искан от БСП е обречен. Но да напомня на"уважаемият"гербераст,че всяка опозиция,по всяко време има право да поиска такъв,независимо Председателства и пр.екстри. Няма по-болна тема от корупцията в България.

Болната тема в БГ е точно предателската роля на една шепа човекоподобни селяни които са се продали на чужда държава и с/у копейки храчат тук всеки ден......пстетата си лаят а кервана си върви и времето е с/у вас зомбирани дебили-поняли???

Сега се сещам думите на Марк Твен(ако бъркам моля за извинение):Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят.

по твойта логика трябва да върнем монархия та и диктатурата, там нещата са даденост по рождение

В момента живеем в диктатура!!

Цетирах Марк Твен и ако си мислиш ,че сега не е диктат......Бойковия часовник - най-точния часовник! "Министър - председателя попита колко точно е часа и отбеляза, че часовникът в залата е с три минути назад. "