Атакуваха автогара в Манхатън

Един човек е задържан във връзка с експлозията в Манхатън. Той е узбек и е ранен. Пострадали са други трима, но без опасност за живота.

Обратно в новината

Коментари - Атакуваха автогара в Манхатън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на твърденията на генерала от секуритате Йон Пачепа, че сесесерето още от андроповото кагебе използва ислямисти за терор и дестабилизация на Западния Свят.

Тия истерици и тлъст тексаски фермер да се изпърди----ще го обявят за узбекски джихадист!:))))))) .....приближен на Путин!:))))))

Уз бакийте да не ги пускат никъде, това са съветски диваци, комунистически аборигени, вампири, които закусват с малки деца, обядват с негри и пият човешка кръв

Аз съм узбека Акайед Уллах от Бангладеш. Роден съм и живея в Манхатън. Познавам се с Инди Раганди и жена му. Преди 4 години ме пратиха ме командировка в Сирия. Сега Бат Тръмп ме евакуира от Рака, но никой не ми е казвал да си махам пояса. Ние така си ходим. Поясите топлят . . . понякога развиват хиляди градуси и по-дефектните гърмят. На нас ни отнасят прешлените заедно с гръбнака, а на тия около нас - главите и краката. К'во да се прави - професия Джихо. Минута невнимание и после цял живот мъртъв !

Абе тия "атаки" все в подходящ момент се появяват, като по поръчка, за да се пренасочи общественото внимание от пореден американски провал....направо на Холивуд го обърнаха!

Нещо не им се получават терористичните атаки на ЦРУ напоследък. Тръмп май им намери цаката!

Мен ме интересува, защо горя в Жандармерията в Бургас, вчера ??? Някой турчин дал ПОДКУП да стане полицай , после почнал да краде и запалил Жандармерията ???

Еее..Това вече е върхът на тъпотата!!!Спрете да наемате списвачи без ЕЛЕМЕНТАРНО образование!Узбек от Бангладеш-откога,защо и как!?

Ами примерно ако има родители узбеки, които са живяли в Бангладеш, какъв да е? Виетнамец?

27-годишният узбек Акайед Улах, от Бангладеш !? Отмъщава за бомбандираната си " родина " !? 2-KA ЦРУ , ФБР , и за всички разбирачи за малко щеше да стане голяма Трагедия !

Кога се самовзриви, кога се закле във вярност и кога даде изявление та медиите знаят за това. А онзи онзи чорлавия клоун в голямата бяла къща какво мисли по въпроса.

Този младеж е от Бангладеш, няма нищо общо с Палестина или другаде, както дрищите по-долу. Та този "опит" за атентат нужно е да се замислите малко, и ще се сетите кой го е организирал в "сърцето" на демократичния свят. Чудно, как така, устройството се е "сбъркало" и е гръмнало ПРЕДИ да младежа да стигне до определеното място. Бахти, вече ми писва от глупостите им.

Аман от новините в тая империя на злото кравария! СТрелби, взривове, размирици, пожари, наводнения, урагани и всякакви други нещастия ... Трябва ли да знаем всичките простотии, обвинения за сексуални посегателства, съдилища по най-невероятни поводи, убийства на деца и жени от мъжете им ... които стават там?! Толкова хубави и интересни неща стават по белия свят, а нас само с глупости ни занимават! Като прочете човек новините, и му идва да скочи от балкона - само насилие, нарушаване на всички права, бедствия, нещастия ... Пълен отврат!

трябва щото са наи великите ... а се огънаха пред малка и бедна северна кореа ... ха ха ха

мани ги бе! поне един канибал да има, или някоя консерва човешко да затворят за зимнина, или нещо като в болшой театъру с двеста триста трупа, пък те ... дилетанти!

алооо що не звъннеш де :) чакам 1 438 969 3171

Тъп русофили!! ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО Е ТВОЯТА КЮБИМА РУСИЯ!!!! ТАКА ВЯРНО Я НАРЕЧЕ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ВЕЛИКИЯТ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ РОНАЛД РЕЙГЪН, ЧИЙТО БЮСТ Е В ЮЖНИЯ ПАРК НА СОФИЯ!!! Дано пукне путлер!!!!

