Путин може да дойде в България през 2018 г., но не на 3 март

Руският посланик у нас Анатолий Макаров не изключи възможността президентът Владимир Путин да посети България по повод 140-ата годишнина от Руско-турската война

Обратно в новината

Коментари - Путин може да дойде в България през 2018 г., но не на 3 март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путя зор за България няма, тя му е ясно. Март месец като го преизберат за президент, ще уцели момента когато Мути и Макрон са в София за председателството на ЕС и ще дойде за да им натрие носа. Ето ме, ще им каже, президент ще съм още много години. Ще ви се пречкам в краката и вие ще трябва да ме търпите.

да не идва.

не се кОси толкова. хич да не бяха идвали да развалят чорбаджийския рахат на некои верноподаници на султана.

Малко преди повече от година мислех, че бракът ми свърши, бях депресиран, защото повече от 6 месеца не можах да направя нищо, не можах да отида в моята работа. жена ми се движеше и се мотаеше с друг мъж в съседен град. Търся онлайн търсене на брачни съвети и консултиране, за да спечеля любовта й обратно, прочетох толкова много добър коментар за великите сили на Одудува, за да възстановят браковете, да върна загубената любов и да спра да се развеждам. Свързах се със същия човек за помощ, за да върна жена ми вкъщи. Цялото любовно заклинание е активно в рамките на 48 часа; Love-Spell, върнете бившия си любовник. Заклинание за спиране на развода. Магията на Win-Sports-Game 100% гаранция за успех. link Номер на повикването / съобщението: +16184410124

гнусните коментари, ще разберете защо няма да дойде. Така че споко, няма да дойде.

бре, бре..ма много обидчиво това ботоксово джудже :)) А дано да НЕ ДОЙДЕ !

Джудже,джудже пък въ ибе наред!!!

със самолет, или с танк ..

Със самолет естествено,Радев ще го достави с Миг,а!

...и да дойде...Предстои решаване на трасето на Турски поток. През Гърция (която се цупи) или през България? Нямаме полза да се дърлим на Русия. Така или иначе бихме имали повече полза от взаимноизгодно сътрудничество с Русия, отколкото пропивопоставяне.

Путин няма да дойде не заради изборите си, а защото файтон-партията Реф-блок не разрешава и Иво Инджев и другарите му могат да изцапат някакъв паметник!

Необходимо е срочно датата на Националния празник на България да се измени за да присъства Владимир Путин след изборите в Русия, примерно подходящ е 1-ви Април, непосредствено е след изборите и лесно се запомня.

Аз бях в тази прекрасна страна. Аз бях в нейната великолепна столица. Аз...не я разгледх точно, защото...от Секретните служби не разрешиха, въпреки че блокираха града , но... Но не е редно Путин да идва! Той е КОНСЕРВАТОР, а ие сме истинки ДЕМОКРАТИ! Вие още малко ще поканите и Тръмп? WOW!

Защо да не го покани, кого да покани Тръмп или Мей, те ще кажат ноу тенкю, защото знаят какво са наддробили предшествениците на българските земи последните 2-3 века. А Ердоган може да се самопокани, тогава ще стане сеира, а т.н. патриоти може да отидат на неговият митинг. Тук таме има тролове тук,които явно АзаБ им плаща по 5 цента на наакване.

Когато и да дойде, винаги е Добре дошъл!

Не искам кракът на този престъпник срещу човечеството да скверни Българската земя!

Ай Пито е на модема от Карлуковския санаториум. ДОБРЕ НИ Е ПОЗНАТО.

Нека дойде на 3-ти март бе, защо да не дойде? Аз много искам да дойде за 3-ти март когато ще честваме 100 г. от подписването на Бресткия мирен договор в който черно на бяло пише, че Руската империя е победена, а България и Германия са победителки.

Русофобтуркофили защо мразите България?

добре дошли в България може да сме смачкани обаче руснаците са добре дошли

Препикай Пиздин - спаси България! Организация по посрещането на българомразеца Пиздин !

