Експерт: Муса застрашава националната сигурност

Ахмед Муса Ахмед се яви пред Пловдивския апелативен съд по делото за проповядване на антидемократична идеология.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Муса застрашава националната сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на експерта по тероризъм и анти-тероризъм е опит за обструкция и перверзия на правосъдието ,което е престъпление. Дори в ислямската религия било писано,че" злото и доброто не са равни,и да се справят със злото както е най-добре". Демокрация е принцип на организация и функциониране на всеки инвивид в обществото с равни човешки задължения за равни човешки права,като демокрацията започва с равни човешки задължения за образование до пълнолетие,труд и данъци за общите разходи на държавата за здравеопазване,образование,пътища,инфраструктура,ред и сигурност -да няма престъпност ,или системна престъпност,вкл терор ,които терористи искат да доминират с насилие и да живеят от рекет и нео-експлоатация и робство на съвестните работещи данъкоплатци,които не крадат,за да ядат и да хранят децата чрез консумация на геноцид,което е тежко престъпление срещу индивидите и цялото човечество. В основата на Човешките права в Универсалната декларация по човешките права за мир и човешко достойнство е ДЕМОКРАЦИЯТА -чл 29 -алинея 1-Всеки има задължения в обществото

Не е необходимо човек да е експерт, за да види очевидното: ислямът, бил той радикален или не, в отделни направления проповядва агресивност, неподчинение на битовите, нравствени и социално-политически устои на държавата ни която е преминала през векове на цивилизоване, за да стигне дотук. Проповядването и разпрострпанението на религии и философски теории и схващания, които целят подриване на установените тук закони и битови и социални норми на поведение нямат място в нашето общество. Тяхната експанзия очевидно цели подриване на законността, подмяна на ценностите ни и подмолно превземане на територията ни чрез радикална промяна на демографския баланс в полза на заразените от тази проповед. Това касае не само радикалния ислям, разбира се, но доколкото другите сектанти значително ограничиха активността си у нас, основният вредител си остават тези като Муса. Не може да служи за опрадвание на поведението и проповедите им за ревизиране на общочовешките норми на поведение това, че в Корана пишело така. Ако държат толкова много на тези правила и норми, да вървят там, където те са държавна политика, но да не си позволяват да ни ги натрапват тук! Още по-малко имат право да чертаят стратегии за демографско превземане на държавата ни, като раждат цели котила от безпросветни асоциални твари, чиито единствени начини на препитание са кражбата и социалните помощи от държавата, т.е. от нас, които създаваме нещо, докато споменатото малцинство, стремящо се да стане мнозинство се гаври със законността и морала на обществото ни. Ако държавата ни не се намеси ДРАСТИЧНО за отстраняване на този религиозен тумор, не й остават повече от още десетина-двайсет години.

ChatGPT

Вместо да захаросвате новината си го кажете право - проповядвал е радикален ислям и е набирал членове за източно европейската клетка на ИДИЛ

Да се направи проверка по лични карти, дали циганите са снимани с тези бради и ако не са, да бъдат публично обръснати на сухо.

Ами онзи гост - ДОСТ - долмус и Дееперасе - свинчо кандидат данс и оня почитен - член - димек кур? Те не застрашават ли националната сигурност?

Глобалистите много обичат да се крият заради такива скромни хора. Обичат да измислят и световни плашила за да управляват чрез страх и измама.

Ле леее -един е застрашава пък ако са десет какво става преврат ли...голяма новина простотия.

мен повече ме е страх от ,,въртящият саби,,...!!!

Ако оня със сабите беше на местото си, нямаше да се стигне до тоя развихрен ислямизъм в страната ни. Именно той е за съдене и изхвърляне от страната.

Верно ли???

Егати националната сигурност ,щом един полу-човек може да я застрашава.Ама нали управляващите и не само те изповядват неолибералните и "сороски " ценности

този бил заплахата...а европата утрепа и националната сигурност и 2 милиона българи! е това не е ли заплаха в действие, а? вън европата от балканите! да угробим и австрията и гробарите на балканите!

Него го съдят за проповядване на религиозна омраза, а много от този форум са като него. Не се поддавайте на омразата, защото храни продавачите на оръжие. През това време си затваряте очите за делата на тези хора, които се организират срещу цялото общество, а вие нито се организирате, нито можете нещо да правите, защото сте голтаци. Даже не можете да стреляте, нито имате пари за оръжие. Динковци дал Бог. Бойци трябват.

Всички араби и негри влесли в България, представящи се за бежанци, трябва да бъдат изгонени или убити. Сирийци, иракчани, афганистанци, няма какво да правят в БЪлгария.. Арабските и африкански Змии, Крокодили, маимуни и динозаври нека бягат из Африка. В България ги убиваме.

Пич, проповядваш етническа омраза. Направо си за затвора. Ти не се различаваш от онези, които сочиш.

Теб и тъпотата ти не може да те оправдае.Малоумник.

Логичен процес - там където липсва образование се настанява исляма! Къде е милицията от едно време, обръсват го за нула време и му сменят религията!!

Не се нуждае от затвор или куршум, а от екзорсис! Достатъчно е да видите израза на лицето му и блясъка в очите му, за да разберете за какво иде реч. Време е да си припомним отдавна забравени истини. Както се казваше в онзи филм: Най-големият номер на дявола е да накара хората да повярват, че дяволът не съществува.

Бе ,докога ще ни занимавате с тоя мангал,мястото му е в затвора! Иначе Саудитските пари ще радикализират урките,те и без това ни мразят,само чакат кога да ни резнат зелките! Не стига че живеят,паразитите му от нашите пари,от залъка на децата ни и пенсийите на родителите ни,ами и на ибрици ще се правят!

Въпреки думите на Гандалф: "Мнозина сред живите заслужават смърт. А някои сред мъртвите заслужават живот. Можеш ли да им ги върнеш? Тогава не бързай да си играеш със смъртни присъди!" Мисля, че мястото му не е в затвора. Мястото му е под затвора!

Има един "курорт" Гуантанамо. Нашия по голям брат не може ли да се погрижи за настаняването. Разходите по транспорта ще бъдат събрани от дарители за 1 час.

Точно големият брат се грижи отдалеч тоа да не бъде осъден и депортиран. Далечната цел на гол. брат е Европа да се излямизира 50 %, да насъска 500 милн души едни срещу други и да има безспирна гражданнска война. Тогава голем. брат ще обяви мурджовците за враг и ще започне дълга война за спасяването на Европа. Той ще продава оръжие на едните и другите и ще има повод да се меси и да дава кредити. Такъв е жизненият цикъл на голем. брат, иначе няма келепир. Така ще откара 10 години. Ситизените в Амер ще са щастливи, а европейците нещастни. След това ще възстановява 20 и повече год. Такъв е горе долу Планът. Затова съдиите не могат да го осъдят, защото ги е страх от голем брат, криещ се зад Сау Араб, Правата на човека, БХК, Световната банка и др. Ако нещо тръгне не в техен интерес набързо събират главорезите от Сирия, които спасиха от унищожение и ги пращат където има нужда от спешна демокрация. Минава и на ръчно управление: Под прякото ръководство на МинистеркатаВР и до нея съветничка от Пръч16, агент нанесе удар по Сидеров с имунитета. И той омекна, влезе в правителство и забрави за златото. ЕРП, Концесиите на лет Соф и започна да хвали амер служител,той и мин-председател

Никой от софиянци не подкрепи Сидеров, когато му направиха постановката пред НАТФИЗ и вместо като депутат Полицията да го изведе и опази, пуснаха агент да го удари и сплаши. Защо агентът К.П.не е в затвора а го кандидатираха за Президент хахаха! Защо не скочиха 200 -300 000 души? Сидеров не е прост човек, има детенце, защо трябва да се жертва като Ботев за един глупав народ? Този народ гледа безучастно как чужди му взеха водата, земята. желязото, ел. ток, златото, содата,ел мед, летището. Следва: жилищата- след 2020 Кредиторът на санирането- Свет банка с много плосък финт ще стане съсобственик на всички санирани апартаменти и ще събира такси. Който не плаща таксите ще загуби жилището си.Щом един народ изпадне до това положение да му измъкнат без да се усети всичко, то проф И. Ристов е прав за %%

Защитата на башибозука искала оттегляне на свидетеля, който работел в ДАНС... Ами, нали затова са ДЪржавните Институции, за да осигуряват ЗАЩИТАТА на БЪлгария.. Иначе, обикновените българи, щяха да го убият тоя турчин няколко пъти досега, ако държавата не си свърши работата да Убие или ИЗГОНИ( депортира) арабина към Турция... Трябва да КОНФИСКУВАТ имуществотот му и да ИЗЗЕМАТ всички български документи на тоя арабин, и да го ДЕПОРТИРАТ до Турция.. Там да ходи, където иска. Чуждите Шпиони ВИНАГИ ги убиват с разтрел в всички държави, но тоя може да го депортират в Турция.

една опция опит за бягство.....

Ами отровете го тоя мангал!

На тоя брадясал козел, трябва да му лепнат 30 години и да изгние при мургавите патладжани.

Всяка представителна политика и всяка представителна религия е единственият грях на света, защото те извършват престъпление срещу човек, който е абсолютно безпомощен в ръцете й. А това е много сериозно престъпление.

по времето на бай Тошо щеше да бие камъни в некоя минна галерия, та света да му се извие А продажните медии го направиха известен

Точно

СВОБОДАТА И ПРАВОТО Човекът е ОБЩЕСТВЕНО животно. Цялата ВЛАСТ произтича от ГРАЖДАНИТЕ и НИКОГА не се връща КЪМ тях. Правото се СЪДЪРЖА в силата. Навикът и обичаят ИМАТ силата на закон. Най-висшето право ЧЕСТО е най-висше зло. Провинило се кучето, а НАКАЗВАТ свинята. Съдебното решение се ПРИЕМА за истина. Конституцията ни казва, че имаме МНОГО права, а наказателния кодекс - че НЕ МОЖЕМ да ги използваме. Обикновеният човек когато открадне и го хванат, се СРАМУВА, че е откраднал, а представителният политик, че са го ХВАНАЛИ. Затворите и наказанията НЕ могат да ПРЕВЪЗПИТАВАТ, но СТРАХЪТ от тях ДЪРЖИ в подчинение тия които НЕ попадат в КАТЕГОРИЯТА недосегаеми. В Индия никой НЕ знае броя на свещените крави, а у НАС броят на свещените говеда. Лошо живеят тези, които СМЯТАТ, че ЩЕ живеят ВИНАГИ. Който ИЗГУБИ честността си, НЕ МОЖЕ повече НИЩО да изгуби. Каква полза могат да донесат САМО законите ТАМ, където НЯМА нравственост. Отначало ли е НИЩО - и нататък НИЩО. Всичко САМО се изменя и НИЩО не се губи. Усмихвайте се...УТРЕ ще бъде по-зле. Докогато ТОВА е истина, ТОВА е ИСТИНАТА.

Представителната политика и представителната религия не са нищо друго, освен престъпления срещу човечеството.

За мангала няма ни религия, ни държава. Но явно и за съда няма.

Абе верно, че Муса застрашава националната сигурност, ама радикалната ислямизация на Европа и унищожението на европейската цивилизация и християнството, в т.ч. и на България, е брюкселска директива и засега се изпълнява добре: "ЕС предоставя на разположение на НПО десетки милиарди за нахлуването на ислямисти в Европа, макар и да знае, че всички най-опасни терористи използват мигранския поток за да ислямизират Европа!!!", писа швейцарският Ле-з-обсерватьор на 21 юни т.г. под заглавието "Мигранти. Между медийна натрапчивост и пропоганда" ("Migrants. Entre obsession médiatique et propagande", Article publié le 21.06.2017, Les Observateurs. "Брюксел иска да засели 50 млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", е заглавие в бретонският ежедневник Breiz Atao ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", POSTED BY LA RÉDACTION ON 21ST MAI 2017, Breiz Atao). "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

ес 500 000 000 души 5 000 000 мюслита, и те гастарбайтери. рф 140 000 000 души 16 000 000 мюслита, всички местно производство! тъй че, ако ще се кахъриш, за рф си се кахъри!

