Седем души с обвинения за незаконния износ на лекарства

Спецпрокуратура започна предявяване на обвиненията на привлечените към наказателна отговорност 7 лица за незаконния реекспорт на скъпо струващи лекарства.

Обратно в новината

Коментари - Седем души с обвинения за незаконния износ на лекарства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незная какви доказателства повече се искат за да осъдят тези престъпници търгаши с човешкия живот. Трябват ясни и строги закони и всеки да си получи заслуженото. Много са опасни нещата с онкоболните, карат ги да правят химотерапии колкото се може повече за да гушкат по 7 бона от касата на всяка от тях, отделно че ги правят с лекарства от бабино време а сигурно си изписват най-ново поколение за да го крият и препродават. Още много неща мога да напиша и за хора които го правят, но нали нямаме закони и еподсъдно да" клеветиш" така че Бог да ни пази от такива изроди с бели престилки. Боят е най-малкото нещо което заслужават, макар че има и свестни и съвестни и състрадателни доктори но за съжаление са една шепа.

При такава формулировка на обвинението, то ще падне в съда!И съвсем основателно- няма незаконен реекспорт в съставите на НК.Отклонили са ги чрез ползване на неистински документи.Какво правят след това с тях е без значение,може и да са за собствена консумация.Слабичко,колеги!Четете!

Споко!Вече ще имаме здравеопазване!

А, на бас, че спекулативният износ на лекарства ще продължи! Защото хванатите са обикновени кокошкари, а баш далавераджиите седят в парламента и имат парламентарни партии: Тиквоний Банкянски, МаГАрешки и т.п. сволоч.

Е, явно има медици, заслужаващи бой. Те не са лекари, те са гадняри в бели престилки.

кво стаа,тая вечер,тоа брадър,психо

Президентът Радев е виновен за всичко!

ДИР МОЛЯ напишете имената на тези ИЗРОДИ

А бе имаше един здравен министър; Петър Москов се казваше. Та този юнак профука някакви си 74 МИЛИОНА ЛЕВА за някакви пръстови отпечатъци, за да си начеше собственото его. Що така се замълча тази далавера или 74 милиона са нищо работа за бедния, но иначе храбър български народ!

Ако всяко изписване на лекарства се потвърждаваше с палчето на пациента , щяха да откраднат много по-малко и да останат повече пари в здравната каса . Ама много интереси настъпи и бързо пратиха идеята в историята

Ти май си от е. тарикатите на гусин Мост.ков.

имаше доктори, но не крадяха, имаше сирийци, но не правеха черна борса що така бе, СЕДЕСАРИ?

Истинските Седесари отдавна вече са фенове на Владимир Путин , а таково животно като СДС отдавна няма ! Има един кучкар и глутница помияри ...

Има ли осъдени " доктори", че са ампутирали гърди и матки,за да вземат пари!? Не, а сме много, съсипаха живота ни! Бог да ги накаже!

и кръцнали матката

Ти, си идиот! Като ти кръцнат на теб "доктори" нещо , ще плачеш повече от мен!

Давайте имената и къде са 400-те милиона.

Директорът на болница се казва Костадин Ангелов от Александровската.

Ама напишете им имената, те няма да се засрамят, ама поне да се знаят.

Отрватително престъпление! Какъв човек трябва да си, за да лишаваш болните от лекарства?!

български лекар трябва да си!

Що не сириец?

Само 7 !!! А останалата шайка ,с бели престилки,която е завладяла цяла България,кой ще я окошари? През 20 м. -клиника,през 10 м-аптека !!! Я се огледайте! Отвсякъде хищници с бели престилки. Само тоягата е оправяла всичко у нас !

Тази схема е повсеместна,те Не са изолиран случай.нали уж подслушвате,ами действайте де.или ако си плащат,кротувате

Какво стана със статията за биткойните? По бг медиите нищо. Появи се в дира за малко и изчезна. , https://link

7 обвинени и 8 оправдани. ей така ще се получи. :-)

Продажбата на лекарства в ЕС не е износ и не е забранена! Може да ги обвините в ДДС измама, незаконна печалба или крежба на лекарства от болницата - но в НПК няма понятие незаконен износ , парелелен износ и т.н. Стига с тая монипулация!!!! По тази логика всеки работодател извеждащ хора за работа в чужбина ЕС също прави незаконен износ!!!!

Много си тъпичък Андрешко и не можеш да ги осмислиш някои далаверки за милиони!Такива елементарчета,като тебе само акат из форумите и се правят на велики!Просто ти е мъничко багажчето в черепахата!

Кои са те? Що не ги назовете по имена, а само бля, бля. Хванахте, и после ще разберат ли данъкоплатците какво ще стане!?!?! Или всяко чудо за три дни...

Ръководителят на схемата е ФИНАНСОВ ГЕНИЙ,а не престъпник!Да организираш изкупуване на лекарства от ръка на ръка,от аптека на аптека,от болница на болница и да реализираш 80 милиона (ако е вярно!),това е по силите на ТОП експерт само!Хвала!

Чак пък гений.. В случая трябва трябва да има алчни и с нисък морал хора(има предостатъчно), слаби и корумпирани инстититуции и поток на пари за скъпи стоки по възможност държавата да плаща. Повярвай ми не трябва да си гений,а iамо на точното място ;)

ей, няма незаконен износ на лекарства! има откраднати от болниците лекарства! откраднали са ги лекари! тях трябва да съдите, а не търговците! на търговеца работата му е да купува и продава! а на лекарите не им е работа да крадат и продават краденото!

Няма лекари!

Още може, още може. Защо само 7, защо не изрязахте всичко изгнило до кокал!???