Таксиметров шофьор върна чанта с пари и подаръци

59-годишен таксиметров шофьор от Шумен върна забравена в колата му торбичка с портфейл и скъпи подаръци.

Обратно в новината

Коментари - Таксиметров шофьор върна чанта с пари и подаръци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам таксиджия съсед,много свестен, съвестен и културен човек, но той е с висше и това го работи вече 15 години.За съжаление обаче повечето в този бранш в София са цигани и освен, че са потресаващи кретени, са забъркани и в престъпни схеми, наркотици, проститутки и т.н. Преди няколко години попадах и на циганин дошъл в София за първи път преди два дни и го сложили на смяна да кара такси! Не познаваше нищо в града и трябваше да го насочвам от къде и как да мине. Попитах го, ако му си паднат клиенти дето не са от София и трябва да ги закара някъде какво ще прави. Нищо не отговори.

Панов да прочете лекция на министри и депутати!

Няма да внимават в час...

За съжаление все по-рядко се срещат такива честни и доблестни хора - браво, г-н Панов!

За съжаление нормалните човешки взаимоотношения, уважението към другия започнаха да ни правят впечатление. Малко останаха в този бранш съвестни-да отиде в МВР,да остави вещите, да иска да се намерят собствениците.

Добре ,че този път сте изписали името на този достоен човек!!

Браво !!

Поздравления за Константин Панов! Това е морален акт на личността Панов. Но не съм съгласен, че всички водачи на таксита имат тези качества. Идете на Централна гара и около Автогарата, където ще се убедите, че има и мародери. Случи се, че бързах и наех такси пред автогарата до Монтажи, срещу КАТ.Тарикатът-дебил ми взе 32 лева! Пътувах не за първи път, апаратът винаги досега е отчитал по-малко от 9 лева, а изминатото разстояние е между 8 и 9 клм.! И още нещо. Апаратът бе тарикатски прикрит, като накрая оня тарикат го повдигна, за да ми съобщи сумата. Нямах време да се разправям с този мошеник...Но нека да се знае, нали?

такива хора са по-полезни в народното събрание,което е окупирано от 240 тикви !

Ей за тези хора пишете всеки ден а не за Бербатов и Николета.

да е интресно,ако депутат намери портфейл и го върне.

Елена Поптодорова със сигурност щеше да го върне

обичаи ближния !

ce ne se e slucilo v Sofia...

Нормална реакция на нормален човек, но на нас това ни се представя като сензация. А този човек - таксиметровия шофьор да е жив и здрав и той и фамилията му.

Към Мега гад - на такива като тебе отговярам с мълчание. Просто няма смисъл от думи - няма да разбереш.Категория - дебил.Поздравления за този Човек от таксито.

Миналата седмица и аз намерих портмоне на предния прозорец на колата ми. Отидох до полицията отворихме го и там имаше голяма сума пари,лична карта ,кредитни карти и.......10 нокторезачки.:)

мдаа... знаем ги тези . много честни, много добри.. само дето си падат по четиригодишни момченца

глупак

БРАВО БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ ,ЖЕЛАЯ МНОГО КЪСМЕТ НА ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО,ВИЕ СТЕ ЧОВЕК С ГЛАВНО Ч

Поздравления, човеко! Хубави и светли празници!;)

Браво на човека! Господ здраве му ти дава, на него и семейството му!!

Изключението, което потвърждава правилото - да е жив и здрав, браво!

Браво на честния и доблестен таксиметров шофьор.Бог да го благослови.

Браво, човече! Вярвам, че твоята добрина ще бъде отплатена достойно!

Случи ми се да намеря голяма сума пари в МЕТРО като видях жената, която го остави на стилажа. Изкушението е голямо, но удовлетворението и вътрешната радост като го върнеш са несравними. Беше в навечерието на Великден и благодаря на Бог, че ми помогна да взема правлиното решение. Не искайте чуждото, радвайте се на това, което имате и благодарете на Бог, за да сте щастливи. Всичко останало е без значение. Материалното само замъглява съзнанието и ни прави ненормални.

БРАВО! Хора като Вас връщат вярата ми, че има още Човеци на този свят!!!

99% от таксиметраджиите са виновни за лошото име на останалите :)

Явно не си си подавал носа извън София или друг голям град. В малките градове таксиметровите шофьори са по-човечни. Винаги са ми връщали точно парите, без да си закръглят и винаги са ми помагали с багажа. Обаче образите в София в голямата си част са под всякаква критика и все гледат да те изментят.

Хвала на такъв човек!