Тилърсън: Моя ще бъде вината ако се стигне до война с Пхенян

Рекс Тилърсън заяви, че Вашингтон прави всичко по силите си за да накара Северна Корея да започне преговори относно ядрените си оръжия.

Обратно в новината

Коментари - Тилърсън: Моя ще бъде вината ако се стигне до война с Пхенян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тилърсън,не се впрягай предварително.Имате толкова ЧАСТНИ АРМИИ ,че спокойно ще си проведете ЧАСТНА ВОЙНА....Уж нищо не знаете и от името на ,,свободният пазар,,..

Вие измислихте,разработихте,приложихте и усъвършенствахте хибридната война и меката сила до висша прецизност>>>>>Няма други като вас.Нито акъл нито инструменти имат..САМО СЕ БРАНЯТ.

Вината за всички войни след 1945 година е ваша, вие сте световните убийци, като по брой убити отдавна сте минали Хитлер и Сталин взети заедно.

Чудя се, има ли още някои да вярват на тия лъжи?! На всички, освен на краварските клакьори е ясно, че САЩ никога не правят нищо за да избегнат военни действия, че Русия няма намеса в американските избори и че руската армия, за голямо съжаление, все още не е влязла в Украйна за да разкара киевските нацита: "...Генерал Кристоф Гомар: ...НАТО бе съобщила, че Русия била нахлула в Украйна, докато според сведенията от DRM (Дирекция на военното разузнаване), нищо не потвърждава такава хипотеза..." Из аудиенцията на шефа на Дирекцията на военното разузнаване, ген. Кристоф Гомар, пред Комисията по националната отбрана и въоръжените сили към НС на Франция, чийто текст се намира лесно, като се напише в гугл: GEN. GOMART PAS D'ARMEE RUSSE EN UKRAINE Че дори и Тръмп го каза, ама му свиха перките и обърна резбата: "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine). "Доналд Тръмп : В Крим предпочитат да са с Русия" ("DONALD TRUMP : EN CRIMÉE ON PRÉFÈRE ÊTRE AVEC LA RUSSIE ", le 13 août 2016, PanDoktor - Scythica).

До война НЕ трябва да се стига, при никакви условия и при никаква поета "отговорност". "Отговорността" е моя, жертвите - ваши. Що за идиотщина?

Рептилски чалъми, за зомбитата на т.нар."медии" на т.нар."международна общност". Тъкмят ги за ТСВ.

а каква ще бъде ролята на оня смешник от Северна Корея? Да ни разсмива ли.

Все някога , и най-големият майстор , си намира МАЙСТОРА ! На военният пиедестал , вече не са само САЩ и РУСИЯ , виждаме и Китай , Сев. Корея , Индия ...

Така е, само, че Русия не е на пиедестала, а едва се вижда в основата му! Само мобилизационния потенциал на Китай е 550 милиона! Къде я буташ Русия?

Стига си цапал форума с мухарските си идиотщини! Бегай да снасяш яйцата върху соросовите лайна! Осмърдя орталъка бе гнидо!

А САЩ мирно и тихо....нахлуха в Ирак ,Либия,Афганистан ,Сирия,Гранада...и къде ли не ...

И ги пригепсаха, като Крим?

Тези уроди продължават да сипят заплахи срещу КНДР с единствената цел да си осигурят враг и съответно миларди за оръжейните мафиоти. Инак пределно добре разбират, че заплахите само втвърдяват корейската военна доктрина. САЩ никога няма да нападнат КНДР, защото е въоръжена до зъби, народа е нахъсан с омраза към янките, които проведоха геноцид с невероятни зверства, а най- важното е, че зад КНДР стои Китай и Русия. Възможно е наглите мафиоти които управляват САЩ от десетилетия да хвърлят във война американците и да жертват дестки хиляди, заради алчността си, но това ще бъде самоубийство точно за тази мафия!

Драги, вадиш новини от ПРАВДА от преди 30 години! Излагаш се днес годината е 2017-та! Баба ти не тили каза да ядеш Екстазите с хляб?

