Атанасова: Приватизаторката Нинова ще обогати правния мир

Десислава Атанасова заяви на пресконференция, че лидера на БСП Корнелия Нинова ще обогати правния мир със заведеното дело освен срещу нея и срещу ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Атанасова: Приватизаторката Нинова ще обогати правния мир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е Иво Сиромахов, него него харесвам, Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖВА!!!!!

Днес ми звъня 85 годишната баба , дето е с 250 лева пенсия , и ме пита какво е това Техноимпекс , и защо намесват любимата й Корнелия Нинова . Какво да й кажа !? Нека някой червен трол да ми обясни , как лидера им на лявата социална партия , закрилника на бедните пенсионери , е правил такива неща !

Обясни и като за начало за СДС и за тези дето викаха кой не скача е червен.

Чудя се дали бащата на тази миризлива буболечка с голямата уста баща или дядо й да не е бил АБФК в дуловският край. Даже не е джуриска, а малко юрисТконсулт-ка.

Веждичката Чеп за зеле.

Тази има ли си чеп?

Е сега като докажат че подписите под документите са нейни, а не на сульо и пульо, кака Кури ще яде якия прокурорски маркуч на Цацаратурата. Ще го поеме без вазелин, щото е тъпа, проста и недоклатена мисирка.

Евала хвана 80% от населението!

Ох, ти пък си погледни наср. гащи.

Има нещо тотално сбъркано в тази "държава" ... не може такива откровенно невежи и некадърни номенклатурни кадърчета да са начело на "държавата" и .... НИЕ всички да си седим и да си мълчим ...

Грозна,тъпа и нахална калинка!

Всичко е ясно ! Само не, защо БКП квичите в защита на една мамба, разгологъзила цялата престъпна сган от бивши, които 28 години ни разиграват една сценка с двама техни положителни герои - БСП и СДС. Този път, новата идваща национализация ще засегне най-вече и почти изцяло бившите комунисти и комсомолци.

Няма значение проверявана ли е или не г-жа Нинова. Факт е разбойническата, пладнешка кражба на една от външнотърговските фирми-гиганти на България. Дейността на Техноимпекс е била свързана основно с държави като Мароко, Тунис, Алжир,Сирия, Ангола, Зимбабве, Куба, Китай, Либия..... Само в Зимбабве дружеството е имало недвижима собственост, оценена на над 1 500 000 щатски долара. Имотите, средствата в банките на името на фирмата в останалите държави са били МИЛИОНИ и МИЛИОНИ ДОЛАРИ, които са приватизирани - става дума за пари на ДЪРЖАВАТА! Пълна загадка е какво се е случило с материалните активи на дружеството в чужбина, както и със вземанията му, за които няма никаква информация. Корнелия става едновременно изпълнителен директор на Техноимпекс и председател на борда на директорите на Техноимпортекспорт. По това време това са двете най-мощни външнотърговски дружества - онези, за които се носеха легендите за червените куфарчета. При получаването на постовете двете дами събират колектива и Грета Дончева държи следната реч: Господа, комунистите вече трябва да се разчистят, те ще си отидат и ще бъдат заместени от хора демократи, кадри на СДС. Ето при мен е директорът на борда г-жа Корнелия Нинова, тя е следовател и всичко ще записва, ще следи кой какво прави и кой краде. Общата покупна цена на акциите на дружеството е в размер на 700 000 (седемстотин хиляди) щатски долара, но купувачът, когото Нинова представлява като изпълнителен директор, се задължава съгласно чл.4.1 да плати в деня на сключването на настоящия договор едва 10 на сто от цената по чл.4, в размер на 70 000 (седемдесет хиляди) щатски долара, намалена с внесения депозит за участие в преговорите с потенциални купувачи в размер на 27 921 щатски долара.... Докато Нинова и съпруга й са приватизирали Техноимпекс и Минералимпекс, за които няма никаква информация точно с какви имоти точно са разполагали, за БГА Балкан има - тя е притежавала недвижими имоти в чужбина: собствени офиси, апартаменти и гаражи в Европа, Близкия Изток и Африка. Някои от тях са били доста скъпи, като например имотите в Париж, чиято стойност е била 1 366 994 долара, в Мадрид стойността е 828 102 долара, в Амстердам - 949 920 долара. Продадени са имоти на БГА Балканв съответните държави Алжир, Амстердам, Атина, Бахрейн, Барселона, Бейрут, Белград, Берлин, Братислава, Брюксел, Букурещ, Кайро, Казабланка, Копенхаген, Дубай, Франкфурт, Хараре, Хелзинки, Истанбул, Йоханесбург, Киев, Кувейт, Лагос, Лисабон, Лондон, Мадрид, Малта, Милано, Москва, Мюнхен, Ню Йорк, Прага, Рим, Санкт Петербург, Скопие, Стокхолм, Тел Авив, Тирана, Торонто, Триполи, Виена, Варшава, Цюрих, Будапеща, Никозия, Акра, Дамаск, Калкута, Коломбо, Найроби, Банкок, Багдад..... Направете си извода за мащабите на КРАЖБАТА на жената, която ще БОРИ КОРУПЦИЯТА и ще крещи, че ЧЕСТНА и не е крала! По същото време е приватизирано друго голямо външнотърговско дружество - Минералимпекс, а в съвета на директорите се оказва съпругът на Корнелия Нинова - Митко Нинов.

