Тръмп иска спешна имиграционна реформа

Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза снощи, че е необходимо Конгресът спешно да реформира имиграционната система.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп иска спешна имиграционна реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късно е. САЩ се напълниха с джихадисти организирани в бойни групички.

Крайно време е да се спре всякаква имиграция! Плановете на глобалистите са разкрити и се провалиха и никой не ги иска вече!

Единствения изход - всеки да си ходи там откъдето е дошъл!

А какво прави Европа за своята сигурност? Защо винаги е последна и разграден двор? Защо ние щедро пускаме тарамбуки и после им приемане и всички братя и сестри, чичовци и братовчеди? Англичаните се махнаха по тази причина. Пращим от демокрация и затова континента почерня.

Прав е Тръмп. Той гледа в перспектива.

А какво ще каже Тръмп за много по успешни масови убийци, които са родени и отрасли в САЩ. Тях къде ще ги "върне". Убиецът от Лас Вегас е типичен пример.

Доколкото ми е известно от мои познати, зелени карти за САЩ се дават на специалисти, хора с професия и/или много пари, за което се искат съответни доказателства (документи). Поне така е за българите. А на какво основание се дават зелени карти на всякакви малограмотни мангали от Азия и Африка - някой има ли представа? Или глобалистите в САЩ са променили неусетно законодателството, с цел да "обогатят" генофонда на държавата??... Е сега на Тръмп няма да му е лесно да върне нещата с 30-40 г. назад. Но чистенето трябва да започне, иначе краят ще е фатален.

Не се вкарвай във филми. Българите в САЩ са преобладаващо чалгари с нисък социален статус - жени гледачки, мъже шофьори. Разбира се, това не е обидно, защото също е работа. Но не всеки щастливец може да се подреди. Иначе е чалга масово сред българите, чак е срамота и жалка картинка. И никаква перспектива.

Не, терористът е терорист само когато е мюсюлманин, защото исляма е единствената религия, която проповядва избиване на друговерци и налагане на халифат. И се сражавайте с тях, докогато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах! (2:193)

Абе, не ви ли прави впечатление, че всички джихадисти искат да отмъстят на САЩ и ЕС за убитите си другари от ИД и никой не споменава русия, дето уж ги преби от бой.

Ако си извадиш слабоумната глава от американския задник дето си я наврял, може и да разбереш, че през ден в Русия има престрелки между спец частите и ислямисти.

И западната преса мълчи ХАХАХАХАХХАХАХ нали щяха да ни спукат тъпанчетата бе лэжец!!!

То е, защото руснаците са им братя - терористи. Нали ислямистките оръжия до едно са руски.