Бюджетната комисия отхвърли ветото на президента

С гласуване на депутатите 12 срещу 6 Бюджетната комисия на Народното събрание отхвърли ветото на президента Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Бюджетната комисия отхвърли ветото на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нахален като зелените мухи. Трябва да го ритат непрекъснато по кривата мусора, докато се усети какъв некадърник е.

Зловредни провокатори без факти вилнеят по форуми и т.н. Вижте - Всички лекарства са осигурени за 2018г. в по-вече с +407милн от тези за 2017г. Слуги на бялата мафия без съвест нагло лъжат и плашат хората Министъра обяви, че ако се наложи потребност за нови лекарства ЩЕ ги осигури / от резерви/ Ужас какво искат БСП и Радев некомпетентност или зловредност срещу държавата!! Извода е - ако това продължи идва ИМПИЧМЪНТ!!

Голямо ритане. За съжаление БСП използва Президента като бухалка. БСП не ще и Президента готов. ГЕРБ, ама и те хвърлят къч и ритат. До кога и защо казва ли ти някой?

Никой не е и очаквал, че крадливата ГЕРБерастка шайка ще се съобраз и с ветото и с интересите на хората. Никой не е и очаквал, че комуноидните наглеци на тиквоний няма да получат заповед да плюят по форумите. Все пак живеем в колониална България, управлявана от комуноидни мутро-милиционери!

Не е работа на президента да се занимава с бюджета, не носи никаква отговорност по изпълнението му. В случая иска и лобистка поправка, парите в НЗОК постоянно не стигат, да каже от къде да се вземат, за да се дадат на поредните експериментатори...

Ами например от президентския бюджет.......десито да не се разхожда по света ами да си седи на село

по "климатични промени"угоди на некомпетентни истерици и наложи вето ! Реши да се изяви и като вещ доктор !

Корни и Ушатия (п)резидент пак ще мислят и "защитават" българския народ. Първо биволица Корни да върне откраднсатите милиони от приватизацията на ТЕХНОТО и след това да спасява българския народ.......

Комисиите в Парламента са сформирани с основна задача - да защитават бюджети и др.нормативни актове на министерствата при прегласуване и от евентуално вето на Президента.

Шило

А бе моли се да не ти трябват хапове. Че да няма ДМСморскивълк73

Морските вълци не буледуват.Ние сме безсмъртни, на нас НОЗК не ни трябва!А, вие, вие умирайте!

Щом е необходимо за хората,ще се отхвърли, дава се само където може да се краде