Дипломат: Тръмп призна Ерусалим в правилния момент

Доналд Тръмп е обвиняван, че е действал прибързано с местенето на посолството на САЩ в Ерусалим, но всъщност това е действие в правилния момент.

Обратно в новината

Коментари - Дипломат: Тръмп призна Ерусалим в правилния момент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милен Керемедчиев е известен навсякъде по света, в САЩ непрекъснато го споменават, в ЕС само него цитират, а в арабските страни го боготворят!!!

че Миленката е голям депломат...ху ху

Израел е изпята песен. Именно САЩ показва старо мислене като вади остарял сценарий за Близкия изток. Нашите комсомолски активисти като този от снимката закъсняват с пребоядисването. В света текат нови процеси.

Tози е лизач иска и тои да си намаже филииката с юдеиско масълце. Mоже би дори да е крипто юда - кръвопиец. Mежду другото, още не са освободили детето на 14 години, държат го във военен затвор и военната им юдеиска прокуратура му постави още задържане с неопределен срок. Cрам за човечеството са тези гнусни юдеи - фашисти - човекомразци. Cрам!!

А ИД, Хамаз и прочие са направо ангелски формирования! Изпращат децата на оня свят без милост, че там ги чака райска детска градина!

Cъгласен съм.... и "ид" и "хамас" са терористични формирования! Hяма място за терористи на този Cвят ... също така и от държави терористи!

Ами нека да се върне и Косово на сърбите.Насилствено го откъснаха от Сърбия и го дадоха на косоварите.А терорист номер едно си направи база там,защото има национални интереси там.Поголям паразит и терорист от сащ няма!!!

С други думи- чакайте нови бежанци, но този път от Палестина. Този да си увеличи диоптрите та белким прогледне.

Арабския свят няма значение в случая, а е важен отговора на глобалистите. С местенето на столицата, Тръмп показа среден пръст на глобалистите и ги издразни максимално за да види дали мърдат още. До сега не са направили нищо особено, като отговор, което ясно показва че Тръмп им е резнал крилцата!

На чия хранилка е този "дипломат"? и ако е на държавна служба, не трябва ли да бъде незабавно уволнен за такива изказвания, след като Външно министерство и съответно България има официална позиция по въпроса? Или може би е неофициалния говорител на министърката, за чиито политически пристрастия до назначаването й знаем добре?

овнон е тозт дипломат

Образуването на еврейска държава между араби, които живеят там от векове - залог за много бъдещи конфликти !!! Чудя се обаче, дали не може като евреите Гърция да си поиска Мала Азия, тя е била тяхна територия!!! Ние, Българите, можем да си поискаме част от Украйна - Старата Велика България !!! Трябва да го направим, иначе е двоен стандарт - за евреите може, за нас и гърците не може!!! Но пък ЕС и сащ са прочути със своите двойни стандарти!!!

Не е двоен стандарт. Случая е различен. Обяснявам: Ние, както и гърците, както и много други народи, ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ наши земи. Евреите обаче НЯМАТ друга земя, освен онова малко парче между р.Йордан и Средиземно море. Схващаш ли разликата? Евреите и не искат повече от това. И Ерусалим не само, че е вътре в това малко парче земя, а и е исторически център на Израел, логично най-подходящия град за тяхна столица. Арабите си имат цяла Северна Африка, целия Арабски полуостров, Сирия и Месопотамия- около 10 хиляди (!) пъти по-голяма територия от тази на Израел. Просто целия проблем НЕ Е заради земя, а заради оцеляването на исляма като религия. Както и заради всички клевети по адрес на евреите още от древни времена, обвинени във всички възможни грехове.

За подръжниците кюрдите да си направят Държава ще кажа едно: Стане ли това, Турция веднага влиза в БГ за компенсация на територия. Няма кой да ги спре, а и така е по Амер план още от 1985. Путин ще е в гората и ще кара старата си волга за релакс. Не случайно Лет София се дава на концесия. Още миналата год на Т2 имаше огромен червен надпис 20 х 2 метра Тюркиш еътлайнз. Питам в терминала "Абе дан'са дошли тюрк-кара-мехметчиците на летището?Мълчат кат бити задници. Обаждам се по лет-тел. ало, викам, Т2 да не станал филиал на Истанбул? Отговор -Не това е само реклама. Аз ако съм а мястото на Ердоган ще пратя 300 командоси, преоблечени като летищен персонал на Т-2 и за 3 часа ще навържат цялото БГ управление да ми играе хоро -кючек-сиртак на площада пред БНБ а, аз ще си пия кафето и ще гледам как се изнася банкова утвар. После ще кажа: А,това беше само за реклама и да проверим дали парите на БНБ се съхраняват правилно. Ще ги закараме в Стамбул за проверка. И Кой шъ мъ спре? Те това е националната сигурност на БГ.

