11-а среща Путин - Ердоган след свалянето на руския Су

Един час продължи снощи разговорът между турския държавен глава Реджеп Тайип Ердоган и руския президент Владимир Путин в двореца Бештепе в Анкара.

Обратно в новината

Коментари - 11-а среща Путин - Ердоган след свалянето на руския Су | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Логично е Ердоган да търси съюзници. надали му се иска пак да се окаже в ситуация на преврат, спретнат от "съюзник". Русия го предупреди за преврата, Русия (засега) няма никакъв интерес да търси смяната му. От друга страна Русия безспорно има нужда от съюзници. Като се има предвид затягащия се обръч от военни бази около територията й, относителната й икономическа немощност, отстъпването по ред други показатели пред глобалната империя и т.н. Харесват или не неоосманистка Турция и лично Ердоган, ще бъдат нащрек и ще изтискват максималното от всеки доближаващ се взаимен интерес. Политика ! При тези правила на Играта - задължително занимание. И аз нямам нищо против , ако нашите "държавници" постигнат поне по-високо ниво на армията ни , и по няколко милиарда $ за ползването на военни бази на Българска територия от САЩ. Въпреки ясното съзнание за статута им на Окупационни военни бази на Империя. Но вчера Империята изглеждаше всесилна, днес поразклатена, утре обаче ...

браво. Eдин плюс от мене. Cамо че - няма "Hеоосманизъм" ! Hяма такова нещо... измислено е от гърците. Aко има "неоосманизъм" - обосновете се моля. Pазкажете ми как точно ще стане този "неоосманизъм"? Kои ще е Oсман? Kак ще деистава тази власт?

Преди Ердоган беше лош, поддържаше терористи, търгуваше с ИДИЛ, нанасяше предателски удари в гръб и т.н. Всеки който се осмеляваше да изкаже мнение, че Турция е в правото си да защити своето небе беше фес, туркофил и т.н. Сега какво стана? Завъртя се колелото и изведнъж Ердоган стана мил, готин, враг на ислямския тероризма, фактор на мира и стабилноста, демократ и пръв приятел на умния и предприемчив Вова Пу. А на българските комунофили (погрешно смятани за русофили) отново им се налага се сменят и плочата и резбата.

наистина Ердоган от съюзник стана враг на ИДИЛ. Нещо не му хареса в действията на началниците на ИДИЛ май а?

Правилно. Такъв беше. Причината да СЕ ПРОМЕНИ се казва Владимир Путин. И Ердоган вече не е същия

ще почнат да ни се радват като един от малкото им останали "стратегически" партньори. Не че това ще промени статута ни на тяхна подмандатна територия, управлявана от посолството им де.

идейна подготовка и ще те изберем за комисар на първа партизанска бригада. Сега е малко студено в планината, но щом дойде юни-юли се стягай.

Дотогава ще сме възстановили НРБ и ще преговаряме с новия СССР за новия Варшавски договор. А ти ще си на летен лагар. С червена връзка на вратлето като дружинна ръководителка на пионерчетата, кво си помисли?

Вчера Путин направи страхотен рейд в Близкоизточния регион! Три държави за един ден, навсякъде важни теми, плодотворни преговори с ръководителите, видими резултати! Основната част от руските ВКС се изтегля вече от Сирия, но достатъчно за сдържане на терористи (ако се решат все пак да надигат глава) остават и ще нанасят удари от въздуха при необходимост! В Египет се разбраха за сигурността на въздушния транспорт и за атомната централа - възстановяват се полетите от Русия за Египет и започва строителството на централата! И в Турция си поговориха с Ердоган, разбраха се за позициите по признаването на Ерусалим за столица - еднакви са, и за изграждането на АЕЦ като руска собственост, а накрая Ердоган каза на руски на пресконференцията "Спасибо!" - което е много показателно! Това е лидер и ефективен държавен ръководител! Разбира се, че руснаците го подкрепят с над 85 % одобрение за политиката му! А народите на много други страни биха искали да бъде ръководител и на техните държави ... )))))))) (за разлика от вечно мрънкащите някакви размити и обтекаеми, но нищо не значещи фрази, които постоянно слушаме от евро-гейските централи ...)

Когато ББ беше в турция и поздрави на турски почетната рота тук червеногъзите макаци какви ли не епитети му лепнаха но сега след като султана е казал една дума на руски(а уж са си говорили цял час насаме) се посирате от радост......следва строяване пред позитано и под строй при мюмюн за един прекрасен сюнет за да докажете колко сте верни на партията и на късокракия....НЯМА ПО-ГОЛЕМИ ПОДЛОГИ ОТ ТЪПИ СЕЛСКИ ДЕБИЛИ КАТО ВАС-ПОНЯЛИ????

отиваш някъде. Нашите управленци, не само Борисов обикновенно са в позицията или на просяци, или на васали отишли да потвърдят верността си към господаря, или на куриери изпълняващи поръчка от друг като и при трите роли се съчетава с възможност за безплатна екскурзия и шопинг на придружителките им. Досега не съм видял някое посещение на български политик да е донесло полза за българските национални интереси.

Лилипута видя, че е изолиран от нормланите държави, и се принуди да "прости" свалянето на рашистанският самальот, въпреки че се бяха заканили никога да не забравят тоя "нож в гърба"! Помните ли АГРЕСИВНАТА руска пропаганда как Ердоган финансирал ИДИЛ, купувал им петрола, а зет му лично обезглавявал неверниците? Хаха :) Как бързо се менят опорките на Савушкина. Ако не беше тъпанара Ердоган, сега Русия щеше да е в абсолютна геополитическа изолация. И това русофилията не може да го приеме - че трябва да целуват ръка на Ердоган хаха!

ТЕ СЕ КЛЪЦНАХА ОЩЕ КАТО УПРАВЛЯВАХА С ДПС,ТА СЕГА ЧЕ РЪКА ЩЕЛИ ДА ЦЕЛУВАТ..... ГОЛЯМА РАБОТА-ВАЖНОТО Е КОПЕЙКИТЕ ДА КАПЯТ :):):)

И кои са те нармалните? В които узакониха гей браковете ли? Или в които родителите ги грози затвор ако се скарат на келешчето си, че вместо да учи кеси по сайтовете да си избере поредното "яко тату"? Или в които за "личност на годината" се обевяват шафрантии решили да влязат в светлините на рампата щото преди 15 години някой ги ощипал по заголените задници? О, йе. Напред към сивилизационния избор.

ДИКТАТОРЧЕТАТА ИМА ДА СИ СЕ СРЕЩАТ-КАТО НИКОЙ ГИ НЕЩЕ. МОЖЕ И КИМЧО ДА ВКЛЮЧАТ ТА ДА ИМ Е ПЪЛНА ИДИЛИЯТА;)

Това ли е мотото на срещата или простотиите на говедарника?

Казано е. Бий за да те уважават. Читака го би и сега путин през ден се среща с него. Руслямски съюз.

Hе си много умен нали? пишеш колкото да не заспиш и си изкараш дневната прехрана чрез тpол-ене в нета против държавните лидери на Pусия и Tурция.