Президентът: Не можем вече да нехаем за климатичните промени

Президентът Румен Радев, който участва в срещата в Париж за климата, заяви, че не можем повече да се преструваме, че климатичните промени не са проблем.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Не можем вече да нехаем за климатичните промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този и еколог ли стана вече? От всичко разбира и всичко подкрепя:))) Голема работа е фатмака;)

е наредил на всички медии да не отразяват посещението на Президента Радев в Париж. В момента Мутрафона от Банкя е парекселанс диктатор от сорта на Ким Чен Ун.

пари... трябва ли,да нехаем,а другарю Резидент?

наклал,като свинята Курнелия!!

поне 85% от тях показват само едно-ВЪПИЕЩА ПРОСТОТИЯ....имате интернет, влезте в youtube....Има хиляди филми с факти за глобалното затопляне....Вижта как белите мечки умират...няма храна...И изобщо-на посредствените умове нещата трябва да се показват нагледно...пообразовайте се малко...А иначе-най-сетне имаме ПРЕЗИДЕНТ-ЛИЧНОСТ....Но плебсът не търпи интелигентни, образовани, почтени хора....Изказването му на форума в Париж е разумно,издържано и точно....Като гледам КАК пишете, сигурна съм, че и до едно смислено изречение вербално не можете да го докарате...нещастници....Вместо да коментирате промените в климата, които засягат ВСИЧКИ, вие сте седнали да плюете по ЕДИНСТВЕНИЯ ни СВЕСТЕН политик...

Който, пак е на шопинг с крантата,си в Париж!

Това,си имаме!

При покачването на нивото на световния океан, в резултат на глобалното затопляне, ще бъде залята и Холандия. Тогава вече ще ни приемат в Шенген.

Значително по-добре е да казваме "ограничаването" вместо "лимитирането" и "новаторски" вместо "иновативни " драги ни "политици" и "журналисти".

Защо президентът нехае за драстичното повишение на водата?! Глобалното затопляне не зависи от малка България, но скъпотията и мизерията са тук,при българите,които го избраха!

По Конституция сме създали една фигура, която се появява като "разбирател". Прави гръмки кухи изявления и потъва важно. Дали тази фигура има поне един аргумент относно Северния ледовит океан? Дали ще го изрече? Може, но не този път.

климата е добро оръжие за променяне на световната индустрия

ми то самолетите са най-големите замърсители. всеки самолет на учение поне по 20 000 лева изгаря. вместо да ги дадат за строителство на общински жилища ги изгарят за филанкишията.

Guzut na borisoff i pasminata mu sa zamursiteli,no bokluci kato teb sa za tova da gi oblizvat redovno da vi eba na sichkite majkiata!

Президентът ни не е компетентен по екологични въпроси. Направи доста гафове, за урана във водата, после се изложи с коментара за девети септември. Под фуражка акъл не вирее са казали хората. Военните като се пенсионират стават за пазачи и за нищо друго. Но е вярно че във ВВС са най интелигентните. В сухопътните войски офицерите за нищо не стават.

Poserkoto borisoff se nasira vseki den,no tova ne ti prechi da mu celuvash nazranijat Guz ,da vi eba pichkata majchina i na dvamata!

Poserkoto borisoff se nasira vseki den,no tova ne ti prechi da mu celuvash nazranijat Guz ,da vi eba pichkata majchina i na dvamata!

запя старата песен като бек вокал на европейският и световен елит. Но е прав - не можем да спрем климатичните промени, като си спрем производството, защото и да измрем всички - пак не можем да ги спрем, защото са предизвикани от космически фактори и слънчева активност.

Всъшност няма доказателства нито за антропогенния характер на климатичните промени, нито за извън земен такъв. До сега има само мъгляви научни изследвания и лобистки политически доклади пълни с глупости които учените не искат да оборят в явен вид, защото от това им зависи финансирането.

За какъв чеп ходи миналата седмица в Париж? Като и тази седици можеше да свърши същата работа ,между другото/ не че кой знае каква я свършил /

Струва ми се, че ще има облъчване за Рафал.

