Ученици простреляха таксиметров шофьор, за да го ограбят

Двама ученици от Спортното училище в Ямбол са задържани за въоръжен грабеж и опит за убийство на 31-годишен таксиметров шофьор в ямболското село Дражево.

Обратно в новината

Коментари - Ученици простреляха таксиметров шофьор, за да го ограбят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В последвалото сборичкване 18-годишният Симеон Димитров, който държал ножа, се самонаранил и се намушкал в крака. ............................................................. :-)

Каква е тая невероятна измишльотина - спортно училище? Цяла България е нацвъкана със спортни училища и спортни "академии", а олимпийски медали никакви! А учениците - затлъстели...

това е част от хибридната война икримизаразата,която тръгна от американолибералистките ценности,интернет,филми и новини във възхвала на свободата по западното разбиране за свобода и своеволие, в нас по извратен начин.Не са виновни учителите и родителите, а.....виж по-горе.

За да си журналист не се ли изисква поне средно ниво умение за изразяване? "...спечели титлата в категория до 64 кг. в много силния международен турнир в памет на академик Емил Жечев"??? Турнир по какво, шах ли, бокс ли, коя година... Общо взето ... в една държава убили един.

Не трябва да има делене на малолетни и пълнолетни. Всеки, който е извършил подобно престъпление, да гние в затвора. Наказанието да е с натрупване за извършено престъпление-веднъж за носене на оръжие, втори път за опит за убийство. Аман от това да се вайкаме, че били деца. Децата учат, играят, а не нападат с цел убийство .

ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ САМО ХУБАВИ НЕЩА ИЛИ НИЩО,,,,,,, ЗАЩО НИКОГА НЕ ИНТЕРВЮИРАТ РОДИТЕЛИТЕ, СЛЕД КАТО СА МАЛОЛЕТНИ, КАК СА ГИ ВЪЗПИТАВАЛИ????????

аз никога нищо лошо не правя но внимавайте все пак са деца

От спортните училища излизат изпечени престъпници, а дори са такива още като ученици! Историята на "прехода" го доказва,защото няма ред и власт!

Доживотна присъда без право на обжалване. Те са достатъчно големи и осъзнават какво правят. Но тъй като системите не работят както трябва се съмнявам, че ще им дадат максималните присъди.

Директно в урановите мини и след известно време да им изпратят дрехите попощата!

Разформироване на сегашното подобие на полиция и формиране на нова ! Сегашните се държат като мутри и охранители, а не като хора с морал и чувство за справедливост, които да прилагат закона. Сегашното подобие на полиция се занимава единствено с регистрация на престъпленията. Полицията е необходима на улицата за да създава респект и ред, а не в канцелариите, където да се занимава с чиновническа дейност.

Bиж сега, прост дебил, полицията няма как да разкрие престъпление, което Hе E извършено!! Tе, разкриват престъплението след KATO, е извършено, тоест, извършителят не е възпитаван преди, TOBA, на морал и човешки ценности,.. и то първо от семейството от което е създаден, след това в средата която е израснал!! Hяма как, полицаите да са родители и възпитатели!! Tяхната работа е, да разкриват и залавят престъпниците, HO,.. постфактум, когато е извършено, а не когато Hе E, извършено!! Hакрая, да те попитам?: Mожеш ли, да се родиш,.. преди баща ти да те е Hаправил???... дано, си ме разбрал, Tъпако!!;))

Това е въоръжен грабеж от две лица сговорили се предварително. Според мен 15 години ефективно за пълнолетния и 3 за непълнолетния. Прости селянчета, които пропиляха спортно бъдеще сега ще гледат като мангусти.

И всяко такси с лека картечница в жабката. За всеки случай.

За инфо само - В Дражево живеят само ръждиви. Както искайте го разбирайте. А в това спортно у-ще се водят само по документи, срещу някой друг медал от първенство по бокс. Дано ги опандизят сега на по един двайсетак, та хубаво да им дойде акъла в главите празни. Човека отишъл да изкара някой лев, тия кавали икат да го трепят... Абе ва'ща кожа...

TIREX

какъв опит за убижство те с а го претрепали за 10 лв..подготвено ,планирано.