младежът се чуди как да отърве КНДР от чужда тирания чрез балистични ракети и атомни бомби. Упорит младеж. Само севернокореец може да го оцени..

според мен, на Tръмп не му остава нищо друго освен да си пререже вените, малкият Mук го направи за резил

Абе защо само ракетите на СК са "криви", а на САЩ, Русия, Китай, Индия, Пакистан, Израел... са прави!?

Чувал ли си термина "рукожопость"?

Често ли ти казват, че си много зле.

Абе муха ли си, гнида на муха лайнярка ли не знам?! Ама простотиите дето ги пишеш тук са неоспоримо доказателство паразитната ти същност!

ТИЯ АМЕРИКАНЦИ САМО СЕ ЧУДЯТ КЪДЕ ДА ПОДПАЛЯТ НЯКОЯ ЛОКАЛНА ВОЙНА. ДАНО НА КРАЯ НЕ СТАНЕ НЯКОЙ СВЕТОВЕН КОНФЛИКТ.

Затова пък Путин въобще не се чуди, а направо я пали! Гола вода са краварите!

Същия тоя Тилърсън сега натиска датчаните, да направели спънка за прокарването на Северен Поток 2, който трябва да мине през техни териториални води под предлога, че "този руски проект не е в интерес на енергийната независимост на Европа".... казал американеца.... Американеца! :)))))) Не разбирам какъв им е проблема - да дадат втечнения газ на Европа на половин цена и тогава наистина може и да се обезсмисли строежа на Северен Поток 2, ама пък така "йок" далавера за краварите... дай по-добре да си дерем европейците, нека плащат, американците най-добре знаят за кого какво е най-добре :)))))))))))

Мчи, кво пречи братушките да дадат четвърт цена, нали там газот сам извира без пари! А и 5 "Северни Патока" минават през Украйна и Белорусия! Целта на "Паток 2" не е да се даде газ на Гейропата, а да се пригепсат 5-6 милиарда за "джобпарса" на късокракия!

тоя "късокракия" май много лошо ви рита та квичите така? Севрен Поток 2 явно само Путин има интерес да се строи, никой друг в Европа не го ще, особено Германия, нали така овча главо? Ама пустия Путин им го пробутва и най-вече набутва, така ли малоумниЙ ми идиоте? Буахахахах дебили! Сега БГ пак същата руска газ ще вкарва, но през Турция и БЕЗ стотиците милиони транзитни такси. Но като си говедо - заслужаваш си кочината. Ей там, бленувай за "хъбче"-то и си сърбай първака, селяндур прост :)))))

Абре зюмбюл, те "братушките" и сега си продават газ тук, за какво да ти го дават на "четвърт цена" - ти им го купуваш на тази? За какво да го правят? От любов към циганизираща се България, дето все повече прилича на ориенталска кочина? Нали сменихме стария господар с нов - дай по-добре да искаме от новия да ни даде краварска газ на четвърт цена та да не купуваш от лошата руска газ, че те нали са ни врагове вече?

"Превантивен удар", разбирай, непровокирана агресия.

Ким поставя американците на колене. Една война със Северна Корея ще бъде края на световния агресор САЩ. Нито Китай, нито Русия ще допуснат мащабни военни действия до своите граници. Още повече, САЩ да употребява ядрено оръжие. Американците ще бъдат прогонени като бесни кучета и няма да могат да се скрият дори на собствената си територия

що не си пуснат по една бомба и да се свърши, светът ще бъде по - добре ако САЩ изобщо не съществува на картата!!!!

Дали? Ако останат само Русия, Китай и Северна Корея, по-добре ли ще бъде?

Крайно време е ВСИЧКИ да РАЗБЕРАТ, че с фашистите не се преговаря, като с терористите. Фашистите трябва да бъдат ИЗБИТИ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА, НЯМА ДРУГ НАЧИН!!!

с комунистите. Все пак историята го налага.

