Обезверени, медиците в Ловеч си искат заплатите

Медиците от ловешката болница МБАЛ "Проф. Д-р П. Стоянов" излязоха за втори ден на протест пред входа на лечебното заведение.

Обратно в новината

Коментари - Обезверени, медиците в Ловеч си искат заплатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами бягайте и вървете да слутувате. Като нямате доблест и ви мързи да излезете на улицата. Те хората в другите държави са добре, ама за да им бъде добре са поработили. И доста от тях са живяли в мизерия, ама са се борили за да изградят гражданско общество. Като нямате ценностна система, като сте мързеливи и неграмотни и като сте крадливи - така ви се пада. И в другите държави няма да прокопсате. Каквото търсите това и ще получите. А тази територия празна няма да остане. Други ще я заселят. И вие ще изчезнете и даже историята ще ви забрави.

Ей цървул! Като се залепиш като стикер подобно на останалите идиоти на познатите места на пътя София Варна около Ловеч, ще ги търсиш тея, които наричаш мързеливи... Бъркали си в носа, ама си свършиха работата, нали? Нали за да са без пари такива като теб са им изпили бюджета... Дето сте с невероятна ценностна система и башкъ мениджъри. На тяхно място нямаше да барна катастрофиралите докато не преведат всички заплати до стотинка! Ама те не са като мен, затова са лекари и даже неблагодарно говно като теб ще закърпят, нищо, че са без заплати.

Махайте се от тази кочина! Що приятели и познати лекари заминаха и не се върнаха повече тук, живеят като нормални бели хора на Запад! В Мутростан вече е само за мутри и цигани!

Изродите сега фалират болници! Това е следващата поредна стъпка за унищожение на народа ,същевремено Боко има 3 милиарда. Извода си го направете сами. Без тояга няма да мине.

Сега ако имаше граждани щяха да ги подкрепят. Щяха да идат за 20 минути за час там, със тях. Ама нема граждани а има матрЯл. Матряла сега ще ги псува, ще им вика да се изнасят и ще раздава съвети, щото си плаща данъците. А гражданите щяха да ги подкрепят, приятели, познати, роднини, пациеенти...ама вски вика, мене кво мъ бърка... докато го забърка...ама тогава ще е късно чадо

Наглия министър на здравеопазването излъга тези хора че ще им изплатят заплатите, когато трябваше да спасяват жетвите от жестоката катастрофа край Ловеч. Сега вече не им трябват. Прелъстени и изоставени. Втръснал от гледане филм на студио ГЕРБ.

системата е сбъркана ,управлението гнило и крадливо .и най-тъжното е,че читави хора не сме си родили .

За да върви търговията с болести трябва да има много болни, а за да има народ, трябва да има много здрави, как да я решим тази дилема?

Малко ви е, още стойте и някой месия ще дойде и ще ви нахрани с 2 риби и един кумат. Ама прости ли сте бе, 5 дена закъснение от датата на получаване на заплата по договор и спирате да се явявате на работното си място!!! Стойте пред болницата пийте кафенце, яжте баница, бъркайте си в носа ако искате, но като работите без пари кой е лудя в случая!!! Немога да си обесня как сте взели образование дори с тези си глави?!!

После - лекарите отивали в по-цивилизовани страни...Управляващите нямат право на лечение при подобен терор