Борисов влезе на ”Даунинг стрийт” 10 (видео)

Преди минути премиерът Бойко Борисов влезе на "Даунинг стрийт" 10, посрещнат на входа от премиера на Великобритания Тереза Мей.

Обратно в новината

Коментари - Борисов влезе на ”Даунинг стрийт” 10 (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес стана известна основната цел на посещението на министър-председателят на България Бойко Борисов във Великобритания. Тайната разкри самият г-н Борисов, който в интервю за български журналисти обяви, че е във Великобритания за да разбере лично от премиера на Великобритания Тереза Мей какво представлява английският чай.

По усмивката на ББ познавам, че е предлагал на Тереза Мей суджуци екстра качество.

Добре, че видях снимките, щото в началото като прочетох заглавието, ми причерня от уплах. Що така си помислих, че наш Боко влезнал на Даунинг стрийт АМА СЪС ВЗЛОМ. Що все такива лоши неща си мисля за нашия човек?! Що ли имам лоша нагласа, не мога да разбера?!

Ако Цецо организира изборите в Англия,Бойко ще си влезе на Даунинг стрийт през парадния вход!

DIR или информирайте за истинските цели на посещението или недейте да публикувате общи приказки. Това се отнася и за другите медии отразили по подобен начин работното посещение. От така публикуваните материали човек би могъл да остане с впечатление, че нашият премиер е отишъл при британският за да разбере що за чудо е този английски чай.

И какво от това. Xаотичните екскурзийки на Борисов, на принцина "кадето го приемат", само да не е у дома, издават единствено и само сртах и липса на каквато и да било мисъл за идея.

"Бою Симитлията",политик с европейска и балканска известност,постоянно се среща със ръководителите и на европейски и балкански държави и му имат все пак уважението,а кака ви Курни обикаля студията на телевизите,от Парламентарната трибуната да плюва и лъже и да се обяснява за "ТЕХНОИМПЕКС".

Бою Симитлията, политик с международнозначение---работи за присъединяването на странното геополитическо нещо"западни балкани с център софия/банкя"------към Британската империя....или поне към Брюкселския протекторат на САЩ!:))))))) ...дее тоя сиикаджийски подлец, деееа!:))))))

Чета, "Публикувано от Бойко Борисов". Нали нямаше достъп до ФБ. Няма ли с него дежурните журналистки да отразяват срещите.

Борисов влезе на Даунинг стрийт 10 И какво от това?

А дали Тереза Мей знае, че се среща с него? Мирише ми на "Мисия Лондон 2"! Защото когато ходи в Китай, в Катар, в Иран и т.н., там не знаеха че са имали среща с прайм-министъра на РъБъ! Боце само не яж патици, бате!

Првилното заглавие: СИК влезе на "Дауинг стрийт " Конгречулейшънс!

Прилича мууууууу

Ето! Това е човекът! Той влиза на Даунинг стрийт, снима се отстрани и се публикува сам на ФБ! И всичко това без да има достъп до профила си във ФБ! Представяте ли си какво щеше да става, ако имаше достъп?

Управниците по света първо си оправят държавата, тоя тръгнал като цветарка от маса на маса да ръси глупости а населението тъне в мизерията. настройва българите на Наши, срещу ваши. ГЕРБ срещу другите. Богатите и цял живот работили пенсионери, срещу мързеливите бедни и тарикати. Бюджетниците, чантаджии срещу заработващия частен сектор на МРЗ. Внасящите осигуровки срещу, не внасящите осигуровки и ранно пенсиониране.

Защото това са протоколни работни срещи, нямащи някакво съществено значение за страната. Само в България правят новини от нищо. Хората там се вълнуват от реалните проблеми на страната, а не кой с кого се е срещнал. Там премиерите са заети нон-стоп и това е нищо повече от среща с някоя комисия от парламента. Ако няма възможност да посети London Zoo просто да мине пеша по някоя улица. Да не се притеснява няма кой да го застреля.

На "Даунинг стрийт" 10 ще ядат печена тиква за Коледа вместо Коледен пудинг.

Щото БГ е безгласна буква и срещата няма абсолютно никакво значение!!!

Ще се появи там, за теб, когато научиш английски.

бб превзе даунинг стрийт 10,герой...

Най-веселата новина, пък бързо бързо я скрихте. Що тъй!?

изобщо не е отразила това посещение до тук.

Бойко Борисов влезе на "Даунинг стрийт" 10 - прибирайте сребърните сервизи!

Толкова път, пари... за едното канграчулейшън. Ноу гу убича, Боко. Канграчулешъна.

Бърз преглед по английските новинарски сайтове показва едно...нито един от тях не пише за тая среща. Само българските медий пишат за "постиженията" на една тъпа Мутра...стигнала до Номер 10 на улица в Лондон. Да жив и здрав и да радва малкото си избиратели още дълги години. Един тенесист постигна повече новинарско покритие в Англия от този тъп и прост селски бек!

Уили, Суджука си бърбори с Мей Цецо Гуменката сигурно пак се среща с покойници Плевньо дъни синоптичката, ама вече е титулован Ходжа. Смях Уили.

Трябва да му се плаща, да не я "работи" тая "работа".

И какво договори?

Ти сериозно ли?