извинявай, но ние сме в ЕС, не в РФ. стига с тези простотии все Путин да ви е виновен. На нас муслиманите от Родопите не ни пречат, пречат ни касапите от Африка и Индия... между другото за РФ-то не се грижи, там самите муслимани се грижат да няма терористи.... питай Кадиров.

НА КОЙ СЛУЖИ ТВОЕТО ЗНАНИЕ И/ИЛИ РЕЛИГИЯ Ние се стараем всячески да помогнем на децата да пораснат колкото се може по-бързо. Наливаме НАСИЛА "нашето" знание и/или религия в главите им, подаваме им ИНФОРМАЦИЯ, а децата са ДЛЪЖНИ да я запомнят. Защо. Едно от последните разкрития в психологията сочи, че децата ТРЪГВАЩИ на училище са по-интелигентни от ЗАВЪРШВАЩИТЕ университета. Първолаците са по-интелигентни от абсолвентите. А сега какво. Докато станат доктори на науките и/или религиозни водачи, и/или представителни политици, с тях е свършено. Мъртви са. Пълни са. Задръстени са със знания, но ТОЗИ тип знание е фалшиво. То е по-скоро предразсъдък към всичко. Такива хора вече НЕ МОГАТ да ВИДЯТ нещата директно, животът за тях е посредствен и в работата, и в религията, и в представителната политика, и в общуването с другите. Всичко което е ПРОПИТО от думи, от мисли, от език, от знания. Вече то не е истинско, защото е станало умствено, а умът ти ОЗНАЧАВА памет. Умът ти не е нещо естествено, а той е един ИЗКУСТВЕН социален продукт вложен в теб, ВИНАГИ чрез постоянно: фзическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ от шепа хора - привилегирован елит и паразит (ЛИДЕР) чрез ОБЩЕСТВОТО. Който напълно и постоянно КОНТРОЛИРА входящата информация към теб, той ВЕЧЕ може да те контролира НАПЪЛНО и безусловно във ВСЕКИ един момент.

Всички който проповядват ислям на малолетни са заплаха - Лично съм виждал как дават дискове с филмчета за пророка как спасява дете - но доктора не може да го спаси от коварната болест-

пазарджишки циганин е заплаха за националната сигурност.

Тепайте го бре нерези! Ако тоя пигмей бе при Бай Тошо то до десето коляно да са в лагерите. И там щяха да си останат. Ако тоя бе в Турция и проповядваше секта то да го беха ликвидирали още на улицата. А тука? Бах убитата държавица.

Бинали Йълдъръм преди броени часове е изявил открита претенция към Гърция за 137 острова в Егейско море плюс морета и небета. Ние сме следващите. Радев говори за климата. Съдът се мотае с радикални имами. ЕС говори за толеранции. Бойко ни прави приятели с Косово и Албания, където всичко е ИД и наркомафии. Весела картинка.

И трябва да ни е ясно мнението на съвременните руснаци за руско-турската война от 1977г - "може и да сме ви освободили ,но няма да направим втри път тази грешка"

това къде си го чел, в някой 'демократичен' руски гей сайт ли? Да, няма защо да ни обичат, но болшинството са наясно, че сме в такава позиция заради тъпотиите на Горби.

Ив Русия, и в САЩ този отдавна да е въдворен в някакъв затвор със строг режим и при опит за бягство да му е помогнато да се пресели при любимия му духовен водач...

далеч от истината си !

Щом сме на "ти", макар че не си мой тип, ми вземи си го Муса-та и си го отглеждай демократично у вас при жената!...

В нормалната държава е тоя трябва да бъде обесен на първото дърво ...

Цялата държава е тръгнала да се занимава с един брадясал циганин..правят му реклама и го героизират ...вместо да го смачкат тихо и кротко по всички показатели както си му е реда!!!!Нямаме служби-очевадно!!!

Какъв е съд за този бе... Този е директно до стена и 9 гр. в главата му.

А ти, по Новата година, колко колиш, прасенца?

въпросът къмм един сабльор незабравим