БСП зове на протест пред КЕВР заради поскъпването на водата

Категорично се противопоставяме на увеличението на цената на водата. Организираме протест на 15 декември, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - БСП зове на протест пред КЕВР заради поскъпването на водата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера четох, че съгласно някакво решение на ООН, водата е от първостепенно значание за съществуването на човека, а сега излиза, че за вода ще плащаме сигурно повече, отколкото за ток. Това е поредния парадокс на българската действителност. Няма страна, която да е дала на концесия богатствата си и най-важни отрасли на икономиката си. Няма страна, в която жп линиите да са частна собственост. Дадохме токо, водата, полезните си изкопаеми на концесии, вместо да печели народа, печелят шепа, които се мислят за богопомазани, но тези хора не знаят, че Господ е по-велик от тях и че възмездието божие ще бъде жестоко към всички, които пренепрегвайки деца и възрастни, трупат несметни богатства

Специалисти, които поцялден репликирате до кога ще плащаме на специалисти

Мечта е ден в който всички бедни и болни българи ще имаме поне по 1000 лева месечно за нормален живот желая го на всеки.Особено на младите студенти моя възраст.За да може и гадже да си немерим.

s

сложила черна роба по случай увеличението с 40 ст. месечно на пустата му вода...Сякаш е умрял Сталин, Ленин или Маркс!

А може ли протеста да си го направим без приватизаторката?

не може! виж колко мъка и надежда има в очите и! хайде да подкрепим дрОгарката курнелия!

Това, че плачем за символичното увеличение на цената на водата е добре! Значи все още я има тази вода...Защото по света питейната вода е проблем номер едно вече! Цели райони на света страдат от невероятен недостиг на вода. Хората там са принудени да пият мръсна, заразена вода, за да не умрат от жажда. Няма вода и за поливане, а оттам и няма храна...Милиони по света умират от липса на качествена вода, от глад. Нашите пишман борци за благоденствие ореваха орталъка за увеличение от 30-40 стотинки месечно... Рано или късно и нас ще ни застигне проблема с недостига на вода. Няма как да ни подмине! За това време да мислят комунистите, а и не само те - и управляващите също. Сегашното е бял кахър...Децата ни и внуците ни ще доживеят много страшни неща - недостиг на вода, храна, лош въздух...Планетата не може да изхрани 9 милиарда, които скоро ще станат факт на земята. Може да изглежда смешно за глупавите и невежите (казват 80% от съвокупното ни население), но това няма да промени мрачното бъдеще. Плащайте си увеличението и мислете, че има много, много по-лошо...

"Специалист"...

...пишеш минуси можеш ли някакъв смислен аргумент да изложиш, или с едната гънка, и то под кръста, няма как да измислиш нещо разумно...

...по смислен би бил протестът на червените за: - безумното чалгаризиране и дебилизиране на нацията, за което сериозен принос имат телевизиите, сайтовете и печатните издания - невероятно ниското ниво на образователната система в България - като се започне от началното и се завърши с висшето. Най-престижното ни учебно заведение - СУ, е на 854 място в световната класация на университетите. Останалите ни университети се групират около 8000-9000-но място!!! - невероятния проблем с циганите - с асоциалното им поведение, престъпност, катастрофално отдалечаване от човешките ценности. - демотивацията на младото поколение, което расте без ценностна система, с меркантилни и потребителски нагласи. - унизително ниския жизнен стандарт на пенсионерите, за което значителен принос имат и те... Водата ли е проблемът на тази страна, която и така си е световен проблем!? Поскъпването от 30-40 стотинки месечно ли подкопава устоите на страната или изброеното по-горе?

можат червените да протестират за всичко това, защото са един от главните виновници за това състояние. Десетилетия ни водиха към розовите хоризонти, които достигнаха те и техните семейства...

По малко ,но редовно.... кво му плащаш.нек си скубят!

...един пушач само веднъж в годината не си купи поредната кутия цигари, ще компенсира това "драстично", "непосилно" според червените, увеличение на водата за цялата кодина и ще му останат пари за бутилка кока-кола...

Ти май не плащаш вода!

...ти е непосилно увеличението на водата, обади ми се. ще ти го покрия. Щом си беден за 30 ст. месечно наистина си зле. А пушиш ли и попийваш ли си?

