Прокопиев: Държавен орган се използва като бухалка

Свидетели сме как една държавна институция е използвана като бухалка и инструмент за репресия, каза Иво Прокопиев по повод изнесените данни от КОНПИ.

Обратно в новината

Коментари - Прокопиев: Държавен орган се използва като бухалка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червендалестото шебече от село Недоклан в ролята на "бизнесмен"!

Да почерпим опит от братския САУДИТСКИ народ.ГЛОБА в размер на 1МИЛИАРД от всеки шейх принц който НЕ плати данък танц със сабя и кауш .За българските условия само 2 -3ма имат над Милиард значи глоба 100-200 МИЛИОНА е добро начало..НАЙ-успешния вариант е реПРИВАТИЗАЦИЯ например на ХОТЕЛИте на поставените лица на Иван Костов -Лидия Шулева Мая Илиева ВИС-2 Радо Слънцето Чочо Александров и други поставени лица на Драгалевския мургавелник Да Не забравяме че Прокопиев е ЗАХЛЕБИЛ иОТМЪКНАЛ над 600 МИЛИОНА лева благодарение на близоста и контактите с Иван Костов

А Шиши кога ?

аааа сега се правиш на жертва ,а като пълнеше буските не приказваше много.

от огромния айсберг на кражбите преди и след 1989г.

Тоя искам аз...... като му дойде времето.

Svidetel li si da go nabutam na majka ti u ustata?! Ne se nakradohte mamichkata da vi eba! metev,plashta ti se da oblizvash nasrani zadnici kato na toja po gore,a ne da umuvash da vi eba putkata majchina i boklucite !

Svidetel li si da go nabutam na majka ti u ustata?! Ne se nakradohte mamichkata da vi eba! metev,plashta ti se da oblizvash nasrani zadnici kato na toja po gore,a ne da umuvash da vi eba putkata majchina i boklucite !Samo zabravil da deklarira niakolko miliona kato ostanalite poserkovci! Nikakvi danuci na tazi durzhava ,pichka vi majchina!

Svidetel li si da go nabutam na majka ti u ustata?! Ne se nakradohte mamichkata da vi eba! metev,plashta ti se da oblizvash nasrani zadnici kato na toja po gore,a ne da umuvash da vi eba putkata majchina i boklucite !Samo zabravil da deklarira niakolko miliona kato ostanalite poserkovci! Nikakvi danuci na tazi durzhava ,pichka vi majchina!

тоя прокопиев има вид на много гаден комсомолски секретар ,дано му конфискуват всичко и после в затворчето!

Да бе, твоят Шиши е Ален Делон!

наи добре да се направи пълна национализаця след което да започне нормално приватизиране(не дивашко като след 89 та. естественно това са мечти .и за секунда не съм забравил ,че сме в абсурдистан така че ;спокоино моряци кораба потъва нормално;

Приватизацията се проведе по закона на джунглата,приет от комунистите след дворцовия преврат от десети ноември.Така че всеки,който се е облажил от този закон и е плячкосал нещо, е най-нормално да очаква останалите хищници- в случая гербаджиите,да се опитата да отмъкнат плячката от хищника Прокопиев.Сега Прокопиев пищи като свинче,захапано от хиени,утре гербаджиите ще квичат като хиена,захапана от крокодил.Диалектика.

Уважаеми управляващи и правоимащи, Направете така, че този нагъл, червенобузест мошеник да дава изявления от килия на Централния софийски затвор. Бъдете сигурни, че за това благородно дело ще получите пълна подкрепа от двеста хилядното население на Разградска област, защото това са хората, които най добре знаят истината за "честните" дела на този нагъл и безочлив мошеник.

пеевски кога?

Интересно... защо държавата не подгони всички онези пенсионери, които създадоха от нищото онова, което ти и твоите другарчета окрадохте? Щото ако от всеки олигарх държавата си прибере по едни 200 милиона, сигурно няма да сме най-бедните в Европа

Да го разследват до дупка. Дано не се измъкне! Дневник и Капитал не са независими медии!

Медиите не са независими, но е добре да ги има, иначе разчистването ще продължи и ще останат "Телеграф" и ПИК само.

рИва с глас... на кой ни оставяш, прокопи???

!