само не схванах какво е общото между БГА Балкан и Корнелия Нинова? Ясно е на 99,9999% че приватизацията е чиста проба ДАЛАВЕРА!

Нищо общо нямат....освен, че схемата на присвояване на държавни средства е една и съща и да си направиш изводите, щом Балкан е имал толкова имоти, странно, но никъде не излизат точно колко имоти и и валута е присвоила Нинова. И на това вече не му се вика далавера.

Десо, Корнелия такава-онакава, ама ви отстрелва еди по един без проблем. Това, че ти не си и в графика, въпреки че ББ упорито те тика на мушката и, само показва, че и за чеп на зеле не ставаш. По-незначителна си даже от Антон Тодоров, на него поне му оказаха честта да бъде отгърмян.

Тази нагла селяндурка със съмнителна диплома (най- вероятно купена) раправят, че била метреса на русенския милиционер Нунев. От проста юристка в русенската болница милицията я докара в парламента. Деса по прякор двуцевката е дялан камък! Разбира много от здравеопазване (беше министърка на здравето), разбира също от енергетика и атомни централи, оказава се и корифей по финанси и най- вече корупция. Емблематично некомпетентна калинка, но затова пък нагла, забележителна гьонсуратка! Тая освен да копа мамуля за друго не става! Точно такива като нея рушат имиджът на ГЕРБ и настройват народа.

Никога не съм харесвала Д. Атанасова. Случи ми се да пътувам с нея в един асансьор в Пирогов. За интелигенснастта на човека се съди и по дребни неща- тя не можа да се ориентира как да затвори вратата на асансьора доста време и я чакахме 2-3 минути. И този човек е бил здравен министър!!!

Права сте другарко Иванова и за асансьорите и за интелекта .Аз ми се случи да пътувам в асансьора в Техноимпекс с другарката Курнелия Нинова и тя милата пръдна в асансьора .Честно казано доста се размириса ,но ние стоически интелигентно мълчахме и стояхме на нейна страна до края.Аз Курнелия и наакана до ушите пак ще я прегърна и ще я помоля да я придружа до клозета .

ТЪПО,ТЪПИСИМО по ГЕРБЕРСКИ!!!!!

Това е ДЪНОТО на парламентаризма !!!

Срам за всички нас е ,че толкова прости и нахални хора са на много високи позиции в българското общество. Незная дали някой изобщо се съмнява в капацитета на Атанасова. Защо бе хора нон стоп ни я показвата и канят навсякъде! Всички ли сме изтрещяли тотално и не сме прочели по една книга през живата си ,че трябва да търпим простотията и чалгата навсякъде.

Тази първосигнална особа също така първосигнално търсеше авантата за себе си и мъжа си навсякъде. Да се облажат максимално Защо се покриха техните шашми. Затова хората мразят политиците.Попитайте в т.н. "родно място" що за особа е тази госпожа, опитваща се да надскочи своя елементаризъм!!!

Съществото на снимката с лапане на пениси политическа кариера направи.

Това същество също вече е пътник. Командирът ще я ползва, както онзи с очилцата, ще й плати и ще я отсвири.

Още 221 бона за мъжа на Десислава Атанасова Красимир Атанасов построил жилища без вода, ток и канализация

Уважаеми ДИРаджии, спрете да показвате тази сврака, че като я видя веднага получавам ортикария.

Крайно време е Цацаров да излезе пред България и да каже истината за лъжкинята Нинова и да се спре това плюене от БСП !Те освен да лъжат и крадат, много плюят и мислят, че ще се спасят ! Господин Цацаров, поставете ги на място !

ДЕСА НАПРАВО УНИЩОЖИ КУРНА,А АКО КРАДЛИВАТА СВРАКА ПООСТАНЕ ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ И БСП Е ЗАКРИЛА.ХАХАХАХА

Вашата енергичност в чекиите е завидна. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми.

Калинка на Калинката Бочко.

Деса поетеса и пълен въздух.....

А експертката по всичкология Атанасова кое си обогати? И защо в последните 2 седмици всеки ден пише нещо за нея, след като не е министърка, не е премиерка, не е никаква, освен депутатка и явно в някоя комисийка?

Не мога да рабера медиите, които непрекъснато ни натрапват тая малоумна калинка Атанасова. Всъщност май мога, държавата е най-големия клиент на медиите, а държавата, това е бай уй. И бай уй ще ние надува главата с тъпи п*тки като тая ломска циганка 'щото е решил, че иска да става президент и единствения му опонент е президента Радев, а срещу Нинова насъсква досадници като Антон Шайката Тодоров и Деси (мръсен дамски еротичен специалитет) Атанасова. Дано пътя надолу на тъпите милиционери не е толкова тежък като пътя им нагоре.

