Мазилка падна до новородено бебе в болница

Мазилка от таван се откърти и падна на сантиметри от новородено момиченце и майка му в една от стаите в родилното отделение на смолянската болница.

Обратно в новината

Коментари - Мазилка падна до новородено бебе в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оооо, срещу нас се води Геноцид. Изроди, искате да ни Избиете. А изродите които строят инвазивна кардиология от горе, какви убиици. Оооо, нашата нация изчезва. Невинни жертви на плана Ран И Ът сме... Какво е станало? Бе паднало парче мазилка... Бягайтееее, всички ще умрем

странно, пиша едно изречение от статията трети път, и не го публикуват? ще пробвам отново, цитирам: и в нея е нямало видими белези, че има такива индикации!? казал го е шефа на болницата!

Тавани падат на много ремонтирани и то по-скоро помещения,поради кражби на материали.Но най-много ме впечатли факта,че сестрата се навела над бебето,като усетила ,че нещо става с тавана. Тази сестра заслужава награда,защото се е постарала да запази бебето,излагайки се на опасност!

чета, и не вярвам на ушите си! това ще да е първият , и единствен таван в родината ни, от който се е откъртила мазилка! съберете парчетата, увийте ги в целофан, и ги продавайте на открит търг в сотби!

Абе хората си правят инвазивна кардиология, бебетата и родилките кой ги мисли. Големите пари са в коронарографиите. Смолян, че вие чак сега ли се усетихте? Колко други провинциални болнички от години точат касата с тези измислени коронарографии, вие чак сега сте се усетили!

Веднага Боко с мистрията да маже там. Срам и резил. Ходи по Арабия да играе танц със саби, ходи при англичанката, а народа в България тлее и изчезва.

Като направят отделението по инвазивна кардиология големи пари ще падат. На всеки родопчанин - коронарография и по 2 стента поне.

кво очаквате освен да падне тавана или да умре някой отхвърлен пред вратите и! Боже дай ни здраве!

камъните падат

Това е Здравната Каша в България в 21 век! Срам и резил отвсякъде!

....заради обособяване на структура за инвазивна кардиология... Ако и там запада таван? А бебчо е герой - оцеляващо българче-:)

Докато депутатите се лекуват в "правителствена" болница и ползват всякакви привилегии , няма да се размърдат, изобщо не ги е грижа за избирателите им - образование, здравеопазване, ... - господ да ни е на помощ!

прав си! Но се пише Бог ,Господ ...

Е то има ли нещо което да не се разпада?

има -мафията !

Скоро гледах как се отнасят към родилките и децата в Япония, в какви условия раждат... В Япония, 10 пъти по-голяма от България като население... Къде сме ние, ние вече копаем дъното!

"Мазилката се откъртила точно докато попиват бебето" Бебето попито ли е или се е разтекло?

няма друга държава в ес с падащи тавани и изоставени пациенти коридорите на болниците ,НЯМА,НЯМА и няма да има -защо се случва у нас ,защо ?!????

Има, има - в Гърция не сменят чаршафите; пациентите лятото си носеха вентилатори, че климатиците не работеха и разни подобни дивотии.

"....В момента обаче, точно над въпросния сектор на родилното отделение тече ремонт, заради обособяване на структура за инвазивна кардиология. " Ако започнат да изчезват строителни работници, да се провери на долния етаж в родилното отделение...

Веднага да се измажат всички тавани в АГ тата. 2000 лв/кв. метър че фирмите са много заети.

Luna0102

Някой майстор си е оставил ръцете, добре че на бебчо нищо му няма.

Милото...какъв късмет да се РОДИШ в днешни дни в България ! Ако не те бият със шише в главата,още от първите дни на този свят,то тавани може дате затрупат ! На малката явно за в бъдеще след Рождения ден ще и правят и курбан ! Днес у нас НИТО ДА РАЖДАШ,ОЩЕ ПО-МАЛКО,ДА ЖИВЕЕШ,пук и да УМРЕШ пак е ,,златен" разход за родата !

СПОРЕД СЪДА ВРЕМЕТО ЩЕ Е БИЛО ВИНОВНО...

Само в България

Още "прелести" от демоНкратична България....

ние мое дъ бъди туй нящу ки ...туй и иднъ долнъ хибриднъ прувукация прутиф нашия Бойку койту ришава стратигичиски прублеми с Тирезътъ Мей у Лондуня...туй и фейк мислювам

Туй,което Тато е направил даже не са го боядисали.

Всъщност трите Българии са построени по времето на Вълко Червенков, когато хората са гладували.

Грешка, стриопорирахме една част от него...... Сега носим Грухчи , Хармани

Възможно е мазилката да се е отлепила и да е увиснала преди време. Случват се такива неща при некачествен ремонт. А може отгоре да е имало теч. До болка познато.

Те тия сгради са строени още през социализма! Искаме да векуваме с тях! Що няма нови? Или добрата демокрация е отписала Смолян и там деца няма да се раждат?

Щото в клиничната пътека няма пари за поддръжка на сгради и се чака на принципала (община, МЗ, или друго минитерство) да благоволи да даде някой лев за ремонт

'Ми то повечето персонал и докторляк са отраснали в панелни обиталища, така че на тех феноменът "стопанисване" н'ги е непознат...

Тук по-скоро е виновен някой шпакловчик, отколкото лекар.

Няма проблем. Важното е да има пари за изтребители и за мигранти. Следващият път преди родилка да постъпи в болница мъжът и да направи ремонт на стаята.

напоследък имаше земетресения. Добре, че не е паднала мазилка в Козлодуй.