ЗА КРАТЪК ИСТОРИЧЕСКИ ПЕРИОД, В БЪЛГАРИЯ БЯХА ИЗВЪРШЕНИ НЯКОЛКО ОГРОМНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КОИТО ПРОСТО СМАЧКАХА НАРОДА. НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ И ИНФЛАЦИЯ- НА ХОРАТА ИМ ОСТАНАХА САМО ДВЕ РАБОТНИ РЪЦЕ. КОГАТО ЗА ПЕТДЕСЕТИНА ГОДИНИ НЕЩАТА ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ОПРАВЯТ, ОТНОВО ДОЙДОХА БЕДИТЕ. ИНФЛАЦИЯ, РЕСТИТУЦИЯ И ПРИВАТИЗАЦИЯ. И РАЗБИРА СЕ БЕДНОСТА. ПО РАЗТРОПАНИТЕ ИЗЧЕЗНАХА ОТ ТАЯ СТРАНА, КОЯТО НЕ ГИ ОБИЧА. А ОСТАНАЛИТЕ, ОСТАНАЛИТЕ ИСКАТ ВЪЗМЕЗДИЕ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ИМА СПАСЕНИЕ. КАЗВА СЕ ТЕРМИНАЛ 2.

Хората от народа винаги са били само с две работни ръце,но тази истина лъсна след дворцовия преврат от десети ноември.

Прехода и куфарчетата родиха много недоразумения, които си повярваха, че те карат влака. Субекта е един от тях. Дано се размине само с тоягата, щото другите нямаха този късмет !

Вече 28г., Прокопиев ВЪРТИ БУХАЛКА ПО НАРОДА , А СЕГА О'ЛЕЛЕ !!! И накрая ще осъди България в Страсбург !?

се ползва като доилка..

Тримата дебелаци Пеевски ,Бойко и Цацаров ще лапнат дебелия на закона Магнитски.

Т. н. независими медии "Капитал" и "Дневник" са независими от истината. ... Над 14 млн. лв. несъответствие между приходи и доходи са открили инспекторите на КОНПИ. Психодесните за нищо нямат милионите... ... "От КОНПИ заявиха, че е имало изтичане на класифицирана информация от Комисията към Прокопиев... ...Подозренията за теча падат върху един от членовете на КОНПИ, който... е подписал с особено мнение позицията за обезпечителния иск. Разбра се, че с особено мнение се е подписала назначената в КОНПИ от експрезидента Росен Плевнелиев Лиляна Терзиева." А дано разчопът се разплете и покрай милионера Ивчо лъсне истината и за семейния приятел милионера Роско.

РОСКО крие кеша парите във ВИЕНСКИЯ клон на ДОЙЧЕ Банк.Даже и и парите от МАЛТийските офшорки са в Дойче Банк

Прокопиев: Държавен орган се използва като бухалка Не държавен орган, а цялата държава вече се използва за политическа репресия.

..и то върху беззащитни, трудолюбиви и мирни олигарсчета от прехода..!

Признавам си, че за първи път съм съгласен с теб на 100% !

ще, ще дойде и тоя ден - с рев или без, но при всички случаи ще се плаща! И то не неведнъж, с лихвите!

Когато гепи Дамяница за жълти стотинки ,най-големият винпром в западна България не те репресираха ,само виното в силозите беше два пъти по скъпо от цената която плати ,да не говорим за каолин ,за меричлери ,боклук долен ,дано ти вземат всичко до стотинка и да те бутнат в затвора за дълго.

Ако на този човек докажат измамите ще е голяма работа. Цяла България знае как е забогатял. Защо? Защото имаше много, много време и продажни адвокати и съдии и си е опекал нещата, а и давността на делата, нищо няма да му се случи. Я, Каолин, на тепсия получен и продаден за 150 милиона, но всичко изпипано от адвокати и съдии, той чист като сълза. Нищо чудно да се изкара и репресиран пред Хелзинския съд и да осъди и България.

какво става ако частната собственост е под въпрос мизерията става двойна и за да не стане се сменя, политически, елит ами... това е:) проблемите явно се задълбочават скоро сме на избори /от баба ви Ванга/

пари ,защото теглят кредити от банкерки !

В случая се извършва незаконна административна дейност представляваща злоупотреба с власт и произвол. Дали е налице нарушение на приватизационния договор, и то при условие, че Прокопиев не е собственик на търговското дружество, ние не можем да го засегнем. Да, но държавната комисия прави опит за грабеж и за незаконно отнемане на чуждо имущество. Без оглед на личността на Прокопиев, защото може да е всеки, административната проверка е без право, защото се проверяват средства, които от една страна са принадена стойност, а от друга са с ясен произход. Просто държавата прави опи за грабеж чрез държавна структура. Накрая ще бъдат осъдени в Страсбург и ще връщат , но народа ще плаща. Тоест ВИЕ, драги читатели.

Я чупка, от корумпиран сорос като теб не искаме мнения.

хм сорос не сорос ако искаш комунизъм билетче до северна корея ако искаш справедливост да се разкарат мутрите иначе се пиши банан:)

Тоз михлюзин да обясни как успя да спести 199 милиона лева. Бая трябва да е спестявал от закуски.