ИНТЕРЕСНА СТАТИЯ КОЯТО МИ ТУИТНА МОЯ СНАБДИТЕЛ НА "БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ" . иСТИНСКИТЕ КОРЕНИ НА ГУГЪЛ СА В ПРОГРАМИ НА ЦАЩ ЗА МАСОВО СЛЕДЕНЕ НА ХОРА :)) Googles true origin partly lies in CIA and NSA research grants for mass surveillance

имам приятел музикант -местен канадец - англофон нияма телефон , няма банкова сетка :) и е не малко вън от евреиската състема за съдиране на човешки кожи в мирно време

приятелят ти канадува ли, или само присъства в канада?

ела у нас ,бомби къщата ми , убии жена ми и децата ми и после ме покани на геи парад ... ха ха ха с дявола ортак ще стана но ще гътна наи малко 10 от вашите , защото просто не сте ми оставили друг избор !!!

ми тоя си е от вашите бе! узбек! и викал путин е велик!

цървул ... ха ха ха

Отидете при него, отидете в къщата му- при жена му, занесете им учебници по български език.

я ми звънни да си полафим на български , и да ми кажеш дали след 28 годишно канадуване имам акцент ... а да не разбереш това което съм написал ... нещо не е наред :) 1 438 969 3171 CHAKAM

Съдиите в щатите които искат отмяна на ограниченията за влизане на сульо и пульо в държавата им, нека сега те обясняват каква точно дискриминация е да има ограничаване на имиграцията.

Този път не е ИДИЛ, този път са големите борци за свобода от Палестина които за пореден показаха своята истинска съшност.

а бе драгане , я ми кажи защо нямаше терористи преди , откога се появиха и кои ги предизвика ... сори ... бомби имаше и то заслужено само в англия , заради терора им над ирландия

а ми аз да ти кажа,а?? атентаторите се появиха на 16 април 1925г в софия, и гръмнаха храм св. неделя! над 200 убити и 500 ранени. най големият терористичен атентат до 11 септември в щатите! извършихте го комунделите дето сега се правите на православни християни!

Излезе информация: Извършителя на атентата е имигрант от Бангладеш, идеен последовател на Ислямска държава...

ми горе в статията пише - узбек на име акайед уллахкойто живеел в бруклин и бил от.....бангладеш?!?!?!

Наближават Коледните празници - най-светлите дни за християните по света! Бъде внимателни на обществени места, защото приматите на Аллах ще искат да потопят в кръв празниците! Видите ли забулени жени или мъже с тъмна кожа, облечени с дебели дрехи - незабавно се обадете на 112 и кажете, че какво сте видели! Изпълнете Гражданския си дълг и Бог да Ви пази!

прав си! храм света неделя в софия я гръмнаха комунягите на Велики Четвъртък!

Добре, че арабите са изключително ограничени умствено и една бомба не могат да взривят като хората! Не ми се мисли ако например някой от бялата раса (европеец, руснак или американец) беше решил да се трепе сам, колко народ щеше да си е отишъл!

ujabg

Редактирайте, че е смешно!

де напишете една новина и да се разбере нещо от нея.

Se taia

"...Задържанията днес във връзка с експлозията в Манхатън е единственият ранен при нападението. Четирима са ранени, но без опасност за живота...." Абе джурналята, четете ли какви безмислици пишете? Последно само единствен ранен ли има или четирима?

... пропуснали са "не"... само & само ти да изпъкнеш... като свински... в кал...

"АТАКУВАЛ". ДАЛИ ТОВА Е ТОЧНОТО ИМЕ НА ИНЦИДЕНТА, ПРИ КОЙТО ДАЖЕ И КАМИКАДЗЕТО С БОМБАТА НЕ Е ПОСТРАДАЛ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ГРАДА, КОЙТО НЕ ЗАСПИВА 24 ЧАСА Е ПЪЛЕН С ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ.