100 българи останаха без самолет до София, МВнР им помага

На 10 декември полет на авиокомпания Wizzair, който е трябвало да излети в 15:40 ч от Франкфурт на Майн към София е бил отменен.

Обратно в новината

Коментари - 100 българи останаха без самолет до София, МВнР им помага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА НЕ Е ВЯРНО.НИЕ ОЩЕ СМЕ НА АЕРОГАРАТА ВЪВ ФРАНФУРКТ.ПРОВЕРЕТЕ СИ ИЗТОЧНИЦИТЕ.НИЕ СМЕ ТУК И НЯМАМЕ РЕШЕНИЕ.ГАВРАТА Е ГОЛЯМА НИКОИ НЕ СЕ АНГАЖИРА С НИЩО.

Честито на печелившите, сега хем ще ги извозят, хем ще приберат по 400 евро обезщетение. А пък за цените няма сравнение между УизАир и БългарияАир

Нещо ме кара да чувствам че ''Грипен Рафалов'' е взел да се вживява в ''пилот'' на пътнически самолет /поради липса на летящи военни/ и играе ролевата игра ''има ли пилот в самолета и на задната седалка ли го кара''???...:):):) хахнахах:):)

такива работи се случват, всеки който лети що-годе по-редовно е свикнал. някои по-хитри авиокомпании направо подаряват на всеки пътник с отменен или със закъснял повече от 2 часа полет по един еднопосочен, отворен за 1 година билет в рамките на направленията по които летят (по избор на пътника), други връщат парите и плащат хотел евентуално и т.н. не е приятно, но не е болка за умиране, нито пък може да се квалифицира като 'новина'. полезно е обаче като апел към пътниците: да си знаят и търсят правата при подобни случаи, поне е лесно. колкото до заглавието: все едно 7+ мил. българи си имат самолет дето да ги вози до София, но за 100тина нашенци самолетите не стигнали....

Да нЕ се притесняват! Боце, като се връща от Лондон, ще ги вземе под мишница и ще ги върне в България

Трагедията на българина ще свърши, когато престане да се опитва да мине "тънко".

Dimi

Поредния малоумен коментар от умствено ограничен индивид обобщаващ българите... тези компании ако разчитаха на тъко минаващите българи щяха да са умрели от глад... основните им клиенти изненадващо не са българи, а полетите до/ от България са малка част от всичките им линии... Явно западняка също търси как да пътува изгодно... или както ти се изразяваш тънко.

и си живей живота - втора употреба

занапред дружно да бойкотираме Wizair,докато го изтласкаме извън България. Да е правят на превозвач само в Унгария.

аз отдавна ги бойкотирам. с България еър цените са същите