...нещо, което комунистите да пропуснат с плюенето си! Какво значи поскъпване примерно с 3%? Ако имаш фактура за 10 лв. (около 5 куб.м.) увеличението ти е 30 стотинки!!! За годината това е 3,60 лв!!! Птам аз това как може да се отрази на жизнения стандарт на българина, за да се вдигни такъв кански вой? Протести, плюене, кофи с помия по комунистически образец... Колко са пушачите в тази страна? За месец среден пушач дава 100-150 лева зацигари!!! Увреждайки при това без всякакво съмнение организма си и лишавайки децата си от храна, плодове, лакомства. Само след 5-6 години проблемът няма да им е водата, а здравето и многото лекарства, които трябва да купуват, за да си спасяват живота си! А водата е световен проблем. Няма я!! И ние сме една от щастливите страни, които я имат все още и то на достъпна все още цена. Милиони по света умират от липса на качествена вода и въобще от липса на такава. Хайде спрете се, комунисти! Измислете най-накрая нещо градивно, съзидателно за тази страна!!! Десетилетия рушене и съсипия...Като не ви харесва страната ни, заминавайте в Северна корея, Куба и т.н. В Китай обаче не ходете, тъй като с крадливите там има едно решение. Знаете си го...

за другите увеличения на ток, парно, храна, облекло, транспорт деца, образование... за духовни и културни потребности?! Тук увеличение, там увлечение, а пенсионерите с 200-240 лв.?! Ами работещите на минимална заплата?! Как по някои географски ширини- доходите и социалното подпомагане са добре пресметнати?! Дали тук не се краде повече, или нещо куца в кадрите, управляващи държавата ?!!

попитай другарката Курнелия как издържаше синчето си в омразните Щати с тази мизерна заплата? Попитай я как ще си плаща парното, тока, водата, как ще покрива духовните си потребности (в случай, че има такива)?...

Даа, лицемерието на бесепарите е безгранично и Курнела е техен лидер!

гледам напоследък нинова не я снимат усмихната що?

По оценка на GPM двата обекта- Медет и Асарел струваха 4 млрд /МИЛИАРДА/ долара.Продадоха ги за 17 млн / МИЛИОНА/ долара и то не суха пара, ами щели да ги вкарат в екологията.Ама, как да го обясниш, понякога и медицината е безсилна!

България беше на 8 място в света по добив на олово и на 10-то по добив на цинк и мед, ама преди другарите да капичнат бай Тошо с преврата на 10.11.1989г. След това всичко падна в канала и джобовете на превратаджиите и техните креатури СДС, ДПС и пр. и съответно на отвъдокеанските им началници.

...може да си плати водата, затова...

Не е само водата.По тодорово време само в Медет и Панагюрище се добиваше годишно 12 / ДВАНАДЕСЕТ/ тона злато, 60 тона сребро, хиляди тонове мед и черна мад,както и стратегически елементи.Сега всичко това изчезва навън, а ние плямпотим за откраднати биткоини.

малейй, ма тва комунделите тоновете злато за нищо ги нямате бре! ми кат добивахте по тон на месец, за 40 години 480 тона, що приключихте с 13 000 000 000 $ заем от западните банки, и обявихте три пъти фалит бе??

де .. и ако не беше "Перестройката на Горбачов", ако Либия, Ирак и... бяха върнали дълга си към нас, нямаше и помен да остане от дълга!Ти, по-добре виж, на колко нарасна сега този дълг, благодарение на безхаберието, некадърността и най-вече алчността на новите демократи! Сляп ли си, или така ти изнася?!

Малко си се объркал и грешно четеш книжките.По онова време дълга ни беше под 10 млрд долара и зад него стоеше всичко,което сега окрадохте,щото щяхте да умрете от глад.Бегайте по Европа да го правите този бизнес и да видиш как за 5-6 месеца ще ви опандизят.Ама тук ви е гот,щото правосъдието..... и т.н.

Че нали затова другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП, по инструкции на американския шпионин Горби, събориха бай Тошо с антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., за да ни ликвидират като народ и държава в интерес на собствените си джобове и на новия си голям брат и създател: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

Пропуснах,че тези 200 млн кубика са само за София и освен това бсп-то не сме ние.Но, в името на справедливостта и патриотите да призоват няма да е зле.

