Франция разкрила към 200 ”тайни банкери” на ИД

Франция идентифицира между 150 и 200 "тайни банкери" на терористичната групировка "Ислямска държава", основно в Ливан и в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Франция разкрила към 200 ”тайни банкери” на ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хехе какво толкоз е разкрила Франция !? Че и аз ги знам тия "тайни банкери" - Тръмп, Обама, Чейни, Тилърсън, Джонсън и пр. соросоидна либерастка сган !

"Службата следи и финансирането на "Ислямска държава" чрез по-традиционни методи, например посредством културни или хуманитарни организации." някой да погледне към бхк и други нпо? или пак ще си затваряме очите за свои хора, защото имат медии, м???

Как така ЦРУ ще си разкрие 200 тайни агенти това не е за вярване или е фалшива новина

Франция,кога отри това и кога го огласи-когато наскоро зам шеф на Мосад с полвин уста призна,че САЩ са финансирали Ал Кайда и ИДИЛ,но само от началото и до момента в който са ги отървали от контрол до към 2015г.Та кои се биеха в Босна на страната на босненските мюсулмани(същите които после образуваха ИДИЛ плюс чеченските бандити) и кой им плащаше?

Западните правителства всячески се стремят да се разграничат... Това е само за отвличане на вниманието от това: КОЙ СНАБДЯВАШЕ И ТРЕНИРАШЕ ДАЕШ - НЕЩО, В КОЕТО ФРАНСЕТАТА ИГРАЕХА ЕДНА ОТ ГЛАВНИТЕ РОЛИ.

иска преводи "на дребно".

Е, кой сътвори ИД , и кои я финансират ? И да знаете , въобще не са САЩ ! А покрай САЩ , и Русия си прави учения със стари оръжия , самолети и тЪ. нЪ. .

ще кажеш за Турция или страха е по-голям и от истината ! Съюзника на др. Путин, нали ?

Ще ги обявят ли тези банкери? Или ще си останат тайни, за да ги ползват и при бъдещите си мръсотии краварите и подлогите им?

Сега, ще ги намерят умрели всичките до един. ЦРУ, ще прикрие следите си

А основното финансиране е от Краварско. Банкерите само разпределят

Има си хас да има нещо на тоя Свят от което тъп шапкар като тебе да не разбира.

Да проверят и Раша, няма начин да не излезе нещо там!!

Запада за всичко я обвини тая Раша само не в създаването на ИДИЛ. Защо? Защото си знаят кой ги е създал.

Като се вземе под внимание факта, че в Турско са намерили финансисти на ИД и знаем, че БоЗдОган и Путлер са либовници и се барат за пищовчетата-не е трудно да съберем 2+2 и да се сетим, че Жужин има намеса в тая работа. Щото тъкмо той и неговата банда имаха изгода да наводнят ЕС с мазни чалми, имитиращи бежанци!!! Така че, в случая Раша беше най-щастлива от "бежанския" потоп удавил ЕС-но за съжаление НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ сметката!

"зависи все повече от външно финансиране". И кой точно ги финансира, защо не си признаят?