Заслужаваш да те мразят!

Да ни обясни , че азбуката ни е македонска и че червивата армия е спасила българските евреи ли?! Русогъзолиството ще затрие България :(

Грешиш, и в двата случая са прави Руснаците.Македония е БИЛА 100% Българско владение, а сега НЕ е.Не забравяй,че СССР е създадена и управлявана/финансирана/ от еврей,така че положението на източния фронт/1943/и изхода от войната си казват думата за спасяването на Българските еврей.Не съм русофил а релно мислещ,плювайте колкото искате.

Азбуката ни е българска -създадена от българи родени в Македония (знаеш какво е Македония в онзи момент -географски обособена част от България. И за 80%, ежедневно валят доказателства но българските евреи, щяха да са в Бухенвалд, ако руснаците не бяха обърнали на 180 градуса по азимут, събитията в Курск (Сталинград). Всъщност не само българските, но и руските, също.

Какво ще търси Путин в една разкапваща се бананова република, като България, която се тресе от корупция? Инак е добре дошъл! Русите са наши братя и всички сме им признателни. Ама много се съмнявам, че Путин ще посети България, докато мутрата управлява!

Кво общо има днешна Империалистическа Русия с освобождението на България от турско робство! Нищо общо, освен, че се управлява от внуците на тези, които тотално изтрепаха всички нашит Освободители от Царска Русия по време на "Червения терор"! Наглост е Путин да посети България по този повод! Руския посланник е тотално изкукал и се опитва с чужда пита помен да прави!

Да дойде Тръмп на този американски морски флот,който се е бил с турците на Шипка. За справка-учебник по история за 6-ти клас-Който не вярва,да прочете.Браво на историците в М-во на образованието!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Първо Буш по река Дунав е изненадал турците,след това Килари обсажда Плевен и накрая Тръмп бие шамара на Шипка.Нова Българска история,е така вече ще ни признават образованието.

Това, че Путин бил добре дошъл у вас ще го пишеш, докато ти спре тока, нали така? Техните деди са се били по нашите земи, докато са имали едно наум защо го правят. А на нас ни предявяват претенции къде нахално и брутално, къде по-фино и изтънчено и не са спрели нето миг да ни използват, мачкат и манипулират. Сега що търси Путин тук? Да ходи да си гледа газопровода в Турция.

Света се развива много динамично. Ако преди 10 г. екологията бе водеща , сега сигурността е на преден план. Вижда се погледната към днешна дата, че проекта Бургас Александрополис е необходим. Трябва да направим така, че в България САЩ и Р. Ф. да си сътрудничат в полза на всички. Все пак тук не е Сирия а Европа. Какво стана с Украйна? Една разорена страна, защото превърнаха Украйна в бойно поле помежду си. Може ли Путин в един момент да признае България, като Майка (духовна) на Рус и славянският свят, като цяло? Май това е въпроса.

добро пожаловать господин президент, а за рефораторският блок ли е кооперация ли е незнам ама да си заврът еден голееем те си знаят какво рада дълбоката ще им обясни

Кога ще дойде Доналд Тръмп? Дядо Иван идва два пъти. Чакаме чичо Дончо.

От 3 март до края на 2018 година ще празнуваме годишнината и първият работен ден след празниците ще е 2 януари 2019 г.

Понеже гледам двама тук се дърлят погрешно, да ви разкажа малко за историята. Не съм силен в датите, извинявайте: Цар Освободител е Александър I. Той е Освободител не защото е освободил България от Турско робство, макар че това е вярно. А е Освободител, защото е освободил руските селяни от крепостното право. Убит е не от болшевиките, а от народниците, доколкото си спомням. То е нямало болшевики по онова време - края на 19 век. В убийството е участвал брата на Ленин. Толкоз. Известно е, че по този повод Ленин е казал "Ние ще тръгнем по друг път". Александър II е разстрелян от болшевиките, защото царете, императорите, както е известно, отговарят с главата си за стореното. Останалите за да няма вързаждане на царизма, също понеже няма как - титлата им идва по наследство.