Корни предлага избор - високи цени без основание ( визирам договорите сключени при които купувачите поемаха върху себе си инвестиции на стойност стотици милиони които да вложат в подновяване на тръбопроводите ) или да си плащаме на мошениците безропотно. Право на избор за всеки от нас !

А,бе той,водата по 2.50 на кубик ни е скъпа,защото тя е наша,защото само за година ни изнудват с 200 млн кубика и защото парите влизат в джобовете на хора,които нямат нищо общо с България и ги изнасят навън!Разбра ли, смотльо!

ц! не разбрах, смо.таняко! водата не е ваша, не е наша,водата е стока! водата е на тоя, който я докарва до къщичката ти! плащаш, ползваш, или обратно. а цената на водата, смо.тльо, не е само за водата, а и за обратната вода, и за пречиствателната станция! вдяваш ли? вик! вода и канал, смотльо! като не ти харесва, отиваш си на село, чистиш на дяда си кладенеца, и копаш дупка за нужник!

Сигурно преди не сме имали канализация за чиста вода и отвеждане на мръсна вода... На кой свят живееш? И защо лъжеш? Концесионер ли си, или си в далаверата с водата?! Ама че наглост...

Като си такава непоръбена отвертка да те светна малко! Водопроводите,язовира и водата, ВиК за обратната са наши.Пречиствателна станция за София няма и водата иде директно до София по ГРАВИТАЦИОНЕН начин.Но, теб са те докарали от Делиормана и явно не си в час!

с кво ще ми светнеш, като живееш в тъмнина бе?? водата от яз искър се пречиства в две причиствателни станции за питейна вода! в панчарево и бистрица! причиствателната станция за отпадни води на софия се намира в кубратово, и е най голямото на балканите!

ТРЯБВАТ НИ ПОВЕЧЕ КАТО НЕЯ. ХАРЕСВАМ НЕЙНАТА СМЕЛОСТ И НЕПРЕКЛОННОСТ. БРАВО ,НИНОВА !

СА ПО -КОМУНИСТИ ОТ КОМУНИСТИТЕ. ЗАЩО СЕГА ПЛЮЕТЕ ПО НИНОВА КАКВО ЛОШО НАПРАВИ.ДА СЕ НАМАЛИ ЦЕНАТА НА ВОДАТА НЕ Е ЛИДОБРЕ ЗА БЕДНИЯТ НАРОД. И НЕ РАЗБИРАМ -ПРИВАТИЗАТОР ЛОША ДУМА ЛИ Е? НАЛИ БЕШЕ ЦЕЛ НА ДЕМОКРАТИТЕ. МИСЛЯ,ЧЕ ВСИЧКИ СА УЧАСТВАЛИ, ОБАЧЕ НИНОВА ДА Е ВИНОВНА. ЧЕ АКО НИНОВА Е ЛЕЛКА, БОРИСОВ НЕ Е ЛИ ЧИЧКА. И ТО ЧИЧКА-ТИКВА...ИСКАМ ДА КАЖА,ЧЕ НЕ ВИЖДАТЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИ Б.Б., А ВИЖДАТЕ ,ЧЕ НИНОВА Е ПРОТИВ ДА СЕ ВДИГА ЦЕНАТА НА ВОДАТА

Протестът трябва да свърши с смяна на КЕВР.

не трябва да се сменя квер бе! ма как може да неискате да мислите бе?! ма поне се опитай бе! квер работи по закон! този , сегашният е приет от правителството на станишев! станишев вкара и водата в квер. преди станишев квер не се занимаваше с водата! квер трябва да се закрие, а не да се сменя! неможе в европейска държава някаква комисия да определя цени на вода, ток, газ, петрол и тнт! не е редно бе!!

аз все още не мога да разбера защо някой смятат , че 2.50 лв. за кубик вода е много?

Значи си от простите, дето се обичат...

а бе смо.тльо, я ми кажи защо смяташ че е скъпо, пък не ми бери кахър от кои съм, тъпчо!

