Ананиев се опъна на пациентски организации и на президента

Позитивният лекарствен списък е с широка гама лекарства и с доказан терапевтичен ефект. Няма заболяване, което да не е осигурено с модерни медикаменти.

Обратно в новината

Коментари - Ананиев се опъна на пациентски организации и на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кога Президента на България разбира от здравеопазване? Ами ако е така, ходете се лекувайте при него, защо търсите болници и лекари?

Амебо, ТОЗИ Президент на Р.България не е намерен, нито е назначен от Бойко Методиев Борисов!Този Президент е ИЗБРАН, и освен това е един ДОСТОЕН БЪЛГАРИН, - Летец Изпитател, Генерал от ВВС на Р.България, охльо!

Искате "Витоша ски"? веднага се намериха еколози и протестиращи, които се изсрааха върху този прект и той се провали. Искате нов ски влек в Банско? Веднага наискочиха едни протестиращи, които започнаха да извиват ръцете на правителството. Отмениха решението. Искате реформа в МВР? Веднага се се намериха груопа хора, които организираха стачка на полицаите. Реформата се провали. Искате здравна реформа? Веднага бързо се организира една група протестиращи, които дори не са прочели списъка с лекарства. Извод - в България нищо не се случва и няма да се случи. Просто тези които пречат са прекалено много или ако не са много знаят кого да притиснат.

Саботажа си го знаем и си го практикуваме открай време; почнахме още през двайсетте години, поизядохме мандрите и де що друго имаше, за което на КПСС не им стигаха паричките, хубава работа свършихме и през последните 72 години - важното е нищо да не работи в държавата. Само така, напред! (За протеста срещу цените на водата този път е петдесетачка, тел.382; + (359 2) 8107200).