В спецсъда започва делото по аферата КТБ

В Специализирания наказателен съд започва делото за източването на близо три милиарда лева от фалиралата преди три години и половина КТБ.

Обратно в новината

Коментари - В спецсъда започва делото по аферата КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пунт и пластика. БГ ?

........"Обвинението само поиска отлагане на делото заради неявяването на Василев в залата. Оказа се, че е искана справка от затворите и арестите в страната дали той не се намира там, а СДВР още го издирва."....Домоуправител и портиер казали, че четири години не са виждали никого на адреса, където живее Цветан Василев. В същото време е в ход процедура по искане за неговата екстрадиция от Сърбия. На 20 ноември българското Министерство на правосъдието е изпратило съдебна поръчка до съседната страна, за да му бъде връчена призовка по делото. Няма отговор и от нея." .....специализиран съд.... тупане на топката.... не знаели къде е подсъдимия.... Най-малко 15 години ще разиграват подобни игрички докато..... потъне в прах..... кой вземал-вземал, кой дал-дал.... цялата държава на маймуна.... спец съд....

Стига сте плюли срещу Цацаров! Ето, да допуснем, че Мустакатко е откраднал 1 млрд лично от тези 2.5 млрд, които по форумите се превръщат в 4-6 млрд. лв. Колко употребява на година Мустакатко, като ги преработва до неизползваемо състояние, така че да не са активи годни за конфискуване? На месец в Сърбия, където цените на храната са по-ниски с 30%, Мустакатко превръща в екскременти ок. 1000 евро - нали дъщеря му живее отделно, предполагам не я изхранва. За година - 52000 евро си похабяват по този начин. За 10 г - 500 хил. евро - 1 млн. лв. Значи дотук остават 999 млн. лв. Наемите в Сърбия не знам, но не мисля да са повече отколкото в България - да кажем 500 евро на месец, 60 хил. на година, още 1 млн. лв. за 10 г - закръглявам към по-красивата цифра. Много остават, с какъв кеф ли ще му ги "приватизират" малко по малко. Ще се облажат предимно сърби, че са по-умни от българите. Но ще му е мъка на човека, все изнудван от приятели, бавно ограбван от тях. И държавата може да получи нещо накрая, значителн.

Не съм се събудил още, но нека да бъде 1 млн. за екскременти, пак остават ))

Поредните идиотщини сътворени от цацаратурата където на 100% от тези хиляди страници едва ли и в 10% се съдържа нещо наистина годно като доказателство..Сега тези страници ще трябва да се прочетът поне за месец от адвокатите и после да се разпитват свидетели което според мен ще направи трудов стаж на бая ''магистрати'' а за мангизите на адвокатите не ми се говори и накрая ''бития бит еб,,я еб,н' '

ГДБОП арестува общински съветник от ГЕРБ в Свиленград ГДБОП арестува бивш кмет на Свиленград и неговия син при мащабна акция по линия на каналджийството, научи Дарик от свои полицейски източници. В килията според запознати е д-р Христо Минков, който е бивш кмет на Свиленград, а сега е общински съветник от ГЕРБ. Операцията е проведена след няколко месечна разработка, при която са използвани специални разузнавателни средства.

Подслушван и наблюдаван ли значи "използвани СРС"?

Партията ще съ бори за всеки свой член. Независимо дали е от едната или от другата страна.

А кога ще погнат чадъра осигурен му от Цецо, Искров и другите титани на честността и прозрачността ?

Поредната постна сапунка за малоумници с предизвестен край ! Дано поне по Магнитски излезе нещо по-истинско ...

е с'а ще говори, само да прочетем 210 000 страници. След това ВЕДНАГА ще го питаме, ако иска да дойде да говори

loyola

А Иван Искров - кога? Нали преди да купят "Виктория" БНБ след одит заяви, че КТБ е в перфектно състояние?

Ами да защо е обвинен само бившият подуправител на БНБ Цветан Гунев, а управителя Иван Искров. Изхода на делото е ясен още преди делото да е започнало!!!

най лесният начин нищо да не се разкрие от това дело, е да изготвиш обвинителен акто от 210 000 страници. След това ще откриеш пропуск на 29985 страница, и несъответствие на 176 998 страница. тези 2 грешки ще провалят делото Баси идиотията, чесно! Явно всички са в кюпа по това дело и никой не иска нищо да разкрие.

Обещанието на прокуратурата че ще има осъдителни присъди, е като обещанието за задгробен живот. Язък за похабените 120000 страници, равни на една гора дървен материал.

Започва вторият сезон на сапунката КТБ, финансирана от дебилите и чеповете с 4 млрд.

ЧЕ КОЛКО СТРАНИЦИ СА НУЖНИ, ЗА ДА ДОКАЖАТ ЧЕ ЕДИН АЧИК КРАДЕЦ Е КРАДЕЦ? ПРОВАЛА НА ДЕЛОТО Е ЗАЛОЖЕНО ОЩЕ В НАЧАЛОТО. ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ ТО ЩЕ НИ СТРУВА ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО Е ОТКРАДНАТО. ЕХ, ВИШИНСКИ, ВИШИНСКИ, ЗАЩО ТЕ НЯМА, ЗА ДА ВИДЯТ ХОРАТА, КАК СЕ ВОДИ ДЕЛО СРЕЩУ БАНЗИТИ.

Лелиййй, малиййй - 210 000 страници?!:))) Уважаемият съд ще има да ги чете поне 2 години. Пък после, като тръгне Великото Дело, че като се запремята и завръща между прокуратурата и съда...абе в близките 10 години резултат не чакайте!;) През този период дрийм тийма "Шиши и &" таман ще имат време да реализират вторичното ограб..., пардон - спасяване, подплатени от Специалния Закон за КТБ!;)

нещо май пак се оплете но карай

ББ ШИШИ ЦАЦАТА И ДОГАН АГА...това е дрийм тийма за делото

ПИШЕТЕ МЕ И МЕН!!!

на политиците взимали нерегламентирано пари от КТБ заради който се скараха Нинова и Борисов? Кой трябва да го огласи? Прокуратурата ли? Съдът ли?

Боже, колко мъка има на този свят!

Защо подуправителя на БНБ а не Искров ??? Шиши съвсем се покри в навечерието на Коледа

По-подходящо за заглавие би било ' "Как Русия за пореден път ограби България - Замазване на следите чрез съда."

Нито един журналист не се интересува от него...

Пече си гъза на някой екзотичен плаж.

Абе, ДИР-ници! Какво толкова написах, че не го публикувахте, бе?! Наистина цензурирате, а?! СМОТАНЯЦИ

Шиши е с върховен имунитет.Освен това е трудно забележим и почти неизвестен-изобщо не се говори и пише да далаверите му!

Ама тия 17 лели и чичовци що ги мъчат? Тук трябва да са депутати, бивши министри, бизнесмени. Не някакви банкови служители.

ни като свидетел,ни като обвиняем...

... шиши има алиби, бил се е бил напил... освен това има пари, жени...

ни лук ял,ни лук мирисал....баце и шиши

ГЕРБ влагаха над 70% от държавните средства в КТБ, ГЕРБ правиха политически чадър за Цветан Василев и Делян Пеевски за харене на парите на банката, вижте колко милиона се хвърлиха по Ботев само в рамките на няколко месеца, всички тези срещи между Делян Пеевски и Цветан Цветанов и Бойко Борисов, всичко води към едно, но съда няма да има силите да произнесе истината наглас, а всичко ще се замеете под килима и ще бъдат обвинени някакви си мениджъри на средно ниво!!!