че демокрацията доведе голяма част от народа до беднотия...до просешка тояга?! И като се чудиш и не разбираш:"защо някой смятат, че 2.50 лв. за кубик вода е много"...хич ли не ти ли "просветна" хуманната мисъл, да платиш водата на тези бедняци, които не са в състояние да платят не само водата, ами и ток, топло, лекарства и пр. още неща?! ... Ей..."Пенчо бре, Чети!".. ама Пенчо не чете", за да разбере...

ми хич даже и на сън не ми минава тази мисъл! демокрацията докара до там, че бедните вече имате 3 943 989 жилища имате 4 130 195 автомобила имате 43 300 000 000 лева на влог пенсионерите през ден хвърлят през терасите по 40 000 лв. пушите по два пакета цигари от по 5 лв. изпивате по 24.3 литра алкохол на глава от населението! ама 2.50 за тон вода ти е много, а?

Шефа Шиши се обади да ме пита какъв е проблема. Те дискутирали нашироко с Боко и не можели да разберат, защо след като им е скъпа водата хората не пият уиски?

й требе на другарката и смвна на памперса

и да не къртите паветата по Дондуков, ей.

Не мога да разбера Корнелия Нинова постоянно ли се мъчи да дестабилизира държамата с разнообразни хватки? Аз ли страдам от парания? Те ли изпада в страх? Или пък парите са свършили?

Почна се- новата червена вълна -жан2, подобрен вариант. казах ли ви. Да се готви иван-2, обединената синя опозиция. за 4 г. :)

Все някой трябва да организира протестите, но нашите протестиращи са свикнали да им се плаща, те тогава излизат да "протестират", а концесионерите ни доят като дойна крава, но всичко си има някаква граница, същото стана и с цената на билетите в София, вместо да се бойкотира, всички като стадо овце ходим с наведени глави, това е срам за народа, и кога ще узрее да не се дели по партийна линия за нещо които трябва да ни обединяват??2

какво рИвете срещу Нинова ве? Жената ви организира да си изразите явно мнението по въпроса с вдигането на водата/разбирай кражбата на пари от всеки джоб/ Вие я плюете - има ли значение каква е, когато ви води да направите нещо правилно? Ама не комунистка била, костовистка била. А после ще ревете когато ви доят и ви съдират кожата. Щом я плюете сте или дебили, или платени. И в двата случая си заслужавате да ви доят до дупка

ТАЗИ КРАДЛИВА ЛЕЛКА ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА КОМПРОМЕТИРА ПРОТЕСТА.ДА СЕ ВРЪЩА В ДУПКАТА ОТ КОЯТО ИЗПЪЛЗЯ И ДА ЧАКА ПРОКУРАТУРАТА ДА И ЗАПОРИРА ВСИЧКО.

докато има такива като тебе цената ще стане и 10 лева. Ще ти пука ли тогава в коя дупка ще се завреш?

повече или по-малко нема да ни навреди. Само да не ни досажда.

Нинова , а кога ще направите протести пред предприятията и офисите на червените олигарси заради смешно ниските заплати които дават на своите роби !? Нали сте лява и социална партия ! То народа ако взимаше нормални доходи дали щеше да му дреме че му скочила водата с 2 лева !? То ако миньорите на вашето момче Ковачки не взимаха по 600-800 лева , а по полагаемите се за този тежък труд 3-4000 лева , дали щяха да мислят за вода , ток и прехраната на семействата им !? Аман от евтин ляв популизъм !!!

Знаеш ли дясно решение на този проблем? Давай!

Знам ! Забрана на "лявата" БСП и измислените синдикати , създаване на нови синдикати с ротационен избор на ръководство за срок от максимум 5 години , а не както сега доживотен мандат на разни бивши ченгета ! То ако имахме истинска лява партия в страната , а не корумпираната олигархична пародия на Позитано , нещата щяха да са една идея по-добре поне !

пожелавам ти да ти трябват точно тези лекарства прост тъпанар

Аре трай сега.Парите са ми чисти.

Проблемът не е в ЦЕНАТА на водата, нито в нейното увеличение. Проблемът е в бъдещата концесия на ВСИЧКИ води в България, освен локвите и гьоловете. Това са ви подготвили герберугите със закона за концесиите. Ако за 35 години не станеш роб, ще станеш животно и ще пиеш от локвата, трети път няма!