Като не си съвсем в час с историят не снасяй глупости тук! Александър I е наричан освободител иманно защото е освободил южните славяни от турското робство! какви крепостни селяни те вълнуват?

Цар Освободител на крепостните си е Александър ІІ (1855 - 1881). Александър ІІІ е тоя дето се занимавал с брата на Ленин (1881 - 1894) и е баща на Николай ІІ, последният цар. Александър І (1801 - 1825) е бил в началото на ХІХ в. и се е бил с Наполеон!

Ако Русия е големия брат на България, то България за руския народ е онази стара майка, която винаги прибира при себе си преследваните от различни режими руснаци. Много хиляди преследвани белогвардейци са се приютили в България. Дори и сега много руснаци си купуват жилища и се преселват тука. Слушал съм им разговори не искат да стават пушечно месо в военни конфликти. Отношенията между политиците нямат много общо с отношенията между народите.

ВБА

Я сега да поседим под парфюмиран американски ботуш, че по рано бяхме под миризлив руски. Друго нещо си е миризмата, нали?.... Та пишете си, каквото Ви хрумне, но кой Ви брои за слива, но кой да го разбере...

Да си припомни 3 март 1918г,когато руснаците капитулираха и подписаха Брест-литовският мирен договор.

От години празнувам ТОЧНО ТОЗИ 3-ти март като истинското освобождение на България, но този път от руснаците.

Ъъъъ.... е що му е да идва на 3 март 2018 та път да бие, ни и без него моем да броим до сто, та и още отгоре. Ммммда... нали.

Да се мерне ще му се изпикаем на плешивата глава на българомразеца Пиздин... няма са го спаси частната му армия

чичо Путь? да се срещне с фурнаджискта лопата ББ-Т, ли? Надали му липсва точно тоя, та да дойде чак до тук. Има и по-перспектвни занимания. Може да отида за риба, вместо да се среща с откачалки. След срамното насиране на СИК-аджията с Южен поток България изгуби всакакъв респект в Русия. За дълго, ако не завинаги, за разлика от Унгария или Гърция.

Да, при това и Орешарски даде едно решително рамо на загробването на потока. Та с тези управляващи Путин няма да се срещне. Не защото са русофоби, а защото не си държат на думата.

оквпатопи имат санкции *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хич не ни трябва да идва тоя дéбил,тука вече си име много такива.

Нашият президент Путин ще дойде и на 3 март лично да ви каже, че азбуката е от македонски земи, а вие българите ще си мълчите, защото знаете, че преклонена главица сабя не я сече. А сега ние русснаците сме със сабята, а вие ще се подчинявате: - АЕЦ - на двойна цена - тръби за Южен Потоко - на тройна цена - действаме и за петролопровода, на петорна цена Ще кихате пачки и пушек ще се вдига!

а бе парцал , що се криеш зад друг ник ??? нямаш ли малко достоинство ... европееца е умен и готин за разлика от теб ... цървул ! ха ха ха

за сенегалеца,кгб, и другия русолюб ще припомня, че путя е представител на кгб и партията които убиха нашият цар освободител заедно с всичката му рода, изтрепаха офицерите и дворяните му.

Просто или не познаваш историята, или манипулираш съфорумците. Опита ти е нескопосан. Ленин дойде в русия с парите на Родшилдовци от Щатите и Европа и "комисарите" избиха всички, които притежаваха собственост в Русия, за да стане тя държавна. Убиха и царя, и семейството му, и дворяните, и интелигенцията, и офицерите, и простолюцието, избиха или прогониха всеки, който притежаваше нещо собствено, за да го национализират. После обаче дойде Сталин и на свой ред изби "комисарите" и остави с пръст в уста големите мерци на господата "демократи". И затова ревът им не е замлъква вече 100 години. Не могат да преглътнат, че повечето богатства на света са в ръцете на "руския цар". Това е накратко, сори за напъните ти, ялови са, историята го показва.