по дяволите ме интересува кой как и с кого е спал и кой колко е красив или грозен? Интересува ме кой колко е честен и дали е крал от държавата и хората! Що за мъж трябва да си, без да имаш доказателства да плюеш такива гадости по една жена? За Атанасова говоря, ако случайно някой не разбере!Я по-скоро гледай твоята да не ти слага рога, после се присмивай на чуждите!

По-нагла и отвратителна жена като Атанасова не сме виждали, отвращава ни.

ПОГЛЕДНИ КУРНА И ЩЕ ВИДИШ

докога Борисов ще търпи в редиците си такива особи като тоя парцал???

Ти какво очакваш да роди тиква

Присмял се Хърдел на Щърбел. Нещо за уреждане на нечий съпруг на високоплатена държава работа срещу разрешена любов с охранител.

деба!

Тази кифла е толкова тъпа, че може да счупи тъпомера, ако се имаше подобен уред - хахахах

Нямам нещо общо, или дори симпатии към БСП, но тази кукумявка от снимката, ми образува киселини, още щом я погледна.Не стига , че е проклета и тъпа, ами и грозна! В миналият парламент имаше един период, в който тя, като тръгнеше към трибуната, залата почваше да съска.

....и запек!

Деса-общата-селска клюкарка.

"Интелектуалното острие" на ГерПът веднъж го видях на живо отзад ... ми то задницата му е кажи-речи два акра... сигур за туй е партийно "острие"

некадърница е наредено от вожда да врякне нещо. Тя врякна, но всички ние много добре знаем - какво представлява тази лъжлива калинка

Не ми е симпатична Атанасова,но наистина е време народа да разбере КОЙ го обра-такива ПРИВАТИЗАТОРИ като Нинова,Прокопиев,Костов..... Писна ни!!!!

Ми що и се връзваш на тая ЛъжеКурнелка,баш приватизаторка??? Тя скоро ще лъска подовете в затвора,завалията!

Поради липса на всякаква опозиция и съпротива от бедните българи, богатите парвенюта започнаха да си вадят мръсните ризи и да се замерят с долни гащи! Сами си изкарват далаверите до дтепен, до която те си решат. Винаги има факти този, който е на власт да омаскари и съсипе жадния "опозиционер" да му вземе властта или пикалия накриво. Разчита се на вече дълбоко чалгализираното население, че живее само за хляб и зрелища. Тъпи селски цървули, изживяват се на римски патриции! Така и Деси минета и кака Кури - бутни едната, блъсни другата; и двете изкарват наяве истини и какво от това?! Просто гнус и отврат! Явно кръгът на Б.Б. си е стъпил здраво на краката, щом събориха такива магнати като Цв. Василев и Иво Прокопиев и им взеха имането!

Колко злоба и жлъч лъха и от двете Не ви обича редовия българин Вие не мислите за него създавате само интриги и сеете омраза - и двете сте нещастни и самовлюбени недодялани - просто не става от Вас ръководители и колко се качвате по нагоре по ви лъска голият задник

преди 25 години Краси Балъков се е изръсил "Българката е хубава, няма кой да я бие!"

Но ме учудва, че ти слагат минуси.

дружинка са сформирали тогава от БСП, все "стойностни" и най-вече "наши" хора! Как да не им се радваш!А тия пък от ГЕРБ, все с лошото, брей!

Курни(к), много пишеш под различни имена срещу Деси, която ти показа насраните гащи. Ти си едно озъбено куче и нищо друго. Искаш като Сталин да разчистиш всички и да останеш всевластна. Няма да стане Курни(к)!

се мъчи да измести основния въпрос.А той е "е ли приватизацията в който е участвала като активист на СДС е разбойническа,облагодетествала ли се е от нея и има ли променени опорни точки в закона за да може това да се случи.То ,че е по закон е ясно,но кой промени закона и защо Корни! Впрочем съдете се там за каквото искате,но аз искам отговор на тези въпроси.

мурзилаж,работещ в мазата на "Посерано" 20,целодневно до задъхване защитават "честната" приватизаторка,настояща милионерка и "боркинята" за справедливост,промени за"сполуката" на бедните българи.

Не харесвам кака Курни, но празноглавият парцал от Дулово е олицетворение на наглостта и простотията. Бааси, откъде ги намира Боко тези отрепки!! По свой образ и подобие...

Консистенцията и е недоеволюирало двуутробно от Дулово .......Язък за рода дуло.

Точно тази без всякакъв умствен багаж и жена с изключително нисък морал няма абсолютно никакво право да раздава присъди.

Защо не се скриеш простакело Атанасова , използвана за бърсалка от охранителите?