Две минути ще отнеме регистрацията за оставане след Брекзит

Великобритания опростява системата за регистрация на граждани на Европейския съюз след Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Две минути ще отнеме регистрацията за оставане след Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И у нас 20 минути да си платиш тока в easy pay. Неква лелка те омайва да станеш абонат на Мтел.

Малко агитация колко са умни и находчиви англичаните!

и за кво беше тоя зор да излизат, като оставаме?

Ще останете , но друг път ! Жалко , че си толкова неграмотен ! Остава тези от които имат нужда Британия , а не миячи и чистачи като теб !

72,5 паунда за паспорт! Таман 4 пъти по-скъпо от моя български...

ние от варненския елит също мислим да въведем такава система за тези кoито да останат в варна!!

пише се "във Варна", ама Бургъз е центърът

"Премиерът Тереза Мей призова вчера всички 3 милиона граждани на ЕС да останат в Обединеното кралство след март 2019 година. ... онези, които вече са минали процеса за получаване на постоянно жителство най-вероятно няма да плащат необходимата такса, ако кандидатстват отново, но останалите ще бъдат таксувани 72.50 паунда, колкото плащат британците за подновяване на техните паспорти." 72.50 паунда по 3 000 000 кандидатстващи за оставане дава добра сума за добавяне към бюджета на Великобритания.

Tова е сума необходима за обработката на документите, която няма нищо общо с произхода на човека. Административните такси се плащат и от британски граждани ако кандидатстват за нещо друго. Даже в много случаи тези които ползват benefits нямат нищо общо с Кралството. Издаването на Британски паспорт на човек взел гражданство струва над 1000 паунда. На този фон, посочените такси са смешни.

72.50 паунда е само регистрацията за да се кандидатства за оставане. А на колко от кандидатстващите ще им бъде разрешено да останат и дали ще трябва да се плаща още някоя такса допълнително от получилите разрешение - не е ясно засега.

Едва ли Великобритания разчита точно на тези пари!

Тя регистрацията и сега е лесна... НО ДАЛИ Ще БЪДАТ одобрени???????

Трябва да си много закъсал за да живееш в такава деградирала държава с отвратителен климата и жители пълни отвратителни лицемери. Българи, взимайте каквото можете и им ЕПМ на на тия.

lu4ka

Ти пък кога разбра, че е отвратителен климата и са големи лицемери? Една жена ли ти каза?

Бягай бързо в руския рай, там е най хубаво. Един руснак ми каза.

Моля, миячите и търтейте да си останат там,тук не ги искаме.

A в ДИР коментарите беше страшно,....да.....Ама верно, сме далеч от реалностите.Много...

СПРАВЕДЛИВО И МЪДРО РЕШЕНИЕ.АНГЛИЧАНИТЕ ОТНОВО ПОКАЗАХА ЧЕ СА МАЙКАТА И БАЩАТА НА ДИПЛОМАЦИЯТА АМА И НА ДЕМОКРАЦИЯТА. ДАВАТ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА РАБОТЛИВИТЕ,ЧЕСТНИТЕ,ЛОЯЛНИТЕ И КАДЪРНИТЕ.

Какво е това страшно бъдеще на ЕС, та Великобритания бяга презглава от него ? Готова е да плати десетки милиарди, но да не остане в ЕС ? Както се готви ? Никой не казва, никой не коментира. Добре, 3-те милиона ще останат в Англия, а ние ? Все някой знае, но не казва. Заглавичкват ни с дреболии.

Дай си ми куклите, на си ти парцалките. Какво друго може да се реши. След година умуване го измислиха.Браво.