то за още колко много неща не бива вече да се преструвате...но който се е преструвал до сега, как да му повЕрваме, че от сега вече нема да се преструва? а де? няма политик, който да не се преструва, най-малкото е, защото политиците живеят в друго, отделно измерение от това на хората.

Радев, като ни призоваваш да си отворим очите ,ти като пилот защо си затваряш очите години наред за следите в небето наричани кемтрейлс?!

АБСОЛЮТНО ВЯРНО, Време е да затворим всичките МАРИЦИ и тецове в БГ, Печките също! Майната им на хората, важно е да сме в крак с идеите на ЕС!

радев наи си обича топъл порциóн на аванта ,а кво ще каже е все едно то и така никой не го бръсне за нищо.

десито не можа ли да му изглади сакото на тоя ,на снимката изклежда все едно че е спал с дрехите предната нощ?

Клепарът е наизустявал в самолета реплики по темата.

тъкмо стана малко по топличко и сега кво..... евреите ще ни събират пари да пускат климатика

макарона е слуга на голдмън сакс ...как може да се вярва на еврейски слуга и за това ли му дадоха едно алонче със самолета на нашия селянин да ни заробят пак с милиони дето ги нямаме за тия мошеници

писах ти минус щот и аз съм от селу и нитъ разбрах за макароните и голдмънсакса

Заглавия "Аерозолни престъпления"-филм на Клифърт Карником-Филмът Аерозолни Престъпления разкрива престъпленията, които се извършват в небето най-вече от военни самолети(НАТО). Пръскат се аерозоли с най-различно съдържание(алуминий, барий, стронций, арсен, гъбична плесен и др.). Важни документални филми - С какво за Бога пръскат(What in the world are they spraying) ,Аерозолни престъпления(Aerosol Crimes), Дупки в небето(Holes in heaven) Иначе ЕС са гласували 600 милиарда евро за борба с клим.промени.Казва ни го полски депутат.Те ще потънат в нечии джобове.

Пръскат ви с вода от нужника на Вова вас, московските идиоти :)

ХА, ХА, ХА! Явно да си КРЕТЕН по РОЖДЕНИЕ е нещо съвсем обичайно в БГ!

Оууу, кемтрейлс! Йе йе!:)))) Анд ю ар прост енд мизерен цървул бикоуз оф дъ кемтрейлс, йе!

Още един от плоскоземците.

Съветският пор Руменчо как така не е започнал речта си с призив за отмяна на санкциите срещу родината му?! Какви са ти еко простотии бе, за това ли го курдисаха московците на тоя пост!

ХА, ХА, ХА! КРЕТЕН БАЛКАНСКИ!

Бае Ганя

Драго ми е, аз пък съм само Балкански. А теб що са те кръстили Кретен, може би на баща ти?

Сега вече тези ме ядосаха- те всеки ден сядат в самолетите си и хвърчат да се срещат и обсъждат едни и същи проблеми- без резултат. Ми то само от техните самолети тая атмосфера колко се замърси. Освен това- всяка държава има квота на СО2. Много държави които нямат индустрия продават тази квота на индустриалните. КАК СТОИ ТОЗИ ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРИЯ? Има ли продадени квоти, тъй като индустрия нямаме. Едно време Столтенберг купуваше от бедните държави, вместо да развият индустрия за тези държави и да се създадат работни места и условия за живот.

и тия квоти са такава недомислица-значи, аз не замърсявам, ти ще ми платиш и може да замърсяваш вместо мен?...не, нито аз ще замърсявам, нито ти иначе ей го къде сме -наникъде.

Точно затова го написах та да се замислят хората и да осъзнаят как по- богатите държави си решават проблемите с пари, а после се срещат за да говорят как ще решават проблемите на земята. Просто съм отвратена и погнусена от такава политика.

рано или късно човек започва да говори за неща от които нищо не разбира съответно се излага

Г-н президент, да си гледаме нашата кочина. Гласувах за вас, но глобалните проблеми, моля да ги оставиш на Доналд Тръмп.

