Крадец обра медицинска сестра в клиника в София

Медицинска сестра от дентална клиника в София е била обрана, докато участва в операция.

Обратно в новината

Коментари - Крадец обра медицинска сестра в клиника в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждам някакви хора се оплакват колко било скъп зъболекаря в България и се чудя вие от пещерите ли излизате? В България не само че е евтино, но и са много добри професионалисти. Отидете в Англия и ще ви одерат кожите за услуга, която в много случаи е доста зле! Разберете че материалите се купуват от чужбина и са скъпи. По онова време, когато са ви слагали скапаните канцерогенни железа в устата с машини от 19 век е било друго.

този крадец е от маалата, там мвр-то не търси престъпници

Представяте ли си, какво огромно унижение за тази жена!!! Медицинските сестри в България са с висше образование и много от тях работят точно като тази на две работни места за мизерни заплати от по 500 лева - и това е най-хуманната професия в света - медицина. И накрая някакъв изрод да и открадне изкараните с толкова труд, мъки и безсъние 1000 лева!!! Падение, Българийо! Падение!!!

Не мойте и твойте, виж ги, Бойковите! Сpoди се с евpеите, лиже англичанките!

Дано да хванат наглия крадец. После за наказание трябва да го сложим вързан на зъболекарския стол и старателно да му се оправят всички зъби. После да му се представи фактура за извършената услуга и ако случайно не получи инфаркт, да бъде заставен да плати или отработи вложения труд и материали.

Такива, опитните кpадци са на "telezor" служители Гледа в очиq едно говоpи дpуго пише и след Пет дни за 66 лева пускат фактуpи и 500 лв след още Тpи дни! A междувpеменно, и обиди, на сеpгията им, от Kелеши! Й.Б.Пеев, 71 г. инвалид 94% постpада на сеpгия на telezor между касите, и вpатите, на BILLA- Лагеpа Плаща се до Нова година, да имат в telezor на всеки пуйка, а бай Данчо, да не боледува, Ямбулка със солена сланинка

Боли ли, боли ли? Още още ще боли, там, в Двете нули, ако гз, се запуши!

Опа, този е от защитения вид, няма как да бъде хванат.

Ще се изхранят, на ден по хиляда все ще стигнат за изхранване ! А що се отнася до кражбата, кадеЦОЦЕЦО е негов последовател. Е , парите не са от тъщата, ама е последовател на същата политика : няма престъпление, няма престъпник, значи намалена престъпност !

И защо е на първа страница - кражба като кражба. Пари, забравен ключ на вратата, няма хора, влизаш, прибираш парите и излизаш. Хванала го камерата, плицията би трябвало да го хване и т.н. Какво значение има, че била на работа, а не си е забравила домашната врата незаключена?

Имам някакъв мъгляв спомен, че преди няколко години цецо се пенеше, че престъпността в България била пречупена?!?!?! То още тогава само децата му повярваха, но не всички...

Гадна работа - вместо съчувствие към жената и осъждане на тази наглост, отново се нападат невинните, жертвите се изкарват безотговорни, намесват се и стоматолозите... Къде си, Круме, да "оправиш" на тоя от снимката ръцете и на останалите устите!!!

и в денталните вероятно е като при др.лекари,особено в специализ.болници.Каквато и осигуровка да имаш ще трябва да си платиш още.И обикновено сестрите искат парите.Нямам против ако имат кураж лекарите и си направят частен кабинет- да прибират не само приходи, но да имат и сериозни разходи.Но в държавна болница да искаш пациента да ти плати,е срамота. Друг е въпросът че денталните никога не издават касов бон.Значи може личния лекар за такса 1 лв или 2.90 да издава фискален бон, а зъболекарите не.Освен това са станали като майсторите-ау колко лоши пломби, колко лоши зъби, при добре поддържани зъби. Ужас, малко са коректните и добри стоматолози

Добре де, може да е вярно каквото си написал, само не разбирам каква е връзката с обраната медицинска сестра. Та тя даже и зъболекар не е, на заплата работи жената.

Не знам как е в денталните клиники,но в нормалните,където има много тъмнозелени пациенти,персоналът знае,че може да бъде окраден и от крадци,а не само от работодателя.

В една болница, лежахме болни жени в една стая. Изчезна някакъв чорап, и едната жена, циганка, каза - Дано се намери, че че мен ще обвинят. Намери се, разбира се. потулен из дрехите. За чест на всички пациентки и мед. сестри, всички ядяхме от сладкишите и баниците, която дъщеря й носеше с пълни торби за да черпи. Жената беше тежко болна, сещате се в каква клиника. Не знам дали е сред живите все още.

Циганин. А снимката е като за паспорт. Ако не го хванат, значи са пълен боклук

Това било " наглост", а да взимат 80 лева за вадене на зъб в кабинета където работи - не е ли наглост ? Време е да проверят КОЙ Зъболекар издава касов бон ...хммм Прибират милиони от нещастните хора , при БГ стандарт - 80 лева за вадене на зъб е повече от наглост!

първо, ако си здравно осигурен си избираш зъболекар, както джипи, и си ходиш при него, без да плащаш като на частно. ако не си здравно осигурен, не се сещам какъв ти е приносът към здравеопазването. второ-ако кажеш на какъвто и да е чужденец, европеец или американец, че за вадене на зъб(което е мини-операция) плащаш 40 евро, то чужденецът ще помисли, че си правиш жесток майтап с него. вечното българско мрън-мрън.

Имате ли представа каква част от зъболечението се покрива от здравната каса? Горе-долу половин пломба годишно. Ама това няма общо със случая. Скъпото зъболечение не пълни джоба баш на медицинските сестри.

Защо се изказвате, като не живеете в БГ и нямате представа от здравната система, в която пари за зъболечение няма? Здравната каса покрива две манипулации годишно , при това с доплащане от пациента ! Затова възрастните хора в БГ са без зъби , а зъболекарите ни обират законно !

ДА си станал зъболекар,бе.Това е висококвалифициран труд

Когато грижата за болния стане по-важна от парите, тогава и труда ви ще бъде " висококвалифициран "

Е тоя, ако не го хванат при такава снимка, е...и държавата!

нещо тъмно-зелена ми се вижда снимката на крадеца. и няма изненада в това...

то все на бедняка ще се случи. Хората са станали страшно разсеяни ми прави впечатление, ама няма как да е друго яче, като мислят само как да оцелеят. Работят на на по две-три места, за да докарат 1500 лв на месец плюс минус, от които поне 500 лв отиват за месечната вноска по кредита, преуморяват се и съответно стават разсеяни

всичко знаят. знаят, че е имала кредит и кога го плаща и кога взима заплата. боклуците в банката дават данните на мутромилиционерите, които инструктират крадците.

оставят парите? Пълна безотговорност е, когато парите не се пазят както трябва.

Ей от позицията на неограбения се правиш на силен. Каквито и мерки да вземеш, има ли престъпник до теб, все ще намери начин да те обере, утрепе и т.н. Тук правилната реакция е, какво прави полицията, за да намали тая престъпност.

държа в банката и кредите си плащам като превеждам от една сметка, в която ми постъпва моята заплата в друга сметка, която е за кредит. Треперя над всеки лев, няма да оставям неизвестно къде в кеш парите си, най-малко, ще ги сложа в сутиена си, или в джоба си и ще туря отгоре безопасна игла.