Eх че много путиноидни тролове пишат тук!

Г-н Керемедчиев, да си спомняте като дете някой да ви е удрял с керемида по главата?

Няма как да не е правилния ''момент''след като идилците се сринаха и сега тръмпчо търси къде другаде да създава размирици за да се чисти от боклуците на собствена територия пращайки ги да раздават НЕисканата им''демокрация''..Само да попитам от кога американците взеха да определят и кой коя столица да има???

Сега въпросът пред Тръмп е Пловдив или Варна!

че драмата с Йерусалим отдавна трябваше да приключи. Йерусалим си е бил винаги еврейски- да, от там тръгват и по-новата християнска и още по-новата ислямска религия, но...това си е еврейско място. Най- накрая да дойде един човек да вземе решение/тръмп/, писна ми от тези лигави европейски политици и тяхното бла бла. Още 100 години няма да има развитие в никаква посока с такива страхливи и прекалено дипломатични технократи, печелещи удобни заплатки, докато конфликтите в тези точки на света си вървят и се точат.

Прочети малко историята на тези места. Там са живяли общности, които впоследствие са се самоопределили като християни и мюсулмани от много векове - живяли са в мир. Евреите са били малцинствена група, преди да се вземе решението там да има еврейска държава. И тогава са започнали да прииждат и да изтласкват местното население.

Именно историята показва, че първото население е еврейското, което в следствие на имперски интереси бива изтласкано, но не заличено напълно с вековете. И в момента там мнозинството си е еврейско. Все едно да ми кажеш- еми Косово е Албанско. Стана албанско, но не е принципно албанско. Просто сърбите не искаха да се вкарват в такъв конфликт, както е в момента в Йерусалим..и се изтеглиха. Всеки си тълкува историята както му изнася.

Няма ли да се просветиш исторически, преди да пишеш небивалици? Нещо да ти говори 5778? Това не е номер на автомобила ти, а е поредната нова еврейска година - оттолкова години древното юдейско племе е на тези земи със столица Ерушаляйм (както се произнася на иврит). Пак оттогава там са и древните палестински племена, с които юдеите са живели в мир и разбирателство, не случайно ги наричат братовчеди. И, хоооп, в 3-ти век преди Н.Е. пристигат неканените гости, арабите, които насилствено ислямизират палестинците, та до ден днешен. Ето нещо, което трябва да проумееш, преди да седнеш да пишеш глупости. Другото е, че държава Палестина няма и май скоро няма и да има. Така че, за каква столица и на кого може да бъде Ерусалим, освен на законно съществуващата държава Израел, възстановена на тези древни нейни земи през 1948 г. с Резолюцията на ООН? Нещата в геополитически план полека-лека ще се уталожат, защото друг път, освен мирно съществмуване, няма. И краят на терористичните организации на ислямския радикализъм ще бъде катализатор на мира в този район.

Hе знам как може да има такива неспокосани изказвания на човек като този които се мисли за всезнаико Tа тои ли ще обърне историята явно някога е учил някъде благодарение на баща му изял безплатно доста агната

Дипломате дай си адреса , да ти изпратя няколко Наколенки Доктор на Ливайн. Явно кариера ще градиш , ще ти трябват ! Ама иначе и Чеп за зеле не ставаш .

ЕС спи както винаги. В Брюксел не знаят какво да правят но знаят да си взимат заплатите. Европа е задръстена от мюсулмани, някои страни вече напускат, Нужни са нови европейски лидери, старите са безполезни.

Докога поръчковите соросчета ще бъдат представяни като някакви експерти, дипломати или някакви специалисти. Те просто рецитират това което им е казано от Козяк и Шорош.

Там е родоначалието на Библията, корана. Спорът (много дипломатично казано), се води откак се помня, но началото му е някъде във вековете назад. В Библията такъв спор се нарича Гордиев възел. Неговото развръзване става само с меч. Само с мълчание и държане в чекмеджето, няма да се реши. Тръмп събра смелост да замахне с меча. Доколко това е разумно не зная, но все някой някога ще се наложи да го направи. А който е запознат с марксизма, ще се досети за още един, далеч по голям гордиев възел, чието разсичане, също е неизбежно във времето. Но вековни исторически и обществени процеси не мисля да коментирам. Колелото на историята се върти. Независимо от мен и теб.

На Миленчо много му разбира главата от външна политика с арабския свят!

Тъкмо Русия и нейните помощници поприключиха с ИД и САЩ изпита остра нужда от нов конфликт...

Това е най точния коментар. Умен е човека и е схванал същността на действията на Тръпм.

За троловете-соросоиди и чехалчетата и амебите са супер интелект (вероятно сравнявайки ги с техния) така, че не се учудваме на поста ти.