Вълнуващо: "Борисов влезе на Даунинг стрийт 10 (видео)" Очакваме ново видео, нови вълнения: "Борисов излезе от Даунинг стрийт 10 (видео)"

"Всички: Ду ю спийк инглиш?"

Вие се смейте , ама като се върне в Бг , ще видите как си е уШЛАЙФАЛ английския !

2025-та година. Европейският съюз се е разпаднал. В него е останала единствено България, тъй като не отговаря на критериите за излизане...

Не е важна срещата с Мей, а срещаа с българската емиграция на острова.

Ще го пуснат ли да порита за 10 минути? А къде, на "Олд Трафорд" или на "Анфийлд"? Като титуляр ли ще почне или като резерва?

Хубавци! Разцелували се били,пийнали са по чайче.....Геройко и международната политика-епизод 105-ти.

Шефа с бухалката влизаше навсякъде , та на Даунга ли няма да влезе .

Тоя нашия "пале ву франсе" научи ли поне малко английски ?

"По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях" - Бисмарк. Ние, българите знаем това най-добре - от бомбардировките им през ВСВ се възстановихме бързо, но днес след 28г. "партньорство" сме на път да изчезнем като народ и държава.

До всички хейтъри! Ще обсъждате, квалифицирате и разсъждавате когато вас ви посрещнат на "Даунинг стрийт" 10. Много е лесно да се обижда и неглижира работата на някой, особено ако нямаш никаква представа как се върши тя. Не пожелавам на никой от вас да е на мястото на ББ, не е толкова лесно колкото изглежда. А предвид коментарите ви, ще е пагубно и за държавата ни, защото както обиждате премиера си, така ще обиждате и народа си, ако сте на негово място. Срам ме е повече от вас, отколкото от ББ. Той поне работи. И не се комплексирам от минуси, така че, давайте слемо ;)

Ти явно си от онея, които обичат минуси, да ги плюят, да ги бият, да ги еват...

Не се знае, баце. Може да се окаже, че хейтърчетата дето еват (реват) по сайтовете сте 10-15 човека. Останалите потребители, да не са от стадото с овцете, а да са расъждаващи хора, които критикуват, но ценят труда на и на останалите.

Хехе, истината боли, минусите го потвърждават!

Приятелю, първо червеното и после жълтото хапче. Голям срам те друса, първо от нас, т. е от всички с изключение на Него, и после те е срам от самия Него. По-малко. Не забравяй хапчетата.

Гордея се с България и повечето българи , но изпитвам ужасен срам от такива като теб и най паче твоя любимец .

Ми стани политик, бе. Кво само се гордееш зад монитора. Ти имам и гордостта. По-добре да имаш за любимец премиер, отколкото като теб, компютър.

Скрий се бе , Малко Тикве! Нашия галфон са го извикали да го работят- нещо подобно на Макро. Всички са наясно , че му е куха кратуната и му пробутват всичко , от което те печелят , а ние губим- Южен поток стана Турски поток, бежанската криза, квотите с правите краставици и унищоженото ни земеделие, противопоставяне , макар и пасивно на Вищеградската четворка. Просто една тъпа мутра с абсолютно загубени ориентири къде се намира и какво му е работа

Ти да не си в първи клас? Малка Тиква, голяма тиква... Ама май си куха лейка. В брутална заблуда си, ама нищо. То за такива като теб, които са останали в развитието си на 8-10 години, даже е по-добре да не рабират много, много от геополитика и външни работи. Ходи играй на пясъчника с различни по размер и форма тикви. Пиши като пораснеш, ще ти обясня.

Само едно ме притесни! Не видях бай хой да се целува с Мей! Скоро трябва да го изпратим на друга планета! Тука вече е тясно за него и всички парле ву франсе!

Курнела сега стои и не може да изкара поредният компромат и лъжа. Как ли ще излезне всяка клевета от нея на фона на посещенията на Борисов?

Великия балкански стратег има безпогрешен план как да се спечели битката за Брекзит от ЕС ,която е загубена.

Аз така водя внуците в Зоологическата, много обичат да се снимат с маймунките.

Предполагам че Бойко дава ценни съвети на изпадналото кралство, че покрай Брекзита много закъсаха. Политическия му опит и житейската му мъдрост го прави незаменим. Търсят го и от Белия дом и Кремъл и от Ватикана. И гледай майтап - има у нас една Курвелия която иска да му е равна.

Нещо не виждам "мъррр".. Много е мила с него, но нещо някак не достига за завършеност на композицията. Само това ли бе заснето? Пък и няма ли някоя по- млада, с която да го снимат? Някак няма късмет това момче.

''Важното е , да сме живи и здрави"! /Яни , от ''ФЕРМАТА'' /.

Кога ще диживееме ''Грипен Рафалов'' да влезе на ''Даунинг стрийт 10'' и да се повози на задната седалка на ''Хариер'':):)

Все пак "Даунинг Стрийт" 10 е резиденция на министър председателя. А държавните глави са над това ниво. Има дворци и т.н.

Мисля че Борисов и Мей ще се договарят какво да правят с Българските мигранти в Англия.

Надай се !!!

Ти си мисли, но те не си мислят за това. Я виж как го гледа нашето момче! Но като не знае български и не мож се разбраха, а и няма данни за него някога да е бил спасител по морето и някак не му връзва.