аз ли съм писал бързо, или ти четеш трудно? кгб и кпсс убиха всичко свястно в руссия, царя що ни освободи, семейството му, генералите и дворяните! и я превърнаха в днешната путиландия! този път ще схванеш, щото го писах бавно като за тебе!

По всяко време е добре дошъл.

От мен - двайсет безплатни шамара за петимата протестъри, които ще крякат по време на посещението. Безплатно, че и от сърце!

То и бялата златка раздаваше шамари,докато не му забиха един юмрук в мутрата и се кротна ха ха ха ...Та ,те така мършо!

Изкушаваш ли се ,да си сложиж трето плюсче,или пръстчето е някъде другаде на топло и миризливо място ... :)

Путин е пряко отговорен за окупацията на Крим и необявената война срещу Украйна!Путин прекръсти Южен поток в турски поток и публично унижи България ,като каза ,че азбуката е македонска ,какво още искате повече ,че му целувате г.за???Не народ ,а мърша...

Нищо не е купирал. Крим си е руски. Азбуката - писана в Охрид (Македония), а ти - ти си идиот.

ти си мърша и смърдиш на казашки ботуш...

Русия и Путин нееднократно казаха, че не ни считат за суверенна държава и няма защо да си губят времето с нас, а направо ще говорят с нашите "големи началници". Бойко и другите евродупци го потвърждават всекидневно.

Че да не би да грещат? Ние суверенна държава ли сме, защото аз не мисля така.

Добре дошъл големи братко!

Владимир Путин е повече от добре дошъл в България. Тези, които нещо не сте съгласни с това, #гръмнетесебе!

Ами да караме по ред. Ако питаме "Реформаторския блок", ще ни кажат, че не искат на 3 март не само Путин,а изобщо руски политик.Те така са програмирани. Чипа в главата е силно дефектирал. Разговорът обаче, не е за тях. Тях никой за нищо не ги брои, защото хората ги отсвириха от парламента.На нас ни обясняват дипломатично, че на 3 март Путин няма как да е в България и причината за това не са изборите в Русия, а далеч по сериозни неща. 1. България продължава да има много лоши отношения с Русия. Обърнете внимание; Путин се срещна със Земан, с Орбан/3 пъти/,с Ципрас, за срещите с турският президент Ердоган, да не говорим. Изобщо Путин се среща с всички, само не с български политици. 2. Президентът Радев направи голяма изцепка, като прибързано обяви руските политици за провокатори. На следващият ден, от руското посолство в София се извиниха за грешката на Мария Захарова, но президента вече ги беше надробил! И след всичко това, очаквате някой да ви дойде? Кой? Е виж, от американското посолство може и да има някой!

1. Причина за лошите отношения е Русия. 2. Радев е една руска пионка 3. Посещението на това фашизоидно фюрерче е напълно неприемливо.

Вие психодесните, не сте в положение да си давате мнението.

Радев не сбърка. Руснаците прекалиха с тъпотията за азбуката, той им го каза, те се извиниха. Добър ход на президента ни, защото беше смел. И, бъди сигурен, оценен е бил правилно от ответната страна.

vasil

Турците у нас са има- няма 4%.Останалите до 10% са мургави "турци" от Максуда,Шекера,Аджисан,Столипиново,Токайто... ,които в Турция не ги щат като изселници.

Не ни е дотрябвало скапаното кагебистко недоносче. Подобни гадини докарват само неприятности.

И тати казаа, че ще ми купи колело,ама другия път.

Да дойде със Снежанка като придружител.

Снежанката Медведев ли е?

Абе, ти остави руснаците да си решават техните неща! Ние да си решаваме нашите! Но май, без чужда помощ не можем - преди ни трябваха руснаците за това, а сега американците. Къде бяхме преди и къде сме сега показват кой крив, кой прав!