Поне 10 общински болници пред фалит

Поне 10 общински болници са заплашени от фалит. Те имат огромни задължения, включително просрочени, включително и към персонала

Обратно в новината

Коментари - Поне 10 общински болници пред фалит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целта е да се фалират държавните болници, за да ги изкупят и тях турците от Аджибадем, така ли? Добре се справяте, браво!

ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКЪТО СТОИ СЕГАШНИЯТ МЕХАНИЗЪМ НА ФИНАНСИРАНЕ ПО КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ И ДОКЪТО БОЛНИЦИТЕ СА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА БЕЗ ПРАВО НА ПЕЧАЛБА.

Уточнение: НЗОК дава част от парите ни взети за здравно осигуряване. Другите ни лапа бюджета.

Докторите---ЕТ!:(((((((((...... .....на майка ти в путката, дърт глупак----нищо , че си "лекар"!! (((((()))

Закривай всичко! Има интернет, хомеопатия, баячки и гадателки колкото искаш. Дори само сайта бгмама стига!

Наистина големи постижения за 28 години подскачане и крещене по площадите.

За да стигнат до там.Логично е ,че се дават малко пари или се краде.Боклуци установете причините и вземете мерки,а не само да получавате заплати и подкупи и нищо да не правите.По лоши ств от ,,наглите,,

Лошо управление доведе до това положение, че ще се закриват болници. Или някой има апетити да вземе сградите с апаратурата и прочие и да си прави частна болница. Жалко за хората, къде ще се лекуват? В някоя отдалечена болница ли?

Някой проверявал ли е Първа градска болница в София и другите общински, че излизат с това загравие? Какви са там заплатите на директорите? Изяждат ли много от заплатите на лекарите и персонала?

Ликуй, народе! Този тумор на социализма, безплатното здравеопазване, е на път да бъде окончателно изрязан!

Ако има от схемата "болница в болницата", то всички такива да ги закриват. Ако има общински болници със заплати на директорския борд по-високи от лекарска заплата- уволнение на борда на директорите и лишаване от права по чл.37 от НК. Ако има много отделения без нужните екипи, то да се обединят по най-практичтия начин в полза на пациентите.