еднакво умни сте

Браво! Много находчив сарказъм! Напикахме се от смях! Тоя очеваден дебил бил умен ..... ха ха ха ......

е дипломат точно толкова, колкото аз съм римски папа.

Този ярък представител на "80-те процента", показва какви хора ни представляват и управляват (защото май беше член на някое от правителствата). Тръп имаше на другия ден импийчмант и той просто нямаше друг ход. Сега предполагам всички плюнки по него "изненадващо" ще престанат. САЩ обаче, не само не е спечелил нещо в региона, а напротив катастрофално се търкаля надолу. Действително, трябва да си природно тъп за да не разбереш ситуацията, а тя е, че Русия е вече фактора в региона и че САЩ, заслепен от илюзорното си и отминало величие, изобщо не могат да се нагодят към променения свят и заради това ще платят тежка цена.

Отборът на кретените се увеличи с още един!

ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ,НЕЗНАЙНО ЗАЩО НАРИЧАНО"ДИПЛОМАТ" ТРЯБВА САМО ДА Е ГРАДИНАР В НЯКОЯ МИСИЯ,НО СЕ СЪМНЯВАМ .......,И ЗА ТАМ СА НУЖНИ НЯКАКВИ ПРАКТИЧЕСКИ ПОЗНАНИЯ!?дАНО ВЕЧЕ,НЕ РАБОТИ ЗА ВЪНШНОТО МИНИСТЕРСТВО........

Няколко пъти съм се опитвал да разяснявам на аудиторията с исторически факти, какви са интересите на България. Успеха ми е под въпрос!? Май Гьоринг е прав "Народа ни е полудив и варварски". Та на темата! Въпреки проруската пропаганда която се лее от медиите, един дипломат КАЗА ИСТИНАТА! Тази истина която дипломатична стара европа от страх пред атентати заобикаля! И виште предишните коментари!!!!! Нито един съществен, обоснован, неоспорим аргумент против коментара му! Само плоски обиди и помия. Впрочем и следващите постове ще са в този дух! Защото Гьоринг и Христо Иванов са прави!!!

Грешка :Иво Христов

Вижте сега, че то само диваци и варвари могат да създадат Държава на кръстопат, ами оставете това, че и да я удържат повече от 1300 години. Ама хайде, това са така да се каже общи тези и приказки... А аз конкретно от сутринта си търся един от пациентите в клиниката, че ми липсва. Пощурях направо, а той къде бил - на телевизора. Простете не се представих със специалността си - д-р психиатър :-)))

С този си коментар подчертахте че сте истински българин. Един друг велик българин каза преди повече от 100 години че: ..."свестните у нас считат за луди...." Та или си сменете професията или мисленето!

Доколкото знам, не са я "удържали". По едно време, за около 5 века не са имали държава. После, дошли едни от север, наритали задниците на собствениците на местното население и земя, и местното население, получило обратно държавата си. Но отново е на път да я загуби. Щом 80% от работоспособното местно население си избра да плаща данъци в друга държава (която и да е тя), кой ще остане на въпросната територия, за да предявява претенции за собственост? А кой ще привежда в изпълнение тези претенции?

Та какво казваш Пишман Дипломате , Путин отзовава руските войници от Сирия заради тъпотията на Тръмп ? Та нали чу какво казват германците а реч Путин а и врабчетата във Сирия ще тръгнат пеша !!! По голяма тъпотия и по нагло Наколенство не бях чел наскоро . Такива сте във външно смотаняци и нагаждачи , такава ни е и Външната политика -Смотана като Вас самите !!!

това е просто един символичен акт, който някои фанатици умишлено драматизират. С повод или без повод фанатиците винаги ще се опитват да сътворяват трагедии.

Пълни глупости! Първо, американците отдавна загубиха влиянието си в района и най-малко с про-израелски ход могат да си го върнат. Второ, ходът им цели единствено всяване на раздори в арабския свят като се видя, че Путин потуши сирийския пожар. Трето, изтеглянето на руснаците (не е ясно до каква степен ще се изтеглят) няма нищо общо с детинските ходове на Тръмп, а е внимателно планирана политика. С две думи, този да си вземе тапията за анализатор и да си я мушне в аналното отвърстие, а американското такова отдавна е предмет на активни действия от страна на Русия.

При разделянето на баницата Сирия ще се види дали и колко си е загубил влиянието. Това предстои. Въпроса е къде/кога кюрдите ще си направят така жадуваната и полагащата им се държава.

бабо явно много си ги харзиваш минго - пинго т.е. кюрдите. защо не им дадеш земя в българия - да си направят и те "горките" цитирам те - "полагащата им се държава" ? да видиш тогава колко ще ти е весело? кражби, убииства, изнудвания, пласиране на дроги и вся и вс6о тем подобни мръсотии !!! ще видиш кон боб яде ли тогава?