ГОТОВИ СМЕ ДА ПЛАЩАМЕ МНОГО ПОВЕЧЕ, САМО НИ ИЗЛЪЖЕТЕ ЧЕ ЩЕ Я ОБОГАТИТЕ С МИНЕРАЛИ !

Ако умножите цената на 500 мл /0.5 лв./ бутилирана вода по 2000 ще получите 500 лв. за един кубически метър. Питейната вода от чешмата е около 250 пъти по-евтина. От друга страна има три цени: 1. Доставка на питейна вода; 2. Отвеждане на отпадъчната вода; 3. Пречистване на отпадъчната вода. Ако в някое населено място е изградена и пусната в експлоатация пречиствателна станция за отпадъчни води, то потребителите започват да заплащат услугата пречистване на водата, което не е повишаване на някоя от другите цени.

Плюйте по Нинова, дебили, това е най-важното за вас, а че от дугиягт месец ще плащаме необосновано по-скъпа вода, това, не е важно!?Тъпи, прости парчета сте вие, като премиера ви, мой не е, като оня циганин от Чикаго, който с гордост съобщи нае на прекрасно шопско наречие, че не чете книги и въобще не се засрами,че не знае кога е националният празник на държавата, в която от години живее!!!

тъпи квер работи по закон гласуван от правителството на станишев! по закон!! курнелия що яха метлата, и лети из републиката, а не сезира прокурора щом има незаконни действия от страна на квер?

Ти, кога за последно си проконтролирал каква точно вода пият хората по райони, населени места? Първо:ВОДАТА Е ПРИРОДЕН ОБЩОНАЦИОНАЛЕН РЕСУРС и СЛЕДВА ДА Е НА ДОСТЪПНА ЗА КЕСИЯТА НИ- ЦЕНА! Второ: Народът не е виновен, че 1 куб.м бутилирана вода струва 500 лв, защото...не той определя цената! Трето: Колко нови язовири има построени след 89-та? Колко от замърсяващите водата ни печалбари - наши и чужди концесионери, се грижат за чистотата на водата, природата и здравето на народа ?! И последно: ти за кого се имаш и чии интереси защитаваш? Дали не си от управляващите, от алчните концесионери, от КЕВР, ВиК и пр., гонещи печалбата и личните си интереси, а?! И телевизия ли не гледаш?! Или си сляп и глух за оплакванията на хората от кална, мръсна, прекалено хлорирана, или радиоактивна вода, водеща до здравословни проблеми на населението?! Ей, аман от наши и чужди грабители: новокапиталистически службаши, концесионери, новоробовладелци и гадни кожодери!

Природният общонационален ресурс тече в реката. За другият ресурс се правят колосални разходи.

След като маргинализираха, олигофренизираха и разделиха българите на дебили и чепове, дето и за зеле не стават могат да направят всичко каквото си поискат!

Приватизаторка облажила се с "Техноимпекс", сега компенсира с ялова идеология да оплаква бедните и да сваля цени !

Да беше само водата, у нас е див капитализъм, грабят всички, банки, държавни институции, електроенергия,производотели на храна, търговци, министри, дупетати, магистрати,...

до стиска ли ви Силовите групировки бяха създадени за да отвличат вниманието от бсп комсомолците с белите якички. Групировките се поизбиха, останаха червенобузести комсомолци, които сега ги разследват за разграбването на държавата.

Така, така.... Че някой да разследва СИКАДЖИЯТА, собственик на ипон?! Само питам комсомолец босий...

Цената ще се вдигне със и без протести. Нека не забравяме че всички директори на ВиК дружествата са назначени именно от бившето БКП Сега БСП и ГЕРБ. Всъщност колко получава един от директорите на ВиК - между 30 и 40 лиляди левчета. Тези дружества в Пловдив, Бургас Варна и още на 10 места са с гръцко, полско офшорно участие- Ха на здраве за една студена мътна водица.

Е разгеле! Призоваването към протест и събирането на хората за изразят мнение е най доблият начин да покажем, че сме живи и че отстояваме правата си! Да се съберем и да покажем, че държавата е наша и служи на нас, а а не на псевдо бизнесмените, които искат да забогатеят за 5 години сато за 100! Няма основание да плащаме такава цена! Наистина!!- да се смени КЕВР!

