Отец Паоло Кортези е ”Човек на годината” за 2017 г.

Българският хелзинкски комитет (БХК) определи отец Паоло Кортези за Човек на годината за принос към правата на човека и правозащитността.

Обратно в новината

Коментари - Отец Паоло Кортези е ”Човек на годината” за 2017 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и обратните се надушват също както го правят краставите псета! Тогава защо се чудите на действията на "Българския" ХК, след като и те и този "свещеник" са от един дол дренки и са вършили и все още вършат нечия антибългарска работа?!

"" Бежанците "" за които приказват БХК, са убивали хора в Ню Йорк, днес. Бежанците убиваха хора и в Франция, Великобритания, дори Русия. Арабите и негрите искат да откраднат Парите, Работата, Къщите , Земята и Държавите на Европейците.. Където няма бежанци, няма и таквиа проблеми.. Тоя италианец Кортези е ПРЕДАТЕЛ като Поп Кръстьо, и да да я има България и Европа, трябва да го убият.... Задължение на всеки крадец или убиец в Европа е да Фалират тая Арабско - Турска Фирма БХК... Хем ще вземат сто милиона Евро( които БХК получава от арабите), хем и ще направят Добро за Европа.... БХК и тоя италианец- Предател, нека умират.

"" Бежанците "" за които приказват БХК, са убивали хора в Ню Йорк, днес. Бежанците убиваха хора и в Франция, Великобритания, дори Русия. Арабите и негрите искат да откраднат Парите, Работата, Къщите , Земята и Държавите на Европейците.. Където няма бежанци, няма и таквиа проблеми.. Тоя италианец Кортези е ПРЕДАТЕЛ като Поп Кръстьо, и да да я има Италия и Европа, трябва да го убият... Задълженмие на всеки крадец или убиец в Европа е да Фалират тая Арабско - Турска Фурма БХК.. Хем ще вземат сто милиона Евро( които БХК получава от арабите), хем и ще направят Добро за Европа... БХК и тоя италианец- Предател, нека умират.

Охххх, пак БХК! Спрете, бре!!! Ние, българите, искаме тази гной БХК и останалите соросоидни НПО да бъдат изритани от България! Нямат място тук, не разбирате ли какво ни причиняват? Вън, бееееееее!

този чифутски антибългарски комитет трябва моментално да бъде забранен в България!!!

Ортодоксален християнин съм, но нямам нищо против католиците, даже и против мюсюлманите. Сегашният папа ще намали броя на католиците, но беленското кюре, като иска нашественици, да ги покръсти и да си ги прибере в Италия. Не ме яд толкова на антибългарския хелзинкски комитет, ясно е че са гадни българомразци, а на лъжепатриотите, които са на власт и не предприемат нищо.

Кога Българският хелзинкски комитет ще започне да отличава хора направили нещо за България и българите !

Правителството и Патриотите трябва да ОСЪДЯТ и глобят тая арабска фирма БХК за това че НЕЗАКОННО слагат думата "" Български"" пред името си. Патриотите могат да ползват БЕЗПЛАТНО всякакви Държавни адвокати.. Думата "" Български се ползва САМО от ДЪржавни Представители, държавни фирми... А БХК нека се нарекат- Арабско Турски Башибозуци или Арабско Турски Аскер...Гадове арабски Измамници !!!

Правителството и Патриотите трябва да ОСЪДЯТ и глобят тая арабска фирма БХК за това че НЕЗАКОННО слагат думата "" Български"" пред името си... Думата "" Български се ползва САМО от ДЪржавни Представители... А БХК нека се нарекат- Арабско Турски Башибозуци или Арабско Турски Аскер...Гадове арабски Измамници !!!

Тия загубеняци от бхк трябва да бъдат изгонени от България, а не да правят евтина пропаганда! Сидеров много дремеш при боко тиквата!

голям човек и жалка,малка България..

и ти си голям пел, а малка България не те иска..

КАТО СЕ ГЛЕДАШ В ОГЛЕДАЛОТО КАКВО ТИ ИДВА НАУМ ДА НАПРАВИШ?! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СТАНЕШ "КЛИЕНТ" НА ТЕЗИ,КОИТО УЖ ЗАЩИТАВАШ!!! УЖ,ЗАЩОТО НЕ ТИ ПУКА И ЗА ТЯХ,КАКТО И ЗА НАС!

тука е седалистхето на 80% *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, "човек на годината" на БХК, но не и за българския народ.

Kalin

Като се има предвид че този комитет е анти български следва че и наградите им са анти награди

БХК някаква важна българска институция ли е,че ни информирате за техните глупости?!

Тъпата проста тиква няма ли да ги забрани тия комитети финансирани от чужди разузнавания или е залисан в краденето и в гоненето на изпуснатите наркопласери спрели да му се отчитат.