Керемидчиев или Фурна-джиев?! Тоя услужлив чифутски глист изобщо не е проумял за какво иде реч. Бил дипломат?! Слуга е, подлога! Путин взема решение с вътрешно-политически отглас в Русия с оглед предстоящите президентски избори, на които той пак ще се кандидатира. Трябва да излезе в образа на миролюбец. Свършил потриотична работа в Сирия, победил, върнал се с лаври в полет на гълъб на мира. Казал н думи, че ще се оттеглят, но оставят военните си бази в Хмемймим и Тартус. А това означава, че само за охраната им ще трябват поне 5000 души войска и военната техника за това. Колкото до Тръмп, той избра най-лошото в изпъленние на прочифутсите с иобещания на зет си и наскоро поюдейчината си дъщеря Ивана. Но Тръмп и политически хазартен играч, без задълобчени прогнози, какво ще се случи на другия ден от всяко негово действие. Очаквам скоро да обърне обратно.

когато двама се карат -третия печели !кой е третия ??

Та къде срещна подкрепа за действията си Тръмп Дипломате , да го подкрепи Могерини или някой от Е.С ? Гъзолице си и защото за нищо не ставаш си влезнал като Дипломат е заради такива и като тебе още дълго ще патиме . Нали влезнахме в Е.С за да се подобри живота а нещо за Тъпата Демокрация и каква стана тя ? Лъжи и само лъжи и наколенкаджий жадни за постове и влас . И сега заради амбициите на Тапетения Ментак Педофила на Демокрацията и за тъпите му Обещания в Уелс - всяка баба , всеки един старец , всяко едно пеленче и всички бедни хора а те са над 90% ще плащат Милярди за НАТОвски ракош . Натегачи и гъзолизци жадни за власт и после защо Господ ви наказва !

Пациента на снимката взема или прекалено много хапчета, или прекалено малко!

Ще ме уморите от смях! Кога стана кюмюрджия, кога му почерня задника?

дипломат каква комисионна взе от индийците за т.н. аутсорсинг за визите на руските туристи!

откога на послушните кученца им казват дипломати ,от началото на колонизацията ли ?

Не може да му се отрече на Тръмп, че умее да провокира. Втората част на изказването му е по-важна - евреите и палестинците да се разберат помежду си.

няма как да се разберат ,йерасулим е един -на целия свят и никой ,никой засега не го е заслужил ,най-малко пък сатанистите !

С ТрЪмП като посредник?

Решението на Тръмп задължително трябва да се разглежда в два аспекта - как се отразява върху САЩ, чийто президент е Тръмп и как се отразява върху останалия свят, за когото нито САЩ, нитоТръмп ги е еня на този етап.Хубавата новина е, че се появи нов индикатор, който недвузначно определя всеки изказал се по темата кой е и кой му плаща.

Та понеже нито Тръмп, нито САЩ го е еня за останалия свят, бихте ли посочили някой, който го е еня за останалия свят.

Тръмп е подпалил поредната война, само пълен дебил не го разбира. Или и този също се гласи да стане представител в ООН или НАТО, та се натяга с все сили?! Аман от тъпи подлоги

ТрЪмП в правилния момент напъха запалена факла в барутен погреб. Тепърва ще видим последиците от това "правилно" решение на ТрЪмП.

- Напpаво саисpа!

Тоя човечец е обикновен блюдолизец и определено не е в час, ама карай, то вече е пълно с такива... Глупостта и демагогията са на мода!

Керемидата е дялан камИк. И в поща да го сложиш, и в банка, и във Външно министерство - все умей. Само да е началник, да не работи нещо от, което се иска конкретен резултат и полза и стойте та гледайте как умей и е умно на мама и тате, както за радост на стринка и чиче, и цЕлата рода.

КЪРДЖАЛИ, СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ ! КЪРДЖАЛИ, СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ ! И Т.Н. !!

Човекът требе да подкрепи САЩ иначе ще изгуби $елената подкрепа. БГ- дипломатите са клоуни-глашатаи на чужди интереси. БГ няма външна политика, понеже няма Армия-Икономика-Национален идеал. Няма вече и КоренБГ-население.По въпроса Кувейт,Садам с тънка-мазна въртележка беше подмамен и подкокоросан да влезе в Кувейт. За целта американка-братчедка на сегашната и колежка НикиХики /=1/2 Паки/ написа " Научен труд" който доказваше, че Кувейт е бил част от Ирак в периода около Троянската война. С влизането в Кувейт Садам направи подарък на Амер, която жадуваше да има повод да нападне 1990. Сега ако някой Чочка от Калояновец тръгне да арестува Мара 1-3 ще се случи същото. След 1 час блекхоците от бонстил ще са на Гълъбово за спасяване на демокрацията. А БайГаню ще цъка и ще пие армеена чорба.