това да не не някаква параноя?американские военни са си въобразили е само те имат параноя но и на други народи може да ги осветли идеята че американците можеби ги дебнат за да ги убият.

Съжалявам , но нито аз , нито моя народ ИСКА каквито и да било преговори със САЩ ! Ние сме суверенна Държава и държим да останем такава ! А Вие щом не щете ядрено оръжие - ами унищожете си Вашето тогава ! Така е най- демократично !!!

А когато САЩ се месят в политиката на "независима" Украина, изпращат военен контингент там, това какво е?Самозабравата е преминала критичната си точка.Говоря в чисто човешки смисъл.Тези разглезени богатшки синове които дори не са служили и един ден в казармата изведнъж станаха най-големите привърженици на войната.Ами сложете си униформите и на бойното поле тогава като ви се воюва.Само страхливците стоят в тила с жените и децата.

ТЪП АМЕРИКАНЕЦ-КОЙ СЪЗДАДЕ ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ????КОЙ СЪЗДАДЕ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА?????КОЙ НАХЛУ В ИРАК?????? ЗАЩО СЕ МЕСИТЕ НАВСЯКЪДЕ КЪДЕ НЕ ВИЕ РАБОТА БЕ МАЛОУМНИЦИ. ОПРАВЕТЕ СИ ДЪРЖАВАТА ПЪРВО-СТРЕЛЯТЕ СЕ ПО МАГАЗИНИ,МОЛОВЕ И КЪДЕ ЛИ НЕ ДАВАТЕ АКЪЛ НА ДРУГИ С ТЪПИТЕ СИ КРАТУНИ САМО КИМ ЩЕ ВИ ОПРАВИ

Нито една страна със собствени ядрени оръжия няма право на претенции към друга страна, която прави същото. Някой натискал ли е за врата Щатите да не правят ядрено оръжие? Някой бил ли ги е през ръцете да не пипат уран? Все едно те са по умни и по силни и имат право на атомни бомби, а севернокорейците са глупави и слаби, на тях не им отива да имат същото. Нека Щатите да започнат да си режат бомбите и тогава да дават тон за песен на корейците.

Шило

Хахахах, точно пък САЩ да държат отговорни някого за намеса в други страни е смешно!

Антихристите от САЩ досега вадеха все ножове на умрели кучета- Ирак, Сърбия, Либия, Афганистан...лесно се демократизират беззащитни държави...Но сега положението е коренно различно. Краварите са поставени в пат. Нито могат да водят преговори, нито могат да ударят Северна Корея. И изобщо е много налудничаво и в сферата на научнаа фантастика да говорят за удар срещу Северна Корея...Иска им се, но не става- отляво на Северна Корея е Жълтият брат, отгоре- Червеният брат, Няма да седят и чоплят семки, ако краварски бомби почнат да падат по границите им...Ха-ха-ха..Краварите се окензаха яко. Никой не ги еве за слива вече и са бесни.

На малкия убиец му се размина. американците са разделени и ще оставят плашилото да вършее по главите на народа си и да плаши всички наоколо. След драматично комичното изказване на Тилърсън в Масква отварят шампанско за американската слабост.

Големи манипулатори сте. Само Русия ви е равна и страшно ви е яд. Разбрахте се за Сирия след като спряхте да подкрепяте умерените главорези и се съгласихте за Башар Асад. И за Украйна ще стане подобно. А Ким ще ви пуска кръв докато не се кротнете.

до олимпиядата няма да стане нищо най вероятно ще се опитат когато е световното по футбол да направят мръсно на Русия може да не е директно а примерно с ЮК или Япония, помним как го направиха в Грузия по време на олимпиадата в Пекин

Сори тиквун,стигнах до олимпиЯда и спрях!!!

Вашият Кимчо ще го обърнат като ''млада вдовица на групов секс'', жалко за обикновеният корейски народ, върхушката им може ''да остане и жива''...