Ужасно е просто каква пълна липса на ценности, нисък морал и варварство върлуват сред тези млади момчета... Напълно разбираемо е, че им се иска да имат джобни, да изведат гаджета на заведение, да си купят някоя маркова дрешка, да карат кола... ........... обаче за да постигнат това те са готови да убият и оберат човек!!! ето това вече е безобразието

С чалга поколението е така! Друг е въпросът, че възпитаните таксиджии никой не ги отстрелва!

А как постъпват възпитаните таксиджии в подобни ситуации?

Трябва да се замислим, защо спортните ни училища произвеждат престъпници. Особено в близкото ни минало така наречените борци, повечето от които вече не са живи.

Затва пък, оцелелите управляват държавата. Спортът, си е продуктивен, няма майтап. Ето, онзи, Шаламанов, цели държави продава. Пък и дълбока старост доживя. Ъхъ!

кога свариха да го нападнат...

"който през 2016 г. спечели титлата в категория до 66 кг. в много силния международен турнир в памет на академик Емил Жечев" Kоя е тази "титлата" бе Hаде, по продаване на картифи ли, по бране на сливи ли?

Тези момчета - истински зверчета- ги ражда лошият ген цапащ толкова векове тези хубави земи. Наближава времето, в който този грешен ген ще бъде заличен- в името на едно ново начало, нов шанс за този край от Стария континент.

Трай бе, кавал! НАрода Български е като троскот- няма заличаване. Но сме и доста толерантни, което води до такива представители на малцинствата да ни се качват на главата и да ни трепят

Спортните училища са развъдници за престъпници.

"който през 2016 г. спечели титлата в категория до 64 кг. в много силния международен турнир в памет на академик Емил Жечев" Не знаех, че има турнири по килограми. Да не става дума за свинеферма?

Питам се само едно нещо. Дали са гледали нещо подобно в някой филм. Или идеята си е изцяло тяхна. Така или иначе съвместно съществуване на тях с нас е невъзможно, затова те в затвора, а ние без тях. Колкото може за по дълго време. Такива нямат оправяне.

Мамчетата ли ги раждат зверове или...Обществото ги прави такива?

Учениците-убийци на таксиметровият шофьор от Русе не бяха от спортно училище. Казвам това, защото смятам, че не само тия момчета са опасни.

Тъй, тъй! Хайде да поспорим. Аз твърдя, че по времето на "комунизма" , или "социализма", както искате така го наречете; такива изпълнения от ученици не е имало. Не става дума за носталгия и прочие глупости, а за реални факти. Това доказва едно нещо. Днешното младо поколение няма ценностна система, а подобна действителност създава уроди!Доста горчиви плодове ще берем!

комунизма никога не си е отивал от територията на Бг, сега берем отровните плодове на 70 години комунизъм

Аман от седесарско-тъпанарска проза! При комунизма имаше много човечност между хората. Имаше държавност, а по селата хората спяха спокойно. Всеки знаеше къде е ключът от съседската къща. Под изтривалката! И нищо не изчезваше. Анадъ му?!

Когато имаме частна собственост,КОМУНИЗЪМ НЯМА.ОГРАМОТИ СЕ МАЛКО!

Щом твърдиш, че имало комунизъм, тогава много лесно. Още утре започваме национализацията на всички частни фирми и частни банки. Нали е комунизъм казваш? При комунизма няма частни банки и частни фирми. Изобщо едрата частна собственост (освен дребните вещи, една кола, една вила и един апартамент на семейство) е забранена при комунизма. Съгласен ли си да национализираме частната собственост, фирми, банки, капитали? При комунизма такова животно "капитали" няма и не може да има. Щом ще е комунизъм, да е истински, както беше навремето Конфискуваме и всички магазини и продаваме всичката стока по твърди, еднакви, минимални цени в цялата страна.

Това е реалната действителност. Спортните училища са пълни с криминални елементи. 99 % от учениците там са криминално проявени. На практика бъдещи клиенти на затворите.

Нормално, нали са видели как забогатяха батковците им спортисти!

Ей , тва Ямболиите вярно не са хора , а малоумни добитъци. Що за малоумник трябва да си да извикаш такси и да го обереш. Това е пълна липса на разсъдък и на елементарна логика. То пък се оказало че бакшиша и той е ямболия , та шампиончето се е самонамушкало. Има един филм - кръв и пот. Това е Бг вариант.

