Ясни са обвиненията на 7-те за незаконния износ на лекарства

Събрани са достатъчно доказателства за привличане на 7 лица в качеството на обвиняеми за нерегламентиран износ на лекарства.

Обратно в новината

Коментари - Ясни са обвиненията на 7-те за незаконния износ на лекарства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо няма да стане - ще се пише, че е пропуск в закона и ще се дадат предписания той да се промени!Толкова! Не разбрах обаче какво означава "пране на пране" и "нисша"!

Защо няма нито едно име на някой от българите дето са в тази далавера? Този сириец е "девета дупка на кавала". На всички е ясно, как стоят нещата. Да им проверят сметките и ще стане ясно веднага кой кум, кой сват, кой на булката брат.

И аз това се чудя, цял ден слушаме новината, че са повдигнати обвинения, обаче имена няма...Кого крием ?

До кога кражбите ще се квалифицират като административни нарушения? До кога престъпници ще се наричат " известния бизнесмен" ? До кога Законя няма да важи за депутати и политици, които винаги излизат " изпрани" от съда ? Да не изброяваме , случаите са толкова много... Москов още ли е на свобода бе / или и той не е виновен за турските ваксини / ? А тази "операция " с лекарствата се развоня по предполагаема причина - сблъсък на интереси и групировки !

Такива престъпления са част от причините за недобрата ни здравна организация!!! Вместо да се подобрява обслужването по болници и поликлиники, се правят далавери, източва се Здравната каса и др. под.

гешев не знае ли,че при прането на пране трябва да се докаже,че прането е откраднато,продадено и след това парите са вложени другаде.Да не е завършил в мвр-то?

Пропуснали са да поканят на брифинга и шефа на Митницата костов.

Вчера бях в дкц-чайка Варна,една лекарка излезе от джипи-кабинет и събра книжките на2 възрастни жени,коита чакаха отвън,влезе вътре...бави се 10-минути,след това им даде отвън някакви рецепти...ама може и тя да си е задържала рецепти и да си..чопне.л-ва!Всичко е една пълна измама!

Къде спи данъчната администрация...... нали има митнически декларации има vies декларации има фактури произход на стоката ..........всички в кюпа...... доктори!!!!! управители!!!!! НЕ ВИ Е СРАМ........ преди няколко дни в друга статия ДОКТОРА няма един ден в болницата а е взел 33000 лева .... ОТВРАТИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!

това е една ниСша която осъществява възможнодст за ...., това е една нова ниСша, каза гешев! не знам гешев ли го е казал, или калина петрова тъй си го е писала, ама си е много готина тази ниСша!

Нали си знаете : --Няма достатъчно доказателства .

Гешев се изтърва-имахме запитвания от държави в ЕС за лекарства....Засечени са там и сега нашите правят пресконференции.Трябва ли да ги попитаме защо мълчат за това,че при смяна на тазобедрена или колянна става в държавна болница, същата се изписва от частна фирма на тройна цена?Да им кажа ли и адреса на фирмата.Тези са смешни манекени на правораздаване.

"Схемите са безброй, включително и тази от Турция. Имаме данни за още групи, защото това е печеливш бизнес." Имаме МВР, ДАНС, НАП, прокуратура и специализирана такава. Имаме над 200!!! "контролиращи органа" в държавата! Имаме и "безброй схеми" за далавери... Имаме от всичко по много! Имаме ли още някой, неразбрал как при това "имане", сме най-бедната и корумпирана държава в целия ЕС?!

Много неграмотност у пишещите тези статии.......НИСША какво е?

Че е повторено на два пъти, което изключва възможността от техническа грешка;))

Думата в случая означава нисша степен на образование на съответната калинка (в случая - конкретно Петрова). Сега очаквам да ми изтрият репликата, като нецензурна и некоректна политически :).

Голяма скука!Ще ви кажем, но по нататък...тогава защо ни събрахте?Общо взето трябва да докажат,че с деяния, които не са престъпления онези са събрали лекарства и след това ги изнасяли нерегламентирано, т.е. може да се изправят пред друго административно нарушение.Това е ,защото не пипат нагоре.А, там е истината за престъпна дейност.

Норвезите пък искат от фармацевтични фирми да им представят документация за лекарствените препарати и тяхното действие- фирмите са отказали. Та е такава е нишата- плаща се за нещо, но не се знае ефекта.

Браво!Дано все пак се стигне до обвинение и наказание.

Чакай колкото си искаш ! Корупцията е недосегаема , тя е на пиедестал в България .

обвинение и за пране на пране

Малиии, дали и мен ще ме задържат- току-що изпрах прането....че даже го прострях....??

когато прокуратурата провери домуса от начало на бизнеса му докрай тогава ще повярвам че има прокуратура за истинските престъпници

Да се обзаложим ли, че става дума за държавни болници и същите тези лекари, дето реват колко са им били ниски заплатите, а тези коли на паркингите отвън били на роднини, не техни? Прокуратурата маха главата на организацията, но оставя самата й структура. Че тази държава не е наша - да се граби кой както може.

На по-неграмотни писания не бях попадал. Особено ме впечатли, цитирам: "По отношение на останалите 6 лица на едно от тях ще му бъде предявено обвинение и за пране на пране" Щом и прането стана криминал....

Защо Престъплението се Преквалифицира в По-ниска Степен - Контрабанда ??? Прокуратурата или е Зависима или Чака да хвърли Бомба в Съда . Историята е - Лекарствата са Крадени от Болници и Аптеки след като са НАЗНАЧЕНИ за ЛЕЧЕНИЕ на БОЛНИ ХОРА . Лекарствата са Платени от Здравната Каса , платени от НАШИТЕ ОСИГУРОВКИ . Защо Прокуратурата Демонстрира Зависимост ???

Калинке, в българския език няма дума "нисша" - цитат от статията ти -"Това е една нисша, която осъществява възможност на бързи и големи печалби, докато се запълни. Това е една нова нисша", каза още Иван Гешев." Най-близката по смисъла на написаното от теб дума е "ниша", която вероятно си имала предвид. Друга близка дума е "низша", но тя не се връзва със смисъла на изречението. А вероятно, Колинке, за да станеш журналист, си завършила висше образование, ама как - плаща ли нещо или минаваше по милост? Защото явно при теб липсват знания, които се придобиват още в средното, пардон, в основното училище...

За калинките отдавна е ясно, дипломи и постове се вземат не с писмени умения, а с орални.

браво и на редакторите и на автора ... страхотен правопис!!!

а кога ще проверят законните,че там не се знае каква яма е?

Сега господин-другаря Радев ще излезне да ги защитава. Гледайте!!!

Къде са биткойните? А

Отчитане на дейност. Дела с години.....накрая невинни. Що не бръкнат и в схемите на консумативите....стави ,пирони,и т.н.... Страх, страх и липса на воля.