Няма такъв дебилизъм като този на американските управляващи. Това е демонстрация на пещерно ниво на интелигентност. Не е ли малоумие да твърдят, че руснаците водели хибридна война като се месели в президентските избори на САЩ, при условие, че американците назначиха и държат вече 17 години на верижка пудела Путин? Който чинно и методично захранва американската икономика с руските петролни печалби вместо да инвестира в руската икономика. Не е ли малоумие да твърдят, че руснаците били нахлули в суверенна Украйна при условие, че тази държава е създадена и съществува от и благодарение на Русия като втора-трета руска държава заедно с Беларус? Ако е имало нахлуване то е американско с 5 млрд. долара, но не за благото, а в ущърб на народа - да воюва руснак срещу руснака. И в още колко държави по света така се загрижиха американците като посяха грабеж, разруха и смърт? Това нагло американско дебилно племе не заслужава дори да бъде споменавано. Гнус.

Един умен човек беше казал: Насилието е крайна форма на некомпетентност. Чест му прави на Тилърсън, че го е осъзнал. А относно дивите вопли на 3-4 платени рублофила ... за ядрена война ... момченца, вие сте дебили. Само дебил може да мечтае и призовава за ядрена война.

Русия е влезла в Украйна, а кравите в останалите държави. Стига са хленчили, нека и друг освен тях влезе някъде.

Тилърсън е прав за нахлуването в суверенна държава и хибридната война на империята на злото срещу Америка и България. освен това северна корея използва руски технологии за подводници и друга военна техника. това означава, че империята на злото съзнателно подклажда кризата

Вярно - вместо да си оправят икономиката фащ запалиха света .

по-добре ти си оправи мозъка. Америка е най-силната икономика в света!

Е ГА ТИ ПОРЕДНИЯТ КЛАСИФИЦИРАН КРЕТЕН! Ако всички в САЩ са като него (а то май всички управляващи са подобни говна) ОСИРАНЕТО на САЩ ще е пълно, но не без последствие за останалото част от стадото - масово радиоактивно и химическо замърсяване по целия свят и за капак ЯДРЕНА ЗИМА!

Споко! Война със СК няма да има, защото малкият ненормалник - "Рокет Мен"- а, сигурно вече се е сдобил с хиперзвукови фойерверки руско производство и ПВО последно поколение. Остава само по една бойна ядрена глава да им постави и може да спретне такава заря, че чак от другата страна на океана да се види!

Sm3hurk0

такава заря ще им спретне, каквато не са виждали и на 4ти юли....., ама това което ще види кравата за последно ще е най-яката заря. звезди посред бял ден... за янките :)))))))

Светът е затаил дъх в очакване ма поредната "демократизация" (тоя път на СК)...

Едни фоерверки и едни ракети има,че израелските самолети и американските ракети в Ирак и Сирия ги направиха за срам!Ама то руския мужик и робът му бг трол са истински безсрамни дебили!

Тилърсън;"Русия избра да се меси чрез хибридна война в демократичния процес тук и в други страни".. прав е завалията, щото ей го на, за разлика, нашите управници най-демократичноси ги назначават директно от Вашингтон.

Sm3hurk0

При война с Пхенян, янките да си приготвят повече ковчези, знамена за погребение и боеприпаси за салюти на изпепелените послушни крави. Амин !

а ти си приготви хапчетата за болни от кретенизъм преди лягане

ДеДоВиЯ

Сигурно няма, що не му дадеш от твоите, ама като гледам не са много ефикасни.

Достоен човек, а не руска свиня

не тролирай бе....

Вината на С. Корея е, че не се остави да бъде "демократизирана" и не се остави други да и казват какъв път на развитие да поеме..

FuckTheEU

Превантивен удар на куково лято. Разбира се СК ще бъде разгромена, жертвите ще са милиони, но и Сеул и половината от ЮК ще изчезнат, и там жертвите ще са милиони. Имиджът на сащ ще бъде сринат до основи, борсите също. Тия в сащ или блъфират на едро, или съвсем са изгубили връзка с реалността.

На масата за преговори? Той имаше един , дето преговаряше с вас, Янукович му викаха. Не само преговаря, ами и договор подписа, ама кой ти спазва договорите?

