Взривът в Баумгартен може да наруши газовите доставки

Технически проблем е причина за днешната експлозия в газов терминал в Австрия, предадоха световните агенции, като се позоваха на местната полиция.

Обратно в новината

Коментари - Взривът в Баумгартен може да наруши газовите доставки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

удар в сърцето на Европа! Баси, ако и атомните им чайници по софтуерна команда от Кремлин почнат да гърмят мирно всичко на запад от руската граница ще увехне като мушкато. Хитрец пада тоя Путин.

Северен Поток 2 , ще си се построи, вече е получил първите разрешителни от Германия и АСАД, ще си остане начело на Сирия. А Козяшките утрепки само Наторяват ли наторяват

много вЕрвате на ТАСС. А ето и истината и то на руски (ако разбираш въобще този език): Германия "Северный поток -2" получил первое ЧАСТИЧНОЕ разрешение в Германии. Горное управление немецкого ГОРОДА Штральзунд разрешило строительство газопровода "Северный поток-2" ЧАСТИЧНОЕ ЧАСТИЧНОЕ ЧАСТИЧНОЕ ГОРОДА Штральзунд ГОРОДА Штральзунд ГОРОДА Штральзунд това е като Подуене да разреши на САЩ да строи база и да се гракне - ПОЧНА СЕ СТРОЕЖА УРААААА.

loyola

Последния път, когато имаше подобна авария (в СССР) се оказа, че службите на САЩ са вкарали зловреден софтуер . Дано и сега да не е същото.

така ли се оказа? Странно защо ти и няколко конспиратора го знаят, но СССР не го знаеше и не връчи нота на САЩ. Явно и тогава Сорос е бил виновен.

Лично Сорос! Службите после поеха отговорност, че да не утрепят Сорос.

В деня, в който "Северен поток 2" получи разрешение за строителство в континенталния шелф на Германия, както съобщава ДПА, експлоадира най-големият разпределителен център за руски газ в Европа... Случйност???? Не мисля!!!

определено не мислиш. никога не ти се е отдавало. това е основен закон на путлеристаците.

колкото и да се опитваш - винаги ще те разобличавам.

Фалшива новина от руските хакери. Такива неща в цивилизования и демократичен свят не се случват.

Какъв повод само , за да се вдигне цената на газа !

"Руският газов гигант "Газпром", един от основните доставчици на газ за терминала," .. Основен? Колко да е основен? Русия никога не е доставяла и 33% от газа потребяван в Европа. Колко да е основен доставчик Газпром тогава?

Я шубе прочети малко и после пиши глупости.

Учacтиeтo нa cиньo гopивo, дocтaвeнo oт "Гaзпpoм", в бaлaнca нa eвpoпeйcĸитe cтpaни пpeз 2016-a дocтигa 33,5% в cpaвнeниe c 31% пpeз пpeдxoднaтa гoдинa. "Дeлът нa пpиpoдeния гaз oт "Гaзпpoм" нeпpeĸъcнaтo pacтe и пoчти дocтигa 1/3 oт пoтpeблeниeтo нa cypoвинaтa в Eвpoпa"", пocoчвaт oт "Гaзпpoм eĸcпopт" в cвoя дeĸeмвpийcĸи бюлeтин Вluе Fuеl. Kaĸтo пoĸaзвaт paзчeтитe нa aгeнция "Интepфaĸc", пpeз 2016 г. "Гaзпpoм" щe дocтaви зaд т.нap. дaлeчнa чyжбинa oĸoлo 179 млpд ĸyб. м гaз (cлeд 159,4 млpд ĸyб. м пpeз 2015 г.).

у наше селу хортуват - когито си гламав то е завинаги

контрактор на руския военнопромишлен комплекс. На друго не. Както и Росатом. Има държавна директива в Москва за военните и цивилните предприятия.

Както и Роснефт - основен платез на заплатите на ИДИЛ

Разрешиха пушенето в Австрия по заведенията и ето. Все пак това е Австрия - високотехнологично - ами ако ние имаме газов хъб? Това не са военни заводи и складове за боеприпаси а газ!