Абсолютно всички, които се занимават с такъв вид спорт са агресимни и склонни към насилие. Те точно затова се занимават с тези спортове. Като към това се прибави и балканската дивотия по тези ширини стават страшни изверги....

Осуетено УБИЙСТВО. Случайно избегнато УБИЙСТВО. Не казвайте простреляли с цел обир, моля ви. УБИЙСТВО Е, дори човекът да остане жив.

Ах, м.мк. им боклуци! Блъскането по главата е пагубно, нищо че се води спорт! Няма да забравя един мой колега от университета, който в студентските години караше такси - веднъж се оплака, че го обрали. Държал си на конзолата между двете предни седалки телефона и няколко чашки с левчета и други сортирани моети да връща ресто - общо към 30-40 лева. Возил отзад някакви лекенца с вид на наркомани, а те му прибрали телефона и монетите. Усетил се чак като возил следващия клиент и посегнал за рестото. Изводът му беше - "добре че не съм ги усетил, че кой знае кво щеше да стане за едни стотинки" ...

Ако сегашната полиция беше се поучила поне малко от опита милицията по соцВРЕМЕТО-такива БАБАИТИ нямаше да виреят.

Новото поколение ! Гордей се българио !

Luna0102

" За извършеното престъпление законът предвижда наказание от 15 до 20 години затвор или доживотна присъда." Ха, че откога за опит за убийство получаваш по-висока присъда отколкото за убийство?!

При опит деецът се наказва с наказанието, предвидено за довършеното престъпление, като се взема предвид степента на осъществяване на намерението и причините, поради които престъплението е останало недовършено.

в конкретния случай опитът за убийство е с користна цел и се предвижда дори доживотен затвор без право на замяна.какво ще е конкретното наказание е друг въпрос-вероятно за пълнолетния около 8 години,а за непълнолетния-около 3-4

Като припомня случая от русенско дира защо не информира, какво се е случило с ония хашлаци?

Да се ззабрани на цигани да тенират бокс! Компилацията от нисък интелект,бойни умения и вродена агресия правят чудеса в крими сектора!

Ох котьоооо, подаръци за Нова година!

Те такива са бъдещите ни "спортисти"! Гледат от батковците! И попиват!Спортното училище-школо за примитиви!

Разбирате ли защо в братска Америка носят оръжието си запасано на кръста, а като те спре полицай излизаш и вдигаш ръцете горе на тавана на колата. Е те това е светлата демокрация. Само остава да въведат и смъртното наказание с "въженките". ..... Ура за светлата демокрация.

и нали е демокрация може да вирим пръсти и да подскачаме викайки "кой не скача е червен".....

Най смешната журналистика......Арестуваните са 18-годишният Симеон Димитров от Елхово, който през 2016 г. спечели титлата в категория до 64 кг. в много силния международен турнир в памет на академик Емил Жечев е някой разбра ли в какъв спорт?????????????

По бокс ,бе Стефане ,по бокс-академик Е.Жечев като име е познат на доста хора и извън бокса.....

Е, името е познато, но аз се сетих чак като ги нарекоха "двамата боксьори". Изречението наистина е тъпо.

Децата просто са решили да почнат с упражненията по бъдещата си специалност - мутри. Бокс учат все пак, не медицина.

Камери в такситата с централизирано управление и запис.

Ъхъ, и у дома ти, в спалнята една камера трябва. Щото утре съучениците на тез дечица, може да ти дойдат на гости.

AbuTalib

Тази слоБодия разпаса младежите ни.Казарма и за момите.

Демокрацията, Съвременното образование и Холивуд не прощават на никого ...

комунизмът и посткомунизмът не прощават на никого и тоталната мизерия която ги съпровожда

деца ко да ги да праиш

всичко си е наред. Спортните училища възпитават и бълват мутри и всякакви престъпници, не може контингента да се остави без попълнение. А красавецът Кралев усвоява парите за спорт чрез своите авери, все в името на спорта.

Достойна смяна!

Така се почва, после в ГЕРБ, БСП и тн.

Не че нещо, ама да питам случайно двете момчета да не са от етнова на орките? Опа, исках да напиша от платените избиратели на Тиквата

Има етнически българи къде къде по големи боклуци от "тези".