Тези са супер двуличници.. Дадоха 5 млрд. $ да платят на вскакви протестери и свалиха власста в Украйна и си назначиха правителство

По чия покана САЩ са в суверенна Сирия?

САЩ не обичат покани. Те направо си влизат и разсипват страната. ООН е тяхна маша.

Долно лицемерие от краварите. Завчера казаха, че руски и сирийски пилоти летяли на "тяхна територия" в Сирия източно от р. Ефрат. Циничност на н-та степен. Типично за кравари/каубойци.

Американската информационна агенция Fake News,която се появи отскоро,но вече си е извоювала авторитет в демократичните страни и вече се цитирана често,е получила важна информация. Според неназован източник Путин подбужда с най-различни средства Тръмп да нападне КНДР,и не само него .Министърът на отбраната Матис също се е поддал на луциферските хибридни нашепвания на Путин и сега най-вероятно САЩ ще нападнат Северна Корея -единствено по вина на Путин!!!

Според същата агенция Путин от младежките си години е изучавал пеенето на сирените и сега редовно пее тези песни и на това се дължат неговите успехи да убеждава!

Трудно им е на САЩ хем да се Измъкнат без война със С Корея, хем да не видят всички че САЩ са осрани и не стават за нищо !! .... Война между САЩ и С Корея би отнела до 100 милиона човешки живота. С.Корея ще бъде напълно унищожена , а САЩ биха дали милиони жертви в самата САЩ ! Икономиката на САЩ умира,настъпват Революционни времена ! Това соред Анализи на Американските военни ! ...... Според корпорацията РАНД , САЩ+НАТО ще Загубят евентуална война срещу Русия , ще загубят също ако започнат война и с Китай ! Това е реалното положение .

не "ще", а "може би"

"Русия избра да нахлуе в суверенна държава - Украйна. Русия избра да се меси чрез хибридна война в демократичния процес тук и в други страни", заяви Тилърсън. Навярно се шегува :)))) Та САЩ къде са тогава? Целия свят пропищя от тяхната намеса!!!

Злодея Садам беше обесен, тъпунгера Гадафи беше разстрелян а Ким го виждам да бъде въртян на чеверме !!! Относно Раша - скоро няма да прави никакви проблеми, защото няма да я има. Ако Путя не я довърши икономически то САЩ ще я изтрие от картата на света !!!

е, че и "Саддам" и "Моамар" се отказаха да развиват отбранителни способности, за разлика от "Ким". Сега болката е, не че ще нападне ЮК, а че може да се защити от евентуална инвазия в СК и да продаде кожата си доста скъпо.

Влече те касаплъка!

Мухльо крава рита ако можеха досега щяха да го изпратя кимоно, но имат малко повече мозък от теб. Иска им се но не им стиска това е глупаво.

И достойния му ученик Тилърсън. Още малко и ще повярвам, че ядрения флот на Ким обикаля с 1000 оборота САЩ и търси пролука в отчаяната щатска опълченска отбрана.

С Ким не вярвам им не номера да им повярва и да си предаде ядреното оръжие. Садам Хюсеин клекна и позволи на проверяващи да претърсват Ирак, но това не го спаси нападнаха и превзеха страната, а него убиха Кадафи повярва на Берлускони и Саркози, но го застреляха като куче. Асад предаде химическото си оръжие , но след неизяснения инцидент в Хан Шейхун удариха войските му със сто ракети Томахоук и само благодарение на Русия се спаси, иначе бе пътник. Така че не вярвам Ким да клекне и да се разоръжи доброволно. Той е като котка притисната в ъгъла и ще хапе и дращи отчаяно.

Когато голямата ти сестра се казва Китай никога няма да ти се наложи да дращиш отчаяно.

Отношенията на КНДР с Китай не са цветущи, Ким и с тях успя да се сдрънка. Но не е в итерес на Китай, огромни територии от източните му провинции да се превърнат в радиоактивна пустиня.