г-жо Нинова, за водата и който да е на власт същото ще да е, ама ми е любопитно, кой ще победи-Вие или атанасова. атанасова ма, къде си расла ма, къде си пасла ма, може да е 0.0000001 на герб умрелите мишки, но те стигат за всички в герб, имиджа им се срива от две и един мъж, не е юристчето, той поне АААА, сега явно е ходил на логопед и добре, а и ми се вижда скромно Д. Кирилов(ако съм сгрешили името, не помня имена, моля за извинение Кире), Яйляци сме, пишем, но в случая ни е все едно, кой крив, кой прав, всичко е узаконено, всичко е пито платено, гарван гарвану око не вади, най много някоя глоба и накрая глобата -- неплатена, а има начини, те са обиграни всички там . Коледа наближава, дано да има повече състрадателност, повече човечност ?????? аполитични сме

Аааааа, това вече го гледахме! Беше много интересно! Комунистите от КЕВР вдигат цената на тока и комунистите от БСП смъкнаха властта. Сега комунистите от КЕВР вдигат цената на водата и комунистите от БСП пак ще клатят властта. Ихааааа! Субтитрите в торента ли са?

Най-страшни са сините комунисти, дано комунистите от ГЕРБ и БСП да не им позволят да дойдат и да крадат 10 пъти повече от тия.

Всеки протест, който не е за оставка на правителството и предсрочни избори е просто за изпускане на напрежението. Идеята е да изглеждаме като демократична страна в която народът като се вдигне и управляващите ги слушат. Особено по време на европредсетателството. Истината е съвсем друга, всички ние я знаем а в европа явно ще се правят, че приемат за чиста монета всичко въпреки, че и те са наясно какво става в БГ. Въпросът е да играем цирка в следващите 6м. а после ще ни оставят пак на вълците и тогава ще стане мазало.

за чий к-р са ти предсрочни избори?

Като чета разсъжденията разбирам защо сме на този хал.Нито гърци ,нито немци биха рзсъждавали като роби,като и повечето тъпанари тук.

Ами нали "Световната банДа" препоръча в България цената на водата да се вдига докато започнат масови протести. Не според пазара, а умишлено много повече. Неотдавна тук беше крантата Сталинка и най-вероятно тя е разпоредила да се вдига цената. И естествено всички сороси са доволни. Къде са тези изроди които се кефят само като се вдигат цените тока и водата и оплюват това което може да доведе до падане на цените.

Всички трябва да сме на този протест. В противен случай тия гадове ще продължават да ни дерат до голо месо. Докато народът не се надигне на революция нещата в България няма да се оправят. Те ще крадат, ще лъжат, ще ни грабят, убиват, а ние ще ставаме все по-големи мизерници. Революция му е майката. Друго спасение се видя, че няма. Ако разчитаме на съвестта на управляващите, те просто нямат такава, след като докараха народа до"просешка тояга" и продължават и продължават.Това са долни циници, които са се самозабравили и, ако не ги стреснем ние хората, те ще ни уморят от сметки, "здравеопазване", цени на ток, парно, вода, ЧСИ, колекторски фирми, банки, кредитни институции, мобилни фирми и всички кръвопийци, на които разрешиха да се гаврят с хората.

извода.Във Варна шефа на ВиК е селяндура Вълканов със икономическо,а не техническо образование.Бивш стоковед и председател в Потребителна кооперация в с.Ветрино ,Варненско.През последните години лансиран от вече покойника Петко Данев/бивш Първи секретар на ОК на БКП във Варна/ за управител на ВиК -то във Варна.Такива са и половината от управителите на ВиК - тата във страната.Ха направете сега малка,ама малка справка в кои градове се вдигат цените на водата и какви са управителите им,от къде са тръгнали и коя партия подържат.Всичко се повтаря като преди години със драстично вдигане на цената на тока.

Вън крадливите французи от "Веолия". Стига колониализъм. Тия дори и от Латинска Америка ги изгониха с тояги, а ние сме уж в Европа, а търпим такова френско робство.

Ами "М" не ти е виновна г-жа Нинова за да чакате 6-7 години и чак сега да казваш,че водата ти е 3лв.Стачкувайте,а не критикувайте човек, който всячески се мъчи да помогне на хората.