Правилно. Време е скоростно да изсечем Пирин-много бавно и нехайно се е действало досега. И изобщо- горите пречат на европейската видимост. Да се махнат!-таман водата ще се изгуби и няма да ни е страх от наводнение при топенето на арктическите ледове.

Много хора били загубили живота си заради Глобалното Затъпяване - хахахах! Глупостите на мошеника Радев вече задминават глупостите на Росенчо глупака! Какво прави тоя мошеник на глобалистки срещи, в които се обсъжда съсипването на човечеството заради техните измислени глупости? Много ясно че ще се среща с премиера на Бангладеш, с кой друг?

Майк Хюз, ти ли си? Доказа ли, че земята е плоска, та се прехвърли на конспирацията за затоплянето?

Как да не можем да нехаем. Виж Дъмпи, щял да възражда въгледобива, а на американците щял да остави "малко природа". Само на знам да е уточнил колко малко - 2-3 дървета или само 1 и 1 храстче.

Знае ли пилот-прецедента, че самолетите и най вече изтребителите змърсяват най много въздуха?

Този селски тупан, станал случайно президент, да научи първо езика на страната, която предствлява. Думата "хаеш" не съществува в литературния език. Освен това, почна да ходи до Париж по 2 пъти седмично, с Деса-простакеса на наша сметка.

Абе не разбрах добре- на тези клима или килима им се е позатоплил и променил?

аха и колко милиона обеща на евреите да измъкнете от бедна България за тия фалшиви договори за климата ....много международни мошеници станаха мултимилионери от тия фондове за климата .Повечето пари отиват в Китай и Индия без никакви ангажименти вместо всеки да си подреди собствената къщичка

Карикатурно изглежда, когато Радев говори за климатични промени, а в София (и не само там) по улиците хората трябва да носят противогази до такава степен е замърсен въздух. Особено за децата направо е опасно да се диша. Медиците алармират за многото смъртни случаи от заболявания на дихателни системи и хронични заболявания свързани с мръсен въздух. Както се казва и жабата е вдигнала крак

Поредното гениално откритие на ввс фатмака:)))

Ние сме най-действащите в последните 30г в борбата с глобалното затопляне. Първо имаме максимален отрицателен прираст. Ако не можем да го спрем, няма да го дочакаме. Второ нямаме индурстрия. Никаква. Трето : въпреки индустриализирането на туристизма, все пак изоставаме в сметките надпреварата за 'облагородяване' на родината. Ниските заплати и мързеливи чорбаджии се погрижват за това.

Индустрия имаме и то много по-голяма и модерна от подобието на икономика, което имахме преди 89 г. Производството ни и износът ни са в пъти по-големи от преди 89-та! Тъпотиите, които ви карат да тиражирате по медии и форуми не работят вече:) Тролските ви лъжи и манипулации не вършат работа, клети ми глупако:))))

Прави сте. Вие изнасяте интелигенция по интернационални форуми, докато преди ви бутаха само като селски идиоти. Хипер индустрия имаме и хипер производство. Българските марки заливат света, а соросоидите са в основата.

Едно време какви заводи и каква индустрия имахме. Ехеее. 1000 човека администрация бяхме.

Пезидента си бара топките ... 19-годишната Фатиме, убита от камион, учела за медсестра .... в Европа, на такива опасни места за пресичане, се построява светофар, даже подлез, надлез или кръгово движение, но в тодорживковщината кочина няма такива екстри

Браво Радев! Спасителят на света! Започвай да хаеш за климатичните промени, че цял свят на теб се надяваше да дойдеш и да решиш проблема (ако изобщо съществува такъв проблем). Яхвай самолета и право в небето. Ти най-добре ги разбираш тези работи. На две магарета сеното не можеш да разделиш, но пък справянето с глобалното затопляне за теб е като да натиснеш лостчето на казанчето или да щракнеш ключа на лампата в тоалетната. Само да не забравиш после да си измиеш ръчичките!

Ти английски чай пил ли си или лапаш само кисело мляко?

Банско и Цеко са по-важни от климатичните промени!!! Питайте Нено Димов и другари !!!