Лондон няма да плати нищо на ЕС без цялостно споразумение

Обединеното краство няма да плати нищо за развода, ако не се постигне цялостно споразумение с ЕС, заяви Тереза Мей.

Обратно в новината

Коментари - Лондон няма да плати нищо на ЕС без цялостно споразумение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бика за рогата, парата в шепата. Нали бяха клекнали ингилизите ? Всички ще го отнесем.

Англичаните са меризливи л..на на Европа, а в Близкия изток се размерисва тяхната, измислена от чърчела държава Тая карикатура, след 1 година, е яко полудяла, но измислената държавата остава

Вчера друго разправяхте. Чакам с нетърпение реакцията на Барние и сие. Щото плащането беше БЕЗУСЛОВНО условие за започването на преговорите. Не ще платим, ако.... БЕЗУСЛОВНО. Плащате и тогава преговорите продължават.

Ако британците получат привилегии с ЕС това е края на тази организация

Може, нещо да е обещал, Нашия балкански чърчел Прави се, на Голям играч, Бойко Великолепния Пич!

Вземайте си Северна, Южна, Западна и Източна Ирландии. Толкоз никой не ви ги задържа насила и не ви ги ще. Аут и толкова.

Вземайте си дърмите и се омитайте американски подлоги. Хем сърби, хем боли, както се казва. Искат да ползват предимството на членове на ЕС без да понасят пасивите на това членството. Англосаксонски йезуити. Като не искате мигранти защо ограбвате по-слабите икономики. Ми нали като останете без мигранти няма кой да ви върши черната работа и да ви бърше гъзовете, бе. Но вие искате хем някой да върши това, хем да не живее в страната ви и да ползва бонусите от това. Като не искате мигранти защо подкрепихте Меркел по въпроса за чернушковците, бе задници такива? Махайте се и в ЕС само с виза и по никакъв друг начин, а вашенци, купили български имоти и живеещи в БГ да продават и да си ходят на мъгливия остров или в Канада, Австралия или на мечката в дирника.

Навремето Борис Елцин, като минаваше на пресконференция зад една от секретарките си, я пощипа отзад и тя се усмихна по същия начин. Да не би......? А?

Усещате ли как английските врътки вече започнаха? Накрая така ще го извъртят, че хем ще си запазят привилегиите хем нищо няма да платят. Добрата стара Англия е магистрална професионалистка от класа.

тоя брекзит така слокойно може да продължи още няколко века.

Нали бяха клекнали ингилизите ?

Ами като не им се плаща, няма гювеч. Народът си каза думата- АУТ! А след това ? Х.У.Р. скъпи британци. Здрав, крив, релефен и не питайте защо? Тичайте към спиртоварните ще ви пием уискито на половин цена! И ако щете! Британците сами се"уважиха" в устата!

Не е ли време ЕС да покаже, че е много по-голям и силен от Англия? Защо Англия? Защото цялата инициатива за Брекзит е игра на английските политици, докато останалите са поставени пред свършен факт. Брекзит не трябва на никого! Брекзит не трябва и на Англия, но английските политицте се опитват да изнудват ЕС, за да имат ползите на ЕС, но без пасивите. Но не може едното без другото! Не може селективно да пият мозъци. Или всичко, или нищо. Това трябва да е мотото на ЕС втези преговори! Бизнеса не обича несигурност и сами ще натиснат английското правителство да се откаже от това безумие, наречено Брекзит. След Брекзит ще отпаднат и евтините полети между Великобритания и ЕС, за което алармираха авиокомпаниите още преди месеци! Евтините полети са благодарение на законови рамки в рамките на ЕС! А компаниии като Ryanair заявиха, че ще бъдат принудени да прекратят полетите към ЕС за неопределен срок.

Винаги са биле използвачи и експлоататори...нищо ново не се случва в момента...прав им път!!!!Не им щем кирливите лири...да си ги наврат отзад-но и никакви преференции!!!

Нашия й е подпалил фитила.Преди работното посещение говореше друго!

по-голямата част от плащанията са под масата ,бб им поиска неговата порция +къщичка в случай,че има високо кръвно . вие ,мили другарчета ще мрете тук или някъде си като небогоизбрани,немили-недраги ,просто нищо неразбрали .

ЮК свърши парите? Е, много бързо.

Никакви пари да не се плащат на тия рекетьори от фашисткия ЕС!

прав си, всичко за путкин.

а на обяд писахте глупости как били клекнали англетата... и като ви казвах, че не е верно, а ви лъжат с поредния фейк си показахте колко сте дебилите из българско!

добре. истинското им плащане ще бъде след брекзита им.

lu4ka

И какво точно ще платят?

тихичко, тихичко. парите не обичат сърделиви истерички, които се шашнаха от хиляда румъно-български мангала (но не забелзяват милионите "собствени" мангали). една след друга големите американски банки сменят локацията си от ситито в париж, например. но е важно българчетата да се лендзим на инглизите, които организираха цял един брекзит в наша чест и да се възхищаваме на вечния им подлярски егоизъм.само те не разбраха, че вече не са империя...

"Обединеното Краставо" :)) Дир, сложете си един правописен речник пред клавиатурите бре.

тоя път дира много точно ги е нацелил обединените красти, макар и от неграмотност ги е нацелил.

EU ще са първите взели пари от англия

ха дано,ама.....надали

Комисиариата - в пълен шаш. Не мойш да измамиш ингилизин...

А по въпроса през август 1876 година, Иван Вазов е написал: Бенджамин Дизраели "... О, Английо, защо ли днес бездушен жид те управлява?" Значи, не "мойш да измамиш ингилизин-чифут..."?!

Това АЗ и го казахМЕ на "шпек инглиш", на ушето, като се целивахме.

ЯСНО Е, ЧЕ НЯМА ДА ПЛАТИТЕ.СМЯТАТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ СА ВИ ДЛЪЖНИ, ГРОЗИЛИЩА БЕЗПОДОБНИ

Голям инат е Мейката! Обаче ББ е дипломат от класа. Среща се с всички световни лидери когато си поиска.

Че те кога са давали. Виж ако имаше да вземат е друго нещо.

А тиквоний банкянски как се изтропа по въпроса?

Не можах да преведа от "банкянски" на английски ;-) Ама Боце си ѝ го каза право в ухото на "шпик инглиш", ТОЙ си назнайва вече и "парле ву франсе".