Прокопиев защо не е Предварителния Арест , там му е мястото ? Унищожи на хубавия според мен Мери Члери и прекрасните минерални източници , само за това трябва да бъде разстрелян ! Нагла Мутра оплаква се , оплаква се че Държавата го е погнала и си иска откраднатото от него ! Някой каза преди 5-10 година , че ще дойде Видов ден и ще връщат откраднатото ! Смело Прокуратура , Съд , Българския Народ е с вас , върнете откраднатото и народа ще ви уважава !

Всеки човек който е гледал док. филм "Капитал и смърт" - филм за арсен, смърт и пари не може да остане равнодушен към този господин. Хората от Меричлери дали ще дочакат своето възмездие...

Цацаров руския агент да постъпи по същият начин и с Пеевски за 92 000 000 от къде ги има, Първанов ,Доган от къде имат милиони.Да се разследваБорисов за далаверата Белене с която иска да срине икономически Българите в полза на русия.

колко пари му е оставил и сегашните бивши комуняги му експроприират натрупаното имене с честен труд.

Тук е мобилизиран да плюе целият екип на свинските медии.. Жалко за България-на 119 място по свобода на словото.

нека погледнем принципиално института на частната собственост е под удар политици си ползват властта за репресии скоро ще заприличаме на турци, това автоматически ни вади от ес и нато ставаме доказана бананова република готова за поглъщане на това му се казва диктатура с предизвестен край

Извинявам се, че не пиша плюсче, но искам ясно да се види степента на необразованост по юридически въпроси. Немислимото отнемане на чужда собственост представляващо злоупотреба с власт, показва злокачествената същност на ГЕРБ. Никога повече тия не трябва да се появяват заедно с дпс и "патриотите" в народното събрание. За да ни е нормална държавата, те трябва да бъдат преживени и повече никога да не се появяват.Те са "чалгата" в политиката, която сговнява живота и ни пречи да се модернизираме като нация.

:))

Независими медии в България!? Прокопиев, моля ти се..! Какво си се разпищял като жена? Не е нормално да се правят проверки ли? Или викаш, че не е нормално, защото в страната ни от повече от четвърт век такива като теб не ги пипа държавата? Ооо..! Виж колко много станахте мършоядите на един клон и взехте да си пречите. Започнахте да се самоизяждате, за да остане само "най-добрият". Нали това е слоганът на модерния свят. Е, каквото повикало, такова се обадило. Ще гниете всички, които сте си постлали върху помия!

Същата държава е позволила да натрупаш 199 милиона (и повече) - не се оплаква.

Дали Дневник и Капитал са независими медии е спорен въпрос. За мен са силно зависими и облъчващи политически!

Призовавам всички българи, загрижени за съдбата на Прокопиев да се съберем! ..не да го защитим от "произвола на държавата", дето го гони за кражби и измами! Да се посмеем, бе ;))

Аз съм за - щом той изразява публично мнение - и хората да му изразим лично мнение в очите !

Що не ти го начу........м!

Щото дясната ти ръка ще ти се разсърди и ти замина обичайния полов живот? ;)

хаха гладна кокошка просо сънува - ще ти се поне вендъж и ти да мушнеш, а не само теб да те боцкат, еурогейски льоло лигав !

Щом говедото реве, значи всичко е добре ! Яж бахура, мръсна соросоидна агнешка главичка !

Браво, огромно браво на комисията и за Каолин да го разследват!!!

От едната страна е бухалка, а от другата е чесалка за довереници и компания!

Този трябва немедлено да бъде обесен а не ежедневно и ежечастно да ни занимават с него.

документален фил за курорта Мери-члери.Този го е съсипал.превърнал го е в пустош.На всяка врата никролог.Само за това заслужава разстрел.

Каквото повикало-такова отговорило,Прокопиев. Да,прав си,Държавата и институциите й се ползват за"бухалка".За саморазправа и репресия.Ти си един от"строителите"на точно тази "Държава".Назначен си от нищото. Повярва си,че от един невзрачен,световно неизвестен разградски червенобузко,ще бъдеш топ-играчът.....Самият ти,изцеди от Държавата повече от колкото тумбакът ти може да смели.Кански усилия положи,за да бъдеш в големите игри на вървежните. Е,луекинко не ти се получи.Съвсем същите като теб,ти удариха балтийката.Боли,нали?Заслужил си си го от сърце. Помоли влюбеният Шекспир-Чехльо да ти ходатайства пред душманите-Тримата Дебелака.В крайна сметка-нищо принципно,нищо лично.Става дума за пари. Както навремето съсипа хиляди съдби,през"Каолин",Винпром"Дамяница","Булброкърс"и търговията с компенсаторки,лошите кредити,измамите....сега,може би и дай Боже,най-накрая да го отнесеш. По-дебел,отколкото тумбакаът ти може да поеме.

ехааа, колко добре казано - БРАВО !!!