КУРтези е човек на годината!:))))))) ...браво, бай къньо, тъеа у тъпака!!:))))))

Луд католишки поп----човек на годината?:))))))) ...ама бисерите на къню хелзинкито са и по-големи---мръсното австралийско леке с кучешко име:джок полфриймън беше номинирал!:)))))))))) ....мааму стара, нямаме ли нормални политици и общественици!......:(((

Мърлява работа на цхк ! Толкова ли не можаха да номинират някой ароматен коняк , двоен -троен убиец , насилник , измамник и грабител ... Стотици са и всички са на свобода ! Губят форма шорошките фекалки :))

Една себеуважаваща се държава отдавна би изгонила от пределите си Българофобския хелзинкски комитет. По простата причина, че това жидовско свърталище не служи на българите, а упорито работи срещу тях. Миналата година това сътворение на дявола беше обявило за човек на годината един австралиец, който беше убил български младеж. Сега пък обявява за човек на годината едно кюре, което не проповядва православие, а католицизъм. Това попче имаше наглостта да се застъпва за мюсюлмански терористи, поради което хората го изгониха, а Антибългарският комитет го смята за герой. БХК = наглост, лъжа и яросна българофобия!

К.кънев като е толкова загрижен, защо не приюти нуждаещи се семейства, а блаженства за чужда сметка.

БХК трябва да им бъде забранено да развиват каквито и да било дейсност в БГ.

И трябва да им инсертват преди това бахури по дупките на тея боклу.ци

К.кънев като е толкоз загрижен, защо не приюти нуждаещите се семейства, а блаженства за чужда сметка.

Мале пък как ли щехме да го олаем тогава!

соросоидния американски комитет да ходи да номинира там от където му плащат

Ха-хааааа...Не спирам да се смея! БХК счупиха глупомера!

Кога БЪЛГАРСКИЯ хелзински комитет ще номинира БЪЛГАРИН за човек на годината? Дано не получават и стотинка държавни субсидии.

От коментарите разбирам че ше е много трудно да намери българин защитник на правата. Все пак съм оптимист - не всички българи са форумци ксенофоби

има само един, но обикновено е зает в чужбина - Бойко Борисов

И кво от тва ?

Къде бяха лицемерите от БХК, когато се сипеха заплахи за убийство? тъпите селяни от БЕлене ще си останат тъпите селяни от Белене и все пак човекът бе прогонен. На това лицемерие днес да го награждават е жалко лицемерие. А какво се случва с онези, които търпят гнета от заплахи и никой не иска да ги види?

По-страшното е, че новината не е фалшива.

Сектантки с промити мозъчета, учили в чужди университети по линия на разни американски фондацийки. Там са ги убедили, че са граждани на света и пр. и пр. Така са се превърнали в донякъде неосъзнати еничари на рода български.

Ето, точно това е съвременното еничарство. Нарича се Студентска програма в САЩ. Където "обучавали лидери", които да се върнат и да водят овцете в държавата си по праведния американски път. Там, далеч от корена си, тях ги манипулират и преформатират както си искат. Много малко успяват да оцелеят. Еничарството не е мъртво, не е минало. То е живо, а сред нас има не малко еничари. Отидете в което и да е американско НПО, там наличните българи са такива, продали българския род за 30 сребърника. Само и само да си напълнят сметката и да се почувстват, че и те са нещо в този свят.

Дир-а, колко Ви плащат за тази рекламна кампания? Това трябва да го третирате като "фалшиви новини" - моля да го отбелязвате с голям червен надпис, да знаят хората какво четат!!!

Следващият човек на годината, според БХК, ще бъде Бандар Бин Султан. Дебили!

Не знам за отеца, но на мен би ми било обидно, ако БХК ме номинира за Човек на годината. Особено след като миналата година номинира един убиец от затвора. Та да те приравнят с един убиец не е много престижно според мен.

Предишният човек на годината за БХК беше Джок Полфрийман. Онзи, дето мъртвопиян закла българин. Следващият номиниран сигурно ще е Бандар Бин Султан.

ico_all

За съжаление и при българите си имаме предостатъчно родоотстъпници и предатели на националният дух и тази шепа сороски храненици са едни от тях. Иначе нищо неочаквано не е тази награда за ватиканския защитник на мюсюлманите.

Сред "сороските храненици", трудно ще намериш българи. Ако и да са с български имена, като оня Издислав от берлинското метро.

българомразците от анти-българския хелзинкски комитет отново се проявиха. а католическия перверзник да си прибере сирийските бежанци у тях в Италия.

Тия да не са ги избрали от някоя психиатрия. Толкова са адекватни и нормални.

Еееее ами шведа дето раздаваше шамари с крак по черноморието? Срамота БХК

И каква е тази награда Човек на годината и кой ги оторизирал да я правят. Аз предлагам, да организираме награда "човек на годината на Финландия" И да му я връчим, а не е задължително да уведомяваме финландците. А тоя човек на годината, избран от нас, да ги представлява по международните форуми. Наглостта на сросоидите няма граници. А и става дума за еврейско НПО с доказана антибългарска дейност.

тия боклуци от бхк още ли мърдат бе мамицата им проклета долна

Абе защо го отразявате това изобщо, тези не трябва да получават грам внимание.

Кога, Кога бхк ще бъде обявен извън закона и зтворен? А иначе - идиотизъм!